Julgranskulor

Julgranskulor

julgranskulorSöker du efter julgranskulor att pynta julgranen med? Att ta in en gran är en svensk tradition som många inte tummar på till julen. Oavsett vilken gran du väljer så är det helrätt att dekorera den med julgranskulor av alla dess färger, former och designer. Dessa kulor som hängs i julgranen är så älskade av så många och desto större utbud du har desto större är chansen att då får till en så perfekt julgran som du önskar 2023.

Vita, röda, gröna eller någon annan färg är ditt val när du ska välja julgranskulor. De finns även i andra former som till exempel djur eller till och med en mustasch. Valet är ditt som sagt, vilka kulor vill du sätta i julgranen 2023?

Hitta butiker – Med fina julgranskulor 2023

Första stället du kollar in för de har många julgranskulor i diverse olika färger!

Till butikens julgranskulor >

Ett hundratals julkulor i skrivande stund som många är riktiga kap. Ett bra ställe att hitta julklappar på för övrigt.

Ett ställe du absolut inte får missa. Mängder av underbara julgranskulor, som alla går att göra personliga med gravyr och foto.

Första stället ni letar efter julgranskulor online på, och förmodligen hittar ni vad som önskas. Med över 800 träffar på julgranskulor så är det lätt att handla.

106 produkter julgranspynt

Fåglar, svarar, kottar och så mycket mer att hänga i julgranen. Pynt finns det gått om hos Åhléns och riktigt prisvärda grejer har dom också. Ett givet besök när det är dags att pynta granen med andra ord.

Snygga designjulkulor

Silver eller röda kulor i granen 2023

stor-banner-julgranskulor-2016

Ja det är alltid värt att ägna en liten tanke på hur du vill ha din julgran i år? En bra grund brukar att att slå till på ett stort paket med röda eller silverkulor. Ja varför inte en av båda? De här paketen tyckte vi var fina, och dessutom skapligt prisvärda då de kostar 69 kronor styck.

Designkulor från Alessi

Har du en budget på 129 kronor per julgranskula att dekorera julgranen med i år så är de dom från Alessi som gäller. Kommer garanterat göra att granen blir betydligt lyxigare än någon annans i kvarteret.

Emoji-julgranskulor

Årets coolaste julgranskulor 2023 är förmodligen dessa! Det är väl klart du ska fylla plastgranen med emojis? Ja eller den levande granen för den delen. Varje förpackning innehåller totalt de 6 emojis du ser på bilden. En given favorit till barnens julgran om inte annat.

Fotokulor

julgranskulor fotoVad sägs om att leta på dina finaste kort och sedan få fina julgranskulor med dessa på? Ett roligt tillägg som garanterat kommer få just er julgran högst personlig!

Köp här >>

Fjärrstyrda

lysande julkulorSå himla coola julkulor som lyser och du styr de enkelt via en fjärrkontroll! Finns i färgerna guld, vit och såklart julens röda färg.

Köp här >>

Blandade

julkulor rgnbågeDu som har svårt att välja en färg på julkulorna får med detta pack 6 olika färger på en gång. Exklusiva kulor för dig som vill ha fina grejer.

Köp här >>


Star Wars julgranskulor

julgranskulor-star-wars

Är det kulor till barnens julgran ni letar efter? Om Star Wars är omtyckt så är förmodligen även dessa fina julgranskulor det. Finns i ett gäng olika utföranden och just setet på bilden kallas för Imperiet.

Kamouflera med stil

Söker ni kulor som smälter bra in i julgranen? Ja så pass bra att dom knappt syns? Ett tips är dessa kamouflage-kulor som kommer ge hela granen en helhet utöver det vanliga.

Skriv ut och sätt in i kulan

julgranskula-med-plats-for-foto

Söker du efter kulor som kommer göra julgranen unik för er? Dessa kan du själv sätta in ett foto i! Om du väljer barnen, frun eller bilen väjer du. Vad du än håller kärt ska såklart sitta i granen. Säljs styckvis så tänk till på hur många du behöver för att bli nöjd.

Julkulor inte bara till granen

Att julkulor huvudsakliga syfte är att hänga i granen och utstråla julstämning är det inget snack om eller hur? Men julgranen är långt ifrån det enda ställe som du kan pynta med dessa kulor. Många väljer att även hänga de i till exempel gardinstången eller i köksluckor. Att julpynta ett hem är en personlig grej så tycker du att det ska vara fullt med julgranskulor inne på toaletten ska du givetvis även dekorera badrummet med mängder av julkulor i passande färger.

Om vi återgår till dess tänkte syfte, att agera pynt i julgranen, så är det många som vill ha ny design på den varje år. 2023 års plastgran eller den livs levande granen ska absolut inte se ut som den gjorde fjolåret. Grunden till att fixa den nya stilen är, just det ja, julgranskulor! Om du är en av alla de som vill att julens heligaste inslag granen ska få nytt utseende så gäller det också att ha mängder av kulor på lager så att du kan få till det där perfekta utseendet.

Ett förslag är att skaffa dig ett grundutbud med ett “rör” av varje färg. Satsa på att åtminstone köpa de vanligaste färgerna som är röd, vit och grön. Vill du sen sätta en unik prägel på julgranen kan du välja att “toppa” med ett par kulor från till exempel märket Alessi, de som kostade runt 170 kronor styck alltså.

Andra former av kulor

Det är inte bara julgranskulor du kan hänga i granen utan det finns även mängder av andra former som kan läggas in under den här kategorin. När jag var liten så hade vi stora kottar som “julkulor”. Även kulor som är hjärtformande är populära och går att fina i många butiker, både fysiska och online.

  • Skaffa ett grundutbud av julgranskulor så ökar chansen betydligt att du kommer bli hundra procent nöjd med din julgran.
  • En kula behöver inte vara helt rund för att kvala in till kategorin utan det mesta du sätter i julgranen kan anses vara en kula.
  • Är du osäker på vilken färg du ska välja satsa på ett packet som innehåller många olika. Eventuellt klipper du till på flera sådana packet så att du får 2-3 av varje färg.

Om du inte skaffat någon gran att hänga julgranskulorna i än ta och surfa in på sidan om plastgranar. Hoppas sidan julklappstipsen.nu hjälper dig hitta julklappar och tillbehör till julen 2023!

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email