Laddad för advent

Julen 2018 allt närmare

En bra bit i “julens kvartal” är vi komna. Visst är det härligt att varje dag som går så är vi en dag närmare julafton? För att inte tala om alla de speciella dagar innan julklapparna ska delas ut.

Advent näst på tur

Men jösses kanske ni tänker. Det är trots allt cirka 7 veckor kvar till lucköppning nummer ett! Ja det är sant men trots det så börjar just nu ruschen att finna de roligaste, godaste och mest exklusiva adventskalendrarna till kvinnor och män i alla åldrar. Som vanligt så samlar julklappstipsen nätets bästa adventskalenders och mer eller mindre dagligen fylls det på med ny varianter. Årets hetaste nyhet för att ta ordet “het” på allvar är utan tvekan den från Chili Klaus. En Dansk som provar Chili i allt från de svagare varianterna som finns på Ica till de hetaste sorterna som endast finns på speciella ställen i världen. Lust att prova vad han har skapat för mix i chilikalendern 2018? Om inte så går det säkert komma på någon som förtjänat den här kalendern med drag.

Det kan låta som en klyscha att det är smart att agera i god tid när det kommer till julklappar. Och inte minst adventskalendrar! De är gjorda i begränsat antal och nyheterna är väldigt svårt att förespå efterfrågan på. Kalendern från Chili Klaus är ett tydligt exempel på detta! Redan i detta nu har den tyvärr såld slut. Ja det är sant, 7 veckor innan första advent! De goda nyheterna är att några butiker väntar “omgång 2” så det är inte svårt att förespå att de kommer sälja slut långt innan 1 december.

Singles Day och Black Friday

Reorna avlöser varandra och i mitten på november är den enorma shoppingdagen Single Day. 11/11 är lätt att komma ihåg då ettorna står för just singel. Ni som inte känner till dagen så går den ut på att alla singlar ska unna sig en riktigt fin present. Butikerna vill såklart locka med erbjudanden, och det är smart att kolla efter någon fin julklapp till bra pris. Både till sig själv (Om ni nu är singel) och till andra den 24 december. Julklappstips kan vara allt mellan himmel och jord så ha ett öppet sinne för att aldrig missa ett bra läge att skaffa klapparna 2018 på.

Black Friday är sen den stora “kickoffen” där det anses julfesten sätter igång på allvar. I ganska exakt en månad framåt kommer miljontals svenskar vara på jakt efter fina julklappar online. Att planera bra och utnyttja dagar som Black Friday kan göra så slutnotan för dina julklappar blir betydligt lägre än annars.

Håll gärna koll på sajten kommande tiden då nya fräsch förslag på julklappar läggs in nästan varje dag.

Comments are closed.