Tomteluva

Tomteluva

tomteluva startSöker du efter fina tomteluvor till julen 2023? Det är inte så konstigt ingen kan säga vad just deras tomte har för frisyr. Han bär ju alltid en tomteluva för att inte behöva frysa om öronen när han delar ut alla julklappar. Det är dock inte bara kylan luvan skyddar mot, den skänker även en hel del julstämning med sina vita och röda färger. Hade du tänk vara tomte men inte har någon luva i dig ägo än så är det en investering väl värd pengarna eftersom den förmodligen kommer vara med dig resten av livet.

Här kommer några tips på tomteluvor som jag hoppas ska passa dig och göra dig till en mysig tomte 2023.

Lyxluva

tomteluva julklappstips 2015 super

Har du 199 kronor att lägga på en tomteluva så är den här given att klippa till på. Namnet “Super Deluxe” passar in toppen!

Köp här >>

Gråvitgråvit luva till tomten

En snygg luva som är riktigt billig, endast 49 kronor! Den kommer göra jobbet och den går väl till och med att använda som vanlig mössa efter jul?

Köp här >>

Beardo
tomteluva mössa julen 2015

Du som vill ha en något annorlunda tomteluva har precis hittat vad du söker eller hur? Cool och varm, klockren luva helt enkelt.

Köp här >>


Blinkande

tomteluva blinkande

Den här tomtemössan har 5 blinkande hjärtan som du sätter på genom en dold liten knapp. Mycket luva för pengarna, endast 69 kronor är ett grymt fint pris för denna.

Köp här >>

Med bjällror

bjalror-tomteluva

Vill du gå runt och va fin i din luva samtidigt som bjällrorna ger ifrån sig en stämningsfull musik så är det denna tomteluva du ska klippa till på.

Köp här >>

Rosa tomteluva
rosa tomteluva

Nej då inte behöver en tomteluva nödvändigtvis vara röd även fast det är originalet så att säga. Den här är rosa och hur fräck som helst!

Köp här >>


Sjungande och dansande luva

En dansande tofs som rör sig i takt till julmusiken. Hur låter det? Kanske den coolaste och mest utstickande tomteluva du kan hotta till julen 2023. Tänk på att batterier inte ingår så klipp till på ett pack sådana också.

Budgetluva

luva-budget-tomte-2016

Du som inte har lust att lägga så mycket pengar på en tomteluva till 2020 års julfirande ska kolla in den här. 29 kronor kostar den, helt okej va?

Köp här >>

Blinkande stjärnor

blinkande-tomteluva-tjej

Det här är en betydligt längre modell av tomteluva som du ser. Priset är extremt bra då även batterier ingår för endast 49 kronor. För allt alltså.

Köp här >>

Luva med horn

julluva-med-horn

Känner du för att  va lite stygg så är det inte fel att välja den här tomteluvan med horn. Vet du någon som har förtjänat den? Ge bort som en tidigt julklapp!

Köp här >>


En god j#vla jul

javla-jul-tomteluva

Är du en sån där som inte är allt för mycket för julen? Eller bara vill skaffa dig en skämtsam tomteluva till personalfesten? Ja bilden säger väl allt. En god j#vla jul på er alla! Nåt mer som är finfint är priset på 29 kronor. Lägg vantarna på ditt exemplar redan idag.

Gycklarhatt

gycklarhatt-julklapp-2016

Stilig luva inte sant? Gycklarluvan har små tofsar samt ett spretigt tyg som ger den fluffiga utseendet. Valet för dig som vill sticka ut på julfesten 2023!

Köp här >>

Julhat
tomtehat

Hat, luva eller huvudbonad är det samma. Den här kostar 75 kronor men då får du beställa från utlandet, kolla in utbudet!

Köp här >>

Paljetterad

paljerad-tomteluva

Det är något med paljetter som känns festligt. Förmodligen eftersom d glittrar ikapp med plastgranen eller vad tror du? Den här luvan är snygg!

Köp här >>


Flätor

flator-pa-luvan

Har du alltid önskat att du hade ett par snygga flätor som kan matcha luvan? Den här har just fina flätor och kostar bara 49 kronor, som måste anses väldigt billigt.

Köp här >>

Renhorn

renhorn

Vill du ha en huvudbonad som kommer spridda stämning och locka till skratt så här det denna med renhorn du ska kolla in. Få på lager så slå till snabbt om du gillar den.

Köp här >>

Tomtekeps

tomtekeps

Du som har tröttnat på det vanliga och vill ha något nytt så kan kanske en keps vara något? Visst påminner den om en tomteluva, men på sitt speciella sätt då.

Köp här >>


Sprid extra julkänsla på julmusten

flaskproppar-i-form-av-tomteluvor

Om du tänker dig att julmiddagen är framdukat, julmusten samt julölen och kanske en vinflaska står där ser inbjudande ut. Men är det inget som saknas? Ett par små luvor såklart. Helt klart en rolig juldekoration som kommer få gästerna att trivas lite extra. Sälj i 4-pack för 29 kronor styck.

3 av julklappstipsen 2023

Upplevelse

upplevelse-i-julklapp-2016

Du som är ute i sista minuten eller helt enkelt vill slå till på en julklapp snabbt som attans ska klicka i ett, eller ett par, sådana här värdebevis på upplevelser. Kan inte bli fel.

Köp här >>

Tomtesäck

tomtesack-2016-finaste

En fin säck att lägga alla julklapparna i är både praktiskt och ett snyggt julpynt. Slå till på den som känns allra bäst, tänk på att du ska ha den ett antal år framåt i tiden. Matchar bra med tomteluvan på.

Köp här >>

Vetekudden

vetekudde-julen-2016

Denna kunde med vete är klappen som passar att ge till pappa, mamma, partner eller syskon. Ja faktum är att vetekudden kan ses som den optimala julklappen. Värmer fint i vinter.

Köp här >>


Luva för stil eller värme

Vad är bra att tänka på när du skaffa en tomteluva då? Om du ska vara tomte till flera familjer och måste tillbringa mycket tid ute så kan det vara viktigt med en varm tomteluva. Oftast så är inte kylan ett problem, snarare tvärsom. Då är det en sak du behöver lägga fokus på och det är såklart stilen på luvan. Designen med vit kant och röd luva är standard men tänk till på om du vill ha en kort, mellan eller lång topp. De två första jultipsen här har en medellång topp och de är också den stilen som de allra flesta luvor har.

Vill du inte köpa en huvudbonad så kan du alltid ge dig på att försöka sy en själv. Har du lite talang på att sy så ska det inte vara några större problem för dig att fixa till något bra att ha på huvudet.

  • Har du inte tomteluva slå till på en nu, det finns riktigt billiga luvor för runt 50 kronor.
  • Tänk till om det är viktigt om din luva ska vara varm eller om det kvittar.
  • Vill du inte lägga så stora pengar på det här så kan du alltid ta lite tyg och testa och sy din egen tomteluva.

Egen tomtemössa

När det kommer till tomteluvor och allt som har med utklädnad att göra så kan du alltid första och främst se vad du redan har. Har du en mössa så kanske du kan styla till den lite så att den för den rätta julkänslan, och på så sätt förvandlas till en tomteluva. Just luvor är inte så dyra och innebär ingen stor kostnad. De ligger vanligtvis på runt hundringen men du kan hitta betydligt billigare än så om du vill.

Därför behövs tomteluvan

Det är först och främst för att tomteluvan tillhör munderingen som tomten använder. Likt en hockeyspelare som har skydd och hjälm så kan vi se tomten som en slags idrottsman vars sport är att dela ut julklappar till alla de snäll barnen. Tomten blir helt enkelt inte komplett utan sin luva.

Det andra, och orsaken till att tomten valde att ha en luva på huvudet, är för att december är en tid då det i regel är kallt. Vi lever i ett avlångt land där de nordligaste delarna för det mesta har snö när julen börjar närma sig. Vart du än bor så är en sak ganska säker och det är att kylan kommer lite då och då. Visst kan det vara plusgrader på julafton men om det skulle råka vara plus så är de nog kanske lätträknade. Om du känner det blir varmt med tomteluva är det bara att hålla ut, den ska vara på så enkelt är det.

Hoppas att sidan var till hjälp och att något av tipsen på tomteluvorna här gör så att du finner den perfekta för just dig. Om du söker en hel tomtedräkt kolla in den sidan för att få några tips på tomtekläder.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Whatsapp
Whatsapp