Accessoarer och smycken

Julklappar accessoarer och smycken

accessoarer julklappstipsDet är de små detaljerna som gör det sägs det väl? Därför är det helrätt att välja bland alla julklappstips inom just accessoarer. Det är verkligen ett stort område och jag hoppas att du gillar de tips jag valt ut.

Tänk efter vilken känsla du hade sist när du hade fått eller skaffat dig en riktigt snygg accessoar. Visst känner man sig snygg? Smycken, halsdukar, klockor är bara några några presenter du kan ge inom den här kategorin. Vad väljer du att ge bort 2019?

Axelremsväska

axelremsväska

En perfekt julklapp till mamma, syrran eller flickvän. Skinnväska som är både klassisk och tuff på samma gång. Bra pris dessutom, 799 kr.

Köp här >>

Pilgrimsmycke

pilgrim smycke

Om du leter julklappstips till flickvän så är det i princip ett måste att kolla in det här. Hur snyggt som helst tycker jag!

Köp här >>

Halsduk

halsduk accessoar

Värmande, snygga och sköna. Halsdukar är en accessoar som väldigt många älskar att bära på vintern. Utbudet på boozt är grymt!

Armband

armband man julklappstips

Snyggt armband från Police. Passar att ge till farsan, brorsan eller till pojkvän. Eller varför inte en god vän? Fin julklapp.

Köp här >>

Handkar

handskar accessoar julkappstips

De här ursnygga handskarna i läder skulle din flickvän, mamma eller syster bli otroligt glad över.

Skärp

skärp accessoar

Att bryta av med en snygg skärp är en detalj som gör mycket för helheten. Var inte rädd för att välja någon färg.

Ringar

ring

En ring som julklapp kan vara hur fint som helst. Som den här från märket sahara med texten “kickstart my heart”.

Köp här >>

Fotlänk

fotlänk

En smycke som blivit allt mer populärt är fotlänken som ger en lyxig känsla och ser hur snyggt som helst ut. 249 kronor är grymt bra!

Köp här >>

Mössor

mössa julklapp accessoar 1

En mössa en minst sagt en accessoar som skapligt lätt går att kombinera med outfiten. Köp en matchande till vinterjackan.

Handgraverat

SONY DSC

Du som är ute efter smycken måste bara kolla in sidan “verasdesign”. Hon stämplar många produkter för hand så de blir helt unika. Perfekt julklapp!

Köp här >>

Hänge

Hänge julklappar hjärta

Ge det här underbart fina hänget till någon du gillar. Det här är en riktigt fin julklapp, 18k diamant! 990 kronor kostar det.

Köp här >>

Läderarmband

läderarmband

Dessa vintage-inspirerade läderarmband är väl bara så otroligt snygg? En bra accessoar och en underbar julklapp 2019.

Köp här >>

De bästa julklappsbutikerna 2019

Julklappar med stil

Att ge någon en fin accessoar som julgåva är att ge bort stil. Det är inte alltid så lätt att veta vad som önskas, vi alla har ju våran egna personliga stil. Var dock inte rädd att satsa på det som är udda och med mycket färg. Det mest går att kombinera med något och vem vet det du ger julklappen till kanske inte vet om att han eller hon gillar just den stilen som du valt. Du har väl kollat in samlingen med bästa julklapparna 2019 som du finner på förstasidan för den här sajten.

En riktigt glad jul önskar jag!

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email