Julkalender

Butikers julkalender

Det är ett tag kvar innan olika erbjudanden börjar. Var det istället adventskalendrar du är ute efter så besök den sidan här på julklappstipsen.

Att ha full koll på butikernas egna julkalendrar ger bra förutsättningar för att hitta fynd. Det är som en adventskalender fast varje dag så släpper butiken ett erbjudande som bara gäller det datumet. Eller ett antal dagar från dess att “luckan” har öppnats. Det är långt ifrån alla som väljer att locka sina kunder med en julkalender. Trenden vi på julklappstipsen ser är i vilket fall att allt fler väljer att locka med något extra från den 1 december och hela vägen fram till julafton den 24 december.

I juletider är det välkommet med bra deals då utgifterna lätt kan sticka iväg. Gör därför denna sida till en favorit (Ctrl D) och kolla in varje dag för att inte missa några bra rabatter. Det är aldrig fel att skaffa en julklapp till sig själv så se julkalendrarna som vilket rea som helst. Att agera snabbt är alltid smart vid riktigt bra erbjudande. Speciellt de mindre butikernas julkalender har en tendens av att sälja slut om produkten är hett eftertraktad. Coolstuff, Nordicfeel och CDON är några av alla de som har väldigt fördelaktiga julkalendrar med bra press på priserna. Ett dagligt besök kommer garanterat resultera i julklappar både till dig själv och dina nära och kära.

Julkalendrar 2020

Här nedan listar vi de butiker som vi tycker har de bästa julkalendrarna online. Kolla in vilka produkter som gäller just idag!

En speciell produkt som sälj till extra bra pris dagen till ära. En riktigt bra butik att kolla efter julklappstips i för den delen så missa inte att göra ett besök.

Till julkalendern >>

Schyssta kläder till schyssta priser är en rättvis beskrivning på NA-KD. Extra bra priser blir det såklart i deras julkalender 2020.

Till julkalendern >>

50% rabatt eller mer är inte alls ovanligt att se i Åhléns julkalender 2020 så passa på att shoppa klappar på ett antikt varuhus.

Till julkalendern >>

Med miljoner produkter så brukar deras julkalender sticka ut från mängden och erbjuda några deals det är svårt att motstå. Ett givet besök i julklappsletandet helt enkelt.

Till julkalendern >>


Att ge bort en ny parfym i julklapp eller något inom kategorin skönhet är vanligt. Här finns det mesta och om vi ska döma av tidigare julkalendrar så är det värt att kolla in erbjudandena.

Till julkalendern >>


Smink & hudvård till generösa rabatter är något vi kommer finna 24 dagar i december här. Klicka in för att se vilket dagens erbjudande är.

Till julkalendern >>

Just som butiken heter så finns här smarta saker. Innovationer du inte visste fanns att ge bort så att säga. Ett fräscht erbjudande varje dag som det är svårt att motstå.

Till julkalendern >>


Några av våra bästa julklappstips

Snusdosa

Snus kanske inte ska uppmuntras men de som gillar att snusa säger, som det står på dosan: Kärleken till snuset är större än förståndet. Många olika designer att välja på!

Köp här >>

Massagekudde

Skönaste kudden för att kunna unna sig själv massage när man än önskar det. Superjulklapp till både barn & vuxna, till helt okej pris.

Köp här >>

Tyngdtäcke

Julklapp till flickvän tyngdtäcke

En nytt sätt att sova likt man blir kramad hela natten är att välja ett tyngdtäcke. Intressant julklapp va? Ge till den du önskar överraska maximalt.

Köp här >>

Pastamaskin

Men visst är det gott med pasta? Enkelt är det också. Extra gott blir det om pastan är gjort från grunden helt själv. Perfekt julklapp till den som gillar att kocka i köket va?

Köp här >>

Fotmassage

fotmassage-julklappstips-2016

En favorit år efter rå och du som någon gång provat vet att denna maskin är fantastisk! Till mamma eller flickvännen tro? Hög efterfråga så klipp till idag så de inte säljer slut till jul.

Köp här >>

Upplevelse
upplevelse-julklappstips-2015

Att få en upplevelse att se fram emot tackar de flesta inte nej till. Tvärsom så tycker vi att det här är en av de mest spännande julklappar man kan få! Osäker? Välj ett presentkort.

Köp här >>

 Kolla gärna in startsidan där vi samlat över 250 av våra bästa julklappstips 2020 

Rabatt ger lockelse

Att julkalendrarna lockar råder det ingen tvekan om. Rejält tilltagna röda priser gör att det är lätt att stirra sig blind på just priset. Även fast procenten skriker 70% och “köp mig” så kan det vara en god idé att sakta ner och tänka efter om produkten för dagen verkligen är den du vill ha, eller ge bort. Är det tidigt och så många dagar av julkalendern inte gått än så kan det vara läge att avvakta andra dagar. Om ni inte känner att dagens lucka i butikens kalender är hundra procent rätt. Okej vi har alltid ångerrätten att luta tillbaka på, men då gäller det att webbshoppen erbjuder fri frakt och fria returer.

  • Julkalender i form av rabatterade produkter ger ett ypperligt tillfälle att fynda julklappar. Både till sig själv och andra.
  • Varje år som går hoppar allt fler butik på trenden med att ha sin egen julkalender. 2020 räknar vi med att ännu fler återförsäljare kommer ansluta sig till det här konceptet.
  • Vid hög rabatt, som dagens luckor brukar kunna inneha, så är det alltid smart att tänka till om priset och produkten verkligen tilltalar er. Tänk på att även en billig produkt blir ganska dyr om den används begränsat antal gånger.

Kalendrar hela julen lång

Det fina med julkalendrarna är att de är så många dagar med erbjudanden. Då priserna ibland gäller under flera dagar så är det läge att ha kyla i köpbeslutet. Visst känns julklappen helt rätt så klipp till. Är den inte hundra procent rätt är det smartast att avvakta en annan lucka.

Att kolla in nätets utbud är för många lika självklart som att det hör till att kolla på julkalendern på SVT.

Har sidan lett er till ett bra köp hos någons julkalender? Dela gärna sidan med dina vänner så även dom kan fynda.

Är det adventskalendrar ni letar efter? Besök vår sida där vi tipsar om årets kalendrar till advent.

Flera heta julklappar 2020

Dispenser

Den omtyckta dispensern från Kitchpro finns nu även som singel. Servera frukosten på ett snyggt sätt och få mer ordning och reda i köket. Julklapp till mamma?

Köp här >>

Värmesulor

Värme till dina nära kommer göras deras vinter så mycket skönare. Praktiska sulor som klippts till. Det är därför ingen risk dom inte passar i skorna.

Köp här >>

Smyckskrin

smyckeskrin-i-julklapp-2016

Vet du någon som har väldigt mycket smycken men inte har ordning på alla dem? Julklappstipset blir då ett skrin att lägga smyckena i. Går att välja med gravyr och är hur snyggt som helst.

Köp här >>

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email