Julklapp mormor och farmor

Julklapp till mormor eller farmor

julklapp mormor farmorDet är såklart att din kära mormor och farmor ska ha varsin julklapp! Visst är det barnen som tycker det är roligast att få julklappar men faktum är att vi aldrig blir för gamla för att få en julklapp.

Vare sig du är ute efter julklappstips till din mormor eller din farmor så hoppas jag att tipsen du får på den här sidan kommer ge dig en bra idé på vad du kan köpa. Låt mormor/farmor få någon som hon sent kommer glömma, lycka till!

 

Hårvårdsset

Skäm bort henne med riktigt bra produkter för håret. Förpackade i en snygg presentbox som är färdig att virra runt lite julpapper på.

Köp här >>

Chokladgåva

Choklad julklappar till julklappsleken

Om hon håller choklad högt så kommer garanterat en julklapp som består av choklad göra succé. Många goda varianter att välja bland.

Köp här >>

Mackmyra

Whisky godis - Julklappsspelet 2021

Pastillerna som kommer uppskattas hos alla de som älskar whisky och då gärna whiskyn från Mackmyra.

Köp här >>

Sköna tofflor

Det är inte svårt att gissa att denna julklapp kommer göra stor succé hos både mormor och farfar. Mycket bra utbud till helt okej priser.

Köp här >>

Praktisk filt

Många fina färger som kommer värma henne hela vintern lång. Supermjuka eftersom filtarna är tillverkade i 100% coral fleece.

Köp här >>

Tomtens julspel

Spel är roliga julklappar som ni alla kan ha glädje av, redan på julafton! Detta spel går ut på att ta reda på vem som vet mest om julen.

Köp här >>

Örngott

Texten på örngottet säger det mesta. “Världens bästa mormor. Att ha en mormor som dig är lycka. Älskar dig!” Självklart finns det också några alternativ till farmor.

Köp här >>

Korsord

korsord julklapp mormor farmor

Ge mormor eller farmor en prenumeration på den här korsordstidningen. 13, 26 eller 52 nummer.

Köp här >>

Farmor ljus

farmor ljus julklappstips

Ett ljus som beskriver vad du känner för din farmor (eller mormor) om du nu gör det? Hoppas det i vilket fall, hon kommer bli glad.

Köp här >>

Massageprodukter

Massage julklappar - Julklappstips 2021

Börjar farmor eller mormor känna sig allt stelare ju fler åren blir? Då finns det gott om underbara julklappar som ger henne självmassage! Fotmassagemaskinen är kanske extra populär att ge till henne.

Köp här >>

Inredningsdekoration
Julklappar 2021 - Figurer och statyetter

Säg den som inte vill fylla sitt hem med snygga figurer som piggar upp inredningen? Bilden visar endast ett axplock av vilken julklapp du kan ge henne i år. Butiken har för övriga en hel del små prylar som gör sig utmärkt till julen.

Köp här >>

Värmeväst

En dagen är det plusgrader och den andra minusgrader. Den här västen går att justera värmen på i och med värmeslingan som är insydd. Hur smart som helst va?

Köp här >>

Värmetofflor

Med högre ålder kan cirkulationen i händer och fötter gå ner. De här tofflorna är guld värda på vintern och efter 1 minut i mikron håller dom värmen länge. Riktigt bra pris på 299 kronor paret.

Köp här >>

Fotopussel

Pussel med eget foto - Julklappar

Säg den över 50 år som inte gillar att lägga pussel? En relativt säkert julklappstips till henne med andra ord. Bara för dig att välja det finaste kortet du kan hitta.

Köp här >>


Fotbad ånga

Lyxigaste fotbadet som mormor/farmor säkert kommer uppskatta väldigt mycket. Ryckande hett vatten och dessutom massagehjul.

Köp här >>

Saltsten

Den här fina stenen fungerar både som en serveringsbricka och den saltar samtidigt maten. Kommer från foten av Mount Everest vilket gör julklappen lite mer effektfull.

Köp här >>

Upplevelse
upplevelse-julklappstips-2015

Att uppleva nya aktiviteter kan vara gott, skönt, spännande, kallt, varmt och så vidare. Med över 500 upplevelser att välja bland finns det mesta så att säga. Omtyckt julklapp 2023! 

Köp här >>

Elektrisk värmefilt

Har du lust att ge henne en värmande julklapp så ligger den här värmefilten bra till. Perfekt för kyliga vinterkvällar. Visst blir man sugen på att klippa till på en själv också?

Köp här >>

Känsloporslin

Visst är det så att porslin kan visa känslor. Som den här vasen som ler lite extra. Dubbel glädje när blommor kommer i den så att säga. Massa fint att välja på, koll in julklappstipset!

Köp här >>

Lakrits

Gillar lakrits och du vill ha tag på en billigt julklapp för under hundra kronor så är förmodligen den här bruken den snyggaste du kan hitta 2023.

Köp här >>


Butikstips fulla med julklappar

Ibland hjälper det till att surfa runt hos några butiker för att få nya julklappstips. Om butikerna är de rätta med andra ord. Det tycker vi nedanstående butiker är. Gör ett besök och bedöm själv.

Upplev och utforska nya aktiviteter är något som ger ett pirr i magen redan på julafton. Är det dags för henne att äntligen få flyga luftballong framåt våren? Eller får hon gå på spa?

Till butik >>

Mängder av roliga, sköna och nödvändiga prylar som vi är övertygade om att hon kommer älska att få i juklklapp.

Till butik >>

Äldre personer brukar i regel uppskatta smarta lösningar. Smarta saker har just sådana produkter som underlättar vardagen och din julklapp kommer säkert bli välanvänd.

Till butik >>

Värmebälte

Alla vi kan ibland känns smärta och värk ibland. Detta bälte går lika bra att använda bara för att det värmer skönt lika mycket som det kan hjälpa till att lindra smärtor.

Köp här >>

Fotokudde

En kudde med sitt kära barnbarn är valet som kommer värma hjärtan. Priset från 169 kronor är dessutom väldigt mycket värde tycker vi. Vilket foto väljer du att få på kudden?

Köp här >>

Skimming Blocker

Brukar hon beklaga sig över att det inte känns säkert att betala med kort? Då sägs det här kortet göra underverk i plånboken. Blockerar signaler som försvårar skimming. 

Köp här >>


Aroma Diffuser

Aroma diffuser - Julklapp 2021

Det är inte så konstigt varför dessa julklappar ökat så mycket i popularitet. De smälter bra in i alla hem och ger dessutom en underbar doft till luften! Kan det här vara bästa julklappen till farmor eller mormor 2023 tro?

Köp här >>

Stone Glow

Doftpinnar - Väldoftande julklapp 2021

Pissar som sätts ner i parfymerad vätska kommer efter ett par dagar ge utlopp för goda dofter i badrummet, sovrummet eller vilket rum hon än placerar julklappen i. Bra julklappar som passar att ge till i princip vem som helst!

Köp här >>

Träpussel

Så avkopplande att kunna lägga några pussel ibland. Tror du mormor eller farmor håller med? Ge henne en snygg presentlåda med hela 12 exklusiva träpussel. Rekommenderas!

Köp här >>

Ernst design

Antingen så älskar man Ernst, annars så avskyr man honom. Många i den äldre generation gör dock det första, älskar. Designen i hans serie är enkelt och elegant.  

Köp här >>

Mormors filt

snug-rug-julklappstips-mys

Låt din mormor eller farmor bli ägare till världens just nu mysigast filt. Finns i många färger men visst passar rött bra till julen?

Köp här >>


Vetekudde

vetekudde julen 2015

Gammal svensk folkmedicin i form av en vetekudde som både kan värmas och kylas är en omtänksam julklapp till alla i familjen, kanske speciellt till äldre personer.

Köp här >>

Linnevatten

Vad i all sin värld är linnevatten kanske du undrar? Jo det hjälper till att vårda plagg, sängkläder och handdukar mellan tvättarna. En frisk julklapp till henne. Kanske även en flaska till mamma?

Köp här >>

Nyckelring

nyckelring-med-text-2016

Okej så du vill att hon ska få något personligt men julklappen får inte kosta allt för mycket? Att låta få några fina ord graverade på den här nyckelringen är ett toppentips till julafton 2023.

Köp här >>


Lyxbehandling

Att få en lyxbehandling som varar i över 3 timmar är en upplevelse som får de flesta kvinnor att jubla. Tror du att mormor/farmor skulle gilla denna fina julklapp? Klipp till på ett värdebevis för 1950 kronor och låt hon sen boka in ett datum som passar.

Spökvandring

spokvandring-i-julklapp

Att uppleva nya saker som att gå på en spökvandring är julklappen du väljer till hon som älskar att ha roliga saker att se fram emot. Slå till på ett värdebevis till dig också så kan ni uppleva tillsammans.

Köp här >>

Skicka nalle

julnalle-mor-2016

Skicka en nalle i julens tecken och värm mormor/farmor rejält hela julen lång. Finns ett gäng olika söta nallar att välja bland och de alla går ner i brevlådan.

Köp här >>

Skärbräda

skarbrada-med-personligt-foto

Att ge fotopresenter är omtyckt av de som är äldre och vill ha många minnen. Letar du efter något annorlunda att ge det där fina kortet på? En skärbräda kommer överraska till julen 2023.

Köp här >>


Att ge en prenumeration är alltid uppskattat. 

Tidningar julklappstips 2015

Fotmassage

fotmassage-julklappstips-2016

Har du 1495 kronor att lägga på julklappen till din mormor/farmor så är den här maskinen som masserar fötterna ett skönt val som hon förmodligen kommer älska.

Köp här >>

Guldros

Söker du efter en julklapp som hon aldrig fått tidigare? Något som kan sparas för resten av livet? En ros i guld symboliserar vad hon har betytt för dig. Gör sig bäst tillsammans med ett fint julkort. 

Köp här >>

Graverat

Elise halsbandNågot jag tror att de flesta mor eller farföräldrar skulle gilla lite extra är ett snyggt graverat smycke. Detta hjärta är bara ett av många du kan välja att ge henne.

Köp här >>


Julgodis av kvalité

Ja tack en tryffel i julsmak är det få som tackar nej till. Väldigt många spännande smaker som givetvis passar extremt bra att ge till både mormor och farmor till julen 2023. Slå till på en till mor och far också. 69 kronor styck är ett helt okej pris.

Kockkniv

kockkniv-i-julklapp

Har hon något riktigt bra kockkniv? Alla som gillar att laga mat är förtjänta av en kniv av kvalité. Den här går att göra personlig genom gravyr. En fin julklapp som kan användas väldigt många år.

Köp här >>

Fiskpedikyr

pedikyr julklapp 2014

En upplevelse är en julklapp som ger glädje och spänning när den ges och just denna kommer ge lena och fina fötter när fiskarna har nafsat klart. Populär gåva till alla kvinnor.

Köp här >>

Fotonyckelring

Billig julklapp till mormor & farmor som alltid kan bära med sig ett foto på sitt barnbarn, det vill säga du. Välj det finaste kortet på er två.

Köp här >>


Garden Igloo

Hur ser hennes gård ut? Skulle det inte passa perfekt med en igloo där? Väljer du detta julklappstips så kan vi i det närmaste garantera hon aldrig fått något liknade! 

Köp här >>

Lyckopeng

lyckomynt-i-julklapp-2016

Önskar du henne all lycka i världen så kan du ge den här symboliska pengen som ska bringa henne tur. En billig julklapp som är fin att ge tillsammans med något mer.

Köp här >>

Spikmatta

spikmatta orginal julklapp till mammaAtt lägga sig en stund på en matta med små plastspikar kan göra underverk för energin. Stressen släpper på ett härligt sätt. Spikmattan är ett stående julklappstips.

Köp här >>


Bambukudde med memory foam

En kudde som måste placeras in i kategorin lyxigare. En mängd fördelar som att bambu håller sig svalt. “Memory foam” som kudden är fylld med anpassar sig till den som vilar huvudet på den. Att julklappen kommer i en liten fin väska gör ju absolut inte saken sämre. Finns även i 2-pack. Kanske något till föräldrarna också?

Massage

massage julklappstipsAlla mår då och då bra av en skön massage och det passar kanske som bäst att ge till äldre personer. Låt henne få något att se fram emot!

Köp här >>

Känslokoppar

känslokoppar

Koppar som kaffet kan drickas ur och som kan symbolisera vilket humör hon är på för dagen. Roliga koppar som passar att ge alla som dricker kaffe eller te i julklapp.

Köp här >>

Halsband

halsband julklappstips 2014

Vem gillar inte smycken? En julklapp som passar att ge till såväl ung som gammal. Välj att få en graverad text med “Världens bästa mormor” eller något sådant. En toppenklapp.

Köp här >>


Termos med gravyr

termos-gravyr-mormor-farmor

Är långa promenader i skogen med en eller ett par fikaraster något som hon sätter högt värde på? Då är en termos med gravyr julklappen som kommer bli omtyckt. En mängd olika storlekar och färger att välja bland. Priset är från 310 kronor, och då ingår även gravyr.

Smetfördelare

smetfördelare

Om hon brukar baka så är den här smetfördelaren helrätt att ge som julklapp 2023. En enkel innovation hjälper mycket i köket. 

Köp här >>

Smyckeskrin

smyckesskrin julklapp mamma 2014

Julklappstips till hon som har många smycken utan någon speciell plats att lägga alla på. Ett smyckeskrin med en text som “världens bästa farmor” kommer gå hem!

Köp här >>

Saltsten

Till hon som gillar att prova nya maträttar och kanske framförallt att servera dessa på ett nytt sätt. Saltstenen från Mount Everest gör att maten blir saltat på automatik.

Köp här >>


Framkallat

fotoprodukter julklappar 2014

Att ge bort kort och fotoprodukter är en av de bästa julklapparna. Framkalla de bästa korten på barnbarnet, det vill säga på dig. Eller kanske även på dina barn?

Köp här >>

Doftpinnar

doftpinnar-nytvattad

Att ge en klapp som sprider härliga aromer i hemmet är alltid rätt. Att välja doftpinnar är extra roligt, speciellt om hon aldrig provat sådana förut. Doften “nytvättat” är populär!

Köp här >>

Mormorbok

bok mormor julklapp 2015

En bok som kommer värma mormors hjärta rejält på julafton 2023. Finns även som “världens finaste farmor” också och kostar 75 kronor.

Köp här >>


Låt hon bestämma upplevelse

vardebevis-som-julklapp-till-anstallda-2016

Är du ute i sista minuten eller vill du bara fixa en julklapp på ett väldigt snabbt och smidigt sätt? Klicka i ett värdebevis på en upplevelse! Hon väljer om det används till en massage, ansiktsbehandling, middag eller kanske en chokladprovning. Ja det finns att välja på om vi säger så.

Kommer levererat i en snygg presentbox, en passande julklapp till vem du än söker till!

3 tidningar som kan passa mormor/farmor

Hemmet

skona-hem-tidning-till-julen-2016

Att fixa till i hemmet så inredningen matchar från topp till tå är ett uppdrag som blir lite lättare med tidningen sköna hem. Hur många nummer väljer du att ge henne till julen 2023?

Köp här >>

Allmänt

elle-tidning-i-julklapp

Att mode och trender är många kvinnor intresse nummer 1 råder det väl inget tvivel om? Slå till på en prenumeration av tidningen Elle och bjud på många timmars skön läsning. 

Köp här >>

Välmående

ma-bra-tidning-i-julklapp

Att må bra är alltid viktigt och den här tidningen ger de små råden som kan bli så betydelsefulla. Julklappen visar även att du bryr dig om hennes hälsa och vill henne så väl som bara möjligt är.

Köp här >>

personliga julklappar 2015 gp

Tidningar julklappstips 2015

Julklappstips mormor och farmor

De produkter ovan är relativt “enkla julklappar” som inte kan bli fel vara sig du är ute efter tips till din mormor eller farmor. Jag tror att de flesta som är äldre sätter stort värde på att de får en gåva mer än vad gåvan faktiskt är. Köp något inte allt för dyrt och satsa på att köpa henne en fin bukett med blommor eller baka något gott att bjuda på. Som alltid är en julklapp inte det som är viktigaste, det är minst lika viktigt hur du ger klappen så ta dig tid att slå in den fint och skriv några fina meningar på ett julkort. Kolla även in sidan julklappstips till mamma där du säkert kan finna något bra.

Riktigt bra julklappar finner du alltid på förstasidan. Där läggs alltid de senaste och mest intressanta julklapparna till både vuxna och barn in.

Lycka till och hoppas julklappstipsen hjälpte dig!

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Whatsapp
Whatsapp