Hem och hushåll

Julklappstips inom hem och hushåll

julkappstips hem och hushållDu som vill ge bort julklappar inom kategorin hem och hushåll har hittat sidan som ger de bästa julklappstipsen på just det. Att ge bort en dammsugare, en kaffemaskin eller någon annan pryl som gör hemmet bekvämare är en julgåva som kommer sätta mer färg på hemmet. 

Dessa gåvor behöver inte kosta skjortan, kolla in handdammsugaren till exempel. En perfekt julklapp tycker jag. Hoppas att tipsen på dessa hushållsmaskiner kommer göra att du hittar det du söker för julen 2019, lycka till!

Brödrost

brodrost-julen-2016

En snygg och framförallt snabb brödrost hör hemma i de flesta hem. Visst är det inte mycket som går upp till ett par skivor rostat bröd?

Köp här >>

Diskställ

diskstall-hem-och-hushall-julklapp

Hur ser diskstället ut tro? Den här snygga skapelsen från märket Alessi ser förmodligen lite coolare ut än de som redan finns. En lagom prisklass, kolla in alla alternativen nu.

Köp här >>

Mixer

mixer röd julklappstips

Vill du ge en julklapp i form av en lite lyxigare mixer är dessa maskiner från KitchenAid värda att kolla närmare på. Finns i många olika färger, 2999 kronor.

Köp här >>

Hållare

häng disktrasan julklapp

En praktisk och snygg hållare till disktrasan. Inge verktyg behövs för att få denna på plats. Ett julklappstips som passar många.

Köp här >>

Kakfat

kakfat

Vem gillar inte kakor? Vet du någon som älskar kakor lite mer än andra så är ett kakfat julklappen att ge. Detta heter Iris och är från märket guzzini.

Köp här >>

Knivset 11-delar

Mannerström som detta set kommer från utstrålar kvalité i toppklass. Satinpolerade knivblad och handtag av borstat stål för ett bra grepp.

Köp här >>

Lékué

lekue-julklapp

Letar du små smarta saker som förenklar i köket? Kolla då in produkterna från Lékué som underlättar en hel del. En pizzamatta eller en omelettform är endast två av ala alternativ du har att välja bland.

Mikro

mikrovågsugn julklappstips 2014

Mikrovågsugnar används i regel i väldigt många år. Är det inte dags för en ny nu? Den är snygga blir någons för under tusenlappen.

Köp här >>

Minikyl

minikyl

Vin. öl eller läsk spelar mindre roll. En minikyl bör stå i var mans och kvinnas hem. Från 995 kronor, kolla in.

Köp här >>

Handdammsugare

handdammsugare julklappstips

Ibland är det jobbigt att dra fram dammsugaren. Då kommer den här smidiga saken väl till hands. Kolla in ett stort utbud!

Köp här >>

Julpanna

stekpanna gjutjärn

En stekpanna blir sliten och det är nödvändigt att byta ut de ibland. Ge någon där här juliga pannan i julklapp, den tål ugn, grill, frys och diskmaskin!

Köp här >>

Symaskin

symaskin julklappstips

Om du ska ge bort en symaskin i julklapp ska du satsa på den här värstingen från Toyota. Någon kommer bli mycket glad!

Köp här >>

Stavmixar

stavmixar julklapp 2014

En tystgående stavmixar på 450 watt är en lagom julklapp. Det går att göra så mycket med en sådan här. 479 kr är bra.

Köp här >>

Fritös

fritös bagaren

Ge någon förmågan att göra sin egna friterade potatisar eller annat gott. Den här heter Princess Turbo och ligger på en lagom prisklass, 699 kronor.

Köp här >>

Kaffemaskin

kaffemaskin julklappar 2014

Helautomatisk kaffemaskin är en otroligt fin julklapp. Den här från Breville går i julens färger. Snygg va?

Köp här >>

Vattenkokare

hem och hushåll vattenkokare

Det här är vattenkokare “Ikettle” som användaren styr från sin smartphone. Tänk att vakna och med ett tryck kliva upp till varmt vatten.

Köp här >>

Enkel att fixa, omtyckt att få. Ett värdebevis på en upplevelse!

vardebevis-som-julklapp-till-anstallda-2016

De bästa julklappsbutikerna 2019

Hårda klappar till alla

Jo så är det, mycket inom den här kategorin är hårda klappar. Det bästa är att få till en mix mellan hårda julklappar och mjuka julgåvor. Flera ord men samma betydelse, en present till jul helt enkelt. Om du är ute efter något till din partner ska du kolla in sidorna julklappar till pojkvän resp julklappar till flickvän där du förhoppningsvis kommer få tillräckligt med julklappstips för att komma på en bra gåva till honom eller henne.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email