Romantiska julklappar

Romantiska julklappar

romantiska julklapparJulen är en tid för att umgås med de vi gillar bäst av allt. Den person som många gånger står en allra närmast är sin partner, om det finns någon. Att hitta en fin julklapp till sin pojkvän, flickvän, man eller hustru är något som tål att kluras på. Gemensamt för många är att vi vill ge romantiska julklappar till vår älskling!

En kärleksfull gåva uppskattas i regel mer än andra julklappar, och det med all rätt då dessa presenter symboliserar kärlek och värme, vad är mer värdefullt än det? Satsa på en julklapp inom den romantiska kategorin till din partner 2020!

Älskling

älskling spel romantisk julklapp

Vet du allt om din älskling? Det här spelet gör så att ni kommer varandra närmare! En av de bättre julklapparna att ge sin partner.

Köp här >>

Kärlekslås

kärlekslås romantisk julklappGravera era namn, stäng låset och släng bort nyckeln. En gammal österländsk tradition som är hur romantisk som helst! Gör det helst från en bro. Något till frieriet?

Köp här >>

Ljuslyktor

ljuslyktor-tips-pa-klapp

Levande ljus medför sig något magiskt som går hand i hand med kärlek eller hur? Att satsa på en fin ljuslykta i julklapp är därför inte alls fel. Vilken väljer du?

Köp här >>

Erotisk Box

Boxen som får det att glöda så fort klappen öppnas på julafton. Perfekt om du vill ge något erotisk men inte vet exakt vad. Här finns lite av varje och kommer garanterat uppskattas av den partner! 

Tomtebloss

tomtebloss hjärta romantisk julklapp

Tomtebloss som är formade som hjärtan är det mest romantiska tomtebloss jag kunde hitta. Tänd ett och håll i det tillsammans, kärlek på maxnivå! 

Köp här >>

Musmatta

musmatta-i-julklapp-2016

Visst kan det vara härligt att längta efter sin älskling? Om det inte blir allt för länge det vill säga. Jobbar din partner vid datorn så är en musmatta på er ett romantiskt val av julklapp.

Köp här >>

Nyckelring

nyckelring julklappar

Ladda upp en romantiskt kort på er två och betala 99 kronor så har du en kärleksfull julklapp till hon eller han. Nycklar är något som alltid är med.

Köp här >>

Berlock med foto

berlock-hjratformad-romantisk-julklapp-2016

Vad tycker du om dessa smycken? Hur romantiskt som helst tycker vi som väljer julklappstips! Passar både att ge till sina föräldrar eller till din älskade pojkvän eller flickvän. Kanske kan bli nya favoritsmycket som alltid bärs? Beställ i god tid så du vet att berlocken kommer fram i god tid innan den 24 december 2020.

Magisk mugg

magisk-mugg-med-foto

En helt vanlig svart mugg förvandlas till en romantisk bild på er två när en het dryck hälls i. Säg inget först utan låt det bli en överraskning till kvällsteet. 

Köp här >>

Vuxenleksaker

Leksaker romantisk julklappar

Butikerna som säljer sexleksaker blir bara fler och fler. Använder du och din partner det eller funderar ni på att börja? Överraska!

Köp här >>

ArtsInStone

karleksplatta-i-julklapp

Har du inte sett dessa romantiska stenplattor med varma budskap så klicka in och ta dig en titt nu. Den här väljer du till din kärlek. 79 kronor styck gör de till en billig julklapp till honom eller henne.

Köp här >>

Nallebjörn

nalle-med-foto-som-romantisk-julklappstips

Ja den här söta gåvan är inte vilken nallebjörn som helst utan en mer kärleksfull sådan. Perfekt julklapp till barn, men även som en romantisk gåva till sin partner.

Köp här >>

Julkalender

En underbar adventskalender som innehåller sexiga produkter till ett värde för över två tusen kronor, för under ett tusen kronor! Ger du en kalender till din partner i år tro?

Köp här >>

Lyckomynt

lyckomynt-i-julklapp-2016

Omtänksamhet och välvilja är romantisk och vill du ge just det så släng med ett litet lyckomynt tillsammans med din julklapp. 39 kronor styck så klipp till på ett till var person du ska uppvakta med en julklapp 2020.

Köp här >>

Wooodwick

doftljus-woodwick-julklappstipset-2016

Kärleksfulla doftljus som sprider en romantisk knastrande i och med veken av trä. Lång brinntid på 100 timmar innebär mycket romantik under den tiden. Någon ni båda kan njuta av! 

Köp här >>

Böcker

erotisk bok kamaErotiska böcker är en populär julklapp till sin älskling. Just den här boken handlar om kama sutra, om inte den är intressant så finns 22 andra att välja bland, kolla in de.

Köp här >>

Naughth Knot

knot romantisk julklapp

Är du tjej och inte vet vad du ska ge till din partner? Ge bort det bästa, dig själv! Passar till alla som är mellan 150-180 lång. Snacka om överraskande.

Köp här >>

Romantisk musmatta

musmatta-med-fotografi-romantiskt

Jobbar din partner framför en dator så kommer han/hon förmodligen jobba ännu bättre genom att se en romantisk bild på er två. Botten är av gummi och ytan är ett syntetiskt material. Kanske en för jobbet och en till hemmet till och med?

Pixelmugg

pixelmugg julklappstips

Muggen som byter färg desto varmare innehållet är. Servera din partner en gott te i den här muggen så är romantiken på topp sen.

Köp här >>

Hjärtslinga

hjärtan slinga julklapp 2015

Små hjärtan som är 12 stycken LED-lampor lyser upp och sprider romantisk i hemmet. Varför inte sätta den i er stiliga plastgran om ni har en sådan?

Köp här >>

Sängsnack

sängsnack frågespel

Sängsnack är ett frågespel med en fråga och ett uppdrag på varje kort. Det finns med andra ord att den här romantiska julklappen kommer hetta upp rejält!

Köp här >>

Amorelie

En kalender som inte går av för hackor. Med ett produktvärde på över 4000 kronor så kan den garanterat göra advent 2020 till den hetaste någonsin. Het efterfråga så skaffa den nu.

Köp här >>

Kaffe

romantiskt kaffe julklappstips

Texten på detta kaffepaket är “Fortsätt vara precis som du är annars finns det ingen som du..” Gillar din partner kaffe så är det en fin julgåva som kostar 79 kronor.

Köp här >>

Keramikhjärta

hjarta-alskar-julklappstips-2016

har du valt ut en julklapp och vill ge den med ett romantisk intryck så häng på ett sådant här hjärta i keramik. Finns många olika texter att välja bland.

Köp här >>

Deluxekalender med erotiskt innehåll

Årets nyhet måste utan tvekan vara deluxe-kalendern från Sinful. Enormt värde som är cirka tre gånger högre än priset ni betalar. Överraska med marknadens mäktigaste kalender 2020.

Orrefors

ljuslykta-orrefors-hjarta

Ljuslyktan med stor L. Och ja vi menar såklart Love. Från kvalitativa Orrefors utan att för den delen vara för dyrt. Fin julklapp när du söker något romantiskt va?

Köp här >>

Sexspelet

sexspelet julkappstips partner

Det spelar ingen roll hur bra sexliv nu har nu. Med det här erotiska spelet så kommer ni i vilket fall få en annorlunda erotisk stund, även fast det är i toppklass redan. En storsäljare! 

Köp här >>

LOVE

Vinglasen för alla er som uppskattar det röda vinet. Finns även som vitvinsglas för er som gillar det. Skriv dit era namn så kommer vinkvällen bli mer sammankopplad än någonsin.

Köp här >>

Underkläder är en klassisk gåva att ge när du ska ge din partner en gåva. Enkelt att välja men ändock en riktigt romantisk julklapp. Även doftljus kan förvandla en helt vanlig vardagskväll med en kärleksfull atmosfär. Klicka här nedan för att gå direkt till finfina utbud av respektive julklapp. Vad väljer du 2020?

Magic egg

romantisk växt julklappstips

Vad är detta kanske du undrar? Jo det är en växt i form av ett ägg.. det är bara att vattna så växer ditt budskap fram. Roligt och romantiskt för 69 pix.

Köp här >>

Flyg ballong

luftballong för er två

Vilken grej att göra med sin partner. Inte billigt men inte jättedyrt heller. Ge som julklapp så kommer ni ha något riktigt spännande att se fram emot.

Köp här >>

Monogamy

monogamy romantisk spel julklappar

Det här har blivit utsett till “årets erotiska sällskapsspel” Den titeln gör det väl värt att prova så varför inte ge det som julklapp 2020? 6 varv där spänning höjs hela tiden.

Köp här >>

Underkläder

underkläder

Alltid lika populärt att ge sin partner är nya underkläder. Det finns mängder att välja bland så tänk till rejält vad du tror han eller hon kommer gilla. Nu har du chansen att bestämma!

Vinprovning

prova vin romantisk julklapp

Köp ett värdebevis på en vinprovning för dig och din älskling. Det finns gott om goda viner och efter några glas brukar romantiken fullständigt spruta. 395 pix per person är riktigt bra.

Köp här >>

Partnermuggar

Ett par ursöta muggar som du anpassar med valfria foton. Romantikfaktorn är maximal. Prisklassen är också bra med sina 159 kronor.

Köp här >>

Himellykta

himmelska lyktor romantisk julklappstips

Skicka upp hjärtan högt upp i himmelen och säg samtidigt några romantiska ord, bättre blir det inte! Kanske något till nyår om inte annat?

Köp här >>

Vibrator

vibrator julklappstipsEn vibrator som styrs med en app. Den här julklappen är som klippt och skuren att ge till flickvännen som du tyvärr måste vara borta från allt för mycket.

Köp här >>

Hjärtpussel

pussel julklapp till flickvän

En romantisk gåva till den du älskar. Den här julklappstipset är ett pussel som bildar ett hjärta med kärleksfulla ord, hur fint som helst.

Köp här >>

52 veckor

52 veckor romantik spel

Spelet som innehåller 52 skrapkort med små uppgifter som går i romantikens tecken. Riktigt bra betyg och riktigt bra pris för dessa 52 veckor, 179 kronor vilket blir 3,50 i veckan! 

Köp här >>

Övernattning

övernattning julklappar

Det Här är ett julklappstips av exklusivaste klass. Övernatta på en av 12 slott/herrgårdar. Köp nu sen bokar ni in en dag med maximalt romantik tillsammans.

Köp här >>

Blommor

blommor romantisk julklapp

Om du inte kommer fira jul med den person du älskar så glöm inte att skicka blommor till honom eller henne. Beställ redan idag för att vara säker!

Köp här >>

Örngott

örngott kärlek julklapp

Kanske det mest kärleksfulla örngott som går att köpa? Humor och romantik är en melodi som aldrig slår fel. Perfekt julklapp till din partner eller hur?

Köp här >>

Massageljus

lelo massageljus romantisk julklappLåter doften snöpäron/cederträ god? Högsta kvalité från en gigant inom vuxensaker, Lelo. En minst sagt värmande julklapp att ge till den du håller kär.

Köp här >>

Rosenblad

rosenblad julklappstips

Ska du bjuda på en romantisk middag eller vill du göra dina julklappar till din käresta lite mer kärleksfulla? Då är rosenblad av finaste silke perfekt att dekorera med!

Köp här >>

Ros i guld

julros-i-guld

Letar du efter en kärleksjulklapp utöver det vanliga? Vad sägs om en ros som är doppad i 24 k guld? Den levereras i en snygg presentförpackning med svart satin, plus ett intyg för äkthet. Ge till din käresta eller till en god vän du tycker ha förtjänat en ros i guld.

Flogger

flogger julklappstips

Romantisk och romantisk en flogger, som är en sorts piska, kan såklart uppskattas som just romantisk, eller inte. Det beror helt på hur du ser på saken. Julklappstips i vilket fall!

Köp här >>

Förspel

förspel exklusiv julklappstips

Låter 54 kort med beskrivningar på spännande erotik någon som du skulle vilja ge bort i julklapp? För 199 kronor är det inte bara korten utan även massageolja och ögonbindel som ingår.

Köp här >>

Selfiestick

selfiepinne julklapp honom
Glöm inte att ta kort på era romantiska stunder tillsammans. Korten blir bäst om båda är med på bild och den här staven fixar så att bilderna blir perfekta. 

Köp här >>

Eld

lykta julklappstips

Bioetanol är bränslet som gör att den här fina lyktan kan brinna. Det kärleksfulla med denna är dels elden, men också att du väljer en fin hälsningen som graveras in. Storsäljare.

Köp här >>

Master and Slave

Har ni sett Fifty Shade of Grey? Och kanske blivit nyfikna att utforska den lite mer kinky sidan? Här är spelet som kommer sätta guldkant på tillvaron! Finns i 3 färger! 

Köp här >>

Champagne

champang provning julklapp

Champagne är en dryck som framkallar känslor. Förhoppningsvis av kärlek och därför tycker jag en sådan provning kan kvala in här.

Köp här >>

Fotoram 2

fotoram 2

Tyckte du att fotoramen innan var lite liten då den bara tog ett kort? Då kanske denna passar bättre, här får du plats med 10 romantisk kort på er två!

Köp här >>

Helikoptertur

helikoptertur för 2 julklapparGör så här.. planera in en heldag i Stockholm med mat, hotell och en helikoptertur. Skriv allt på ett fint kort och vips har en en riktigt romantisk julklapp!

Köp här >>

Ballong

led ballonger hjärta

Detta är en LED-ballong, en innovation inom ballonger. Stoppa i lampan och ballongen lyser upp i ungefär 15 timmar! Perfekt till en middag, kvällsmys eller i sovrummet.

Köp här >>

Smyg ner örngott i sängen

Små gester som ett simpelt örngott med fin text kan få hjärtat att hoppa några extra varv hos din partner. Twear har många olika tryck att välja på! Perfekt julklapp att smyga ner i sängen va? Kommer garanterat somna med ett leende på läpparna på julafton 2020.

Vetehjärta

vetevärmare hjärta

Hur många hjärtan finns det här på sidan? Jaja här kommer ett till i vilket fall, det kan aldrig bli för många hjärtan. Vetekudden som du ger till den du älskar mest av alla!

Köp här >>

Vristlänk

wristlänk julklapp 2015

Hjärtan är romantik och den här vristlänken pryds av just det. Julklappen är i silver och kommer som passa finfint på de flesta fotleder. kostar runt 700 kronor.

Köp här >>

Fotobok

fotobok julklapp

Ta och lägg några timmar på att sätta ihop en fotobok från året som gått eller från den tid när du och din älskling har träffats. En höjdare svår att slå! 

Köp här >>

Sexy Weekend

weekendbox-vuxenleksaker-julklappstips

Du som hade tänkt bjuda din partner på en romantisk weekend kan även klippa till på den här julklappen och säga att den ska vara för just den helgen. Stort innehåll.

Köp här >>

Glasnalle

alskar-glasnalle-julklapp

En liten nalle i glas som håller i ett hjärta är en romantisk klapp till den som uppskattar de små tingen men mycket betydelse. 79 kronor är ett helt okej pris va?

Köp här >>

Handvärmare

handvärmare pojkvän

Unik produkt som med ett enkelt kick blir 40 grader varmt. Perfekt för honom eller henne att ha i fickan på vintern. Att ge värme är romantiskt! 

Köp här >>

Lacklakan 100% vinyl

laklakan-julklappstips

Gillar ni att massera varandra i oljor eller något annat kul så är det här ett lakan som inte läcker. Måtten är 200 gånger 230 cm och täcker alltså gott och väl en 1,80 säng. En sexig julklapp till den du älskar mest av allt.

Julklappstips som värmer

Bordskamin

En av de snyggaste bordskaminer vi hittat till ett överkomligt pris. Kommer garanterat så den romantiska stämning hamnar på topp då den är en mysfaktor utan dess like.

Köp här >>

Fotmassage

Kalla fötter är lika med sura minner. Varm och skön har givetvis motsatt effekt. Stoppa ner fötterna i denna underbara maskin och njut. Perfekt att ge sin älskling då ni kan ha den tillsammans.

Köp här >>

Värmefilt

Filten med stort F har värmeslingor i sig och går att justera på hela 9 olika temperaturer. Så efterfrågad julklapp så det kan vara idé att agera direkt om de finns i lager fortfarande.

Köp här >>

Graverad guldros

Ännu en guldros men denna kan du få graverad! Extra romantisk att ge bort en personlig gåva till personen du älskar mest av allt. Finns att välja bland 30 cm eller 43 cm lång guldros.

Var inget av julklappstipsen något att ha? Kolla in någon av dessa sidor så kanske du hittar något bättre.

gå till julklappstipsen flickvän

gå till julklappstipsen pojkvän

mysiga julklappstips 2014

personliga julklappstips 2014

Ta hand om varandra

En julklapp blir aldrig bra om du inte ger den med rätt känsla. Då du ger en julgåva till din partner ska den känslan främst vara en romantisk, varm och kärleksfull känsla. Kanske är det läge att säga några väl valda ord om vad du egentligen tycker om han eller hon? Ta hand om varandra och behandla din älskling så som du vill bli behandlad själv.

Om du vill få flera förslag på romantiska klappar kan du även kolla in olika alla hjärtans dag gåvor. Den dagen är det i princip bara kärleksfulla presenter som gäller.

Julen kan även vara tid för förlåtelse och nystart. Om det har hänt något dåligt som fått er att glida isär är den här tiden på året perfekt för en nystart. Det är inte många dagar kvar på året och det kan vara viktigt att prata ut och bestämma er hur ni vill ha det. Finns kärleken så kommer ni fram till en lösning för det finns ingen större dragningskraft än just kärleken.

Om du inte gillar sidan så ta och google “romantiska presenter” eller något liknade så kommer du säkerligen hitta något.

Lycka till och hoppas ni får en riktigt romantisk jul 2020!

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email