Tomtemask

Tomtemask

tomtemaskAtt tomten är mystisk är ett av huvuddragen och genom att dölja ansiktet med en tomtemask så blir den mystiken ännu högre. Ska du vara jultomten 2023 så är det med andra ord helrätt att satsa på en ansiktsmask för att göra det svårt för barnen att lista ut vem som verkligen döljer sig där bakom.

Du kanske har hört uttrycket hålla masken? Med en tomtemask så behöver du inte oroa dig för att misslyckas med det.

Mask + mössa

tomtemask med mössa
Vill ha ha en tomtemask föreställandes en lagom snäll tomte är det här masken att satsa på. Mössa och peruk på köpet!

Köp här >>

Pappersmask

tomtemask papper
Inte världens roligaste mask men dock den billigaste, endast 23 kronor! Pappfigur av tomtens ansikte.

Köp här >>

Mask med skägg

tomtemask med skägg
En lite billigare tomtemask än den första. Inte lika snygg i mitt tycke men kommer likaväl göra dig till en bra tomte.

Köp här >>


Deluxe

tomtemask-2016

Det är väl klart du ska ha dig den grymmaste tomtemasken som finns att få tag på? Ja den här är i vilket fall rankad som en av de finaste till julen 2023. Perfekt att tomta i!

Köp här >>

Gummimask

tomtemask-billig-2016

Själva grundtanken med en tomtemask är såklart att täcka din identitet. Det fixar den här men kanske inte så mycket mer. Billig är den som tur är, 79 kronor och den är din

Köp här >>

Tomtefar

tomtefar-mask

Här har vi en riktigt gammal och sliten tomtefar som vi kan klassificera in som någon sorts mask i mellanklassen. Valet för dig som varken vill ha det bäste eller det sämsta helt enkelt.

Köp här >>


Tips på några passande klappar/tillbehör

Tomtedräkt

tomtedräkt julklappstips

Vid köp av vissa dräkter så följer även en tomtemask med. Att få det hedersamma uppdraget att vara tomte är något som borde tas på största allvar så kolla in alla fina dräkter.

Köp här >>

Mysig filt

mysig filt julklapp

Efter du varit tomte så kan det vara gott att mysa ner under denna filt. Hur som helst är den en utmärkt julklapp till alla du vill ge värme och mys.

Köp här >>

Lyktor

ljuslyktor-tips-pa-klapp

Under julen är det mycket levande ljus i omlopp så varför inte ge en fin lykta i julklapp 2023? Butiken som säljer dessa har en brett utbud så kolla noga innan du tar ett beslut.

Köp här >>


De bästa julbutikerna

Är det dags att skaffa julklappar? Missa in då sidan där vi sammanställer de bästa julbutikerna 2023, enligt oss. Här nedan kommer några av våra absoluta favoriter som vi rekommenderar ingen skall missa att besöka i julklappsjakten.

Coolstuff

Coola prylar som är svåra att motstå. Prisnivåerna går från några kronor upp till väldigt många tusenlappar. Till både killar och tjejer, unga som gamla. Ett givet besök så att säga.

Till butikens julklappar >>

Fotoprodukter

Vem säger nej till fina fotoprodukter i julklapp? Nej inte alls många. Så mycket fint att välja på så klicka in för att se vilka julklappar som kan falla väl in.

Till butikens julklappar >>

Bluebox

Som loggan säger så blir man glad av sakerna som säljs här. Varning för att ett besök här kommer leda till handling, men om det är mening så klicka in!

Till butikens julklappar >>

Sista minuten ansiktsmask

Är det bara någon dag kvar till julafton 2023 och då inser att leveranstiden för att få en tomtemask levererad till jul har passerat? Ta då ett tomt papper och sätt dig ner och rita en egen mask. 100% unik och den kommer i vilket fall att göra sitt jobb att dölja ansiktet. När det kommer till tomtedräkt och alla de plagg du kan tänkas behövas för att “tomta” är det mycket du kan göra själv om du bara lägger manken till. En röd t-shirt eller ännu bättre en röd tröja tillsammans med en egen designad tomtemask kommer förvandla dig till tomten.

Alla dessa tillbehör gör att julen kommer leva kvar i minnena under en lång tid framöver. Vilken tomtemask väljer du 2023?

Skrämselfaktor på tomtemasken

Vilken sort tomte vill du vara? Vill du vara den snälla varianten som de mista barnen minns med ett leende eller vill vara tomten som ser lite elakare ut, även fast han nu inte är det såklart. De flesta tomtemasker ser sätt så vänliga ut men det kan ändå vara värt att tänka på vilka som du ska agera inför till julen 2023.

Med en mask så kommer du väldigt långt och det är många som endast väljer en tomtemask och inte en hel dräkt. De är enkla och framförallt billiga att köpa och kräver inte alls mycket i förberedelse. Med en mask är du redo att förvandlas till jultomten på endast några sekunder medans det kräver lite mer planering och tid om du har mer utklädningskläder.

Hoppas du fick tips på en tomtemask som du vill bära i år. Skicka gärna in en bild till oss hur resultatet blev.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Whatsapp
Whatsapp