Julklappar pojke

Julklappar till pojkar

julklapp till pojkeAtt dela upp julklappstips för pojkar och flickor är högst generellt då såklart alla julklappar på den här sidan går att ge till båda, som med alla tips för övrigt. Hur som helst så tyckte vi att specifika tips på julklappar som riktar sig till pojkar saknades.

Det blir mycket bilar och action här eftersom det gillas av många pojkar i ung ålder. Vilka julklappar ska du satsa på?

Lego

lego pojke julklapp

Majoriteten av alla pojkar tror jag skulle älska att få någon riktigt klurig Lego byggsats att lägga ner många timmar på i mellandagarna. Stort urval!

Köp här >>

Hockeyspel

bordshocky julgåva kille

Klassiska bordshockey här i en snabbare version som enligt Stiga ska vara 40% snabbare än originalet. Gör dig redo på att bli utmanad!

Köp här >>

4D

4d pussel julklappstips

Ett pussel i 4D är en tuff uppgift som kommer utveckla tänkesättet en hel del. Observera att modellerna Tokyo, USA, Hong Kong och Dubai är från 8 år och uppåt.

Köp här >>


Teddykompaniet

teddykomb

I skrivande stund så finns det 210 olika prylar från Teddykompaniet från den butik vi länkar in till. Perfekt att ge till den lilla pojken som gillar att mysa med en nalle.

Köp här >>

Batmanlampa

batman lampa julklapp pojke

Vilken pojke ser inte upp till Batman? Han var i vilket fall min favorit som barn och skulle jag vara runt 8 år skulle jag vilja ha den här neonlampan inslagen.

Köp här >>

Handvärmare

En kombinerad powerbank och handvärmare. Perfekt att lägga ner i ryggsäcken när det är dags för utedag i skolan. Julklappen till alla som bli frusna om händer.

Köp här >>


 

Robot

robot julkapp pojke

Vad går att säga om den här roboten? Den är rörelsestyrd, appstyrd och kan bland annat bära saker och boxas. Det var några saker. Klockren julklapp till en pojke helt klart!

Köp här >>

Nunchuks

nunchuks julklapp

Är Turtles en av favoriterna så är dessa nunchukas redskapet som gör honom till sköldpaddan Mikey. Visst kan de anses aningen våldsamma men är även lärorika att träna på.

Köp här >>

Kassaskåp

kassaskåp julklappstips pojke

Ibland vill man ha en teckning, en skattkarta eller vad som helst helt privat. Då gäller det att låsa in prylarna! Praktiskt kassaskåp med alarm blir då en bra julklapp.

Köp här >>


Camotält

camotält julklapp till pojke

Tänk att få ha ett helt eget tält, på sitt rum! Ett ställe han kan göra till sitt helt egna camotält där han får vara i fred från alla när det behövs.

Köp här >>

WowWee

woowee bilar julklappar

Okej det här kan vara julklappen med stort J för alla pojkar. Kompisarna kommer vilja stå på kö för att utmana ett race med dessa snygga, och snabba, bilar från WooWee.

Köp här >>

Adventskalender

jelly-belly-adventskalender-till-2016

En adventskalender till små barn som älskar godis ska såklart innehålla just godis. Den här levererar en liten påse med gelébönor var dag mellan den första till 24 december.

Köp här >>


Billiga julklappar

fynd-jul

Tycker du det är jobbigt att handla på olika butiker online? Då har du hittat shoppen med stor S som har “alla” prylar på ett och samma ställe. Smidigt va bara förnamnet. 

Pojkar gillar action

Är det inte så att pojkar vanligtvis gillar action? Många av klapparna här går i det tecknet. Prylar som är lite mer komplicerade som robotar och hela hus, som pirathuset, kostar en hel del. Det är viktigt att känna av om barnet vill ha många och inte så dyra julklappar eller om det är bättre med ett fåtal lite dyrare julklappar. Själv var jag mest fokuserad på en eller ett par viktiga prylar som var allra viktigast och som gjorde hela min jul. Då var det andra julklapparna mest utfyllnad eftersom 90% av min kommande tid de nästföljande månaderna gick åt de specifika produkterna jag önskat helst av allt.

Fick du hjälp av julklappstipsen här? Glöm inte att gilla sidan på sociala medier så fler kan ta del av tipsen, tack så mycket!

Vill du ha tips på roliga klappar ska du inte glömma att kolla in den sidan här på Sveriges största hemsida om med julklappstips. Gå dit nu >

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Whatsapp
Whatsapp