Julklappar företag

Julklappar företag

julklappar företag 2015Du som söker efter julklappar företag har förmodligen i verksamhet med anställda som du vill göra extra glada med en fin julgåva. Att visa uppskattning för det hårda jobb dina anställda lägger ner kommer garanterat att betala tillbaks sig många gånger om i framtiden.

Det finns några riktlinjer från skatteverket som du bör ha i åtanke innan du bestämmer företagsjulklappar till julen 2020. Just nu gäller högsta värdet 450 kronor på en julklapp till någon som arbetar i din firma.

EAT

Inom rammen för vad en julklapp till anställd får kosta, men ett sammanlagt värde på 3000 kronor! Dessa böcker är så oerhört omtyckta för alla som bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö! 

Brandfilt

Safety First och genom att ge bort en brandfilt till sina anställda så visar du att deras säkerhet är prioriterad. Finns som bilden visar i svart, eller i vitt.

Köp här >>

Snug Rug Deluxe

snug-rug-julklappstips-mys

Genom att ge bort filten snug rug deluxe så skänker du värme under julen, och hela kalla vintern. Ett fint sätt för att tacka för ett väl utfört arbete under 2020.

Köp här >>

Termos

Denna termos görs personlig där du kan välja namn, hur många år din anställda har jobbat på firman, och året 2020 för att göra den till ett julklappsminne från i år. Grymt julklappstips va?

Köp här >>


Kylan kommer allt hårdare för varje dag som går. Att ha varma fötter är evgörande för att hålla sig frisk och glad. Både hemma och på jobbet. Perfekt företagsjulklapp 2020! 

Köp här >>

Nyckelringar

nyckelring-med-text-2016

Denna lilla julklapp kan dina anställda bära med sig varje dag. Ett stort plus är att du kan välja gravyr text. Kanske en text likt “bra jobbat du är värdefull” eller liknande?

Köp här >>

Vädervarnare

Så snygga och spännande vädervarnare blir en stilfull julklapp som kan placeras på kontoret eller hemma. Kanske du slår till på en till dig själv också?

Köp här >>


Klicka in några värdebevis

vardebevis-som-julklapp-till-anstallda-2016

Jobbar ni i någon av Sveriges största städer eller i närheten av dessa? Då finns det rikligt med upplevelser att välja bland. Dina anställda bestämmer helt och hållet själva vad som önskas upplevas av de cirka 50 upplevelserna. Även ett bra julklappstips att ge dina leverantörer som gjort sitt jobb bra under 2020. Passande nog finns just summan 450 kronor så varför inte slå till på några sådana? Fixat på en minut på dig och inom några dagar kommer ett antal lyxiga presentboxar med checkarna till alla på företaget.

Personliga skärbrädor

Sätt en personlig hälsning på en fin skärbräda. Det är något de flesta kommer ha nytta av, inte minst när julskinkan ska skivas upp. Om inte annat så bjuder butiken i fråga om på väldigt många bra produkter som passas utmärkt som julklappar.

Prenumeration på tidning

Genom att ge bort ett presentkort hos tidningskungen så får dina anställda välja fritt på mängder av tidningar, filmer, prylar och böcker. Ett omtyckt val att få, och enkelt för dig att ge. Du fixar allt själv online på ett par minuter!

presentkort företag tidning

Adventskalender till arbetsplatsen

Det här med att skaffa adventskalender till arbetsplatsen kan vara svårt. Det ska vara en kalender alla kan njuta av. Just så är fallet med den från Yankee Candle. Öppna dagens lucka till morgonfikat eller eftermiddagskaffet. Alla sorter doftar jul! 

De bästa julklappsbutikerna 2020

Julgåvor för arbetsinsats

Julen sätter i regel punkt för hela året och då vill många företagsledare visa sin uppskattning för alla som arbetar i firman. Julklappar är så mycket mer än bara produkten utan en fin julgåva är också ett sätt att säga till den anställda att han eller hon har gjort ett bra jobb under året som gått. Att få uppskattning är något majoriteten av oss tycker är väldigt viktigt för att försätta leverera ett bra resultat. En liten julklapp kan göra underverk för framtida teamkänslan. Just att jobba som en sammansvetsad grupp där alla känner sig uppskattade är av yttersta vikt om företaget ska kunna vara så bra som möjligt.

Rolig eller praktisk gåva då? Det måste du som vd känna efter vad du tror att just dina anställda kommer uppskatta mest av allt. Tänk till på vad det brukas prata om runt lunchbordet. Är det ett gäng matglada personer ska du såklart ge en julklapp i form av en något gott som går att äta. Även en lyxig kokbok fungerar finfint utifall. Just gåvor som har med matlagning, mat och runt den kategorin är väldigt vanligt att ge bort till anställda. Vad väljer du 2020?

Det är en god idé att styra upp ett så kallat julklappsspel. Det är när alla anställda köper varsin billig julklapp för runt 50 kronor som ni sen fördelar. Läs mer på sidan om julklappsspel för att få tips på passande klapparna samt hur julklappsleken (som är ett annat namn) kan gå till.

Snåla inte på julklapp till anställd

Det finns riktlinjer som i nuläget ligger på 450 kronor per person. Tänk dock på att de kronorna endast är för själva gåvan och inte för kringkostnader som du kan tänkas ha som exempelvis ett julbord. Ett gott råd är att lägga alla 450 kronorna på att ge en så fin julklapp till den anställda som möjligt. Förmodligen är det en summa som inte känns av allt för mycket, speciellt inte eftersom den är avdragsgill för dig. Om du istället skulle välja att snåla in och ge en gåva för 100 kronor kan det lätt uppfattas som snålt och den känslan kommer vara allt annat än positiv för företagsandan.

Har du ett stort företag finns det många företag som är specialiserade på presenter till anställda. Priserna blir oftast lägre desto fler du köper, vilket är helt naturligt. Deras utbud är också anpassade för rådande lagstiftning som gäller prissättningen.

Kolla även sidan presentkort online som passar alla tiders att ge som klapp till dina anställda.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email