Julstrumpa

Julstrumpa – Göm julklapp

julstrumpaSitter du och söker efter en fin julstrumpa som du kan lägga en julklapp i? Dessa strumpor som även kallas kan kallas för julsocka är perfekt lämpade för att ge en julklapp lite före själva julklappsutdelningen på julafton. Vi kan se det som en slags försmak på vad som komma skall.

Julstrumpor är främst till för barnen. Det är dock inte bara för barnen, att ge sin partner något fint på julaftons morgon är en höjdare som många gånger kommer uppskattas mer än de “vanliga julklapparna” som vanligtvis delas ut senare den 24 december. Glöm inte att märka de olika julstrumporna med namn om det till exempel är flera barn som ska få de. Vad lägger du i sockan 2021?

Billiga julstrumpor

Vill ni skaffa en julstrumpa som inte kostar skjortan? De flesta hos Partykungen kostar under hundralappen, och flertalet även under femtiolappen. Välj och vraka bland ett stort utbud av julstrumpor 2020.

Julstrumpa med namn

Julstrumpa med namn

Är julstrumpan till för barn så tycker vi att en personlig sådan med namn är ett bra förstaval.

Köp här >>

Scandinavian

Stilren strumpa från Scandinavian Home. Priset ligger på 179 kronor och är lite dyrare än de flesta andra.

Köp här >>

Deer

Julrenen önskar glad jul. Perfekt att stoppa en liten klapp i. Måtten på denna är 25 gånger 40 cm. Materialet är 100% bomull. 

Köp här >>


Stumpa med bälte

julstrumpa-balte-2016

Den här lilla söta julstrumpan är tillverkad i filttyg och är kanske den billigaste du kan hitta. 29 kronor ger du så klipp till på stört om det nu finns några exemplar kvar.

Köp här >>

Oskar&Ellen

baby julstrumpa

En fodrat julstrumpa med motiv av en glad jultomte. Passar utmärkt när du ska ge ett litet barn något fint. Du köper den på babyshop.

Köp här >>

Önskelistan

strumpa-for-onskelistan-till-julen

Dessa stumpor till julen har mängd funktion och just dennas uppgift är att ta hand om önskelistan där alla julklappar står. Stilren och till ett bra pris, 59 kronor.

Köp här >>


Julstrumpa från Star Wars

star-wars-julstrumpa-a

Att satsa på en rolig strumpa och fylla med små julgåvor är aldrig fel. Star Wars fans finns det gått om, och är det barn i huset som gillar filmerna har du precis hittat rätt julstrumpor till dem. Som bilden visar finns två olika att välja på. 149 kronor styck är priset.

Velvine

velvine julstrumpa

Dyrgripen för dig som vill ha absolut bästa design och kvalité på julsockan. Perfekt för dig som ska ge något riktigt fint till någon du gillar extra mycket.

Köp här >>

Knästrumpor jul

julstrumpr-till-tjej

Om det nu var julstrumpor att ta på sig du sökte efter så tycker vi på julklappstipsen.nu att de här är ett intressant val. Knästrumpor i julens röda färger.

Köp här >>

Pinata

pinata julsocka

En julstrumpa som ska slås sönder likt det är tänkt att en pinata skall göra. En rolig variant för dig som söker något annorlunda till julen 2020.

Köp här >>


Julstrumpa för vuxna

julstrumpa-for-vin

Tycker du att det vore smidigt att kunna hälla i ett par flaskor vin i julstrumpan? Santa´s flask, som den heter, rymmer 2,25 liter dryck. Självklart i valfri sort så önskas glögg eller julmumma så häller du såklart i det istället. Är förmodligen den coolaste och mest utmärkande strumpa du kan hitta till julen 2020 skulle vi säga.

Julklappar som passar alla

Värmesulor

Att frysa om fötterna kan lätt göra attt kylan sprider sig till övriga kroppen. Med de här reglerbara sulorna är problemet med kalla fötter löst. Klipps till så passar alla.

Köp här >>

Värdebevis

upplevelse-i-julklapp-2016

Du som vill fixa julklappar på ett par minuter ska klicka i ett par sådana här värdebevis som levereras i en snygg presentförpackning. Låt dina nära och kära välja helt själva.

Köp här >>

Fotopussel

24 eller 35 bitar som alla ger en klarare bild av motivet du valt. En julklapp till den som älskar att pussla. Visst passar det bra till mellandagarna va? Bara välja ut en bild och beställ nu på direkten.

Köp här >>


Traditionen om julsockan

Som vi vart inne på tidigare så är en julstrumpa något som du kan ge bort en tidig julklapp i. Om ni ska göra det på “rätt sätt” så ska stumpan hängas upp av den som vill ha något i den kvällen innan julafton. Det första personen gör nästkommande dag, alltså på julafton, är att gå upp och ta en titt om det ligger något i julsockan. Det behöver inte nödvändigtvis vara någon produkt utan julgodis eller en slant fungerar lika bra, du bestämmer helt så att säga.

Det är främst barnen som förväntar sig en liten leksak eller några kronor att stoppa i sparbössan. Enligt tradition ska julsockan hängas över en öppna spisen, har ni ingen sådan så går det givietvis bra att hänga den var som helst. Om barnen inte varit snälla under året så ska det enligt legenden ligga en kolbit i strumpan istället för en julklapp.

Skaffa online eller gör själv

Här på sidan för du tips på vart du kan handla saker online. Så även vart du kan finna julstrumpor såklart. Men vill du inte lägga ner pengarna det kostar att köpa så satsa på att tillverka en egen strumpa. Det behöver inte vara så svårt utan ta en helt vanlig strumpa, eller socka, och designa den med något passande för att maximera julkänslan och separera den från en helt vanlig modell.

Om du tycker att dina vanliga strumpor är för små så är det bara att ta flera, klippa upp och sy ihop.

Julsocka till sin älskling

Vill du ge din älskling något riktigt fint som gör att hon eller han kommer vara på toppenhumör hela julaftonen? Då är julstrumpan ett perfekt sätt att ge den tidiga gåvan! Ett armband, halsband eller varför inte ett par flygbiljetter är bara några av julklapparna du kan välja att lägga ner. Kolla in de kärleksfulla julklappstipsen om du inte redan gjort det, perfekt att lägga i julstrumpan.

Hoppas du fick tips på en julstrumpa du fastnade för samt att du fick tips på vad du ska göra med den.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email