Julklappar 2023

Julklappar 2023

Välkommen till Sveriges största hemsida med julklappstips! Över 1000 tips fördelade på cirka 50 sidor. Vem söker du julklappstips åt idag?

Coolstuff

Butikernas butik när vi pratar julklappar. Bör vara en självklarhet att klicka in för att se vilka grymma prylar som finns i lager till julen 2023. Stor chans ni hittar något passande!

Till butikens julklappar >>

Foton

Personliga julklappar är alltid uppskattat att få. Har du tagit något extra bra foto med mobilen i år? Gör det till en julklapp!

Till butikens julklappar >>

Upplevelser

Upplevelser är något att se fram emot. De är också väldigt enkelt att fixa på några minuter.

Till butikens julklappar >>

Besök gärna sidan med de bästa julklappsbutikerna

Adventskalendrar

En smygstart på julhandeln är att skaffa adventskalendrar. De finns i stort antal till både stora och små. Den här är vårt främsta tips om du söker en passande till frugan eller flickvännen.

Köp här >>

Se flera tips här >

Popcornskål

En skål som vi anser bör finnas i varje hem. Bara att hälla i helt vanliga popcornkärnor och sen in i mikron. Önskar julklappstips runt 250 kronor är det funnet. En bra start på julhandeln.

Köp här >>

Necessär

Personlig klappar är bra klappar, inte sant? En ny necessär med en personlig gravyr är passande till både honom och henne. Just den på bilden är i läder och kostar 1095 kronor.

Köp här >>

Doppad i guld

Doppa ner en äkta ros i äkta 24 karat guld så uppkommer den här lyxiga guldrosen. Du som vill ge en julklapp som förmedlar att du tycker person är guld värt har hittat helt rätt.

Köp här >>

Linevatten

Vad i hela friden är linnevatten kanske du sitter och undrar? Det är ett vatten att spraya på handdukar, sängkläder och annan textil mellan tvättarna. En sätt att hålla fräscht och väldoftande hela tiden.

Köp här >>

Skohorn

Vi tipsar om skohorn på flera sidor runt om på sajten. Det är också en riktigt fin julklapp som kommer ge en lyx till hallen. Perfekt val att ge till hela familjen!

Köp här >>

Topp 3 julklappar till mamma

Halsband

Elise halsbandEtt halsband där du väljer en varm text som “för alltid i ditt hjärta” eller liknade. Att ge bort personliga julklappar till sin partner är bland de bästa.

Köp här >>

Värmefilt

Förmodligen den skönaste filten du kan ge bort i julklapp. Vintern är lång så värmande julklappar är alltid rätt.

Köp här >>

Spikmatta

spikmatta orginal julklapp till mammaAtt kunna lägga sig på en spikmatta och slappna av ett par minuter kan ge så mycket energi tillbaks. Är mor aningen stressad är det här julklappen att ge henne.

Köp här >>

Topp 3 julklappar till pappa

Knappar

manchesterknappar julklappstips pappa

Manschettknappar är det sista men ack så viktigt för helheten om pappa använder skjorta. Gör dessa personliga genom att välj en text som ska graveras in.

Köp här >>

Vädervarnare

Cool julklapp där västskans form visar vilket väder vi kan vänta oss. Hur fungerar dessa vädervarnare egentligen?

Köp här >>

Whiskyglas

whiskyglas-2016-pappa

Till han som är förtjust i whisky passar det att ge bort nya lyxiga glas. Att glasen är en stor faktor av helhetsupplevelsen är det få som kan säga emot. Går att få graverade, vilket är ett stort plus.

Köp här >>

Topp 3 julklappar till flickvän

Överkast

Tjejer älskar när det är fräscht och fint. Hur ser ert överkast ut? Känns det gammalt så ge henne/er ett sådant här i siden istället.

Köp här >>

Älskling

älskling

Ett spel som alla par bör spela då det ger en djupare kunskap om din älskling utan att på den delen gå in på för tunga eller pinsamma frågor.

Köp här >>

Halsband

halsband hjärta julklappstips flickvänHjärtat är symbolen för kärlek så att din flickvän ska ha ett sådant i julklapp är självklart. Väljer du detta hjärta tro? Ursnyggt tycker jag.

Köp här >>

Topp 3 julklappar till pojkvän

Filt

filt mys till pojkvän

Filtarnas filt är förmodligen vårt allra populäraste julklappstips. Har inte han någon sådan filt än? Då är det hög tid att han får mysa med en “snug rug” vinter 2023/2024.

Köp här >>

Fotmassage

fotmassage-julklappstips-2016

Fotmassage måste upplevas för att förstå den extrema njutning som den kan medföra. Väljer du denna julklapp så kan ju givetvis även du “låna” den så fort han inte önskar använda.

Köp här >>

Inori Ocean

halsband one julklappstips

Ett halsband där du väljer en text som med några få ord beskriver vad du känner. Som sagt tidigare, graverade julklappar slår högt i år.

Köp här >>

Hittade du ingen julklapp? Lugnt då är det bara att kolla in övriga 45 sidor på hemsidan så hoppas jag att du finner något där. Börja med startsidan där du finner blandade tips som passar de flesta.

Vill du ha julklappstips för 2023? Om du letar julklappar som är extra omtalade för 2023 finner du några tips på spännande nyheter som fått extra mycket uppmärksamhet under det gångna året! Välkommen till Sveriges största hemsida med julklappstips!

Vem vill inte ha det absolut senaste julklapparna som är inne för 2023? Julklappar som årets julklapp 2023 och andra populära produkter som har blivit extra omtalade 2023 är väl lite extra roligt att få i julklapp? Eller varför inte att ge bort. Många julklappstips är ganska stående år efter år men så finns det alltid nyheter som plötsligt alla vill ha, vad vill vi ha som julklapp för år 2023?

Alla julklappar på den här sajten är noga utvalda under 2023 så på sätt och vis är alla tips för just detta året. Glöm inte att surfa runt på alla övriga sidor som förhoppningsvis kommer ge dig svaret på vad du vill ge bort för julgåva i år.

Du vill väl göra julen 2023 till den bästa någonsin? Och du vill säkert finna de bästa julklapparna någonsin också. Vi människor stävar ofta om att prestera bättre, att må bättre, att göra andra människor lyckligare.

Julklappstips som är aktuella

På den här sidan kommer jag fokusera på klappar som det varit extra mycket snack om just i år. Självklart kommer en stor del fokusera på årets julklapp som utses av HUI varje år runt den 20 november. Det är alltid en rolig grej att tippa på vad som kommer bli den populäraste julklappen för 2023. Om du inte vill satsa pengar hos ett spelbolag så kan det kännas minst lika bra att bara ha gissat rätt. Förra året var det en råsaftcentrifug som blev utsett till 2023 års julklapp. Självklart blev det en otrolig försäljningssuccé som alltid. Vi vill ha det som är hett och inne just för året!

För att utses som julklappen 2023 ska produkten haft ett starkt intresse under året som gått. Förra året slog antal fik som erbjöd färskpressad juice i höjden och alla vill köpa en hälsosam och nyttig juice som pressas direkt från frukterna. Trenden var tydlig men ändå, enligt mig, kanske dold. Men visst när årets julklapp 2013 presenterades så kunde jag se mönstret helt klart.

Populäraste julklapparna för 2023

Just nu är det lite tidigt att säga vilka julklappar som ligger bra till för att bli årets julklapp men framåt oktober kommer gissningarna stå som spön i backen. Jag tror att årets julklapp kommer gå i träning och hälsans tecken. Varför inte ett hälsoarmband som mäter hur många steg bäraren tar, hur många kalorier han eller hon bränner och inte nog med det, ett hälsoarmband mäter även hur mycket och hur bra du sover. En av favoriterna förra året men fick se sig slagen av råsaftcentrifugen. Bara min personliga chansning, vilken är din? Skicka gärna in den till mig så ska jag skriva upp den här på sajten. Blir det du som gissar rätt för 2023?

Mer julklappar

I stort sätt varje år slår julhandeln rekord. Stora tidningar som Aftonbladet och Expressen skriver stora rubriker som “julhandeln slog rekord i år igen” Händer samma sak 2023 tro? Jo förmodligen gör det det. Vi går emot ett samhälle som är allt mer inriktat på prylar och presenter. Men det är inte hela sanningen som förklarar att handeln av julklappar slår rekord efter rekord. Det är även så att pengar bli mindre värda, kallat inflation, och då blir det naturligt att slå rekord efter rekord. Tänk såhär om julhandeln är exakt lika som året innan, i presentmängd alltså, så blir resultatet att handeln för 2023 ökar med cirka 2 procent. Varför då? Jo för att 2 procent är inflationsmålet för varje år. har du en hundralapp från förra året är den bara värd 98 kronor år 2023.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email