Tomtesäck

Tomtesäck

Alla julklappar förtjänar en tomtesäck som förmedlar en stämningsfull julkänsla. Att du hittar Sveriges största utbud på julklappstips på den här sidan vet du förmodligen redan men vi nöjer oss inte där utan du ska också hitta tips på mängder av tillbehör som en säck som tomten kan lägga klapparna i.

Om du kollar runt på affärer som Rusta eller Ö&B kommer du ha stor chans att se en fin tomtesäck. Om du vill göra det enkelt för dig så klickar du i någon av alla de julklappssäckar som vi tipsar om här. Att handla sina julklappar och tillbehör på internet är smidigt eller hur?

God Jul Säck

tomtesäck party
En stilig säck som kommer göra alla gåvor till maximala julklappar. Snyggt broderad med “god jul” och några gröna blad. Tomtesäck nummer 1 för mig!

Köp här >>

Julklappssäck

Kanske den fräckaste säcken till julklapparna 2023!? Som texten lyder: Have you been Naughty or Nice? Kul sätt för jultomten att transportera julklapparna i. 99 kronor är priset.

Köp här >>

Tomte + säck

tomte plus säck
Vill du ha mer än en säck så kan du slå till på den här tomten i papper som håller säcken åt dig hela julen lång. Perfekt till fester! 

Köp här >>


Deluxe

tomtesack-glitter-2016

Det mest förkomna orden gud jul, fast på engelska då, är broderat i guldfärg fram på den här säcken. 75 cm bred och 95 cm hög gör att det rymmer en hel del klappar.

Köp här >>

Klassisk

tomtesäck gråEn rymligt säck som jag tycker går under kategorin klassisk eller vad säger du? 60 cm lång och 40 cm bred gör att den rymmer många klappar.

Köp här >>

Tomtemotiv

tomte-med-sack

Tomtar på säcken är ett måste för många och är du en av alla de som helst av allt vill se så många tomtar som möjligt är det här ett bra val.

Köp här >>


Kolla in Sveriges störst utbud av tomtesäckar här >>

Bästa julklappsbutikerna

Coolstuff

En bra start på julklappsjakten är ett besök hos Coolstuff. Så mycket roliga grejer som passar utmärkt att lägga ner i tomtesäcken.

Till butikens julklappar >>

Fotojulklappar

Välj och vraka bland så många personliga produkter där du själv väljer ett passande foto på.

Till butikens julklappar >>

Presenteriet

Så fina klappar som gör sig utmärkt att ge tillsammans med något annat. Många av butikens produkter kostar mindre än hundra kronor.

Till butikens julklappar >>

3 av våra mest omtyckta julklappstips

Tyngdtäcke

Julklapp till flickvän tyngdtäcke

En ny trend som måste provas är att sova med ett tyngdtäcke. Så smart idé som gör att personen blir “kramad” hela natten. Julklapp till den som sover dåligt.

Köp här >>

Filt deluxe

Filten med stort F är helt klart denna vid namn “Snug Rug”. Ett av våra bästa julklappstips som kommer ligga i tusentals paket på julafton 2023. Finns ingen filt, ge bort en!

Köp här >>

Värmetröja

Julklappstips på värmetröja

Håll värmen även ute på promenaden med en grymt skön tröja som har värmeslingor. Passar att ge till de flesta och en av de hetaste julklapparna att ge i år.

Köp här >>


Tomtens stora julklappssäck

Hur ser det ut som tomten kommer med en antal Icapåsar för att transportera julklapparna? Inte så vidare bra nej. Julen handlar mycket om detaljer där var och en av de skapar en helhetsbild. Desto mer noggrann du är med varje detalj desto mer stämningsfullt blir slutresultatet. Att låta tomten bära alla julpresenter i en riktigt tomtesäck istället för en bag eller några kassar kommer göra slutresultatet och helhetsintrycket så mycket bättre.

En tomtesäck är inte bara en praktisk säck för att förvara och transportera julklappar. Det är även en väldigt snygg inredningsdetalj som gör sig bra i vilket rum som helst under december månad. En säck har även en annan mystik än om ni till exempel skulle lägga alla klappar under granen. Att lägga alla inslagna presenter synligt eller gömma de är såklart väldigt personligt.

Barnens egna säck

Att pyssla till jul var en av de saker jag såg mest fram emot när jag var ung. Att köpa en helt vanlig säck som sen barnen får brodera, måla och fixa till som de själva vill kan vara en idé väl värd att tänkas på. Men hur kan tomtens säck vara på plats i hemmet så långt tid innan 24 december kanske de undrar? Jo därför att han ville ha hjälp att fixa till sin säck eftersom han har fullt upp att läsa allas önskelistor som nu börjar strömma in till julen 2023.

Hoppas du hittar en tomtesäck som kommer ge er den där rätta julstämningen.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Whatsapp
Whatsapp