Cyber monday

Cyber monday

cyber monday loggaDet är många dagar att hålla rätt på för dig som vill göra klipp på julklappar. En av dagarna kallas för Cyber monday och som namnet antyder infaller en dagen på en måndag. Fenomenet uppkom som en förlängning av Black friday som alltid är 3 dagar innan Cyber monday.

Den “svarta fredagen” är en rea som många kallar startskottet på julhandeln, och den rean kommer du finna i både fysiska butiker och online på internet. Rean på måndagen efter är endast för “cybern” alltså online. Du kommer märka att vissa butiker är stenhårda med sina erbjudanden och de börjar gälla en sekund in på måndagenför att sedan sluta 23:59:59. Andra butiker ligger kvar med sina reor från fredagen och det är inte alls mycket som skiljer de bägge dagarna åt.

Om du vill vara på den säkra sidan att hinna köpa allt du vill ha innan det tar slut så är det ett smart drag att klippa till på Cyber monday erbjudandena direkt. Många webbshoppar gillar nämligen att marknadsföra något “supererbjudande” i sina nyhetsbrev även fast de inte har så många exemplar i lager.

Bästa erbjudandena

Du vill såklart hitta de allra bästa erbjudandet du bara kan inte sant? Vad som du tycker är det bästa är en svårare ekvation för en utomstående som vi som gjort julklappstipsen.nu att svara på. Vi ska i vilket fall göra vårt bästa för att skanna igen internet under Cyber monday och lägga upp det på den här sidan. Att se den här måndagen som ett ypperligt tillfälle att börja skaffa julklappar är ingen dum idé då du brukar kunna hitta bra priser på parfymboxar, prylar och kläder.

Hela helgen i slutet på november, plus måndagen då såklart, där reorna äger rum är även det sista riktigt bra tillfället att fynda billigt. I vilket fall i stor utsträckning. En hel butiker väljer att ge ut ett nytt erbjudande varje dag i december som en sorts adventskalender. Priset på just den varan eller varorna gäller från och med den dagen och x antal dagar framåt. Ja alla shoppar har sina egna regler och vissa har inte ens någon adventskalender dag för dag utan väljer att lyfta fram något för hela veckan, eller för hela julhandeln.

Inte lika utbrett som Black friday

Tyvärr så är inte Cyber monday lika stort som Black friday. Än det vill säga. Att surfa runt och tro du ska bli överröst med schysst priser i varje webbshop du surfar in på är absolut inget du kan förvänta dig. Förhoppningsvis så kommer dagen att växa sig starkare med åren, precis som fredagen gjort.

Här är några tips på vad du kan tänka på för att bli så nöjd som möjligt under rean 2020.

  • Tänk till om det verkligen är produkten som du vill ha eller ge bort i julklapp. Det är lätt att ryckas med när priserna är så lockande. Att stanna upp och tänka till ännu en gång på om just den här Cyber monday prylen eller upplevelsen är helt rätt är smart.
  • Att hålla sig upp till efter midnatt gör att du maximerar din chans att vara först på pucken när den släpps om vi säger så. Om du inte orkar det så kan tidigt på morgonen också mycket väl fungera bra för att hinna köpa det du önskar innan det säljer slut.
  • Kolla upp vad som gäller när det kommer till returer. Om det är generösa erbjudanden så varför inte klippa till på en hel del grejer för att sedan tänka till rejält? Vid reor som Cyber monday skriver många in särskilda villkor så var noga att kolla upp dessa om du tror att du vill ångra ditt köp.

Hoppas du kommer tycka att sidan hjälpt dig hitta några riktigt bra Cyber monday erbjudanden i Sverige.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email