Julklappar till husdjur

Julklappar till husdjur

julklappar till husdjurDet är väl klart att ditt kära husdjur ska få sig en julklapp? Även djuren känner på sig när det vankas jul och varför inte ta tillfället i akt och skämma bort de små liven lite extra. Det är ju trots allt en familjemedlem och bör också behandlas som en sådan.

Dessa julklappar kan du även köpa indirekt till husdjuret, gåvan är till hunden, katten eller vad ni nu har, men du kan ge presenten till din pojkvän eller flickvän. Eller varför inte en gemensam julklapp till alla som kan anses vara ägare till djuret. Checka in dessa julklappstips som du kan ge till hemmets kelgris 2020.

Kattlykta

Är katten ert favoritdjur så finns det en hel del julklappar inom den kategorin. Den här lyktan fastnade vi för, visst är det snygg? Namnet på missen väljer ni såklart. 

Köp här >>

Hundhjärta

Små saker som gör att hela hemmet känns mer “hundigt” kanske vovven känner på sig? Det här fina hjärtat är en sådan grej. Kolla in alla klappar inom kategorin hund.

Köp här >>

Licki kattborste

Katter gillar ju att slicka sig rena så de kommer säkert älska den här julklappen. En kattborste som liknar en tunga helt enkelt. Livsmedelsgodkänt och redo för att behaga.

Köp här >>

Reflexväst till hund

Att springa runt ute i mörkret är kul, men farligt. Sätt på din älskade hund en sådan här reflexväst så hunden syns bättre. Texten väljer du så det blir en personlig julklapp!

Apportkanon

apportkanan-till-djur-2016

Visst kan det vara kul att kasta boll med sin hund men ibland orkar man helt enkelt inte med det. Då är denna julklapp till hjälp! 

Köp här >>

Kattbädd

Katter har en förkärlek till att ligga i fönstren och lata. Att överraska husdjuret med sin helt egna bädd för fönstret kommer ge många nätter god sömn. Klarar en vikt på maximalt 10 kilo.

Köp här >>

Ringklocka

doorbell julklapp katt djur

Vill du inte såga hål i dörren för att sätta in en kattlucka? Då är det här julklappstipset något att kolla närmare på för att ge till din katt. 

Köp här >>

Kattleksak

kattsnore-julklapp-till-husdjur-2016

Visst är det underbart att leka med sin misse. Vissa dagar är man dock bara tok för trött för att ge den där söta katten all lek som önskas. Då kommer den här leksaken väl till hands! Det är bara för dig att hitta en bra position i soffan och se kattens kamp mot snöret.

Matskål

hundskål julkappstips

Om ni har en vovve skulle den säkert önska sig en ny matskål i julklapp. Det skadar inte att byta ut den ibland så att hunden kan få äta från en fräsch skål.

Köp här >>

Hundkoppel

En klapp till er själv lika mycket som till hunden. Att ha ett koppel som sitter fast i handleden är smidigt när du vill ha händerna fria. En smart innovation som alla hundägare säkert blir glada åt.

Köp här >>

Husdjurssäng

husdjurssäng julklappar

Denna toffla som mäter 65 centimeter kan nog anses vara världens stekigaste säng till ett (eller flera) husdjur.

Köp här >>

Överraskningsbox till husdjur

Att skämma bort sitt kära husdjur lite extra är aldrig fel. Genom att prenumeration på en box full med tuggleksaker, mat eller vad boxen än innehåller är ett fint sätt att göra djuret extra bortskämt ibland.

Textil (31 st)

Örngott är bara en produkt du kan få din hunds ras namn på. För tillfället finns det hela 31 olika raser att välja bland. Kanske en tröja istället.

Köp här >>

Litter kwitter

katttoa julklappar

Träna katten i 8 veckor sen går missen på den vanliga toaletten! Vill du det? Bra fråga va.. en roligt julklappstips.

Köp här >>

D&G

koppel

Ett snyggt koppel som går i julens röda färger kommer se mycket bra ut när ni är ute på promenad.

Köp här >>

Tipsa på djurgrejer

Jag hoppas att dessa julklappstips hjälpte dig att komma på vad du ska köpa till ditt husdjur. Har du ett bra tips på något som passar bra att ge till et djur? Kontakta gärna mig så lägger jag upp det här, tack på förhand!

Kolla gärna på de andra sidorna med julklappstips. Börja med startsidan där du finner de mest aktuella julklappstipsen 2020. Om du saknar någon kategori eller om du tycker något med sajten är bra eller dåligt så tveka inte att kontakta mig, jag uppskattar alls sort feedback.

Oavsett om du har en katt, en hund, en fågel, en kanin eller en ödla så glöm inte bort det lilla djuret 2020. Glöm inte bort att skämma bort ditt husdjur i jul!

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Whatsapp
Whatsapp