julklappstips småbarn

Julklappstips till småbarn

julklappstips till småbarnOm du funderar på vad du ska köpa till det lilla barnet som inte hunnit bli mer än någon månad upp till ungefär 4-5 år kommer här några julklappstips. Det är lurigt att veta vad dessa små vill ha för julklappar och jag hoppas att de blir nöjda med något av de tips på gåvor du finner här på sidan och sajten överlag.

Vad är det för klappar som gäller då? Barn älskar ju leka så jag tycker du ska ge små barn någon inom just det området. Föräldrar gillar också att visa upp sina fina barn så att ge en broderad mössa eller en snuttefilt med barnets namn på är också en höjdare jag tycker du ska kika närmare på.

Snuttefilt med namn

Julklappstips till småbarn snuttefilt

Sötare snuttefiltar är svårt att hitta. En personlig julklapp till de allra yngsta barnen som inte hunnit bli så många månader.

Köp här >>

Mjuldjurgosedjur med brodyr - unika julklappar till barn

Med broderat namn och annan rolig hälsning. En julklapp som kan följa med det lilla barnet under de första åren i livet.

Köp här >>

Big Bobby

bobby bil julklapp små barn

Klassiker som hör hemma i vars barns hem. Tålig plast som kommer hålla i många år, det är 3 års garanti på den här bilen. Just nu med 27% rabatt mot rekommenderat pris.

Köp här >>

Träjärnväg

järnväg brio julklappstips

Kommer du ihåg den här leksaken? Järnvägen som blivit så otroligt många barns bästa leksak är en julklapp som kommer skänka glädje i många timmar.

Köp här >>


Piano

piano småbarn

Ett piano som rekommenderas från 3 år. Perfekt för att lära att skilja på höga och låga toner, moll och dur samt svaga och starka toner. Det ska börjas i tid.

Köp här >>

Alfabet

alfabetklossar

Pedagogiska klossar med siffror och bokstäver. För de allra minsta fungerar de som byggklossar för att sedan vara mer läromedel för barn som blivit några år.

Köp här >>

Resväska

resväska småbarn

Om ni ska ut och resa så är det bra att det lilla barnet så snabbt som möjligt får sin egna väska för att lära sig ta ansvar för sina saker. Den här är gullig som få andra.

Köp här >>


Teddykompaniet

teddyk

Vill du köpa något mysigt i julklapp så ska du kola in alla produkter från Teddykompaniet. Snuttefiltar för de allra minsta småbarnen och nallar till de som hunnit blivit några år. Det är svårt att inte hitta en julklapp här så kolla in de cirka 200 olika produkterna.

Barnkläder

barnkläder julklapp 2015

Att ge det lilla barnet kläder i julklapp är kanske inte så roligt för honom eller henne. Men julklappen är är trots det nödvändig så varför inte passa på?

Köp här >>

Pippidocka

pippi docka

En mjuk och skön docka som är hela 30 centimeter lång och passar bra att ge som julklapp till ett barn på 6 månader och uppåt. Krama pippi varje dag är en höjdare.

Köp här >>

Babygym

babygym julklappstips

Ja gym kanske inte var rätt ord men väl en magisk lekplats för de allra yngsta barnen. Ett julklappstips som infattar 10 olika aktiviteter.

Köp här >>


Nalle med foto

fotonalle-julklappstips-till-smabarn

Kanske en av de mest personliga julklappstips du kan ge till den lilla barnet på 1 eller 2 år är denna nalle. Välj de finaste kort ni har på det lilla undret och beställ den nalle för 149 kronor.

4-hjuling

fyrhjuling eldriven julklapp till barn 1

Är barnet 3-8 år är den här 4-hjulingen som är eldriven förmodligen det coolaste du kan ge i julklapp. Kommer inte glömmas bort, någonsin!

Köp här >>

Lekstol

lära gå stol julklappstps småbarn

En stor till det lilla barnet som ska till att lära sig då. Att ta de första stegen i den här stolen kan göra att utvecklingen går framåt fortare än annars.

Köp här >>

Speldosa

speldosa

Att höra en härlig melodi kan göra den med ledsna ungen på bra humör igen och en speldosa är därför en bra julklapp till ett småbarn.

Köp här >>


Gå vagn

lär gå vagn brio

En leksak som är perfekt för barnet som är upp till ett år gammalt. Ställbart handtag och justerbar broms så du bestämmer vilken framfart barnet ska ha.

Köp här >>

Rutschbana

rutschkana barnjulklapp

Blir du sugen på att åka? Jag blir det och det här skulle förmodligen va ett drömklapp när jag var nåt år gammal.

Köp här >>

Sittsäck

sittsäck

Är det för dåligt med sittplatser i barnrummet? En sittsäck är inte bara snygg den är väldigt skön också och en fin klapp till barnet.

Köp här >>


CozyTeddy

cosy-teddy-julklappstips

Vad är bättre ett ett mjukisdjur? Ett varmt mjukisdjur såklart och den här går att värma i mikron och ger sen en härlig värme i några timmar. Gosig klapp till det lilla barnet.

Köp här >>

Stjärnhimmel

Låt barnet uppleva en riktigt sagohimmel i rummet. Det här kan bli ett minne som biter sig kvar länge, du vet som där man bara minns oavsett ålder.

Köp här >>

Skäggmössa

skäggmössa julklappstips

Rolig mössa som den lilla killen från 3 år och uppåt vill använda och den kommer garanterat inte glömmas innan lekstunden ute i kylan.

Köp här >>


Sparbössa

sparbössa småbarn julklapp

Att lära sig spara pengar är något som barn ska lära sig så snabbt som möjligt. Varför inte ge en spargris i julklapp som kan följa med under många år framöver?

Köp här >>

Gåbil

gåbil

Att gå och åka lite undan för undan är något som många barn föredrar. Den här “gåbilen” i julens röda färg passar kanske extra bra som klapp 2020.

Köp här >>

Play-Doh

play-doh julklappstips

Ett julklappstips av rang då det här bordet med massor av tillbehör såsom 6 burkar Play-Doh bara kostar 349 kronor som bör anses extremt prisvärt!

Köp här >>


Haklapp i silikon

haklapp-i-silokon-julklapp-till-bebis

Att kombinera julklapparna till de små med praktiska saker som underlättar vardagen är aningen tråkigt, men aldrig fel att “fylla ut med” om vi uttrycker det så. Just nu finns det 5 olika varianter att välja på: Smoking, apa, sheriff, uggla och pingvin.

Fynda julklappar

fynd-jul

Har du inte fått hjälp av något julklappstips här? DÅ är ett besök hos Fyndiq troligtvis de enda du behöver göra för att hitta något passande. Över 30000 produkter till barn! Allt uppdelat i kategorier så att du snabbt och enkelt kommer in på det du efterfrågar.

1 meter hög mjukisdjur

nalle-1-meter-julklappstips-barn

Söker du efter en sån där julklapp som även de minsta barnen säkert kommer ihåg under en lång tid. Den här gigantiska nallen är som rubriken lyder 1 meter hög! Krama, lek eller bara en god vän som sitter där på sängen. Mjuk och go då den är gjort i plysch.

Om du inte hittade något bra julklappstips på den här sidan så klicka in på den andra sidan med julklappar till barn som finner på den här sajten. Glöm inte att ungar gillar julklappar mer än någon så ge rikligt till dessa småttingar.

 

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email