Tomtesäck

Tomtesäck

Alla julklappar förtjänar en tomtesäck som förmedlar en stämningsfull julkänsla. Att du hittar Sveriges största utbud på julklappstips på den här sidan vet du förmodligen redan men vi nöjer oss inte där utan du ska också hitta tips på mängder av tillbehör som en säck som tomten kan lägga klapparna i.

Om du kollar runt på affärer som Rusta eller Ö&B kommer du ha stor chans att se en fin tomtesäck. Om du vill göra det enkelt för dig så klickar du i någon av alla de julklappssäckar som vi tipsar om här. Att handla sina julklappar och tillbehör på internet är smidigt eller hur?

God Jul Säck

tomtesäck party
En stilig säck som kommer göra alla gåvor till maximala julklappar. Snyggt broderad med “god jul” och några gröna blad. Tomtesäck nummer 1 för mig!

Köp här >>

Julklappssäck

Kanske den fräckaste säcken till julklapparna 2019!? Som texten lyder: Have you been Naughty or Nice? Kul sätt för jultomten att transportera julklapparna i. 99 kronor är priset.

Köp här >>

Tomte + säck

tomte plus säck
Vill du ha mer än en säck så kan du slå till på den här tomten i papper som håller säcken åt dig hela julen lång. Perfekt till fester! 

Köp här >>


100 cm

tomtesack-100-cm

Gammaldags känsla på själva säcken med ett stort tryck en bit upp. 149 pix känns väl som ett okej pris eller vad tycker du?

Köp här >>

Eget tryck

tomtesack-med-eget-tryck

Du som gillar personliga grejer ska såklart även skaffa en julklappssäck där du bestämmer namn och datum. 100% bomull och väldigt köpvärd för endast 85 kronor.

Köp här >>

Manchester

united-julklappssack

Finns det en eller ett par supportrar av Engelsk fotboll vid julfirandet? Då ska du kolla in säckarna med de olika lagen. Just nu finns: Manchester United samt City, Arsenal och Chelsea.

Köp här >>


Deluxe

tomtesack-glitter-2016

Det mest förkomna orden gud jul, fast på engelska då, är broderat i guldfärg fram på den här säcken. 75 cm bred och 95 cm hög gör att det rymmer en hel del klappar.

Köp här >>

Klassisk

tomtesäck gråEn rymligt säck som jag tycker går under kategorin klassisk eller vad säger du? 60 cm lång och 40 cm bred gör att den rymmer många klappar.

Köp här >>

Tomtemotiv

tomte-med-sack

Tomtar på säcken är ett måste för många och är du en av alla de som helst av allt vill se så många tomtar som möjligt är det här ett bra val.

Köp här >>


Bästa julklappsbutikerna

Coolstuff

En bra start på julklappsjakten är ett besök hos Coolstuff. Så mycket roliga grejer som passar utmärkt att lägga ner i tomtesäcken.

Till butikens julklappar >>

Presenter

Ett bra utbud och området vi gillar mest av allt är bland butiken bästa, de personliga julklapparna. Tänk på att beställa i god tid.

Till butikens julklappar >>

Presenteriet

Så fina klappar som gör sig utmärkt att ge tillsammans med något annat. Många av butikens produkter kostar mindre än hundra kronor.

Till butikens julklappar >>

3 av våra mest omtyckta julklappstips

Duschtvål


Ja inte vilken duschtvål som helst utan den lyxiga varianten från märket Molton Brown. Ett passande set är det på bilden. 4 olika småflaskor som alla dofter ljuvligt.

Köp här >>

Filt deluxe

Filten med stort F är helt klart denna vid namn “Snug Rug”. Ett av våra bästa julklappstips som kommer ligga i tusentals paket på julafton 2019. Finns ingen filt, ge bort en!

Köp här >>

ArtInStone

mammasten-i-julklapp

Stenplattor med fina texter är den lilla julklappen som kommer bringa så mycket värme. Perfekt för dig som vill ge något billigt men än dock betydande.

Köp här >>


Tomtens stora julklappssäck

Hur ser det ut som tomten kommer med en antal Icapåsar för att transportera julklapparna? Inte så vidare bra nej. Julen handlar mycket om detaljer där var och en av de skapar en helhetsbild. Desto mer noggrann du är med varje detalj desto mer stämningsfullt blir slutresultatet. Att låta tomten bära alla julpresenter i en riktigt tomtesäck istället för en bag eller några kassar kommer göra slutresultatet och helhetsintrycket så mycket bättre.

En tomtesäck är inte bara en praktisk säck för att förvara och transportera julklappar. Det är även en väldigt snygg inredningsdetalj som gör sig bra i vilket rum som helst under december månad. En säck har även en annan mystik än om ni till exempel skulle lägga alla klappar under granen. Att lägga alla inslagna presenter synligt eller gömma de är såklart väldigt personligt.

Barnens egna säck

Att pyssla till jul var en av de saker jag såg mest fram emot när jag var ung. Att köpa en helt vanlig säck som sen barnen får brodera, måla och fixa till som de själva vill kan vara en idé väl värd att tänkas på. Men hur kan tomtens säck vara på plats i hemmet så långt tid innan 24 december kanske de undrar? Jo därför att han ville ha hjälp att fixa till sin säck eftersom han har fullt upp att läsa allas önskelistor som nu börjar strömma in till julen 2019.

Hoppas du hittar en tomtesäck som kommer ge er den där rätta julstämningen.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email