Årets julklapp

Årets julklapp

årets julklappEn julklapp som alla pratar om och som väldigt många av oss vill ha i paketet är årets julklapp! Den är det bästa och hetaste du kan köpa för att lägga under granen på julafton. Utsedd till 2020 års julklapp är stormköket. En bra grej att ha hemma om krisen skulle komma. Eller bara för en skön tur ute i naturen med egenlagad mat.

Det blir en väldigt stor hype om just den produkt som blir utsedd till årets grej. Ingen annan present eller i det här fallet julklapp får så stor uppmärksamhet. I Sverige är det HUI (som är en förkortning på handels utredningsinstitut) som bestämmer vad som blir årets mest efterfrågade klapp. Ett kriterium som julklappen måste ha är att den är en aktuell produkt som anses kommer sälja väldigt bra.

Årets julklapp är utsedd och vinnare är mobillådan! Vad tusen är en sådan då? Kort och gott är julklappen en låda där mobilen ska vila när vi umgås med varandra

Här finns stormkök – Bra butiker med årets julklapp 2020

Köp här >>

Köp här >>

Mobilpåsen

En låda har en stor nackdel och det är att telefonerna fortfarande har täckning. Den här påsen blockerar signalerna så ni kan slappna av, till 100%. Köper du den som julklapp 2019?

Köp här >>

Mobillåda bars

Årets vinnare har fått en del pikar och visst är det så att vilken låda som helst duger hur bra som helst? Som denna med 12 juliga protenbars till exempel.

Köp här >>

Trälåda

En klassisk mobillåda som den är tänk att se ut. Billig, rymlig och i trä med förtydligande att den är för just mobiler. Bättre blir det väl inte?

Köp här >>

Har du skaffat adventskalender än? Här är tre av årets mest populära kalendrar.

Ölkalender

Är det till den törstiga personen som gör sig förtjänt av en öl varje dag under advent så är det denna grund du ska klippa till på.

Köp här >>

Erotisk julkalender

Årets kalender med vuxenleksaker är utan tvekan den från Sinful. Finns som standard samt denna lyxmodell. Perfekt att ge till pojkvän eller flickvän.

Köp här >>

Chili Klaus

Snacka om stark och en skräckinjagad förtjusning kommer infinna sig hela advent. Vilken nivå av chili klaras av tro?

Köp här >>

Årets julklapp 2018 blev återvunna plagg

I miljösynpunkt en väldigt bra grej att återvända gamla plagg. Många vi pratat med tyckte dock att valet var allt för politisk korrekt och det kändes som majoriteten av oss inte hade använda plagg på önskelistan över julklappar.

Förra årens julklappar

2017 blev det elcykeln som blev årets julklapp. Det skulle bli färdmedel som gör att fler väljer att ställa bilen och ta just cykeln. Med hjälp av skattefinansiering som skulle få flera att välja cykeln med el blev årets julklapp skapligt populär.

Årets julklapp 2016 blev VR-glasögonen. Är du sugen på att ge ett par sådana även i år? Kolla in tipsen nedan.

VR-box

vr-box-arets-julkloapp-2016

Som sagt nu är den här och vinnare blev VR-glasögonen. Vill du ge ett par skapligt billigare så någon lycklig får prova på hur det känns? Dessa kostar 399 kronor och bör fungera finfint.

Köp här >>

Samsung

samsung-arets-julklaopp-glasogon-2016

Vill du köpa en dyrare version av VR-glasögon så är de från Samsung ett alternativ. Nästan 5 gånger så dyra som de första julklappstipset, men visst ser de fina ut?

Köp här >>

LG 360

vr-box-lg-arets-klapp-2016

På med brillorna och kom in i en virtuell värld i 360 grader. Upplev som om du skulle vara på plats. Du kan även använda din telefon som fjärrkontroll till dessa glasögon.

Köp här >>

Vill du köpa populäraste julklappen som blivit utsedd som vinnare de senaste 6 åren ska du kolla in följande produkter:

Årets julklapp 2015 blev robotdammsugaren

arets-julklapp-2015-robot-party

Hemmet blir allt mer digitaliserat under 2015 så att robotdammsugaren utsågs till årets julklapp kan så här i efterhand kännas helt naturligt. Du som provat en vet att de trots allt underlättar städningen en hel del. Ett hett julklappstips som kommer vara högst aktuellt många jular framöver.

Årets julklapp 2014 blev aktivitetsarmbandet

aktivitetsarmband-arets-julklapp-1

Bandet som sitter på handleden och har koll på i princip alla steg du tar. Även pulsmätare och andra små fiffiga funktioner. Årets julklapp 2014 fick kanske inte det bredda genomslag som väntades men var heller ingen flopp i våra ögon. Det är inget snack om att aktivitetsarmband har hjälpt tusentals människor i Sverige att leva sundare och röra på sig mera.

2013

årets julklapp 2013

Att kunna göra sin egen färskpressade juice blev en lyx som alla ville unna sig 2013. Bra julklapp när du har några tusenlappar och vill ge något större.

Köp här >>

2012

årets julkapp 2012

Hörlurar slog igen om blev årets julklapp mycket på grund av spotify i mobilen. Bra julklapp!

Köp här >>

2011

årets julkapp 2011

Att få en matkasse levererad direkt till dörren och som dessutom räcker för en hel vecka är lyxigt vilket år det än är. En julklapp till mormor kanske?

Köp här >>

2010

årets julklapp 2010

En surfplatta kan kännas som en självklarhet i de flesta hemmen i år men 2010 var dessa plattor relativt nya och intressanta nog för att ta hem det ärorika priset årets julklapp.

Köp här >>

2009

årets julkapp 2009

Spikmattan är en lagom dyr julklapp som vann årets julklapp 2009. Inte helt fel till julen 2019 heller!

Köp här >>

2008

upplevelse årets julklapp 2008

2008 var årets julklapp en upplevelse. Lika populärt idag om inte än mer populärt!

Köp här >>

För att sammanfatta alla kriterier så måste någon eller helst alla av följande punkter uppfyllas:

  • Julklappen som ska bli årets hetaste julklapp måste representera just året då den utses.
  • Det ska helst vara en nyhet men kan även vara okej om produkten fått ett nyväckt intresse på senare tid.
  • Den måste gå skapligt lätt att sälj. Alltså svara för en väldigt högt försäljningsvärde. Det kan till exempel inte vara en segway eller motsvarande.

Populäraste julklappen genom tiden

Kommer du ihåg vad som blev 2013 års julklapp? Det blev råsaftcentrifugen som blev utsedd. Jag personligen tyckte att det var en väldigt stor skräll som jag aldrig kunnat förespå. Ingen annan heller för den delen då jag har för mig att den inte fanns med att spela på hos de stora spelbolagen som unibet med flera där du brukar kunna spela på vad som ska bli årets julklapp. Råsaftcentrifugen blev hur som helst en stor försäljningssuccé likt de flesta produkter blir som blir utsedda till årets mesta och bästa julklapp.

Min syster köpte just råsaftcentrifugen till vår pappa i julklapp minns jag. Om du tänker till så vet du säkert någon eller ett par som också fick en sådan i julklappen eller hur?

Gissa årets produkt

Det här är inte alltid så enkelt att göra. Vad blir årets julklapp 2014? Jag har inte en aning faktiskt, och då anser jag mig (som du kanske förstått) bra på julklappstips.

Den enda årets julklapp som jag har lyckats pricka rätt på senaste 5 åren är spikmattan som blev utnämnd 2009. Då ville precis alla köpa denna “mirakelmatta” och de företag som hade såna i handeln slog sina tidigare försäljningrekord med stora marginaler.

Så här har det sett ut de senaste 5 åren då det kommer till årets julklapp:

  • 2009 blev som sagt spikmattan utsedd till årets populäraste julklapp. Det blev en succé!
  • 2010 ville vi inte ha datorer längre utan det var bara en sak som gällde. Jag menar såklart surfplattan som blev årets julklapp 2010.
  • 2011 så hade precis matkassen slagit igenom med dunder och brak och inte helt otippad blev den också julklappen för det året.
  • 2012 så hade spotify med mera slagit igenom stort inte minst med musik i telefonen. För att lyssna behövdes ett par hörlurar som blev utsedd då.
  • 2013 blev, som jag redan varit inne på, råsaftcentrifugen utnämnd till årets julklapp. Alla vill ha den julklappen!

Vad blir årets julklapp 2019

Tror du dig ha på känn vad som blir årets julklapp 2019? Då får du gärna skicka in ditt tips till mig så kör vi en sort gissningslek som jag kommer lägga upp på den här sidan. Vem kommer få rätt återstår att se.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email