Julblommor

Julblommor

julblommorNågon som hör julen till är förutom julklappar även julblommor! Ibland räcker inte tiden till att fira jul med alla vi önskar. Då är det perfekt att skicka ett blomsterbud.

Det har väl inte undgått något att blommor ger så mycket mer än ett fint utseende och en god doft. En julblomma ger dessutom värme och omtanke och det är väl just värme och omtanke som julen handlar om eller vad säger du? Här ser du några tips på julblommor som jag ser som toppkandidater då du vill göra någon extra glad till jul. Du kan beställa redan idag för att sedan välja ett lämpligt leveransdatum.

Traditionell

traditionella julblommor

För dig som vill skicka en traditionell julblomma ska satsa på den här med samma namn. 385 kronor för du ge för den här.

Köp här >>

Tulpanbukett

tulpanbukett julblommor

Den här buketten för bli årets julklappstips om du vill ge julblommor med choklad. Julig och lyxiga blommor som kommer ge glädje.

Köp här >>

Plantering

gran julblommorKlassfull vit grupp som ger ett vintrigt intryck till julen. Innehåller bland annat ljus och dekorationsäpplen. Hur fin som helst va?

Köp här >>

Midvinternatt

midvinternatt julblommorDen här julblomman är en stor plantering som innehåller små julstjärnor som du kan se på bilden. Kostar 645 kronor men då får du en grymt fin blomma!

Köp här >>

Amaryllis

amarylis julblomma

Den här blomman är som en levande skulptur. Ser enkel ut men är väldigt exklusiv så du får betala 435 kronor för att någon nära ska bli väldigt glad i jul.

Köp här >>

Julstjärna

julstjärna julblommor

Sist men inte minst kan du välja att ge bort den traditionella julstjärnan. Den är kan väl anses vara julblommornas julblomma om du frågar mig.

Köp här >>

Ge en julblomma

Tänk till vilken känsla du hade sist du fick en julblomma. Visst är det härligt när någon har tänkt på just dig och sänder ett blomsterbud? Det är inte så konstigt att florister runt om i landet har extremt mycket att göra veckan innan jul då alla ska beställa ett bud får att göra någon sådär härligt glad som bara blommor kan göra en.

Som jag nämnde högst upp så är det svårt att få tiden att räcka till, både till att skaffa julklappar och att hälsa på vänner. Då är det perfekt att skicka en julblomma som visar personen att du inte har glömt bort han eller hon. En liten blomma förmedlar mycket värme och kärlek. Visst kostar den en slant då du måste betala för både julblommorna och för leveransen, men tänk på hur mycket julglädje de för med sig till den lyckliga person som det knackar på dörren hos.

  • Du kan beställa julblommorna redan idag då det är möjligt att bestämma när de ska levereras. Ett tips är att ta ett par dagar innan julafton så du är säker på att de kommer fram.
  • Även den minsta blomma kommer skänka mycket julglädje. Det kan vara svårt att fira jul med alla nära och kära du vill och genom att skicka en bukett blommor så visar du att du tänker på dessa personer.
  • Känner du för att sända något annat så är chokladaskar eller nallebjörnar ett val många gör. Du kan ju i och för sig välja vilken julklapp som helst och skicka den i ett snyggt paket.

Glöm inte julblommorna

Veckan innan jul kan vara väldigt stressig och det är lätt att glömma bort alla du tänkt ge eller skicka något till. Så julklappstipsen då du ska skicka blommor till någon är att lägga beställningen nu direkt. Julblommorna levereras sen på ett datum som du väljer. Ett tips är att du kan välja att sända blommorna till jobbet där personen jobbar några dagar innan själva julafton, hur fint som helst.

Hoppas sidan hjälpte dig att hitta de bästa julblommorna du någonsin skickat!

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email