Roliga julklappar

Roliga julklappar

roliga julklapparSöker du efter roliga julklappar? Julen är en tid för glädje och skratt och en rolig klapp förhöjer den känslan. Ge någon ett gott skratt!

Tycker du att julklappar ska vara underhållande? Det tycker jag också! Roliga julklappar gör ju själva julafton så mycket humoristisk än om det bara ligger nödvändiga och nyttiga klappar under granen. Julen är en tid på året då vi varvar ner och umgås med nära och kära. Om du känner att stämning inte brukar vara på absolut bästa humör under julen passar det som allra bäst med roliga julklappar som kan pigga upp stämning!

Därför ska du satsa på roliga julgåvor

Ett skratt förlänger livet

Det är härligt att skratta och vara glad och vad passar inte bättre än att få en skojig julklapp som framkallar just detta, skratt alltså. Ett skratt gör kanske inte livet längre men vi vet att det gör livet mer humoristiskt i varje fall.

Skrattretande

Dessa julklappar behöver inte vara speciellt nödvändiga. Syftet är att de ska vara skämtsamma och underhållande så att personen som får paket blir att garva. Julen ska vara en munter tid tillsammans med släkt och vänner. Lattjo julklappar passar in som handen i handsken!

Livad julafton

Att få en julpresent som är lattjo och annorlunda uppskattas av de flesta och kan nog anses vara en mycket vanlig klapp. Vem vill inte bli glad?

Skojiga julklappstips

Cool inredningsdetalj

Rolig ko - Julklappstips inredning

Säg hej till kosan Korinne som kommer sprida glädje i vilket hem som helst. Rolig pryl som passar utmärkt att ge bort som julklapp 2021!

Köp här >>

Skrapkartor

Skrapkartor - Roliga julklappar 2021

Visst är det roligt att drömma iväg till världens länder? Så många platser att utforska och med en skrapkarta så går det att lära sig en hel del geografi.

Köp här >>

Star Wars prylar

Är det någon som gillar Star Wars som du söker roliga julklappar till? Då finns det gott om prylar inom området. En lampa, mugg eller morgonrock är några exempel.

Köp här >>


Brainteasers

Välj mellan 6 roliga pussel som verkligen får göra så hjärnan måste jobba. Att lägga pussel är väl roligt? Se även övriga varianter hos e-handlaren.

Köp här >>

Hoodie

Skön filt, pyjamas eller tröja hur du nu vill benämna julklappen. Värmer på ett roligt och annorlunda sätt och finns i tre färger.

Köp här >>

TargetBall

Som rubriken säger så gäller det att hålla siktet på målet. Kräver träning under många timmar som kommer vara hur kul som helst. En kul julklapp för både barn & vuxna.

Köp här >>


Roliga kuddar

Utbudet på kuddar är stort och många av dem går att hitta i humoristisk design. En rumpa, snopp eller säl är endast några exempel på roliga julklappar inom kategorin.

Köp här >>

Pin Art

Prylen som går att göra om och om igen. Hur många gånger som helst! Rolig och underhållande och säkert väldigt uppskattad julklapp till barn.

Köp här >>

LED-mössa

Visst finns det roligare julklappstips ään dessa mössor men visst fyller de en viktig funktion. Att se bra gör det dessutom betydligt roligare att vara utomhus.

Köp här >>


Sällskapsspel

Att spela sällskapsspel tycker de flesta är roligt och visst passar det extra bra under julen? Hela familjen är samlad och då är det perfekt att ha några nya spännande spel på lager.

Köp här >>

Spökvandring

spokvandring-i-julklapp

Hur kul är det inte att lyssna på en riktigt spännande spökhistoria? Är du dessutom på rätt plats där något läskigt har utspelas så blir det mer tyngd i det hela. En upplevelse till den som gillar att uppleva nya saker.

Köp här >>

Strumpor med foto

Vadå ge ett par nya favoritstrumpor i julklapp? Så roliga och en högst överraskande julklapp till både henne och honom med stor humornivå.

Köp här >>


Fotbad

Ett praktiskt fotbad som går att fälla ihop är kanske inte så himla roligt. Det är spa-gelen i olika färger som kommer göra biffen så att säga. Köps till och finns i tre olika färger.

Köp här >>

IR-bastu

Se hit för nu går det att fixa sin egna bastu oavsett bostad! Värms upp med infraröda strålar och på några minuter kan det bli så varmt som 75 grader. Minst sagt roligt, och skönt!

Köp här >>

Kastspel

Många av julklappstipsen är spel men visst är det kul att få tvåla dit mamma, pappa eller syskonet rejält? Här kastar ni ringar och samlar poäng. Fungerar bra inomhus, behövs bara en krok att hänga tavlan i.

Köp här >>


Battleshits

Ett skämtsamt sätt att spela det klassiska spelet sänka skepp. Enkelt och underhållande gör att det är spelet som hela släkten kan utmana varandra på.

Köp här >>

Fotopussel

Pussel med eget foto - Julklappar

Att lägga pussel som bit efter bit visar ett motiv givaren själv har valt. Hur kul och spännande låter inte det? Ett av 2020 års käraste julklappstips överlag på hela sajten!

Köp här >>

Skitsnack

Du kan lita på att det här sällskapsspelet är roligt! Ett gäng, närmare bestämt 400 frågor som ni får klura ut om det är sanning eller skitsnack. Perfekt att spela med släkten på julafton va!?

Köp här >>


Gigantisk nalle

Ska vi dela in alla julklappstips i stor, större och störst bör denna nalle höra till den sistnämnda. Barnens dröm att få en vän som är hela 130 cm hög! 

Köp här >>

Pulka

Frågar vi 100 person om vilka som tycker att åka pulka är roligt så sträcker nog minst 95 av dem upp handen. Den här är uppblåsbar! Snacka om smidig att ta mig sig ut på äventyret.

Köp här >>

Magisk mugg

Vid en första titt så tror personen som fått din julklapp att det är en helt vanlig mugg som är kolsvart. När det sen serveras het dryck så kommer bilden fram. Hur kul som helst va?

Köp här >>


Snabbschack

Schack beskrivs ibland som spelet hjärnornas kamp. Roligt att spela men uppleves av många som väldigt tidskrävande. Det här är en snabbare version. Utmana familj och vänner redan på julafton.

Köp här >>

Poo spelet

Vem är bäst att kasta dessa “nummer 2” formade bollar på den andres huvud. Kan bli en bra match på julafton va? 119 kronor gör det till ett billigt spel med humoristisk ton.

Köp här >>

Julgranskulor

En tidig julklapp till hela familjen är dessa roliga julgranskulor. Det är väl klart ni ska fylla granen med emojis i år? Köp 3 förpackningar och betala för 2.

Köp här >>


Roliga spel för alla

Roliga spel som julklapp

Det är lätt att tycka spel är roligt, inte sant? Därför blir något av butikens spel en utmärkt julklapp som kommer bringa er alla mycket skratt. Vem vinner ett parti kasta gris i gigantisk version? Så många olika spel att kolla in!

Musmatta

roliga-musmatta-som-en-matta

Varför kallas det musmatta när det oftast är mer som en platta? Inte den här julklappen som helt enkelt är en liten matta, för musen då. Hur kul som helst att ge till alla datanördar. 

Köp här >>

Fot-hängmatta

hangmatta-fot

En rolig men framförallt skön julklapp som passar den som sitter mycket vid skrivbordet. Att sitta på att skönt sätt kan ibland göra att hjärnan fungerar betydligt bättre.

Köp här >>

Kylskåpsmagneter

En gäng magneter med näst intill oändligt med sammansättningar. Det roliga är att ert kylskåp kan se olika ut från dag till dag. En prisvärt julklapp för dig med låg budget.

Köp här >>


Prosecco Pong

Klassiska Beer Pong känner nog de flesta till. Det gäller att pricka sina pingisbollar i plastglaset med öl. Här är reglerna precis lika, men det ska vara Prosecco i glasen!

Pokerset

pokerset 300 julkappstips 2015

Är ni ett sällskap som tycker poker är roligt är det väl ändå dags för lite nya marker? Den här lådan gör att ni kan spela både turneringar eller pengaspel utan problem.

Köp här >>

Magnogrip

magnogrip-2016-far-son-bror

Ett armband som helt klart är roligt, men även mycket praktisk. En stark magnet gör att skruvar med mera lätt kan fästa runt handleden så att det blir lättare att snickra i en väldig fart. 

Köp här >>

Prenumeration

tidningar julklappstips 2014

Okej kanske inte det julklappstips man garvar ihjäl sig av att få. Men visst är det kul att läsa? Slå till på ett intressant magasin så har du julklappen fixad.

Köp här >>


Humoristiska sängkläder

Var en dinosaurie, prinsessa eller sov bredvid Chewbacca. 24 olika sängkläder som mer eller mindre garanterat att personen somnar med ett leende på läpparna.

Toagolf

toagolf-billig-present

Vad kan det roligaste du kan ge i julklapp till han eller hon som är manisk till sporten golf? Toagolf såklart. En skrattretande julklapp som snabbt kan göra tiden på toaletten mycket längre än innan.

Köp här >>

Snug rug tomte

En filt som kanske inte passar sig så bra förutom på julen, men oj så den passar då! Ska pappa få sitta och mysa i soffan som tomtefar himself i år? Ja självklart ska han få det.

Köp här >>

Våffelskål

julklappstips-2016-vaffelskalVanliga våfflor? Nej det är lite skojigare med skålar som är perfekt att fylla med några skivor kiwi, blåbär och jordgubbar. En omtyckt julklapp som kommer ge många fina efterrätter. 

Köp här >>


Tetris-lampa

tetris-lampa-2016

En lampa som bygger på det klassiska spelet Tetris. Här gäller det att pussla ihop de 7 klossarna så att lampan blir att fylla alla de krav som skaparen har tänkt sig.

Köp här >>

Fiskpedikyr

pedikyr julklapp 2014

Söker du efter en rolig upplevelse till mamma, syster eller mormor? Skicka iväg hon på pedikyr som fiskar står för. De små rackarna nafsar i sig skinnet som inte ska vara där.

Köp här >>

Grävmaskin

gravmaskin-i-julklapp

Radiostyrda leksaker är inte bara till för små barn utan även vuxna människor som vill leka lite. Vi fasta verkligen för den här grävmaskinen, vad tycker du om den julklappen?

Köp här >>


Trollspö

trollspo-rolig-gava

Visst vore det kul att styra många av hemmets elektronik med ett trollspö? Det här fungerar och är en väldigt rolig julklapp att ge bort 2020.

Köp här >>

Fickplunta

fickplunta-rolig-julklapp-2016

Visst är det roligt att festa och ännu skojigare blir det med den här fickpluntan. Om du inte gillar just denna modell så finns det många fler att välja bland.

Köp här >>

Plockepinn

plockepin-i-julklapp-12

Har du spelat plockepinn någon gång? Det klassiska spelet är så simpelt men än dock så komplicerat att behärska. Reglerna är enkla, pinnarna får inte rör sig det minsta. Här i megaformat!

Köp här >>


Utmaning

start-sas-utmaning

Ja det här är en utmaning om vem som bäst kan stå emot extremt starka såser. Vet du en vän som säger att han eller hon älskar starka smaker har du hittat en rolig julklapp.

Köp här >>

Rudolf

rudolf-mugg-julklappstips

Häll en en varm dryck så byter Rudolfs mule färg från svart till röd. En skojig mugg som gör sig bra runt jul men självklart kommer bli flitigt använd året om.

Köp här >>

3Doodler

3d-skapa

Visst är det kul att låta skapandet sväva iväg och uppnå nya höjder? Just nya höjder bjuder 3Doodler då den låter dig lyfta pennan från pappret och även skapa på höjden! Ett julklappstips de ung kreativa ungarna älskar.

Köp här >>


Kokbok

kokbok-rolig-klapp

Är det en student du letar efter en lagom humoristisk julklapp till? En kokbok fylld med recept som går att laga för en väldigt billig slant är både rolig och högst praktisk.

Köp här >>

Roligt porslin

tassen-skal-julen-2016

Vem har sagt att porslin behöver vara stelt och tråkigt? De modellerna från märket Tassen är i vilket fall väldigt roliga och passar utmärkt att ge när du vill ge bort något glatt. 

Köp här >>

Quiz

quis-ar-en-rolig-julklapp

Vet du någon som älskar quiz så är det såklart en givet julklappstips att ge personen just ett sådant spel. Här har du 4 olika att välja bland. Priset är 199 kronor styck.

Köp här >>


Drink & bartillbehör

Hur ser det ut med vinställ, iskross eller jordkällare för öl? Det finns gott om roliga julklappar att välja på till den som älskar allt som har med bar att göra. Schacket där varje pjäs är ett shotglas ser farligt ut eftersom koncentrationen bör bli sämre för varje förlust.

Headface

headface skalEn bandana som står emot vind och kyla men på ett väldigt coolt sätt. Tillverkad i 100% Polyester och som du ser på bilden så finns det 5 olika att välja på.

Köp här >>

Champion

popcorn-champ-rolig-gava-i-jul

Poppa popcorn i mikron kan vara svårt och det är lätt att de blir brända. Den här maskinen använder varmluft och kräver ingenting mera såsom olja eller smör. Det roliga? Priset som är grymt bra på 249 kronor!

Köp här >>

Bordshockey

hockeyspel julklappstips

En personligt favoritspel som knappt går att trötta på är det klassiska hockeyspelet från Stiga. För runt 850 kronor så kan du låta någon du gillar bli väldigt glad på julafton.

Köp här >>


Upplevelse
upplevelse-julklappstips-2015

Att uppleva någon spännande som aldrig provats på förut är ofta ett minne för livet. Kolla in julklappstipsen på vad för roliga upplevelser du kan ge bort till julen 2020.

Köp här >>

LEGO

lego pojke julklapp

Att bygga ihop Lego är något som det inte går att bli för gammal för. Helt given rolig julklapp till de yngre men vet du någon äldre som gillar bygga tveka inte att slå till!

Köp här >>

Vinhållare

vinhallare-med-humor

Ja en vinhållare kan faktiskt vara rolig. Den här är bara en av väldigt många som spelar på ett roligt tema hur det kan gå om du dricker allt för mycket vin.

Köp här >>


Snusdosa

Vadå är snus roligt? Nej kanske inte men en snusdosa kan skaffas med ett eget val av gravyr. Likt texten på denna dosa: Kärleken till snuset är större än förståndet. Rekommenderas!

Köp här >>

Plasmalampa

plasma lampa rolig julklapp 2015Den här lampan är förutom snygg även väldigt rolig att hålla på att ta på. Gör sig bra i vilket rum som helst.

Köp här >>

Kulbana

kulbana julklapp

Bygga, rulla och ha roligt. Kan det bli bättre? Du som någon gång byggt en kulbana vet hur fantastiskt skoj det kan vara. Ge bort en rullande julklapp som skänker glädje.

Köp här >>


Udda tofflor

roliga-tofflor-julen-2016

Tofflor som har en roligt utseende värmer inte bara fötterna utan även hjärtat. De här enhörningstofflorna är ett par favoriter men om du inte tror att just dessa passar som din julklapp 2020 så finns det flera alternativ, kolla in dem nu.

Minibiljard

Mini biljard- roliga julklappar

Ett biljardbord som får plats på vanliga bordet eftersom måtten är 61 x 31 cm. Vem blir biljardmästare på julafton? Utmana alla du kan.

Köp här >>

MyUNO

uno-med-egna-kort

UNO är ett roligt kortspel som alla i familjen kan vara med på. Spelet blir såklart ännu roligare om du väljer just den här versionen som låter er ha personliga bilder på några av korten!

Köp här >>

Mössa

led-mossa-julklapp-2016

Ja inte bara rolig utan väldigt praktiskt för den som älskar att vara ute i skogen när det är mörkt. lampan laddas enkelt upp via USB och kan används gång på gång.

Köp här >>


Roliga köksmaskiner

Köksmaskiner - Julklappstips 2021

Vad tror du om att ge bort en annorlunda köksmaskin som rolig julklapp 2021? Bilden visar endast ett axplock av vad butiken har att erbjuda. Korvgrillen är oerhört populär. Där kan ni grilla både korvar och bröd på en och samma gång.

Krypande hand

krypande hand kul julklappstipsBland skräck och humor då den här handen aktiveras av ljud. Baserad på kultfilmen “The Thing” och en grymt skojig julklapp 2020.

Köp här >>

Beard Bid

skagghandduk-rolig-klapp

Letar du efter något kul till han som inte brukar städa upp ordentligt efter sig när han rakat sig? Då får den här handduken som fästes i spegeln bli julklappstipset.

Köp här >>

Spel

idiotkundskap roligt julklappstips

Spel är alltid spel och många av oss tycker det är väldigt roligt. Roligast kanske detta spel är?

Köp här >>


Lasso

lasso roligt julklappstips

Detta magiska lasso gör så att inte flaskan inte smiter iväg. Hur kul som helst eller hur?

Köp här >>

Spargris

sparbössa rolig julklapp

Inte vilken liten fin spargris som helst utan med texten “för svinrika”. Roligt julklappstips!

Köp här >>

Emoji-kuddar

emojikuddar-kul-klapp

Att tycka bra om alla roliga emojis är inte alls svårt. Har ni någon gubbe som skickas mer än den andra? Ge bort den som en skojig julklapp 2020. 8 olika varianter att välja på.

Köp här >>


Jul ska vara roligt

Tänk tillbaks på när du var ett litet barn, visst var julafton något du såg fram emot med glädje? Det var kanske inte själva julafton du såg fram emot mest av allt utan alla roliga julklappar som du föreställde dig att du skulle få? När jag skriver ordet roliga tror jag de flesta tänker på att det är sådana julklappar man ger till barn. Men sanningen är att alla mår bra av minst en rolig present på julafton. Vem vill inte bli glad? Eller gladare kanske är det rätta ordet här för på julen är förhoppningsvis många av oss redan väldigt glada.

Bästa möjliga start för att hitta bra julklappar får ni genom att överblicka de senaste och mest aktuella julklappstipsen på förstasidan. Julklappen.se är störst när det handlar om att samla roliga julklappar på nätet. Kolla in deras guide med roliga julklappar för att skaffa ännu flera valmöjligheter.

Julklappar som får dig att må bra

För visst är det så? Desto roligare en julklapp är desto bättre får vi personen att må då denna öppnar sin julklapp. Sen behöver den, eller är oftast inte, en julklapp som personen i fråga av kommer få väldigt stor nytta av i framtiden men det stora syftet här är att just sprida glädje för stunden. Kolla efter coola och skojiga julklappar ger både dig och andra ett gott skratt.

Ett skratt förlänger livet

Ja det är väl så det brukar sägas? Alla behöver få skratta och speciellt på julafton, därför ska du satsa på roliga julklappar. Det finns till och med vissa studier som visar att påståendet av att skratta mer ger ett längre liv. Så tänk på det när du är ute efter julklappar, tänk på att det ska vara roligt med julen.

Skojiga produkter inte allt

Det finns många sätt att göra julen 2021 lite roligare och få dina nära och kära att skratta lite mer. Varför inte köpa ett roligt sällskapsspel ni alla kan spela tillsammans? Det är underhållande och ni gör något tillsammans. Eller du kan göra en egen liten tipspromenad med skojiga frågor om de personer du firar julen med. Det jag vill framhäva med det här är att du ska försöka tänka i nya banor så kommer du säkert på nåt roligt du kan göra för att fixa en leende julafton.

Jag hoppas sidan var till någon hjälp i din jakt efter roliga julklappstips! Fick du inget tips på julgåva som du tyckte passa? Kolla då in sidan om sällskapsspel 2021 som också är riktigt roliga.

  • Att få en rolig julklapp gör julafton roligare
  • Det går att göra så mycket mer än att bara köpa roliga produkter till julen. Tänk ut något skoj som hela släkten ska göra på julafton.
  • Tänk på vilken din bästa julklapp som du fått. Var den rolig? För många tror jag den var det.

Roliga förberedelser

Vi är många som kan börja känna någon sort julstress i slutet på november. Det är mycket som ska hinnas med och ord som kul och trevligt kan kännas avlägsna just då.

Mitt råd är att vara ute i så god tid som möjligt, då blir även julen roligare. När du känner att du har allt som hör julen till under kontroll så kan du också njuta av denna tiden på åren också. Ett första steg är att inhandla dina julklappar i god tid. Att handla en vecka innan julafton innebär en vis osäkerhet och när du känner så känns det inte speciellt roligt, eller hur? Vänta inte med att göra allt till dess att du blir pressad att göra det, gör det du tänk nu direkt istället! Har du svårt kan du kolla in olika hjälpmedel som kommer få dig på rätt spår.

Julen handlar om att träffas och vara en nöjsam tid där ni har lattjo tillsammans allihop. Att vara glad och trevlig gillar de flesta av oss.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email