Deadlines

Sista beställning av julklappar 2017

Idag är det Lucia och det innebär med andra ord 11 dagar kvar till julafton. Då är det väl ingen stress att beställa julklappar online? Jo tyvärr så börjar dagarna för att hinna få levererat innan den 22 december, som är sista postdagen, att rinna ut. I och med att den 24-e är på söndag så är det lätt att låta datumet luras en aning. Ni som är ute efter framkallade fotoböcker i sista minuten för helt enkelt chansa eftersom deadlinen på till exempel Smartphoto börjar rinna ut. Faktum är att just fotoböcker har sista beställning imorgon. Så lägg din beställning så fort som möjligt.

Posten har mycket

En faktor att ta hänsyn till i år är att posten kan bli fördröjd. Ingen har väl missat den ständiga debatten om att postnord har svårt att leverera i god tid. Julen om något är en högtid då paketen radas på höjden, bredden, i fika rummet. Ja ni förstår. Det medför en risk att leveranstiderna bli extra långa. Ännu en orsak att vara ute i så god tid som möjligt alltså.

Se till att ha koll på de olika butikernas deadline innan du beställer. Framkommer inte det på hemsidan så skicka ett mejl eller ring och fråga. Är det garanterad leverans eller “förmodligen så hinner det” kan vara av stor betydelse. Känner du dig osäker så välj en webbshop som säger sig kunna garantera att julklappen kommer fram i god tid.

Trevlig Lucia på er all!

 

Comments are closed.