Julkalender

Butikers julkalender

Att ha full koll på butikernas egna julkalendrar ger bra förutsättningar för att hitta fynd. Det är som en adventskalender fast varje dag så släpper butiken ett erbjudande som bara gäller det datumet. Eller ett antal dagar från dess att ”luckan” har öppnats. Det är långt ifrån alla som väljer att locka sina kunder med en julkalender. Trenden vi på julklappstipsen ser är i vilket fall att allt fler väljer att locka med något extra från den 1 december och hela vägen fram till julafton den 24 december.

I juletider är det välkommet med bra deals då utgifterna lätt kan sticka iväg. Gör därför denna sida till en favorit (Ctrl D) och kolla in varje dag för att inte missa några bra rabatter. Det är aldrig fel att skaffa en julklapp till sig själv så se julkalendrarna som vilket rea som helst. Att agera snabbt är alltid smart vid riktigt bra erbjudande. Speciellt de mindre butikernas julkalender har en tendens av att sälja slut om produkten är hett eftertraktad. Coolstuff, Nordicfeel och CDON är några av alla de som har väldigt fördelaktiga julkalendrar med bra press på priserna. Ett dagligt besök kommer garanterat resultera i julklappar både till dig själv och dina nära och kära.

Julkalendrar 2018

Här nedan listar vi de butiker som vi tycker har de bästa julkalendrarna online. Kolla in vilka produkter som gäller just idag!

Den mest givna julkalendern att besöka är den från Coolstuff. Riktigt intressanta prylar som många gånger passar finfint att ge bort i julklapp.

Till julkalendern >>

Är det julklappar, presenter eller bara nödvändiga saker som kläder till barnen ni söker? Missa då inte lekmer och deras julkalender 2018. Väl rabatterade erbjudande varje dag.

Till julkalendern >>

Träningsfantast eller om du letar klappar till någon som är så gäller Gymgrossisten kalender. Kosttillskott och träningskläder från de populäraste märkena.

Till julkalendern >>


Rabatt ger lockelse

Att julkalendrarna lockar råder det ingen tvekan om. Rejält tilltagna röda priser gör att det är lätt att stirra sig blind på just priset. Även fast procenten skriker 70% och ”köp mig” så kan det vara en god idé att sakta ner och tänka efter om produkten för dagen verkligen är den du vill ha, eller ge bort. Är det tidigt och så många dagar av julkalendern inte gått än så kan det vara läge att avvakta andra dagar. Om ni inte känner att dagens lucka i butikens kalender är hundra procent rätt. Okej vi har alltid ångerrätten att luta tillbaka på, men då gäller det att webbshoppen erbjuder fri frakt och fria returer.

  • Julkalender i form av rabatterade produkter ger ett ypperligt tillfälle att fynda julklappar. Både till sig själv och andra.
  • Varje år som går hoppar allt fler butik på trenden med att ha sin egen julkalender. 2018 räknar vi med att ännu fler återförsäljare kommer ansluta sig till det här konceptet.
  • Vid hög rabatt, som dagens luckor brukar kunna inneha, så är det alltid smart att tänka till om priset och produkten verkligen tilltalar er. Tänk på att även en billig produkt blir ganska dyr om den används begränsat antal gånger.

Kalendrar hela julen lång

Det fina med julkalendrarna är att de är så många dagar med erbjudanden. Då priserna ibland gäller under flera dagar så är det läge att ha kyla i köpbeslutet. Visst känns julklappen helt rätt så klipp till. Är den inte hundra procent rätt är det smartast att avvakta en annan lucka.

Att kolla in nätets utbud är för många lika självklart som att det hör till att kolla på julkalendern på SVT.

Har sidan lett er till ett bra köp hos någons julkalender? Dela gärna sidan med dina vänner så även dom kan fynda.

Är det adventskalendrar ni letar efter? Besök vår sida där vi tipsar om årets kalendrar till advent.

Några heta julklappar 2018

Dispenser

Den omtyckta dispensern från Kitchpro finns nu även som singel. Servera frukosten på ett snyggt sätt och få mer ordning och reda i köket. Julklapp till mamma?

Köp här >>

Värmesulor

Värme till dina nära kommer göras deras vinter så mycket skönare. Praktiska sulor som klippts till. Det är därför ingen risk dom inte passar i skorna.

Köp här >>

Smyckskrin

smyckeskrin-i-julklapp-2016

Vet du någon som har väldigt mycket smycken men inte har ordning på alla dem? Julklappstipset blir då ett skrin att lägga smyckena i. Går att välja med gravyr och är hur snyggt som helst.

Köp här >>