Black friday

Black friday rea – Erbjudande i Sverige

black friday rea i Sverige 2019När går starten för att handla julklappar tro? Många skulle säga att black friday är den dag som den stora julhandeln drar igång. Fenomenet kommer från USA där dagen black friday är mest känd för de näst intill hysteriska bilderna som kablas ut. Priserna är så pressade att folk bokstavligen springer över folk för att bli den lyckliga som hinner få tag i produkten.

Det gäller att vara med i starten för de mest rabatterade prylarna denna “friday” ofta finns i en väldigt begränsad upplaga. Det kan vara lockade för butikerna att skylta med något extremt bra erbjudande för att få upp folks intresse. Ordet black som vi alla vet betyder svart symboliserar plussiffror, som ofta skriva i svart i bokföringen. Det är meningen att handlarna ska vända de dåliga siffrorna (röda) till svart plussiffror.

Har du lust att göra en riktigt bra black friday affär? Här på sidan samlar vi några julklappstips på de bästa erbjudandena i Sverige. Passa på att shoppa rikligt med julklappar den här fredagen som infaller den 26 november 2021.

Reor som sticker ut 2021

Vitvaror och personvård finns det gott om hos Tretti. Bra priser som under Black Week är ännu lägre. Är det dags att fräscha upp hemmet med nya vitvaror tro?

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Säg den som inte vill ha några nya produkter till köket? Allt från hushållsapparater till små muggar och allt där i mellan. En slagkraftig rea som vi är tämligen säkra kommer överraska rejält till Black Friday 2021.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Den största inom kosttillskott har även ett väldigt bra utbud av träningskläder, hörlurar och annat som gör träningen till en fröjd. Förhandsinformation säger att butiken kommer bjuda på en rea som vi sällan hört talas om innan. Ett besök rekommenderas starkt!

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Det känns fel att använda ordet måste men när det gäller Black Friday rean på CDON så är den ett måste för den shoppingsugna! Flera miljoner produkter och med nya erbjudande varje timme är det lätt att klicka på köpknappen.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Den stilmedvetna mannen, är det du? Eller är det julklappar av det lite lyxigare slaget du vill ge mannen i ditt liv? Gents har ett tydligt fokus och det är på alla män. Väldigt många intressanta varumärken där Molton Brown är en personlig favorit.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Prylarna du verken visste fanns eller är du behöver. Ännu bättre att överraska och ge bort i julklapp, och med rabatter upp till 90% känns ju priserna som hittat. Vår absolut favorit överlag här på julklappstipsen.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

I första han så tänker de flesta på fysiska butiker på stan. För varje år som går så blir dock butikens webbshop allt mer tillfreds för oss. Varuhus som dom är så finns lite av varje. Vad hittar butiken på under Black Week 2021?

Kolla in butikens Black Friday rea >>

En rea som sista året inte kunna gå att matcha på andra tillfällen under året. Unna dig själv någon av de över 500 upplevelserna eller varför inte passa på att handla julklappar till hela tjocka släkten.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Att ladda med hälsokost inför en lång och mörk period av minusgrader och marginellt med solljus är någon alla bör överväga på Black Friday. Känt för sina redan låga priser, så vi kan ju tänka vad som komma skall under rean den 23 november.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Relativt ung butik som vuxit och nu utvecklas till en personlig presentbutik av rang. Har ni aldrig besökt mer gravyr är Black Friday en utmärkt dag för ert första besök.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Nu mer antika Bagaren och Kocken ger ett skönt intryck och vi har aldrig beställt härifrån och varit missnöjda med varken service eller leveranstider. Här hemma på en topplista med de bästa butikerna till Black Friday 2021 helt enkelt.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Även detta är en ganska ung butik som snabbt tar stora kliv i utveckling vad gäller både design och utbud. Erbjuder ofta bra kampanjer så under den stora rean kommer det finns möjlighet att fynda rejält.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Här säger förhandsinformation att det ska bli nya deals varje timme som verkligen sticker ut. Passa på också kolla om den omättligt populära erotiska adventskalendern bjuds ut till rea under Black Friday 2021.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Fotoprodukter är kanske en av de julklappar som uppskattas mest. Leveranstiderna är dock långa så det gäller att beställa i god tid. Att kombinera Black Friday rean med att vara ute i god tid är super!

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Leksaker i världsklass och en hel del sådant som du inte finner hos så många andra. Vad hittar dom på under Black Friday tro? Klicka in!

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Underbar klädbutik online som slår på stora trumman och erbjuder 30% rabatt på allt! Lätt att ett besök resulterar i ett köp med andra ord. Kolla in rean nu!

Kolla in butikens Black Friday rea >>

En hel del klockrena julklappar och Sveriges bästa utbud på tomtedräkter och annat inom kategorin. Brukar slå på stora trumman och rea hela butiken med en respektabel rabatt. Undra vad Partykungen hittar på 2021?

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Modekläder för tjejer i alla åldrar och Gina behöver knappast någon närmare presentation. Låt erbjudandena under Black Week tala för sig själva.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Oavsett om du är ute efter festkläder eller träningskläder så finns plaggen i tusentals hos Nelly. Känt för att vara en av topparna under Black Friday.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Rolig julklappsbutik som kommer erbjuda många varor till rabatter det är svårt att motstå. Små roliga prylar som piggar upp i vardagen.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Man och sugen på nya kläder? Du som besökt Nly Man vet vad shoppen brukar bjuda på. Kör olika deals varje dag under hela Black Week.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Med en glödhet rea som visar 70% rabatt är Bik Bok stället för er som vill ha bra värde för era pengar. Svårt att hålla sig från köpknappen va? Shoppa loss under Black Friday!

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Snygga smycken och julklappar i mängder. Att vi ges 15% rabatt på rubbet gör att det är lättare att hitta fynd än en vanlig dag. Tips: Kolla på något att ge din kärlek!

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Tidningar ger mer kunskap och är för många en skön avkoppling. Varför inte klippa till på några nya prenumerationer under Black Week? Då får ni extra mycket för pengarna.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Att skicka en varm hälsning genom ett nallebud får någon du gillar att skina upp, garanterat! Passa på att lägga några beställningar till julen. Du väljer när nallebudet ska levereras!

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Tränar du och letar efter bra kosttillskott och fina träningskläder på Black Friday rea? Här kommer du få en rad erbjudanden som kommer locka till köp.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Klockor och smycken är alltid kul att förnya ibland. Här finns ett rikligt utbud och konkurrenskraftiga priser. Fina julklappar både till dig själv och andra.

Kolla in butikens Black Friday rea >>

Då börjar black friday erbjudandena

Det vanligaste är att black friday priserna gäller hela dagen. Alltså från 1 sekund över midnatt till när klockan precis slår över till lördag natt. Det är såklart upp till var och en att rea ut sina prdukter. En del väljer till och med att inte erbjuda något speciellt under black friday. De stora välskötta webbshopparna har dock i regel inlagt så att så fort vi är inne på friday så börjar också olika reor.

Har du möjlighet så är det ingen dum idé att hålla dig vaken. Att handla redan på natten kan vara guld värt. Som sagt brukare priserna som ser lite väl generösa ut fort sälja slut.

  • Black friday är en dag som vi kan säga är starten för stora massan att handla julklappar på.
  • Passa på att köpa så många av klapparna som möjligt. Det kan du spara mycket pengar på, som ofta behövs efter den dyra julmånaden.
  • Att surfa runt hos onlinebutikerna för att kolla om du är ute efter något speciellt är ett smart drag. Då blir det inte lika mycket impulsköp och det är större chans du klipper till på det du verkligen önskar under black friday.

En hemsida vi gillar är theblackfriday.se där du kan finna mängder av butiker som har speciella erbjudanden. Det är främst enkelheten att snabbt finna det som söks som gör den sajten till vår vinnare. Kolla in Black Week rea och vilka butiker på nätet som är bäst för i år.

Kolla in julklapparna innan

När priserna är lockande är det lätt att dras med och handla. Att köpa bara för att rabatten är hög är ett misstag som många gånger kommer resultera i att produkten kommer användas ett begränsat antal gånger för att sedan slängas iväg i något förråd någonstans.

Om du en tid innan har kollat in hos intressanta shoppar så kommer du ha en bättre uppfattning vad du verkligen vill köpa. Försök alltid att ge de julklappar som känns absolut bäst till mor, far eller vem det nu är som du vill ge klappen.

En av många reor

Visst är det så att black friday är en av många reor som infaller under julen. Det är förmodligen den först rean och sedan kommer cyber monday. Glöm inte heller att adventskalendern är en sorts rea där shopparna som erbjuder detta har en eller ett par nya produkter varje dag.

Den mest kända måste dock vara den sista. Vi menar såklart den klassiska mellandagsrean som börjar en eller ett par dagar efter julaftonen. Försent att handla julklappar men likväl en bra rea där det går att fynda rejält.

Hoppas sidan hjälper dig att fýnda under black friday 2021.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email