Julklappsspel

Julklappsspel

julklappsspelSitter du och surfar efter något till kommande julklappsspel ni ska ha på jobbet? Julklappsspelet, eller julklappsleken, som det också heter är ett spel som kan gå till på lite olika sätt. Oftast så köper alla deltagarna en billig julklapp och lägger sen allesammans i en hög. Vilka regler i ert julspel nu väljer är såklart upp till er. En av de vanligaste varianterna på spelregler är att ni sitter i en ring och slår en tärning. Säg att någon slår en sexa (eller vilket/vilka nummer ni än väljer) så får den personen ta en valfri julklapp från högen.

Prisklassen på julklapparna brukar ligga runt 50 kronor, så alla ska känna de kan vara med utan att ekonomin blir allt för ansträngd. Om ni är få så kanske ni lägger in två julklappar vart till er julklappslek. Ja som du märker så finns det inget rätt eller fel. Huvudsaken ni har kul på er julfest och att den där extra spänningen i och med julklapparna finns där.

Så vad väljer du till julklappsspelet 2019? Här nedan följer några tips.

Direkt till respektive butiks avdelningar för julklappsspel

82 utvalda produkter som alla passar utmärkt att skaffa till julklappsspelet 2019.

Till butikens julklappsspel >>

Hela 287 tips till alla ni som söker efter något roligt och prisvärd.

Till butikens julklappsspel >>

Stora delar av butiken Roliga prylar ligger i ett prisintervall som brukar efterfrågas vid julklappsspel.

Till butikens julklappsspel >>


Face Mats

Numera klassiska glasunderlägg som bjuder på totalt 40 tryckta grimaser, två på varje. Kommer ge en lite extra krydda till julfesten va? En julklapp att använda direkt! 

Köp här >>

Bokmärke

Ett roligt bokmärke som ser ut som en dragkedja. Kommer garanterat få dina kollegor att bjuda på ett skratt. Finns i färgerna grön, röd eller blå.

Köp här >>

Fågelmatare

Uppmana någon att mata fåglarna som kan få det svårt att finna föda på vinter. En liten fågelmatare att sätta upp på rutan kan hjälpa många fåglar. Omtänksamhet till julklappsspelet 2019.

Köp här >>


Strumpor

sneakers billlig julklapp

Priset på 69 kronor och att dessa strumpor passar de flesta vuxna. Väldigt populära så varför inte slå till på ett eller ett par stycken för att göra din julklapp till leken.

Köp här >>

KitchPro

isglasform-julklappsspelet

Okej nu är isglass inte det första man symboliserar med en julklappsspel. Men det gör det hela bara bättre då ingen kan tänka sig få sådana formar i paketet. Vem gillar inte isglass så att säga?

Köp här >>

Fidget spinner

Årets kanske bästa tips att ta med till julklappsspelet är årets pryl, Fidget spinner! Priset på 39 kronor och enkelheten gör den till ett ypperligt val. Kommer roa på festen!

Köp här >>


Badanka

Vem blir inte glad av en badanka så säg? Den här kan förutom att se söt ut även blinka. Sätter en helt ny nivå på mys i badet! 49 kronor gör den passande till julklappsspel 2019.

Köp här >>

Stresspung

Den klassiska stressbollen men i något annorlunda upplaga, nämligen en pung. Passar alldeles utmärkt på skrivbordet va? Ge den till din mest stressande kollega.

Köp här >>

Haupt lakrits

lakrits-julklappsspel

En fin burk med lakrits kan vara vanskligt att ta med till julklappsspelet. Det bör dock vara något i personen närhet som gillar, och det är ju faktiskt tillåtet att ge bort det man fått sen igen.

Köp här >>


Rivsalt

Saltar maten gör vi ju alla så att välja ett spännande salt till julklappsbytet är inte alls fel. En gastronomisk upplevelse från hela världen.

Köp här >>

Minivärmare

Mer kärlek till folket och denna vetevärmare ger just kärlek. 20 sekunder i mikron och hjärtat värmer händer, nacke eller där personen nu väljer att lägga den.

Köp här >>

80-talet

Är det många som är födda på 80-talet är detta spel perfekt som julklapp. Totalt 265 frågor som alla handlar om ljuva 80-talet. Många minnen och skratt.

Köp här >>


Rolig tvål

tval-julklappsleken

Den här tvålen har en tydlig sida för ansiktet, och en för rumpan. Liten och smidig att slå in och prisklassen en bit över femtiolappen känns lagom för en grej till julklappsleken 2019.

Köp här >>

Jonglerbollar

jonglerbollar-julklapp-till-barn

3 små bollar kan ge underhållning så lång tid. Kommer säkert göra succé på julfesten och det blir lätt en liten tävling om vem som behärskar att jonglera bäst. Alla 3 blir dina för 49 kronor.

Köp här >>

Bagagevåg

bagaevag-julklappsspelet

En liten våg som kan komma att spara många slantar till den lyckliga som vinner din klapp i julklappsleken i år. En sån där pryl som alla behöver, utan att veta om det.

Köp här >>


Lycka

lyckomynt-i-julklapp-2016

Ja ett mynt som ska bringa lycka är väl helt rätt att slå in till ett julklappsspel? Det tycker i vilket fall vi så välj något “neutralt” mynt som någon lycklig kommer få.

Köp här >>

Konservväxter

vaxter-till-julklappspel

Va tusan nu då en växt i en konserv? Ja det fungerar faktiskt och då kostnaden är 49 kronor så är julklappen rätt så lagom för julklappsspelet. Finns totalt 7 olika sorter att välja bland.

Köp här >>

Multiverktyg

overleva-kit-julklappspel

Ett litet verktyg som inte ser mycket ut för världen men som fixar det mesta. Litet som ett kreditkort för att det inte heller blir speciellt svårt för dig att slå in i julpapper.

Köp här >>


Billiga klappar till spelet

En slavhållare, nyckelring med verktyg eller kanske en ljuslykta i porslin? Kolla in ett gäng billiga julklappar som är perfekt att använda till ert julklappsspel.

Läppbalsam

Vem kan inte vara i behov av lite läppbalsam under kalla vintern så säg. Inte vilket läppbalsam som helst utan från Klinta. Utmärk julklapp till spelet va?

Köp här >>

Emojimugg

emojimugg-julklapp-till-spel

Tycker du att någon kollega ska vinna sig en ny kaffemugg på julklappsspelet? Då är det såklart emojimuggarna som gäller. De kvalar dessutom in precis under 50 kronors klassen.

Köp här >>

Språknörd

Finns det riktiga språkpoliser på arbetsplatsen som gärna rättar så fort en särskrivning uppstår eller bokstav kommit fel? Håll tummarna för att personen får denna klapp.

Köp här >>


Anti-Slip

anti glid mobil julklappstips

En liten matta till bilen gör så att telefonen och andra saker lättare kan hållas på plats utan att glida runt allt för mycket. En nyttig pryl till spelet med julklappar.

Köp här >>

Colasnoppar

kolasnoppar-julklappsleken

Vill du ha en julklapp som är aningen spexig till ert spel så är den här förpackning på 150 gram inte alls fel. Ett roligt godis som kommer ge många skratt.

Köp här >>

3D-pussel i trä

Att sitta och pilla med några pusselbitar är roligt för både stora och små. Dessa pussel är små, men passar utmärkt att ge till en vuxen. 99 kronor styck är priset.

Köp här >>

Fynda prylar till julklappsleken

julklappsleken-fynd

Att göra ett fynd för en billig slant kan, trots det låga priset, se ut som du bidrar med en väldigt fin julklapp. Som du ser så har en av de största fyndbutikerna gjort en hel egen avdelning endast för vårt kära julspel. Ett besök kommer med stor sannolikhet innebära att du hittar ett gäng bra produkter.

Bestäm speltid på julklappsspelet

Det finns som sagt en mängd olika regler för hur ni ska fördela julklapparna i spelet. Det första ni bör tänka på är hur lång tid ni vill lägga på att spela. Vill ni dra ut på det så kan till exempel ettan och tvåan på tärning göra så att personen får ta en klapp, medans en sexa innebär att denna får lämna tillbaka en julklapp in till spelet. Ja det gäller såklart att man först vunnit något annars blir det ju svårt.

Ni kan även välja att ha en maxtid, säg 1 timme. Efter att tiden har gått så går ni helt enkelt runt i cirkeln där alla får ta varsin julklapp så länge det finns några kvar.

Enkla varianten

Som vi var inne på i stycket ovan så behöver ni inte ens spela något julspel för att dela ut klapparna. Tar alla med sig en julklapp så får alla också en. Nackdelen med julspelet är att några personer kan helt bli utan, och hur kul är det när det finns en massa julklappar?

  • Prisklassen på produkter som gör sig bra till ett julklappsspel ska vara så att alla har råd att vara med. Vanligtvis runt femtiolappen.
  • En tärning eller en kortlek är de enklaste sätten att spela. Var dock inte rädda för att hitta på något helt eget sätt att fördela julklapparna på.
  • Ett roligt sätt är att luras en aning. Har du köpt en väldigt liten julklapp så kan du finta genom att lså in den i ett stort paket. Stora paket brukar ofta gå för vid julklappslekar.

Vi hoppas du fick några goda råd om vad julklappsspel är för något. Om du vill ha mer tips på julklappar för en billig peng kolla in den sidan här på julklappstipsen.nu. Lycka till och hoppas turen är med dig!

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email