julklapp till honom

Julklappstips till honom

När det kommer till julklappar till honom så är det några tips som sticker ut lite extra. En snygg rakhyvel eller en skön tröja är några klassiska julklappstips till pojkar, killar, män och gubbar. Ja beroende på ålder så passar de olika bra, såklart. Undrar du vad du ska ge honom till julen 2023? Den här sidan kommer ge några tips som är speciellt utvalda klappar för att göra de av manliga könet lyckliga.

Finner ni inte vad som söks här missa inte våra enskilda sidor med tips för honom. På julklappstipsen finns en sida per person för pojkvän, pappa, farfar/morfar, brorsan eller pojkar (barn). Alla fullmatade med julklappstips för 2023. Denna sida kan ses som en start, när du letar efter något fint att ge honom på julafton.

Fotmassage

Har du runt 2500 kronor så är en apparat likt denna förmodligen den skönaste julklappen du kan ge bort till julen 2023.

Köp här >>

Flexibel ljusslang

Mysiga julklappar till barn

Det är inte svårt att gissa att Twinkly LED-belysningen kommer bli en av årets absoluta storsäljare när det handlar om julklappar. Höjer mysfaktorn rätt rejält!

Köp här >>

Guldros

Har han gjort något extra bra i år eller är han helt enkelt helt naturligt guld värd? Förtydliga detta för honom genom att ge bort en guldros i julklapp.

Köp här >>


Kungligt porträtt

Kungliga julklappar 2022 - Eget porträtt

Föreviga din kung till pojkvän, bror, vän, pappa eller son i ett minst sagt kungligt porträtt. Populär julklapp som han garanterat kommer bli väldigt paff av att få till julen 2023!

Köp här >>

Träningsbox

Hemliga box där inte ens du vet vilka kosttillskott och annat roligt som döljer sig. En sak är dock säker, han som tränar hårt kommer bli glatt överraskad!

Köp här >>

Graverat förkläde

Är han mannen som älskar att spendera tid i köket så kommer ett personlig förkläde med gravyr du valt bli en julklapp som gör succé på julafton!

Köp här >>

Tryckbehållare

Tryckbehållare - Julklappsspelet padel

Står padel eller tennis högt i kurs så kommer den här smarta julklappen göra så bollarna håller betydligt lägre än annars. En måste för alla padelspelare!

Köp här >>


Mystery Box

Oerhört populär julklapp som har ett innehåll som inte kommer göra någon man besviken. Värdet är hela 1300 kronor medans priset ligger på 500 kronor.

Köp här >>

Toalettspray

toalettspray - roligt julklapp till julspelet

Julklappen som sprider väldoft vid toalettbesöket. Annorlunda, rolig och billig julklapp till honom 2023!

Köp här >>

Graverad klockbox

Klocklåda - Unik julklapp

Söker du efter den bästa personliga julklappen till honom som har många klockor? Klipp till på en graverad box där han kan förvara alla klockor.

Köp här >>


Rakkniv

rakkniv-till-pappa-i-julklapp

Ett anrikt sätt att raka sig på som faktiskt inte är så svårt. De män som börjar raka sig med kniv brukar sällan sluta. Många fina julklappar att välja bland.

Köp här >>

Skohorn

Notera ordet horn här. Inte plasthorn alltså utan ett väldigt exklusivt redskap för att ta på sig skorna på ett stilfullt sätt. Dyr julklapp men som sagt väldigt lyxig.

Köp här >>

Egna spelkort

Julklappstips med egna foton

Billig julklapp som kostar under 150 kronor. Att spela kort där du valt designen kommer garanterat bli mycket roligare än med en vanlig kortlek.

Köp här >>


Strumpbox

julklappstips

Hur har han det med strumpor? Det är ju något som alltid kan gå åt så varför inte överraska med en hel box av färgglada strumpor?

Köp här >>

Saltsten

Alla som gillar matlagning kommer bli glada av att få en sten som saltar maten. Kommer dessutom ge liv i serveringen på ett vackert sätt.

Köp här >>

Filt med ärmar

Vintern är här och den kommer hålla i under många veckor till. Därför är sköna filtar likt dessa en bra julklapp som passar alla.

Köp här >>

Lakritsbox

Många män älskar lakrits och är han en av alla dess så ge honom en lakrits-julklapp 2023. Lakrits är dessutom perfekt att bryta av allt julgodis med.

Köp här >>

Multiverktyg

Det finns en hel del snygga verktyg som är bra på lite av varje. Stort plus är att dessa produkter även går att beställa med personlig gravyr.

Köp här >>

Musmatta

Jobbar pappa, pojkvän eller bror på kontor? Skaffa en helt unik musmatta med kvalitativ gravyr. Omtyckt julklapp som garanterat kommer göra succé!

Köp här >>


Småpussel

Letar du efter något som får honom att klura rejält? Klipp till på ett par av dessa pussel som heter The Einstein Collection.

Köp här >>

Vetevärmare

Till vintern skulle alla må bra av att ha en sådan här produkt i sin ägo. Därför är det en så bra julklapp till såväl honom som till henne. Skaffa till alla du känner.

Köp här >>

Rivjärn

Rivjärn - snygg julklapp

Kanske inte den roligaste julklappen du kan välja men det finns trots allt många rivjärn som sticker ut från mängden. Snygga inredningsdekorationer i köket så att säga.

Köp här >>


Personlig fotopussel

Fotopussel - Bra julklappar 2021

Ett av våra bästa julklappstips är pussel där du valt foto. Att sitta och klura ihop pusselbitarna är både roligt och avkopplande. Tänk på att ta ett foto som består av många olika linjer och färger så inte pusslet blir allt för svårt. Väljer du ett stort eller litet pussel som julklapp till honom?

Köp här >>

Snygga doftpinnar

Doftpinnar - Väldoftande julklapp 2021

Ligger budgeteten på mellan 200-500 kronor så finns det gott om schyssta doftpinnar att välja bland. Enkel och billig julklapp som aldrig blir fel. Perfekt för honom att ha i vardagsrummet eller på toaletten.

Köp här >>

Massagepistol

Tränar han mycket och behöver kunna ge sig själv precis massage när han än önskar? Då är det en massagepistol som gäller i julklapp!

Köp här >>

Mjuk takbox

Är han familjefadern som har svårt att få bilen att räcka till för alla packning? Denna takbox är smidig och kan frigöra utrymme inne i bilen.

Köp här >>

Handdammsugare

Handdammsugare - julklappstips

På tal om bilar så kommer denna praktiska julklapp åt på ställen som brukar vara svåråtkomliga. Bra pris dessutom eftersom dammsugaren kostar 400 kronor.

Köp här >>


Vinluftare

vinluftare-rabbit-julen-2016

Supersmart pryl som luftar viner medans drycken hälls upp! Att vänta på att få ta en klunk är ett minne blott. Bör finnas i alla hem där vin gillas.

Köp här >>

Lyxrestaurang

julklappstips restaurang

Söker du efter julklappstips för honom och hans partner? Slå till på ett värdebevis som gäller på några av Sveriges bästa restauranger.

Köp här >>

Känsloporslin

kanslomuggar-2016-banner

Porslinet som visar känslor är ett bra julklappstips som vi framhäver runt om på sajten. Har du inte redan kollat in alla valmöjligheter så gör det nu.

Köp här >>


Unik snosdosa

Snusdosor - Julklappar med gravyr

Älskar han att snusa och är en regelbunden snusare? Då är det förmodligen svårt att få honom att sluta. Ska det snusas så är det väl lika bra att göra det med stil? Därför är graverad snusdosa en bra julklapp till honom 2023!

Köp här >>

Graverad glas

Julklappstips - Glas med gravyr

Vet du hans favoritdryck så kommer en uppsättning glas i samma kategori göra honom väldigt glad på julafton. Whisky, öl eller konjak är den stora frågan. Är du osäker så går det alltid att tjuvkika in i skåpet för att se vilka glas som beehövs.

Köp här >>

Flyg vindtunnel

Har han nära till Stockholm eller brukar vara där? Då kan du ge bort den coolaste upplevelsen där han får flyga, på riktigt. En känsla som bara måste upplevas!

Köp här >>

Manschettknappar med foto

Låt knapparna i skjortärmarna vara personliga denna jul. Bra pris och oändligt med valmöjligheter då det är du som bestämmer vilken foto som ska bli julklappen.

Köp här >>

Strumpor med tryck

Han har förmodligen inte några personliga strumpor än. Letar du julklapp till honom för cirka 300 kronor så är dessa strumpor ett mycket bra val.

Köp här >>


Vikbar badbalja

Äntligen går det att ha ett badkar utan att riktigt med plats finns. Denna balja är hopvikbar och kommer ge många sköna bad för honom i vinter. Underbart julklappstips va!?

Köp här >>

Luftpump

Att cykla med dåligt med luft i däcken är ett minne blott. Med denna julklapp är det enkelt att ha koll på rätt lufttryck då pumpen även har en tryckmätare.

Köp här >>

Fotbad

Alla kan må gått av ett avkopplande fotbad. Extra populärt på vintern då man kommer hem efter en kall dag på stan. Lyxig modell med ånga.

Köp här >>


Upplevelser

Låt han gå på ölprovning eller välj någon av de över 500 stycken andra upplevelserna. Bra julklapp som väldigt få inte skulle bli besvikna av att få.

Köp här >>

Nyckelringar

Billig, unik och alla har användningen av en nyckelring. Välj personlig gravyr för att förhöja julklappen ännu mera. Totalt 20 olika produkter att välja bland.

Köp här >>

Termos

Ge bort en färgglad termos som julklapp till han som älskar att vara ute i naturen. Han kommer känna sig dubbelt varm varje gång han använder termosen du gett.

Köp här >>


Tyngdtäcke

En ny trend som så många älskar är att sova med ett täcke som väger betydligt mer än vanligt. Sover han dåligt så kan det vara en spännande julklapp att satsa på.

Köp här >>

Vädervarnare

Det här med väder är något vi kan prata om många minuter varje dag. Den här lilla prylen förutspår vädret samtidigt som den är en snygg inredningsdekoration.

Köp här >>

Värmetröja

Julklappstips på värmetröja

Allt som värmer gott är bra julklappar till honom, inte sant? Den här tröjan har värmeslingor som drivs med hans powerbank.

Köp här >>


Wake-Up Light

Det är så mörkt, och kommer så vara ett bra tag till. Då kommer en Wake-Up Light väl tillhands. Så skönt att vakna till en stegrande ljus!

Köp här >>

Aroma diffuser

Även denna julklapp är något av en ny trend i Sverige. Apparaten sprider god doft i hemmet. Glöm inte köpa olja till också.

Köp här >>

Värmefilt

Förmodligen den mysigaste filten du kan ge bort i julklapp. Tror du maximal mysfaktor passar honom bra är det bara att slå till på den här underbara värmefilten.

Köp här >>


Rakset

Är det en man i medelåldern så är ett set med rakhyvel och rakborste av modell lyxigare ett fint val av julklapp. Seten börjar på priser runt 600 kronor och till hela 6000 kronor.

Köp här >>

Eget öl

En dryck som många karlar älskar är ju öl. Med är det inte lite lathet att bara gå på systemet och köpa? Låt han brygga sin egen öl! Tre olika sorter att välja bland. En rolig julklapp till honom.

Köp här >>

Manschettknappar

Om skjorta är plagget som ofta bär så är ett par graverade manschettknappar en optimal julklapp till honom. Perfekt att sätta i när det är tid för att vara lite snyggare än vanligt.

Köp här >>


Träningsbyxor

Träningsbyxor - Julklappstips träning

Brukar han springa eller träna på gymmet? Då kommer ett par snygga byxor att träna i sitta väldigt bra. Vilken färg tror du föredras bäst av allt?

Köp här HONOM >>

Annorlunda rakning

Roliga prylar som kommer göra att hans skägg blir i topptrim! Speciellt setet med 24 dofter av skäggolja är populärt som julklapp.

Köp här >>

Träningsväska

träningsväska ua julklappÄr han aktiv och håller igång med träning? Hur ser hans träningsväska ut? Ofta är det mer än välkommet med en ny väska. Kolla in ett bra utbud och välj den snyggaste du kan hitta.

Köp här >>

Slipsnål

slipsnål 1

En slips i all ära men har du inte full koll på hans stil kan den julklappen lät bli fel. En slipsnål däremot är det svårt att misslyckas med. Ett stort plus för möjligheten till gravyr!

Köp här >>

Sportbil

upplevelse julklappstips till pappa

Har drömmen länge varit att prova köra en riktig sportbil som Lamborghini eller Ferrari? Ge bort en julklapp som gör att drömmen blir till verklighet.

Köp här >>


Necessär

neccessär julklappstips gp

En necessär är bagen som gör det enkelt för honom att ha full koll på tandborste, rakhyvel, kam med mera. Väldigt nödvändig när man är ute och reser om inte annat. Lagom dyr julklapp va?

Köp här >>

Powerbank

powerbank-i-julklapp-till-honom

Allt mer finns i våra mobiltelefoner, och vid en hög användning så dör ju naturligt batteriet snabbare. Att ha en Powerbank liggandes i väskan är därför att föredra. Har han ingen? Ge honom en till julen 2023.

Köp här >>

Muskelmassage

muskelmassage julklapp

Mannen som känner sig stel kommer jubla åt att få en härlig muskelmassage i julklapp. Finns tillgänglig i 9 olika städer, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Köp här >>


Snug rug

filt mys till pojkvän

Denna filt med namn Snug Rug Deluxe är vårt varma julklappstips som passar att ge gammal som ung och henne som honom. Till alla som inte äger en filt är det hög tid nu till jul. Vintern är räddad!  

Köp här >>

Månlampa

Mysigt julklappstips

Så oerhört vackert sken som kan skifta i olika färger. En storsäljare från en av våra favoritbutiker till julen 2023.

Köp här >>

Popcornskål

Den är skålen är värt alla de 249 kronor den kostar. Bara att hälla i vanliga popcornkärnor och sätta in i mikron. Läs recensionerna så märker du hur omtyckt den är. 4,7 av 5 i betyg! 

Köp här >>


Handskar av högsta kvalité

Lagom till de kallaste månaderna i början av året behövs ett par sköna handskar. Letar du de där aningen mer exklusiva att ge bort som en fin julklapp? Modellerna du ser på bilden kommer från Dents och ligger i prisintervallet 1000-1500 kronor. Vilka väljer du?

Bra butiker – För att hitta julklappar åt han

Med stort fokus på foto och det personliga så är det oerhört lätt att hitta bra julklappar här. Ett givet besök i julklappjakten!

Mängder av vanliga prylar blandade med sådant vi aldrig har sätt förut. Smarta julklappar finns det gott om och vi kan rekommendera ett besök här för att börja få idéer på vad han kan få i julklapp för julen 2023.

Butiken som inte behöver någon närmare presentation. Här finns julklappar till alla! Har ni inte gjort ett besök här är det hög tid just nu.

Personlig julklappar när de är som bäst och är det ölglas, whiskyglas eller andra fina produkter att få graverat så klickar ni in till denna webbshop full med julklappar.

Gör honom stolt

Presenter och julklappar ges främst förr att ge lycka och stolthet. Att välja något en personligt julklapp till honom med en fin text kommer säkert bidra till ett varmt hjärta på julafton. Är det din pappa så kan en text med “världens bästa” göra honom oerhört stolt. Just det uttrycket kan dock kännas lite originellt så lägg några minuter på att tänka ut en helt unik text. Julklappar som går att gravera finns det gott om tips på här på sajten. Gå till vår sida med förslag på julklappar till pappa >

Är det pojkvän du söker tips till? Saker som får honom att känna han är bra för dig är klappar som slår lite extra. Alla vi vill känna oss omtyckta, och framförallt behövda. Ett par väl valda ord väger ofta tungt. Speciellt på en fin produkt. Glöm aldrig att den genomtänkta julklappen alltid är bättre än den ogenomtänkta. Här menar vi att priset spelar mindre roll. Det är dina nära och kära det handlar om, och där kommer väl känslorna i främsta rummet? Är det klappar till pojkvännen det handlar om gör även ett besök på vår sida endast till honom.

Hitta på saker tillsammans

Är det din bror du sitter och klurar julklapp till? Varför inte satsa på något som gör att ni kan umgås mera? Gillar ni någon gemensam sport så kan en stående tid i till exempel tennishallen eller motsvarande vara det han bli gladast åt. Visst är banhyran en stor del men än viktiga att ni får vara tillsammans och göra det ni gillar.

Här är det bara fantasin som sätter gränser. Tror du han skulle gilla att fjällvandra så planera in en tripp till Norrland framåt våren. Dra upp riktlinjer för vart ni ska bo, hur ni ska ta er dit och så vidare. Saker som att boka bussbiljett kan ni mycket väl göra närmare avfärd. Fler tips till brorsan finner du på vår sida med julklappstips för honom.

Julklappar i god tid

En rubrik som är värd att upprepa lite överallt på sajten. Att shoppa sina julklappar i god tid har en rad fördelar. Tänk om produkten du tänkt ut till honom säljer slut? Inte alls kul om du har en fast uppfattning vad han skall få. Dagen vi slår ett extra slag för är den, numera klassiska, dagen Black Friday. Mer eller mindre varje butik har denna fredag, som i år går av stapeln den 24 november, mängder av fina erbjudanden. Det är väl aldrig fel att handla julklappar med rabatt?

Hoppas sidan hjälpte dig att finna en riktigt bra julklapp till honom! 

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email