Tomteklänning

Tomteklänning för vuxen och barn

tomteklänning startsidaJavisst ska även vi tjejer ha någon utklädnad när männen har tomtedräkter så drar vi på oss en fin tomteklänning. Att ta det här med jul till en högre nivå genom att klä ut sig till tomtefar i sin dräkt till tomtemor i klänning är någon som helt säkert kommer maximera er julkänsla 2023. Extra populärt är det för små tjejer att klä ut sig i en tomteklänning för barn.

Att byta ut de vanliga kläderna mot “hard core julkläder” är något som ger inte bara dig utan även dina nära och kära ännu mer julkänsla. Kolla in jultipsen på kläder här nedanför, hoppas att något tips leder till att du finner en stilig klänning 2023!

Kolla in Sveriges störst utbud på tomteklänningar här >>
Tomtemor

tomteklaaning-rod-2016

Den här klänningen är perfekt både till julfesten och hemma med släkten då julklapparna skall delas ut. Finns i två storlekar, small och medium. Va ute i tid för det är stor risk den säljer slut fort.

Köp här >>

Barnets val

tomteklänning barn lek179 kronor för den här urgulliga tomteklänningen för barn gör den till ett givet förstaval. Finns i storlekar från 1 år upp till hela 12 år.

Köp här >>

Tomtemor 2

tomtemor klänningKlänning, cape, hatt och bälte. Komplett set för att vara tomtemor helt enkelt. Ett alternativ till dig som inte gilla tips 1.

Köp här >>


Sexig klänning

tomteklanning-2016-sexig

Söker du efter en sexig tomteklänning så är väl detta tips bra? Visar lagom mycket hud utan att för den delen bli allt för porrig. Det ingår även en matchande tomteluva!

Köp här >>

Tomteklänning

tomteklänning julkappstipsVisst är den här klänning hur snygg som helst. Den här dräkten väljer kvinnan som vill sticka ut och vara en utmanande tomtemor.

Köp här >>

3 delar

tomteklanning-eva

Denna tomteklänning får vi säga höra till de sexigaste du kan finna. His den här butiken så hittar du för övrigt en massa fina klänningar om du är ute efter något mer utstickande.

Köp här >>


Bär klänningen då

Tycker du det är en dum rubrik? Kanske är det eftersom du givetvis bär din nya tomteklänning precis när du vill. Det är främst julafton som klänningarna och dräkterna åker på men var inte rädd för att ta det steget längre genom att utnyttja dessa både före julafton och också efter. Högtiden jul är lång och börjar lite lätt redan vid första advent, det vill säga nästan hela december.

Att ta din tomteklänning på julfesten på jobbet är något som överraskar. I 99 fall av 100 så kommer den göra succé så var inte rädd för att sticka ut. Du kommer bli festens mittpunkt och alla blickar kommer dras till dig så våga satsa som sagt, om du gillar att stå i centrum.

Alternativ till tomteklänningen

En julklänning med en tomteluva är ett alternativ till en hel tomteklänning. Då får du en extra touch i och med luvan till en fin klänning som kanske går i julens färger? Det är de små grejerna som kan göra så mycket så satsa på att skaffa något extra till dina fina julkläder.

Att tänka på

Vad behöver du tänkte på innan du klipper till på en tomteklänning? I vissa fall kan det vara bra om du har koll på dina mått då de olika storlekarna står i centimeter. Vet du inte vad du har så är det bara att plocka fram ett måttband och mäta, så att du väljer rätt klänning. För barn och babys är det ofta så kallade “One sizes” så där behövs ingen större koll på mått och sådant.

Det viktigaste när du väl vet vilken storlek du ska ha är att tänka efter rejält om du kommer trivas i ditt val. Försök att tänk på lång sikt då få väljer att köpa en ny tomteklänning för varje år som går. Den kommer med andra ord säkerligen hänga med dig under väldigt många jular framöver och inte bara julen 2023.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email