julklapp till honom

Julklappstips till honom

När det kommer till julklappar till honom så är det några tips som sticker ut lite extra. En snygg rakhyvel eller en skön tröja är några klassiska julklappstips till pojkar, killar, män och gubbar. Ja beroende på ålder så passar de olika bra, såklart. Undrar du vad du ska ge honom till julen 2019? Den här sidan kommer ge några tips som är speciellt utvalda klappar för att göra de av manliga könet lyckliga.

Finner ni inte vad som söks här missa inte våra enskilda sidor med tips för honom. På julklappstipsen finns en sida per person för pojkvän, pappa, farfar/morfar, brorsan eller pojkar (barn). Alla fullmatade med julklappstips för 2019. Denna sida kan ses som en start, när du letar efter något fint att ge honom på julafton.

Rakset

Är det en man i medelåldern så är ett set med rakhyvel och rakborste av modell lyxigare ett fint val av julklapp. Seten börjar på priser runt 600 kronor och till hela 6000 kronor.

Köp här >>

Eget öl

En dryck som många karlar älskar är ju öl. Med är det inte lite lathet att bara gå på systemet och köpa? Låt han brygga sin egen öl! Tre olika sorter att välja bland. En rolig julklapp till honom.

Köp här >>

Manschettknappar

Om skjorta är plagget som ofta bär så är ett par graverade manschettknappar en optimal julklapp till honom. Perfekt att sätta i när det är tid för att vara lite snyggare än vanligt.

Köp här >>


Träningsväska

träningsväska ua julklappÄr han aktiv och håller igång med träning? Hur ser hans träningsväska ut? Ofta är det mer än välkommet med en ny väska. Kolla in ett bra utbud och välj den snyggaste du kan hitta.

Köp här >>

Slipsnål

slipsnål 1

En slips i all ära men har du inte full koll på hans stil kan den julklappen lät bli fel. En slipsnål däremot är det svårt att misslyckas med. Ett stort plus för möjligheten till gravyr!

Köp här >>

Formel 1

formel 1 julklappstips

Är du ute efter den coolaste upplevelsen du kan ge en man som älskar bilar? Formel-1 äventyret går lös på nästan 13 lax. Känns det för dyrt så kolla in alla andra upplevelser till honom.

Köp här >>


Necessär

neccessär julklappstips gp

En necessär är bagen som gör det enkelt för honom att ha full koll på tandborste, rakhyvel, kam med mera. Väldigt nödvändig när man är ute och reser om inte annat. Lagom dyr julklapp va?

Köp här >>

Powerbank

powerbank-i-julklapp-till-honom

Allt mer finns i våra mobiltelefoner, och vid en hög användning så dör ju naturligt batteriet snabbare. Att ha en Powerbank liggandes i väskan är därför att föredra. Har han ingen? Ge honom en till julen 2019.

Köp här >>

Muskelmassage

muskelmassage julklapp

Mannen som känner sig stel kommer jubla åt att få en härlig muskelmassage i julklapp. Finns tillgänglig i 9 olika städer, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Köp här >>


Byggsats från Porsche

Kanske det mest självklara och mest önskade gosedjuret är de som kallas “Cozy Teddies”. Finns, likt bilden visar, i 4 olika utföranden och efter 90 sekunder i mikron håller de värmen i cirka 2 timmar. En varm julklapp som små barn bli glada av att få eller vad tror du?

Snug rug

filt mys till pojkvän

Denna filt med namn Snug Rug Deluxe är vårt varma julklappstips som passar att ge gammal som ung och henne som honom. Till alla som inte äger en filt är det hög tid nu till jul. Vintern är räddad!  

Köp här >>

Kallingar

kalsonger hugo boss julklappstips pojkvän

Kalsonger är något som ständigt behövs nya av. Att ge bort ett par lyxiga för runt 300 kronor är en julklapp som alltid kommer ligga högt upp i garderoben. Många att välja mellan.

Köp här >>

Woodwick

doftljus-woodwick-julklappstipset-2016

Har du hört talas om Woodwick? Ännu bättre fråga kanske är om du har lyssnat och luktat på ett doftljus från Woodwick? En underbar upplevelse! Den sprakande julklappen 2019 är perfekt att ge till honom.

Köp här >>


Popcornskål

Den är skålen är värt alla de 249 kronor den kostar. Bara att hälla i vanliga popcornkärnor och sätta in i mikron. Läs recensionerna så märker du hur omtyckt den är. 4,7 av 5 i betyg! 

Köp här >>

Fotopussel

Det är helt givet att vårt populäraste julklappstips 2019 även skall vara med här. 540 bitar som en efter en ger en allt klarare bild vilken bild du har valt till honom.

Köp här >>

Multiverktyg

Är det en personlig julklapp till den händig mannen som du söker? Ett multiverktyg med gravyr är vårt tips då! Totalt 20 tecken kan du få graverat så tänk ut en fin text.

Köp här >>


Handskar av högsta kvalité

Lagom till de kallaste månaderna i början av året behövs ett par sköna handskar. Letar du de där aningen mer exklusiva att ge bort som en fin julklapp? Modellerna du ser på bilden kommer från Dents och ligger i prisintervallet 1000-1500 kronor. Vilka väljer du?

Bra deals för honom

Pengarna kan gå åt i en rask takt i juletider. Att shoppa julklappar till fin rabatt på runt 70% bör därför inte vara någon emot. Nya bra erbvjudande varje dag hos den bästa julklappsbutik vi vet.

Se fler dagens deal på sidan julkalendrar 2019 >

Gör honom stolt

Presenter och julklappar ges främst förr att ge lycka och stolthet. Att välja något en personligt julklapp till honom med en fin text kommer säkert bidra till ett varmt hjärta på julafton. Är det din pappa så kan en text med “världens bästa” göra honom oerhört stolt. Just det uttrycket kan dock kännas lite originellt så lägg några minuter på att tänka ut en helt unik text. Julklappar som går att gravera finns det gott om tips på här på sajten. Gå till vår sida med förslag på julklappar till pappa >

Är det pojkvän du söker tips till? Saker som får honom att känna han är bra för dig är klappar som slår lite extra. Alla vi vill känna oss omtyckta, och framförallt behövda. Ett par väl valda ord väger ofta tungt. Speciellt på en fin produkt. Glöm aldrig att den genomtänkta julklappen alltid är bättre än den ogenomtänkta. Här menar vi att priset spelar mindre roll. Det är dina nära och kära det handlar om, och där kommer väl känslorna i främsta rummet? Är det klappar till pojkvännen det handlar om gör även ett besök på vår sida endast till honom.

Hitta på saker tillsammans

Är det din bror du sitter och klurar julklapp till? Varför inte satsa på något som gör att ni kan umgås mera? Gillar ni någon gemensam sport så kan en stående tid i till exempel tennishallen eller motsvarande vara det han bli gladast åt. Visst är banhyran en stor del men än viktiga att ni får vara tillsammans och göra det ni gillar.

Här är det bara fantasin som sätter gränser. Tror du han skulle gilla att fjällvandra så planera in en tripp till Norrland framåt våren. Dra upp riktlinjer för vart ni ska bo, hur ni ska ta er dit och så vidare. Saker som att boka bussbiljett kan ni mycket väl göra närmare avfärd. Fler tips till brorsan finner du på vår sida med julklappstips för honom.

Julklappar i god tid

En rubrik som är värd att upprepa lite överallt på sajten. Att shoppa sina julklappar i god tid har en rad fördelar. Tänk om produkten du tänkt ut till honom säljer slut? Inte alls kul om du har en fast uppfattning vad han skall få. Dagen vi slår ett extra slag för är den, numera klassiska, dagen Black Friday. Mer eller mindre varje butik har denna fredag, som i år går av stapeln den 24 november, mängder av fina erbjudanden. Det är väl aldrig fel att handla julklappar med rabatt?

Hoppas sidan hjälpte dig att finna en riktigt bra julklapp till honom! 

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email