Julklapp till henne

Julklappar till henne

Vad är det som märker ut en typisk julklapp till henne då? Den ska helst utstråla värme och ge henne en mysigare jul och vinter. Klappen ska känns personlig och väl genomtänkt. Faktorerna är åtskilliga, och olika “krav” passar förvisso olika bra på flickor, tjejer, kvinnor och tanter. Det viktigaste med ett julklappstips är att känna hur pass du tror hon skulle uppskatta valet. Ta alltid som utgångspunkt att hon ska bli lyckligare än någonsin förut, så bör du i vilket fall välja en riktigt bra julklapp.

Du har precis kommit till vår samlingssida, där vi plockar lite av varje, och några helt nya tips, från sidorna till mamma, flickvän och mormor/farmor. Kolla gärna in även de sidorna för att ta del av ännu flera tips på fina klappar till henne.

Graverade julklappar till henne

En nyckelring, ett smycke eller ett par exklusiva champagneglas. Det är endast några få exempel på produkter du kan få graverade till henne. Tror du dessa klappar skulle bli uppskattade? Kolla in hela sortimentet hos Getpersonal.

Mysig filt

snug-rug-julklappstips-mys

Vi kan inte hjälpa att det blir att kännas tjatigt då julklappstipset är med i princip överallt. Det finns dock en orsak, den är en av de mysigaste julklapparna du kan hitta. En till var och en i släkten kanske?

Köp här >>

EAT

Är det julklappar till hon som bor i en storstad och älskar att gå ut och äta med sin partner eller vänner du söker? Då är valet lätt, den här boken som ger 2 för 1.

Köp här >>

Värmepaket

Att ge bort en hårfön eller en plattång i bästa klass är det få tjejer som säger nej till. Satsa på ett paket som innehåller allt hon kan tänkas behöva. Det på bilden kostar 2299 kronor.

Köp här >>


Träningströja

träningströja julklappstips 2015

Håller hon igång och gillar att träna? En ny träningströja kommer garanterat bli en uppskattad julklapp. Visst kan priserna kännas saftiga, men kvalitén är ofta i toppklass. 

Köp här >>

Powerbank

powerbank-i-julklapp-till-honom

En av de sötaste vi hittat när vi letat fina Powerbanks. Ser ut som en liten sten och kan bli väl behövd, speciellt till henne som använder mobilen mycket. 

Köp här >>

Guldrosen

Är hon guld värt för dig så varför inte slå in den här guldrosen som är plätering av 24 k guld? Kanske gör sig som bäst till sin fru, flickvän eller mamma. Jo även mormor/farmor och syrran för den delen.

Köp här >>


Tyngdtäcke

Har du provat att sova med ett tyngdtäcke? Spännande val av julklapp till henne om hon sover dåligt och gärna vill prova något nytt.

Köp här >>

Vädervarnare

Lika bra på att visa vilket väder det kommer bli som att stå som en snygg dekor i vilket rum den än placeras i.

Köp här >>

Värmetröja

Julklappstips på värmetröja

Värme i julklapp känns helt rätt då vi har många kalla veckor framför oss. Se till att hon även får en powerbank, om hon inte redan har en sådan.

Köp här >>


Aroma diffuser

Ännu en relativt ny pryl som börjar bli allt vanligare i Sverige. Snygga och sprider en underbar väldoft i hemmet. Klipp till på några oljor också.

Köp här >>

Vikbar badbalja

Tjejernas favorit att få i julklapp 2019 tro? Det här badkaret är vikbart, vilket innebär att hon som egentligen inte har plats kanske trots allt har det nu!?

Köp här >>

Buffelväska

Hur ser det ut med väska? Även fast hon har ett gäng väskor så har han förmodligen ingen personlig väska. Den här snygga buffelväskan väljer du gravyr på.

Köp här >>


Wake-Up Light

Visst är det betydligt jobbigare att vakna på morgonen när det är mörkt ute? Då behöver den här julklappen där hon vaknar till en ljus som stegras.

Köp här >>

Kniv-set

Ett set med 3 kvalitativa knivar och en graverad knivblock, hur verkar den julklappen? Väldigt bra till både henne och honom tycker vi.

Köp här >>

Värmefilt

Filten som alla personer som älskar mys skulle bli överlyckliga åt att få i julklapp. Ge henne den mysigaste vintern hon någonsin haft framför sig.

Köp här >>


Härlig massage från Zenkuru

På bilden ser du tre olika julklappstips som är extremt populärt att ge till henne. Zenkuru är tillverkaren som har ett starkt fokus på välbefinnande och avkoppling. Extra omtyckt är fotmassagen som är en spännande julklapp, som även du kan låna ibland.

Skärbräda

En skärbräda kan både stå framme som snygg dekor i köket eller används att hacka alternativt servera på.

Köp här >>

Fotokudde

En mysig kudde som fått det passande namnet “gosig kudde med foto”. Ta och välj ett foto du tycker passar bäst. Tänk på att det inte behöver vara ett foto du tagit själv. Kanske på en idol istället?

Köp här >>

Linnevatten

Linnevatten är den lilla julklappen som kommer ge en “ahaupplevelse”. Spraya på och handdukarna eller plaggen blir att dofta som nytvättat. Ett väldoftande julklappstips från oss!

Köp här >>


Mannerströms knivset (med gravyr)

Hur tror du ett snyggt paket med två knivar från Mannerströms skulle tas emot? Väldigt bra tror vi. En stor kockkniv tillsammans med en liten mindre skalkniv. Välj gravyr på 2 rader och vips har du en riktigt fin och personlig julklapp till henne.

Lightbox

Denna här lysboxen innehåller totalt 72 bokstäver, siffror och tecken. Passar lika bra med ett fint budskap i fönstret, som att visa kvällens val av film. En billig julklapp för 249 kronor.

Köp här >>

Örngott

Letar du små julklappar för hundra kronor styck? Då finns det mängder av örngott att välja på. Ett enormt utbud till både människor och djur. Hur många slår du till på?

Köp här >>

Popcornskål

Skålarnas skål när det kommer till popcorn i mikron. Då snackar vi inte om vanliga mikropopcorn utan i denna skål hälls kärnorna i direkt. Ett nyttigare val helt enkelt.  

Köp här >>

Ljuslyktor

Tänd ett ljus och låt det brinna. Att lysa upp julen med levande ljus sätter en hög mysfaktor över tillvaron för alla i hemmet. Varför inte ge bort en snygg ljuslykta?

Köp här >>

Träningsskor

Att ge bort skor är inte så svårt som kan tyckas. Kolla in hennes gamla, och välj sen samma storlek på ett par nya fräscha. Snart är det nytt år, så låt julklappen ge förutsättningar till träningen.

Köp här >>

Nyckelringar

Ännu en billig julklapp du får för ett par hundralappar. Vi ska dock inte blanda ihop billig med dålig. Tvärsom så innehåller dessa personliga nyckelringar mängder av varma känslor.

Köp här >>


Kolla sidan där vi sammanställer de bästa butikerna att köpa julklappar från >

Ge henne minnen

Att jul är en trevlig högtid som är till för att umgås är de flesta överens om. Framför oss har vi många mörka och kalla månader, som kan behöva varma klappar. En fotobok eller en fotojulklapp av något slag gör att hon kan minnas tillbaka på ett kärt ögonblick. Foton går att sätta på det mesta som till exempel nyckelringar, muggar, kuddar, skärbrädor och mycket annat.

Graverade klappar ger inte minnen på samma sätt som foton, men likväl ett riktigt bra val av julklapp. Ett par ord kan beskriva så mycket. Olika produkter går såklart att graveras olika många tecken, så tänk till ordentligt vilka ord du vill få graverade till henne.

Flera sidor med julklappstips

Som vi var inne på i början är det den här sidan samlingssida till hon. Just till henne har vi 4 olika sidor som är: Till mamma, till flickvän, till syster samt till mormor och farmor. För att inte nämna startsidan här på julklappstipsen, som du finner flest julklappstips på.

Gillar du vår sajt? Dela gärna med dig till vänner å sociala medier. Tack så mycket för din hjälp att sprida sajten!

Lycka till med att finna ett fin julklapp till henne!   

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Whatsapp
Whatsapp