Julgransstjärna

Julgransstjärna

Vilken är egentligen den bästa julgransstjärnan i år? Smaken är olika men vi vill gärna slå ett slag för den coola stjärnan med projektor.

julgransstjärna 1Att pynta granen med julgranskulor och annat fint hör till utifall du bestämt dig för att ta in en julgran. Högst upp på toppen så sitter trädets stolthet, nämligen julgransstjärnan. Har du något år varit med om att denna stjärna varit borta? Då vet du hur tomt det känns att kolla på granen, det är något som saknas helt enkelt.

Du som vill ha julklappstips och förslag på vart du hittar tillbehör som en tomtedräkt, en plastgran eller en julgransstjärna har kommit helt rätt. Julklappstipsen är sajten som går i fronten för allt som har med jul att göra, välkommen hit!

Med projektor

julgransstjärna med projektor

Önskar ni ha en julgrans som sticker ut rejält i år? Välj denna snygga julgransstjärna med projektor som lyser upp taket med snöflingor!

Köp här >>

LED guld

Julgransstjärna LED belysning - Guld

Önskas en julgransstjärna i guld så ligger det här fina exemplaret nära till hands. Låt julen bli extra magisk med belysning.

Köp här >>

Toppstjärna

Julgransstjärna - belysning

Stilren stjärna eller ren som är upplyst där i julgranens krona. Kan användas både inomhus och utomhus.

Köp här >>


Eleganta julgransstjärnor – Från Georg Jensen

Julgransstjärnor georg jensen

Ni som vill ha stilrena och eleganta julgranar med en passande stjärna så kan vi rekommendera Georg Jensen julgransstjärnor. Så oerhört snygga och finns i diverse olika utföranden.

Köp här >>

House doctor

Julgransstjärna house doctor

Julgransstjärna för strax under 300 kronor för er som vill dekorera julen med en produkt från House Doctor.

Köp här >>


Julgranens stolthet

Att göra granen snygg med glitter och annat är viktigt men än viktigare är att dess stolthet julgransstjärnan blir helt rätt. Tipsen här på sidan kan samtliga kvala in till “lite finare” kategorin. Om du väljer silver eller guld är upp till personlig preferens och tycke. En sak som vi alla väl kan enas om är att den är viktig att ha där. Känner du att du har utgifter så att det räcker över julen så kolla in din lokala matbutik som brukar sälja billiga julgransstjärnor. Du kan ofta hitta någon för under hundralappen om du kan tänka dig lägga ut några pengar överhuvudtaget.

  • Låt inte din julgran vara naken så se till att skaffa en riktigt fin julgransstjärna att sätta i toppen.
  • Du kan göra en egen variant om du känner att utgifterna under jul är stora som de är. En stjärna är bättre än ingen stjärna i granen!

När jag växte upp så var julgransstjärnan det sista som sattes upp när det kom till juldekorationer överlag. Det blev en symbol för att nu äntligen var all fixat och färdigt så att det slutligen var tid att njuta av allt det mysiga julstöket. Alla gör olika så börjar du med att sätta upp din stjärna i granens topp det första du gör så är det din stil, och egen stil och egna “traditioner” är de bästa som finns.

Vissa personer byter även ut stjärnan mot något annat som kan vara allt mellan himmel och jord. Om du älskar ett par speciella skor och tycker de skulle sitta bra högst upp på plastgranen så sätt upp skon där. Inget fel med det du får bara din högst personliga stil på 2023 års julgran.

För en maximal stil på granen så behövs också julgranskulor som du väl inte missat kolla in här på sajten julklappstipsen.nu?

Hoppas du fann något av tipsen på julgransstjärnor intressant och kommer få till den finaste granen någonsin i år.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email