Sommaren 2018

Hösten 2018 nalkas

Vi har precis klivit in i den första riktigt “jobbveckan” efter semestrarna. Ni vet den veckan då aktuellt återigen sänder en hel timme istället för sommarversion som inte ens är på halva tiden. Sommaren 2018 går till historien som den varmaste någonsin. I vilket fall sedan SMHI införde mätningar. När nu höstas väntar runt knuten så är det många som direkt vänder tankarna till jul och julklapparna som skall ges bort i år. Som bekant tycker vi ju det aldrig är för tidig att skaffa något fint att ge bort till jul. Därför kommer vi redan nu att frekvent uppdatera Sveriges största julklappssida julklappstipsen.nu med nya spännande klappar vi tror skall uppskattas.

Nya sidor och kategorier inom främst adventskalendrar står näst på tur. Visst är det så att adventskalendrar för vuxna ökat kraftigt under de senaste åren? Fokus kommer ligga på just kalendrar för både stora och små, kvinnor och män.

Som vanligt så uppskattar vi alla tips ni besökare skickar in. Det kan vara allt från vilka julklappstips ni vill ha fler av till samarbeten för dig med en mindre butik online. Huvudsyftet är att ge så många bra tips som möjligt, för alla till alla.

 

Comments are closed.