Mellandagsrea

Mellandagsrea 2020

mellandagsrea 2018Gillar du att göra fynd på mellandagsrean? Om svaret är ja så är du långt ifrån ensam om att gilla rean. När julafton passerats innebär det slutet för den enorma julrush som hade sin start runt Black Friday. Butikerna vill sälja ut sina lager för att kunna plocka in nya produkter till kommande år. Vad passar då bättre än att erbjuda en generös mellandagsrea. Rejäla rabatter gör rean till ett ypperligt tillfälle att ge sig själv den där julklappen som aldrig fanns där under granen 2020.

Här kommer vi framhäva några riktigt köpvärda produkter när det är dags för en av årets absolut största reor 2020. Vi säga att mellandagsrean sätter punkt och pricka för julen och alla julklappar. Har du fått något som inte känns helt hundra kan det vara läge att byte dem nu.

Hoppas våra tips på butik kommer göra att du gör det där underbara klippet på mellandagsrean!

Butiker med rea i mellandagarna

Här finns tips på butiker som vi antar erbjuder rea i mellandagarna. Om så inte är fallet så rekommenderar vi att kolla in deras ordinarie avdelningar med rea.

Kläder och accessoarer

Är det de dyrare och finare märkena du söker så finns det mycket fint hos Stylepit. En rejäl rea på hundratals plagg väntar.

Till REAN >>

Stayhard har alltid en stor vinterrea som påbörjar ett litet tag innan julen. Se till att vara med här då mycket populära märken har en förmåga att sälja slut snabbt.

Till REAN >>

Vi antar att Nelly är en av de i särklass populäraste butikerna för tjejer. Plaggen som ständigt är på rea allt annat än få. Är du tjej och vill fynda kläder är ett besök givet.

Till REAN >>

För er som gillar dyra kläder från fina designers måste göra ett besök hos Wakakuu. Även fast priserna är höga så är dom betydligt lägre än vanligt under mellandagsrean 2020.

Till REAN >>

Är det en assistent eller nya grytor du är ute efter i mellandagarna så har Kitchentime en väl tilltagen rea. Här kommer du till deras kampanjer just nu.

Till REAN >>

Du som är sugen på att inleda 2020 med en ny parfym klickar in hos Nordicfeel som är en av de ledande butikerna på just detta.

Till REAN >>

Julen är en tid där mycket julklappar innehållandes prylar är i omlopp. Kanske fick du inte det du önskade dig? Då är det bara att kolla in hos dina favoritbutiker så kanske just din pryl är på rea.

Till REAN >>

Porslin och redskap till köket är Cervera en mästare på. En helt okej mellandagsrea där du bland annat kan finna mycket fin design.

Till REAN >>

Leksaker och barnkläder

Som vi var inne på ovanför så är leksaker prylarna som gör det hela lite roligare. Inte så lite heller. Lekmer har en grym rea som pågår året om så kolla in den för att göra klipp.

Till REAN >>

Namnet säger att utbud riktar sig till båda stora och små, barn då antar vi. Hur som helst så finns det en hel del intressant att kolla in i mellandagarna.

Till REAN >>

Vad vore världen utan leksaker säg? Ja mycket tråkigare än med dessa är då säkert. Att shoppa leksaker på mellandagsrean kan uppfattas som minst lika kul som själva prylarna då priserna är bra.

Till REAN >>

Med fokus på tonåringar så finns här märkeskläder för både killar och tjejer. Bland märkena ser vi till exempel Ralph Lauren, Gant, Boss, Timberland och många flera.

Till REAN >>

Träningskläder, träningsredskap och kosttillskott

Det skulle vara lättare att lista vad som inte finns här. Större sportbutik online får ni leta efter! Självfallet med en finfin mellandagsrea 2020.

Till REAN >>

Gymgrossisten rear ut både kläder och kosttillskott till den som hade tänk rivstarta 2020 med en uppryckning av både garderob och skafferi. Kolla in deras kampanjer just nu.

Till REAN >>

Det som de flesta symboliserar med mellandagsrea är kanske att det går att shoppa tv-apparater till kraftig rabatterade priser. Hos CDON.se slipper du stå i kö som hos de fysiska butikerna.

Till REAN >>

Kanske inte det bästa utbudet men så värt ett besök eftersom butiken är mästare på att locka med riktigt köpstarka kampanjer.

Till REAN >>

Varuhuset som finns i de flesta städer finns såklart även på webben. Fullmatat shop som med all säkerhet innehåller gott om reafynd i mellandagarna 2020.

Till REAN >>

Sport och då främst kläder för de flesta sporter du kan komma på. En riktigt fin outlet som alltid har några pangpriser det kan vara svårt att motstå.

Till REAN >>

Allt till köket och matlagning, bakandet och så vidare finns hos Bagaren och Kocken. Ute efter just sådana produkter på mellandagsrean 2020? Klicka in.

Till REAN >>

Vilka är dina personliga favoriter i köket? Oavsett om det är en slowkocker eller en sylvass kniv så finns väldigt goda möjligheter att finna produkterna här.

Till REAN >>

Mellandagsrea på upplevelser!

Att klippa till på en upplevelse görs som bäst när det är rea. Vi vet att mellandagsrean 2020 kommer bjuda på ett ypperligt tillfälle. Tänk på att värdebevis går att nyttja kommande 3 åren, så ni behöver inte känna er stressade att utnyttja upplevelsen på en gång. Tänk till på kommande födelsedagar, bröllop och så vidare och gör en bra affär redan idag.

Dags för en ny tvättmaskin eller andra vitvaror så sägs det att Tretti slår till med rejält röda priser i hela 20 dagar! Startar som många andra reor på måndagen den 25 december.

Till REAN >>

Netonnet är kända för sina redan konkurrenskraftiga priser, som blir ännu lägre efter jul. Unna dig själv produkterna du inte fann i julklapparna.

Till REAN >>

Inredning, möbler, belysning, servering och det mest du kan tänka dig inom områdena finns här. Mycket exklusiva produkter så kan finns stora pengar att spar i mellandagarna.

Till REAN >>

Fotoprodukt har varit eftertraktade hela julhandeln. Visst är det aktuellt med framkallat även mellan jul och nyår. Gör slag i saken och välj ut årets bästa bilder från mobilen.

Till REAN >>

Att Cocopanda precis blivit framröstad till årets skönhetsbutik 2020 säger det mesta. Stort sortiment och snabba leveranser till bra priser. Vi är förväntansfulla inför mellandagsrean.

Till REAN >>

För alla fantaster av friluftsliv så sticker den här butiken ut lite från övriga. Underbart sortiment tillsammans med mängder av svårslagna erbjudanden på mellandagsrea.

Till REAN >>

Smink, hudvård, hårvård och allt inom kategorin finns här. När det vankas rea så uppkommer ofta riktigt bra erbjudanden som det är svårt att inte överväga ett köp ifrån.

Till REAN >>

Är det dags att fixa partytillbehör till nyårsfesten? Kanske kan ni finna något passande på rean hos Partykungen.

Till REAN >>

Prenumerationer med mervärde

Att tänka på vid mellandagsrea

Om det är något som jag skulle vilja att du tänkte till på är om produkten i fråga verkligen är den du vill ha. Visst kan priset ofta vara en avgörande faktor hur vida ett köp blir av eller inte, men rabatten ska absolut inte bestämma hela köpet. Har du kolla på just den produkten innan? Då kan det billigare priset mycket väl vara det som nu gör att du faktiskt klipper till.

Att se en rabatt på 80% gör att det är lätt att tänka att “den där prylen behöver jag någon gång”. Det blir oftast att samla damm enligt mina erfarenheter i vilket fall.

En annan sak som är värt att kolla upp är villkoren. Hur fungerar det med öppet köp och pengarna tillbaka? Under mellandagsrean så kan vad som gäller om du ångrar dig ändras. Om du känner att det finns risk du vill lämna tillbaks det du handlat på mellandagsrea så var extra noga med att fråga vad som gäller då. Handlar du online så ring och fråga för att vara på den säkra sidan, om webbshoppen har ett telefonnummer det vill säga.

Rea online i Sverige

När är startskottet på mellandagsrea 2020? En fråga som har många svar då varje butik själv sätter starten. Vissa börjar till och med att rea ut sina produkter innan julafton. Lite fel då namnet mellandag är det väsentliga i rean och då bör den också ligga där kan tyckas.

mellandagsrea stor banner

Butikerna på stan brukar skylta när det tänker dra igång att rea ut. Online är känslan att rean kan komma lite när det passar och inget direkt startskott finns. För många av butikerna online det vill säga, självklart finns det undantag. Om du vill vara på den säkra sidan att hinna med innan produkter börjar sälja slut så är det bästa att kolla in från juldagen lite då och då.

Den här sidan gör allt för att på bästa sätt hjälpa dig hitta de bästa reorna i mellandagarna 2020.

  • Mellandagsrea är som namnet antyder en rea som inträffar efter julafton. Slutet på de billiga priserna kan sträcka sig från ett par dagar till en bra bit in på det nya året.
  • Ett tips är att du ser ut vilka prylar som kan vara intressanta innan mellandagsrean 2020. Då är det bara att vänta in när priset sänks och klippa till direkt innan den tar slut.
  • Tillsammans med Black Friday anses rean i mellandagarna vara årets absolut största. Du har med andra ord en bra chans att göra riktigt fina fynd.

Önska rätt julklapp 2020

Ett julklappstips som är ett rent råd är att önska “rätt” julklappar 2020. Vet du med dig att du ofta får grejer som inte faller helt i smaken så säg till dina föräldrar, vänner eller syskon att du hellre vill ha en slant. Med pengarna kan du komma kapitalstark till det är dags för mellandagsrea 2020. Men pengar är en tråkig julklapp säger du? Jag instämmer, men slutresultat genom att du får precis den julklapp du önskar kan ändå vara värt det.

Ett alternativ är såklart att lämna tillbaks det du fått i julklapp. Om du känner att klapparna inte blev hundraprocentiga så är det bättre att göra ett återköp där, för att sedan slå till på vad du verkligen vill ha på rea under mellandagarna.

Tänk igenom köpen i mellandagarna

Röda reapriser är en frestelse som det kan vara väldigt svårt att motstå. Tänk att oavsett hur många procent rabatterat varan är så kommer den trots det bli dyr, om du inte använder den så att säga. Själv har jag cirka 100 stycken t-shirt. Visst kan det sitta på plats med ännu en, som är extremt fin det vill säga! Är den bara halvdan så kommer detta senaste inköpta plagg används några få gånger. Det finns så många andra att välja på om den tävlar med “halvsnygga” t-shirts. Försök tänk ut vid vilka tillfällen ditt köp kan bli aktuellt att använda innan det är dags att göra affär.

Med det sagt så är det ju givetvis ett fantastisk tillfälle att fylla på både garderoben och övriga hemmet under mellandagsrean 2020. Hoppas du gör en bra deal!

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email