Julklappsspelet

Julklappsspelet

julklappsspelSitter du och surfar efter något till kommande julklappsspelet 2021 ni ska ha på jobbet? Julklappsspel, eller julklappsleken, som det också heter är ett spel som kan gå till på lite olika sätt. Oftast så köper alla deltagarna en billig julklapp och lägger sen allesammans i en hög. Vilka regler i ert julspel nu väljer är såklart upp till er. En av de vanligaste varianterna på spelregler är att ni sitter i en ring och slår en tärning. Säg att någon slår en sexa (eller vilket/vilka nummer ni än väljer) så får den personen ta en valfri julklapp från högen.

Prisklassen på julklapparna brukar ligga på 50, 100 eller 200 kronor. Alla ska känna de kan vara med, utan att ekonomin blir allt för ansträngd. Om ni är få så kanske ni lägger in två julklappar vart till er julklappslek. Ja som du märker så finns det inget rätt eller fel. Huvudsaken ni har kul på er julfest och att den där extra spänningen i och med julklapparna finns där.

Så vad väljer du till julklappsspelet för julen 2021? Här nedan följer några tips på bra julklappar!

Direkt till respektive butiks avdelningar för julklappsspel


Bra julklappar – Som passar till julklappsspel 2021

Tänk på att julklapparna du väljer ska passa de flesta som är med i spelet. Det är dock svårt att göra alla nöjda, till hundra procent. Julklappstips på spel och pussel är något som nästan alla gillar, och de är således bra julklappar att klippa till på. Ta julklappstipsen nedan som en start i julklappsjakten för spelet. Betydligt flera julklappar finns på startsidan, så surfa gärna dit också.

Doftpinnar

doftpinnar - julklappsspelet

Vem skulle inte gilla att vinna ett par väldoftande pinnar i julklappsspelet? Perfekt att ha såväl i vardagsrummet som på toaletten.

Köp här >>

Vetevärmare

Säg den som inte skulle bli glad av att få en värmande kudde i julklapp? Därför så passar dessa sköna vetevärmare väldigt bra till julklappsspelet 2021!

Köp här >>

Frågespel

Spelen som alla kan vara med på och som säkert kommer bli användbara redan på julafton. Bra julklappar till julklappsspelet 100 kronor.

Köp här >>

Kluriga pussel

Välj mellan fem olika julklappar som heter The Einstein Collection. Känns som gjorda för att ge bort när ni spelar julklappsspelet, eller vad tycker du?

Köp här >>

Bildoft

bildoft - Julklappar till julklappsspelet 200 kronor

Ska julklappen till julspelet kosta 200 kronor? Då kommer alla som äger en bil bli väldigt glada av att få just din julklapp. Många olika dofter att välja bland!

Köp här >>

Roliga strumpor

strumpor - julklappsspelet

Alla vi använder strumpor så varför inte slå till på ett gäng av de roligaste strumporna du kan hitta på nätet?

Köp här >>

Bluetooth-tracker

tracker - julklappsleken

Små brickor som gör det enkelt att återfinna prylarna som man tappat bort i hemmet. Rolig, smart och eftertraktad julklapp i julklappsspelet 2021 skulle vi tippa på!

Köp här >>

Sushi Bazooka

Det är så mycket enklare än man kan tro att göra egen sushi i hemmet. För att lyckas bra så behövs denna julklapp som kostar 250 kronor.

Köp här >>

Roliga muggar

Finns 200 kronor i julklappsbudget för en julklapp som passar alla? Kolla in muggarna från varumärket Tassen. De visar känslor och kommer förgylla dagarna!

Köp här >>

Badankor

Badanka - Julklappar

Små ankor som är utmärkt för julklappsspelet 100 kronor eftersom det finns så många yrken att välja bland. Hur många ankor slår du till på?

Köp här >>

Pussel

pussel - julklappsspelet

Det finns många pussel och dagarna mellan jul och nyår är det en omtyckt syssla. Vad sägs om ett annorlunda pussel likt detta älgpussel till julklappsspelet?

Köp här >>

Filt

Har du mellan 300 till 400 kronor att lägga på julklappar så finns det gått om underbara filtar i den prisnivån. Filten med ärmar är kanske det allra populäraste julklappstipset!

Köp här >>

Choklad-klappar

Choklad julklappar till julklappsleken

Det är säkert några som du ska spela julklappsspelet med som älskar choklad. Om fel personen vinner julklappen så går det alltid att byta.

Köp här >>

Toalettspray

toalettspray - roligt julklapp till julspelet

Alla kommer älska att göra sin toalett väldoftande. Denna spray kommer göra besök så mycket fräschare än annars. Finns i tre olika dofter

Köp här >>

Tomtens julspel

Vinn spel i spelet och just detta heter tomtens julspel som går ut på att reda ut vem som är mästare på jul-frågor! Passar perfekt till julklappsleken och kommer ge er en roligare julafton.

Köp här >>

Doftljus

doftljus - Julklappar till julklappsspelet

Vem säger nej till att låta doften från ett väldoftande doftljus sprida sig i hemmet? Därför är ljus en bra julklapp att ge till julklappsspelet!

Köp här >>

Tryckbehållare

Tryckbehållare - Julklappsspelet padel

Spelar flera i ditt sällskap padel? Då kommer ett smart rör bli bästa vinsten i julspelet! Fungerar även för tennisbollar.

Köp här >>

Whiskypastiller

Whisky godis - Julklappsspelet 2021

Står whisky högt i kurs så kommer denna fina presentask med pastiller i tre smaker bli hett eftertraktad i julklappsspelet. Går även att köpa styckvis, utan träask.

Köp här >>

Välmående

Att satsa på böcker som pushar och får in tankarna på en hälsosam väg är alltid omtänksamma julklapp. Många intressanta böcker som känns passande till julklappspelet, eller vad tycker du?

Köp här >>

Reflexmössa

reflexmössa - julklappstips

Mössan som ökar synligheten och som passar vuxna. Värmande och skön till kommande veckor när kylan biter i rejält.

Köp här >>

Pin Art

Att göra fina motiv med spikarna är smått beroendeframkallande. Har du runt 150 kronor till julklappsspelet så kanske denna gåva kan vara rätt?

Köp här >>

Kortspel

Spela ut spel i julklappsspelet 2021. Detta set är allt som behövs för att kunna njuta av hela 20 stycken kortspel.

Köp här >>

Veggie Chopper

Veggie chopper - Bästa julklappen till julklappsspelet

Prylen som gör det lättare att fixa stavar av morot, gurka eller andra grönsaker. Julklappen som alla skulle bli nöjd av att vinna i spelet 2021.

Köp här >>

Kastspel

Kastspel - bra julklapp julklappsspel

Vem blir mästare på att pricka ringarna på krokarna? Rolig 200 kronor julklapp, och hela familjen kan enkelt delta i spelet.

Köp här >>

Luftfräschare för kylskåp

Luftfräschare - Roliga julklappar till julklappsspelet

Små onödiga prylar som trots allt gör rätt så mycket för helhetskänslan är alltid populära julklappar. Som denna lilla madam som ställs in i kylskåpet.

Köp här >>

Korinne

Rolig ko - Julklappstips inredning

Så heter den här söta kossan som kommer bli en väldigt vacker inredningsdekoration i de flesta hem. Välj bland tre olika storlekar.

Köp här >>

Chips- & dippskål

smarta julklappar till julklappsspelet

Så smart skål som rymmer både chips och dip, utan att det hela bli kletigt. Bör finns i alla hem så varför inte skaffa den till 2021 års julklappspel?

Köp här >>

PasTex Connectorz

pastex - julklapp julklappsspelet barn

Snacka om att underhålla sig själv med helt vanlig spagetti. Små fästen som gör det möjligt att bygga de mest slående mästerverken.

Köp här >>

Target Ball

Target ball - utmanande julklapp för julklappsspelet

Roligt sätt att träna sin förmåga att pricka bollen. Visst känns julklappstipset som en klockren julklapp att ge till julspelet om er budget är 150 kronor?

Köp här >>

Rivjärn

Rivjärn - snygg julklapp

Det är inget snack om att rivjärn kan både riva och vara snygga. Något som gör sig bra i alla kök och passar därför bra som julklapp till julklappsspelet.

Köp här >>

Billig pussel

Billiga julklappar pussel

Pussel är något som de flesta tycker om att lägga. Under julen så kan det också finnas gott om tid att slå sig ner och pussla. Välj därför ett fint pussel till julklappsspelet 100 kr.

Köp här >>

Skrapkartor

Skrapkartor - Roliga julklappar 2021

Det finns många roliga kartor som skrapas fram. Kartan på bilden är med flaggor och är också väldigt lärorikt.

Köp här >>

Hundvalpar

Hundvalp byggsats - utmanande julklappar 2021

Önskar du bidra med en rejäl utmaning till er julklappsspel i år? Välj en av följande små hundvalpar, som ska sättas ihop i cirka 900 bitar!

Köp här >>

Mikroskål

Microskål - Julklappsspelet

Med denna skål är det busenkelt att göra egna popcorn i mikron. julklappen kan även användas till så mycket mer är endast popcorn.

Köp här >>

Lyxig lakrits

Lakrits - box till julklappspel

Godis av alla dess sorter är extra omtyckt att spela hem i julklappsspelet. Vet du med dig att lakrits är något många föredrar? Släng in detta set i högen med julklappar!

Köp här >>

Varm choklad

Varm choklad - God julklapp till julklappsspelet

Det finns gott om klappar till den som gillar choklad. Som detta set med diverse olika smaker på varm dryck.

Köp här >>

Strumpor

sneakers billlig julklapp

Priset på 69 kronor och att dessa strumpor passar de flesta vuxna. Väldigt populära så varför inte slå till på ett eller ett par stycken för att göra din julklapp till leken.

Köp här >>

KitchPro

isglasform-julklappsspelet

Okej nu är isglass inte det första man symboliserar med en julklappsspel. Men det gör det hela bara bättre då ingen kan tänka sig få sådana formar i paketet. Vem gillar inte isglass så att säga?

Köp här >>

Julklappsspelet

Letar du julklappar till julklappsspelet så klipp till på fem hemliga paket. Inte ens du vet vad som kommer spelas ut på julafton. Snabbt val att fixa klapparna!

Köp här >>


Badanka

Vem blir inte glad av en badanka så säg? Den här kan förutom att se söt ut även blinka. Sätter en helt ny nivå på mys i badet! 49 kronor gör den passande till julklappsspel 2021.

Köp här >>

Stresspung

Den klassiska stressbollen men i något annorlunda upplaga, nämligen en pung. Passar alldeles utmärkt på skrivbordet va? Ge den till din mest stressande kollega.

Köp här >>

Haupt lakrits

lakrits-julklappsspel

En fin burk med lakrits kan vara vanskligt att ta med till julklappsspelet. Det bör dock vara något i personen närhet som gillar, och det är ju faktiskt tillåtet att ge bort det man fått sen igen.

Köp här >>


Rivsalt

Saltar maten gör vi ju alla så att välja ett spännande salt till julklappsbytet är inte alls fel. En gastronomisk upplevelse från hela världen.

Köp här >>

Minivärmare

Mer kärlek till folket och denna vetevärmare ger just kärlek. 20 sekunder i mikron och hjärtat värmer händer, nacke eller där personen nu väljer att lägga den.

Köp här >>

80-talet

Är det många som är födda på 80-talet är detta spel perfekt som julklapp. Totalt 265 frågor som alla handlar om ljuva 80-talet. Många minnen och skratt.

Köp här >>


Face Mats

Numera klassiska glasunderlägg som bjuder på totalt 40 tryckta grimaser, två på varje. Kommer ge en lite extra krydda till julfesten va? En julklapp att använda direkt! 

Köp här >>

Jonglerbollar

jonglerbollar-julklapp-till-barn

3 små bollar kan ge underhållning så lång tid. Kommer säkert göra succé på julfesten och det blir lätt en liten tävling om vem som behärskar att jonglera bäst. Alla 3 blir dina för 49 kronor.

Köp här >>

Bagagevåg

bagaevag-julklappsspelet

En liten våg som kan komma att spara många slantar till den lyckliga som vinner din klapp i julklappsleken i år. En sån där pryl som alla behöver, utan att veta om det.

Köp här >>


Lycka

lyckomynt-i-julklapp-2016

Ja ett mynt som ska bringa lycka är väl helt rätt att slå in till ett julklappsspel? Det tycker i vilket fall vi så välj något “neutralt” mynt som någon lycklig kommer få.

Köp här >>

Konservväxter

vaxter-till-julklappspel

Va tusan nu då en växt i en konserv? Ja det fungerar faktiskt och då kostnaden är 49 kronor så är julklappen rätt så lagom för julklappsspelet. Finns totalt 7 olika sorter att välja bland.

Köp här >>

Multiverktyg

overleva-kit-julklappspel

Ett litet verktyg som inte ser mycket ut för världen men som fixar det mesta. Litet som ett kreditkort för att det inte heller blir speciellt svårt för dig att slå in i julpapper.

Köp här >>


Billiga klappar till spelet

En slavhållare, nyckelring med verktyg eller kanske en ljuslykta i porslin? Kolla in ett gäng billiga julklappar som är perfekt att använda till ert julklappsspel.

Läppbalsam

Vem kan inte vara i behov av lite läppbalsam under kalla vintern så säg. Inte vilket läppbalsam som helst utan från Klinta. Utmärk julklapp till spelet va?

Köp här >>

Emojimugg

emojimugg-julklapp-till-spel

Tycker du att någon kollega ska vinna sig en ny kaffemugg på julklappsspelet? Då är det såklart emojimuggarna som gäller. De kvalar dessutom in precis under 50 kronors klassen.

Köp här >>

Språknörd

Finns det riktiga språkpoliser på arbetsplatsen som gärna rättar så fort en särskrivning uppstår eller bokstav kommit fel? Håll tummarna för att personen får denna klapp.

Köp här >>


Anti-Slip

anti glid mobil julklappstips

En liten matta till bilen gör så att telefonen och andra saker lättare kan hållas på plats utan att glida runt allt för mycket. En nyttig pryl till spelet med julklappar.

Köp här >>

Colasnoppar

kolasnoppar-julklappsleken

Vill du ha en julklapp som är aningen spexig till ert spel så är den här förpackning på 150 gram inte alls fel. Ett roligt godis som kommer ge många skratt.

Köp här >>

3D-pussel i trä

Att sitta och pilla med några pusselbitar är roligt för både stora och små. Dessa pussel är små, men passar utmärkt att ge till en vuxen. 99 kronor styck är priset.

Köp här >>

Bestäm speltid på julklappsspelet

Det finns som sagt en mängd olika regler för hur ni ska fördela julklapparna i spelet. Det första ni bör tänka på är hur lång tid ni vill lägga på att spela. Vill ni dra ut på det så kan till exempel ettan och tvåan på tärning göra så att personen får ta en klapp, medans en sexa innebär att denna får lämna tillbaka en julklapp in till spelet. Ja det gäller såklart att man först vunnit något annars blir det ju svårt.

Ni kan även välja att ha en maxtid, säg 1 timme. Efter att tiden har gått så går ni helt enkelt runt i cirkeln där alla får ta varsin julklapp så länge det finns några kvar.

Enkla varianten

Som vi var inne på i stycket ovan så behöver ni inte ens spela något julspel för att dela ut klapparna. Tar alla med sig en julklapp så får alla också en. Nackdelen med julspelet är att några personer kan helt bli utan, och hur kul är det när det finns en massa julklappar?

  • Prisklassen på produkter som gör sig bra till ett julklappsspel ska vara så att alla har råd att vara med. Vanligtvis runt femtiolappen.
  • En tärning eller en kortlek är de enklaste sätten att spela. Var dock inte rädda för att hitta på något helt eget sätt att fördela julklapparna på.
  • Ett roligt sätt är att luras en aning. Har du köpt en väldigt liten julklapp så kan du finta genom att slå in den i ett stort paket. Stora paket brukar ofta gå för vid julklappslekar.

Vi hoppas du fick några goda råd om vad julklappsspel är för något. Om du vill ha mer tips på julklappar för en billig peng kolla in den sidan här på julklappstipsen.nu. Lycka till och hoppas turen är med dig!

Julklappsspelets prisnivå – 100 & 200 kronor

En hundralapp eller två. Det är den vanligaste nivån när det kommer till julklappar att skaffa till julklappsspelet. Se till att bestämma om prylarna ska kosta runt 100 kronor, 150 kronor eller 200 kronor. Om ni väljer billiga 100 kr julklappar så gör även klart hur många klappar var ni ska skaffa. När det kommer till pris så finns det inget rätt eller fel. Ert sällskaps ekonomi avgör och känner ni att budget finns för 500 kronors julklappar till julspelet så är det rätt prisnivå för er.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email