Jultröja

Jultröjor till kvinnor, män och barn

I fjol så noterade vi en uppåtgående trend med jultröjor. De syntes bäras av allt fler kvinnor, män och barn. Inte minst i sociala medier med Instagram och Facebook i spetsen så kändes det som bilderna på fina, fula och juliga tröjor ökade markant.

En underbart val av klädsel som sprider så mycket julkänsla, på ett mysigt och väldigt avslappnat sätt. Just mysighetsfaktorn är avgörande för att vi väljer att skaffa en jultröja. För att vara så mjuka och sköna som möjligt så är jultröjorna ofta gjorda i akryl eller bomull, ibland en mix av de båda materialen. Motiven domineras av snöflingor, renar, snögubbar, tomtar och annat som är starkt förknippat med julen.

 

Många oerhört vackra jultröjor som ingen bör missa.

jul tröja
Butik som är inriktade på endast en sak, jultröjor! Kan det bli annat än succé? Kolla in deras jultröjor nu.

Party med tvång på jultröja

Ja tvång är kanske ett kraftig ord, men antal julfester med tema blir enligt känslan fler och fler. Ett enkelt sätt att sätta ett “jultröjetema” är att utropa en liten tävling. Det behöver inte vara svårare än “Den som har mest uppseendeväckande jultröja vinner”. Låt sen alla som deltar på festen skriva namnet på den som de tycker har gjort sig förtjänt av att vinna. Då dessa tröjor finns

De mest uppseendeväckande tröjorna är en smaksak. Är det en snuskig jultröja eller en rolig jultröja? Eller kanske den som är allra fulast? Färger som inte går ihop tillsammans med ett fult motiv är det som till en början definierade en jultröja. Du kanske har uttrycket “Ugly Christmas Sweaters”? Det var just de tröjor med julmotiv som kunde vara som fulast som Amerikanska kändisar tävlade om att få flest rubriker med när jultröje-trenden slog igen i USA.

Fira jul i en avslappnad tröja

En stor faktor till att jultröjorna blivit så populära tror vi att de är så sköna. Julen är en högtid som oftast firas med de som står en allra närmast. Även fast det kan vara kul att klä upp sig ibland är det väl väldigt skönt att få bära bekväma plagg? Jultröjan är just ett sånt plagg som inte är speciellt “uppklätt” men julfeelingen är där trots allt. Och visst går det att klä sig propert genom att ta en pikétröja eller skjorta på sig under jultröjan.

Lägg fram förslaget till familjen och de som ska vara med på ditt julfirande. Desto fler som väljer att ha på sig en jultröja, desto mer naturlig del av julen kommer dessa tröjor att vara.

En sajt som endast är inriktad på jultröjor av alla dess slag är jultröjan.se. Där är det enkelt att hitta en passande jultröja då de är uppdelande efter färger, kön och motiv. Även Presentguiden har en utmärkt guide till jultröjor för både vuxna och barn. 

Dam, herr och barn

Jultröjor är till för både dam, herr och barn. Hela familjen kan plocka fram sin favorit när det vankas jul. Ibland kan det vara tydligt utmärkt om jultröjan är för Dam eller Herr. Oftast är tröjorna så kallade “unisex” som passar lika bra till både killar och tjejer. Till barn så oftast informationen att jultröjan är just till barn tydlig. Men det är klart har barnet börjat blivit lite äldre så kan ju pojken eller flickan givetvis ha en liten vuxenstorlek lika gärna som en barntröja.

Hoppas sidan hjälpte er hitta till de bästa butikerna som säljer jultröjor 2023!

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email