Julklappstips barn

Julklappar till barn – Julklappstips 2022

Julklapp till barn 2019Sitter du och letar efter julklappstips till barn? Då har du klickat rätt för det här är sidan med stort S som ger alla möjliga julklappstips på prylar som barn fullständigt kommer att älska. Här presenterar jag några julklappsfavoriterna som absolut går hem hos barn.

När du är ute efter julklappar till ett barn vill du säkert ha en rolig julklapp, en leksak som sticker ut från mängden eller en nyhet som alla barn suktar efter. Vem vill inte se barn så glädjefyllda det bara går på julafton? För många barn är just julafton och julklapparna det överlägset bästa med julen. Tänk efter själv när du var liten, visst såg du fram emot klapparna mest av allt?

Eftersom julklapparna främst är för barnen så har vi satsat hårt att samla de bästa julklappstipsen till pojkar & flickor i ung ålder här på sidan. Scrolla igenom förslagen nedan för att tillslut hitta din bästa julklapp till barn som någonsin har getts.

Guide för att hitta bra julklapp – Till pojkar & flickor

Pixio

Pixio julklapp till barn

Små kuber som fäster i varandra kommer ge utlopp för väldigt många timmars lek. Bra barn julklapp som till och med kanske är 2021 års bästa val?

Köp här >>

Flex ljusslang

Mysiga julklappar till barn

Behövs mysfaktorn gå upp i barnets rum så är detta rätt julklapp att ge! Slingan kan böjas och styras till perfektion.

Köp här >>

Snögubbesäck

Nu är det enklare än någonsin att göra fina snögubbar och andra kreationer i snö. Rolig julklapp till hela familjen där barn finns, som gillar att leka utomhus i snön.

Köp här >>

Roliga leksaker

Roliga leksaker - julklappstips barn 2021

Kolla in hos prylbutiken nummer ett för att hitta de där leksakerna som ni inte trodde fanns. Många julklappstips som kommer göra vilket barn som helst oerhört lyckliga på julafton.

Köp här >>

Spel för hela familjen

Hur låter det med en IQ-box, gigantisk kasta gris eller mini cornhone game som julklapp till barn 2022? Klicka in till butiken för att ta del av många coola titlar, varav många riktar in sig mot barnen.

Köp här >>

Mobilhållare

Mobilhållare - Julklapp till barn 2021

Har barnet blivit så pass många år att killen/tjejen fått egen mobiltelefon? Då behövs givetvis någonstans för telefonen att förvaras när den inte används. Låt Darth Vader, Joker, Deadpool eller en Stormtropper vakta nallen! Rolig julklapp som även är en cool inredningsdetalj.

Köp här >>

Påslakan & sängkläder

Julklappar till barn behöver inte bara var leksaker och roliga prylar. Att få ett par nya sängkläder med L.O.L Surprise, Pippi Långstrump eller Harry Potter kommer säkert göra så nattsömnen bli ljuvligare. Många olika set at välja på som vi tycker är värda att kolla in till julen 2022.

Köp här >>

Harry Powerbank

Billig, roliga och julklapp som underhåller barnen i många timmar. Slå till på asken som gör det möjligt att spela 20 kortspel.

Köp här >>

Flying Puck

Rolig julklapp 300 kr som barn säkert kommer tycka är spännande att utmana alla familjens medlemmar på. Se även butikens andra spel!

Köp här >>

Gymnastikmatta

Älskar barnet att slå volter och gymnastik i allmänhet? Gör drömmen till sanning och ge bort en uppblåsbar matta i julklapp!

Köp här >>

Älg-pusslet

Julklappen som verkligen sätter barnet pussel-talang på prov. Totalt 700 bitar består älgen av. Julklappstips från 10 år.

Köp här >>

Playstation väckarklocka

Väckarklocka - Julklappar till barn som spelar tvspel

Står Playstation eller något annat tv-spel högt i kurs? Välj en julklapp som gör att pojken eller flickan kan vakna upp varje dag till ljudet av sin coola väckarklocka!

Köp här >>

Tumpiano

tumpiano - rolig julklapp 2021

Hur är barnet musiktalang tro? Med denna roliga julklapp för 300 kronor så kommer nya färdigheter att utvecklas. Rekommenderas från 5 år.

Köp här >>

Billiga klockor

Är det dags för barnet att få sin första klocka? Klipp till på en klocka av märket Compass. Väldigt stilig men det överkomligt pris.

Köp här >>

Vinterleksaker

Ta vara på vintern och välj därför julklappar som ger bästa möjliga förutsättningar att leka ute i snön. Julklappstips som är värt att kolla närmare på!

Köp här >>

Frisbeegolf

Julklappstips frisbeegolf

Sporten som ökat väldigt mycket i popularitet sista åren. Reglerna är enkla. Kasta i disken i korgen, på så få kast som möjligt. Rolig julklapp att utmana kompisarna på!

Köp här >>

Baby Shark

Har ni små barn så har ni säkert redan hört den trallvänliga sången om hajarna. Vilken färg på gosedjur väljer du?

Köp här >>

Namntavla

Namntavla - Julklappstips barn

Julklapp som hänger fint på väggen och ger rummet en personlig känsla. Och det kan knappast vara dåligt att lära sig alfabetet utan och innan, redan i tidig ålder.

Köp här >>

Kortspel

Billig, roliga och julklapp som underhåller barnen i många timmar. Slå till på asken som gör det möjligt att spela 20 kortspel.

Köp här >>

Hoppfull skål

Hopp ska vi alltdi ha och visst brukar barnen vara de bästa på att vara hoppfulla. Till exempel på att få roliga julklappar, likt en skål med känslor.

Köp här >>

Zen-Sand jumbo

Ett helt kilo med perfekt fuktig sand kommer innebära många timmars lek. Önskas ännu mera sand så klipp till på flera julklappar av samma sort.

Köp här >>

Väggdekoration

Nu är det lätt att förvandla väggen till ett riktigt konstverk. Självhäftande och färgglada brickor som barnet förmodligen kommer tycka är väldigt kul.

Köp här >>

Cololight

Coolare blir det inte så att säga och ytterliga ett julklappstips på en mysig belysning. Går att bygga på olika vis och sedan bestäms färger helt enligt tycke.

Köp här >>

Pin Art

Letar du efter roliga julklappar som kan underhålla barn om och om igen? Då är det denna lilla pryl som kallas Pin Art som gäller.

Köp här >>

Broderat gosedjur

gosedjur med brodyr - unika julklappar till barn

Söta julklappar i form av djur som du väljer brodyr på. Personlig julklappar till barn kommer gå hem hos både pojkar och flickor.

Köp här >>

Fåtölj

Julklappstips 2020 - Julklappar

Cool stol som blåses upp automatisk och kan även fungera som en Powerbank. Till alla barn som har ont om platser till deras kompisar i rummet.

Köp här >>

Fotopussel

Pussel med eget foto - Julklappar

Så enkel julklapp och så många olika storlekar att välja bland. Hur roligt är det inte att lägga pussel så säg? Bra julklappstips att ge till vem som helst!

Köp här >>

Fotboll

Julklappen till barn är inte vilken fotboll som helst utan en sådan med namn! Personlig boll som garanterat kommer få den lilla fotbollsspelaren att längta till våren.

Köp här >>

Blocklampa

Supercool julklapp till barn som gillar spelet och hela temat runt Minecraft. 16 block går att sätta ihop som pojken eller flickan själv önskar. OBS: Skaffa i god tid, populär!

Köp här >>

Foto-nyckelring

Förgyll barnet nyckelknippa med en nyckelring på ett bra foto. Billig, bra och personlig julklapp som passar lika bra till barn som till vuxna.

Köp här >>

SpaceRail

En kulbana som förmodligen är det bästa valet av alla kulbanor. Bestäm en passande svårighetsgrad och en riktigt rolig julklapp är fixad och klar. Uppskattas av barn.

Köp här >>

Teddy med foto

En Teddy som kan göras personlig genom att välja ett foto. Ett varmt fotografi från ett kärt tillfälle gör att detta mjukisdjur är fullmatad med positiva känslor. Priset är positivt också, 149 kronor.

Köp här >>

GoCube Edge

Coolaste kuben som är en digitalisering av rubiks kub. Massa fiffiga finesser och en julklapp som garanterat kommer stå för mycket problemlösning.

Köp här >>


Broderad mössa

Vinterkylan är här och för alla barn som älskar att vara ute i kylan så behövs en värmande mössa. Den här är prisvärd, personlig och hur snygg som helst!

Köp här >>

Vädervarnare

Dessa vädervarnare är både snygga att se på och spännande att tyda. Fin dekoration i fönstret med andra ord. Vill du ge barnet en cool julklapp? Välj denna.

Köp här >>

Aroma diffuser

Väldoft är bara förnamnet när vi pratar om Aramo diffuser. En ny trend som uppskattas av både vuxna och barn. En bra julklapp helt enkelt.

Köp här >>


Målarlåda

Är julklappen till barnet som älskar att måla så kommer den här målarlådan på totalt 88 delar gå hem på julafton. Allt som behövs för att släppa lös kreativiteten.

Köp här >>

Warmies

Det är alltid lite gosigare när ens gosedjur är varmt och skönt, inte sant? Dessa julklappar värms i mikron och håller sen värmen hela kvällen.

Köp här >>

Tygkasse

Julklappstips tygkasse 2019

Okej en tygkasse är förmodligen inte den roligaste julklappen men det är något som kan förändra en vana att alltid köpa en plastpåse när barnet handlar. Många designer att välja bland.

Köp här >>


Tracking Robot

Dra en linje och låt sedan roboten följa linjen. Kanske inte underhåller flera år men kan säkert vara rolig underhållningen ett litet tag. Rekommenderas från 5 år.

Köp här >>

Target Boll

Spänn fast pannbandet och försök sedan slå på bollen så många gånger som möjligt. Tränar både barnets reaktionsförmåga och koordination. En julklapp som utvecklar.

Köp här >>

Teckningsram

Det är väl klart att de finaste teckningarna ska kunna visas upp på rummet. Den här smarta ramen rymmer upp till 50 teckningar. Frågan är vilken som ska ligga främst?

Köp här >>


Pratande hamster

Säg något så upprepar den här söta hamstern det som sagts. Kul julklapp till barn men vi antar att även vuxna önskar prova på julafton.

Köp här >>

Kastspel

Pilkastning kan göra fula märken i vägen. Det här kastspelet är betydligt mer förlåtande då det gäller att kasta ringarna av plast så bra som möjligt. Går bra att spela inomhus med andra ord.

Köp här >>

Rubiks kub

En klassiker som de flesta barn någon gång ägt. Vet du att just pojken eller flickan som du söker julklappar till aldrig fått prova? Ge bort en Rubiks kub i julklapp!

Köp här >>


Wake-up Light

Är barnet morgontrött så kan det vara en idé att låta pojken eller flickan vakna till en wake-up Light. Bra julklapp till både barn och vuxna. Prisvärd produkt.

Köp här >>

Stjärnprojektor

Snacka om att förvandla rummet till en oerhört fascinerande stjärnhimmel. Omtyckt produkt som kommer beröra er alla. Skaffa ert exemplar i tid då julklappen är populär.

Köp här >>

Ugears

Är barnet 14+ och gillar tåg? Då är förmodligen detta pussel en av de bästa julklappar som går att hitta. Lyxigt 3D pussel med över 500 bitar.

Köp här >>


Mobilpåse

Är det svårt att lägga ifrån sig mobilen och lockar pipen från alla sms lite väl för att kolla? Då är det denna mobilpåse som gäller! RFID-skydd blockerar signalerna.

Köp här >>

Lightbox

En färgskiftande Lightbox kommer sätta färg på barnet rum och även du kan lämna små meddelanden. “Städa rummet” kanske kan vara en passande text ibland?

Köp här >>

Bluetoothvantar

Vilket långt namn och vilken bra grej. Skönt att inte behöva ta av sig vantarna för att svara i telefonen när föräldrarna eller kompisarna ringer. Till barnet som älskar teknik.

Köp här >>


Jordglob

En jordglob tycker vi alla barn ska äga. Att lära sig jordens geografi och tillåta sig att drömma iväg på en och samma gång är bara bra. Många olika modeller att välja på.

Köp här >>

Pixelator

Pixelkonst som en pärlplatta men en betydligt mer uppgraderad version från de klassiska varianterna. En underhållande julklapp till barnet.

Köp här >>

Toalettspray

Tycker barnet det luktar lite väl illa inne på toaletten så är det toalettspray som gäller i julklapp. Produkten som så många vill ha men som så få faktiskt känner till.

Köp här >>


Örngott

Behövs nya örngott så varför inte ge bort ett par med namn? Måttet är 50 gånger 60 cm, som är standard. Tryckfärgen går att välja blått, rosa eller grått på.

Köp här >>

Barnpennor

pennor barn

Säg det barn som inte gillar att rita? Att ge bort pennor av bra kvalité gör att han eller hon kan rita som aldrig förr. Detta 42-pack för 259 kronor.

Köp här >>

Zen-Sand

zend julklappAldrig hört om Zen-Sand? Inte jag heller men den verkar vara hur kul som helst och är då ett barnsligt bra julklappstips till ett barn, eller en vuxen också för den delen.

Köp här >>


Nalle som mäter 130 cm

Denna 130 cm nalle är den absolut finaste vi kunde hitta! Julklappen i sig kommer bli grymt spännande i och med dess storlek. Nallen kommer garanterat bli en vän för livet. Passar som bäst att ge till små barn, vilken den är testad och godkänd för. Slå till på ett exemplar direkt då risken för slutförsäljning är gigantisk.

LEGO

lego pojke julklappLEGO är ett av de mest betrodda varumärkena på denna jord i och med att de är så otroligt noggranna och alltid levererar prima produkter. Stort urval i varierande prisklasser.

Köp här >>

3D månlampa

Mysigt julklappstips

Coolare och mysigare lampa än såhär är det svårt att hitta till barnen. Perfekt att sätta in i barnrummet och kommer göra vinter betydligt mysigare.

Köp här >>

Pocket Drone

En drönare som är hopfällbar finns det? Ja tydligen och den här kan dessutom strömma live-video. Ett prisvärt flygfä som garanterat kommer bli oerhört omtyckt av barnet.

Köp här >>


Bowling

Med en bana av plast som är 120 gånger 28 centimeter gör att barnen kan tävla på sin helt egna bowlingbana. Rolig julklapp som blir er för 199 kronor.

Köp här >>

Utgrävningsset

Att upptäcka och lära gillar de flesta barn. De här klappen gör att barnet kan leka arkeolog och gräva fram ett djur från urtiden. Tre olika dinosaurieskelett att välja bland.

Köp här >>

Tile-tracker

Vart är skolväskan nu igen? Bara lugn för har ni valt denna julklapp till barn så trackar sändaren rätt på väskan. Ja går att fästa på vad som helst för den delen. Något alla barn bör äga! 

Köp här >>


Kroppskudde

Är kuddar populärt så kommer det här med stor sannolikhet bli den absolut största i samling. Ja förmodligen även den bästa och mest använda också. Cool innovation som ger stöd till nacke, rygg, mage och ben. Glöm inte bort att unna dig en sådan här kudde själv med.

Metallmodeller

Visst kan dom kända byggnaderna som Triumfbågen, Tower Bridge och Opera huset vara fascinerande? Här byggs dom ihop som en lagom svår metallmodell. Underhåller på julafton.

Köp här >>

Bluetooth-tracker

Om det finns en magisk förmåga att tappa bort nycklar, väskor och andra saker som lätt kan förläggas är detta julklappstipset. Bara följa pipet så återfinns prylarna på ett ögonblick!

Köp här >>

Fluffy Slime

Slem är återigen inne bland barnen och den här sorten allt utom kladdigt! Slå till på 3 burkar och betala endast för 2. En rolig julklapp är en bra julklapp.

Köp här >>


Domino

Domino av modell större är en julklapp som föräldrarna tycker är minst lika kul som barnen gör. Totalt 28 brickor i skum som kommer ge många roliga stunder.

Köp här >>

Potter-lampa

Till ungarna som har Harry Potter som en förebild så kan knappast mysbelysningen i rummet bli bättre än med denna lampa. Se även butikens andra produkter inom kategorin.

Köp här >>

Speed Chess

Schack kan ibland ta extremt lång tid och bli smått långtråkigt. Här är en snabb variant som är julklappen som kan fungera som en inkörsport till att spela “riktigt schack” senare.

Köp här >>


Go Retro

Låt dagens barn uppleva de klassiska spelen från 90-talet som Tetris, MagaMan med flera. Det här kommer bli en av årets hetaste julklappar så slå till på ett exemplar innan de säljer slut! 

Köp här >>

Svävande spel

Spel är väl trots allt bland de bästa julklappstipsen när det handlar om barn? Här gäller det att ha en stadig hand och en bra strategi för att bygga. Vem vinner matchen på julafton?

Köp här >>

Boxboll

Brukar barnet bli arg och slå på saker? Då är det perfekt att välja en boxboll för skrivbord som julklapp! Låt aggressionen tas ut på något som tål den.

Köp här >>


LED-kudde

Välj mellan stjärna, måne, tass eller hjärta. Kommer lysa upp och ge en mysig atmosfär i barnets rum. Visst ser kuddarna ut som riktigt trevliga julklappar?

Köp här >>

Sparbössa

sparbossa-julklappstips-2016

Att lära sig att vara sparsam med pengar är något som rotar sig bäst i ung ålder. Att ge bort en sparbössa i julklapp gör det möjligt för barnet att lära sig hushålla med sin veckopeng.

Köp här >>

Battle Tanks

En av stridsvagnarna går segrande ur den här striden. Perfekt att utmana familjemedlemmarna på en match redan på julafton tro? Glöm inte välja till batterier.

Köp här >>


Värmefilt

Barn som vuxna kommer älska den här filten som går att ställa in i 9 tempersturlägen! Oerhört poplär och brukar tyvärr sälja slut snabbt så klicka hem den idag om julklappen känns intressant.

Köp här >>

Reflexväst

Ute i mörkret är det viktigt att göra sig synbar för alla bilister och cyklister. Den här västen väljer du text på, som tryckts både fram och bak. 159 kronor kostar julklappen.

Köp här >>

Vetevärmar-katt

Varma gosedjur är verkligen på agendan i år och den här katten kommer inte göra något barn besviken. Värm i mikron och redan är missen redo för maximal mysning.

Köp här >>


4D-pussel

Sagan om ringen har många fans och är barnet ett av dem så är ett pussel i 4D en passande julklapp. Totalt 1390 bitar gör att pojken eller fickan är underhållen under många timmar.

Köp här >>

Bordscurling

Vintern är en enda lång tid där spel av alla dess slag passar perfekt. Därför har vi ett fokus på många julklappstips för just spel. Vad tror ni om curling? På bordet alltså.

Köp här >>

Fotokudde

Har ni ett speciellt kärt minne från året som gott? Ta det fotot och med ett par klick så hamnar det på denna gosiga kudde. Annars kanske favoritlaget kan vara ett bra val.

Köp här >>


Frigolitlera

Forma och skapa konstverk med denna innovativa lera av frigolit. Varje förpackning innehåller sju färger och leran lämnar inga fläckar. Visst låter julklappen spännande?

Köp här >>

Pusselboll

Är serien Game of Thrones en favorit hos barnet? Då är den här pusselbollen en utmaning som gärna antas. Totalt 540 bitar kommer ge många timmars klurande.

Köp här >>

Don´t Lose

Ledordet här är lugn. Låt vännerna försöka få personen att skratta, eller vrida på huvudet. Ja det räcker till och med att blinka för kraftigt. Kul lek med släkten på julafton.

Köp här >>


Julklapp efter varumärke

Här följer några populära varumärken när det handlar om julklappar till barn.Fingervantar

Ett 3-pack fingervantar med eget namn för 139 kronor. Perfekt till dagarna det är halvkallt. Finns i 3 storlekar: 1-4 år, 5-8 år eller 9-13 år. En nödvändigt julklapp va?

Köp här >>

Värmesulor

Har barnet minst skostorlek 35 så kan de här justerbara sulorna vara en varm klapp 2017. Att frysa om fötterna när man ska va ute och leka är ingen höjdare!

Köp här >>

Efefantsparbössa

En gammal klassiker har blivit född på nytt. På 70-talet gav Föreningssparbanken ut en sparbössa likt en elefant så barn och ungdomar skulle spar. Här går det att spara mycket mynt!

Köp här >>


Kigurumis

Att förvandla sig själv till ett djur i sin mysdräkt är på uppåtgående. Väldigt stort i Japan och visst kan vi förstå varför? Hur söta som helst! Över 100 dräkter att välja på som innefattar allt från igelkott till rödräv.

Sphero Mini

En liten boll som är appstyrd, och en oerhörd rolig leksak för både stora och små. Finns äntligen som ett billigare alternativ till den annars skapligt dyra julklappen.

Köp här >>

Airhockey

Med 2 mål, 2 pushers och en puck så kan vilket bord som helst förvandlas till en rolig spelplan. OBS: Pucken drivs med batterier (som ej ingår) som gör att den “svävar” över planen.

Köp här >>

HyperDrone

Tänk dig en bilbana, fast i luften! Ett prisvärt julklappstips som innehåller två drönare med tillhörande handkontroller för 999 kronor. Vem vinner striden, du eller dina barn?

Köp här >>

Fotopussel

Att pussla ihop bitar kommer ta sin lilla tid, och således underhålla ett tag. Perfekt till mellandagarna inte sant?

Köp här >>

Skrapkarta

Jorden och kartor är lätt att tycka om, och många unga kan tycka världskartan är extra intressant. Kartan som skrapas är kanske en av de populäraste presenter året om, inte minst som julklapp.

Köp här >>

Digital pensel

digital-pensel-julklappstips

Penslar i all ära men med dagens teknik är det mesta möjligt. Som att måla verklighetstroget direkt på en surfplatta. En av årets coolaste julklappar till barn.

Köp här >>


Butikstips där klapparna till barn finns

Att fixa julklapparna till barn är inte svårt, om man vet vilka butiker man ska kolla. Här ger vi tips på några onlineshoppar ni inte vill missa till julen 2022.

MyUNO

uno-med-egna-kort

Uno är ett extremt enkelt och roligt kortspel som här kommer i en ännu roligare version. Välj egna foton på 32 av de 112 spelkorten. En julklapp till hela familjen som ni kan spela redan på julaftonen.

Köp här >>

Harry Potter

harry-potter

Om trollkarlen Harry Potter är favoriten så är säkert någon av alla 94 produkter varmt välkomna att poppa ut från julklappen 2017. Kolla in alla roliga prylar hos butiken.

Köp här >>

Atmosflare

d3-skaparpenna

En rykande färsk nyhet är denna 3d penna som gör det möjligt för det äldre barnet från 14 år (rekommenderat) att skapa fantastiska kreationer. 499 kronor för hela setet.

Köp här >>


Regnkläder

regnklader-for-barn

Som sagt det är ingen dum idé att ge sånt som barnen verkligen behöver. Ett nytt regnställ kan tyvärr komma mycket väl till hands under vintern. Om inte annat till kommande årstider.

Köp här >>

Vinterlek

flygande matta julklapp barn

Att åka matta på snön är något som majoriteten av alla barn älskar att göra. Röd och fin gör att den här mattan från Stiga passar extra bra som julklappstips.

Köp här >>

Popcornskål

Visst är det gott med snacks men för mycket är inte bra för varken hälsan eller tänderna. Popcorn som poppas likt de på plattan, fast i mikron, lär väl ändå klassas som bland de nyttigaste?

Köp här >>


Emoji Powerbank

Att kunna ladda sin mobil för att kunna ringa hem är väl alltid bra? Att ha en rolig powerbank i skolväskan är därför både en rolig, och högst nödvändig julklapp. Fem olika emojis att välja bland. Priset är 199 kronor styck.

Bluetooth-tracker

Om det finns en magisk förmåga att tappa bort nycklar, väskor och andra saker som lätt kan förläggas är detta julklappstipset. Bara följa pipet så återfinns prylarna på ett ögonblick!

Köp här >>

Äventyrsbana

aventyrsbana-upplevelse-julklappstips-barn

Nu är inte dessa banor tillgängliga på vintern, men tänk vilken cool grej för pojken eller flickan att se fram emot framåt våren när de öppnar igen. Priset är från 300 kronor.

Köp här >>

Fotstöd

hangmatta-fot

Fotstöd va kanske att ta i men en hängmatta för skrivbordet då? Skönt som attans när det ska spelas spel på datorn eller bara sitta och slösurfa lite. En rolig klapp som säkert kommer bli välanvänd.

Köp här >>


Spel från Alga

alga-julklapp-start

Märket Alga gör spel och utmaningar för att barnen ska ha roligt och utvecklas. Otroligt många olika spel att välja bland och på bilderna ser du endast ett fåtal exempel.

Thinking Putty

Den här leran är inte som andra. Just denna heter “glow In The Dark” och lyser alltså i mörkret. Cool och underhållande julklapp som kan användas om och om igen.

Köp här >>

Bokstavstavla

En fin tavla som kan ändras på lite då och då. Perfekt till barnrummet va? Skriv ett fin citat eller kanske “glöm inte att städa rummet”. En favorit till 379 kronor.

Köp här >>

Magnogrip

magnogrip-2016-far-son-bror

Själv så älskade jag att va ute och snickra och skruva som litet barn. Är det en julklapp som kommer underlätta kommande byggen du söker så är det här magnetiska armbandet perfekt att ge.

Köp här >>


Mysiga jultröjor

Behövs en riktigt julig tröja som barnet kommer trivas i? Då bli tipset att ta en närmare titt på över 50 jultröjor till spelfantasten. Kommer garanterat sticka ut från vännernas. 

Emojikuddar

emojikuddar-julklappstips-till-barn

Vi alla har väl vår favorit när det kommer till de roliga gubbarna emoji? En kudde, ett par tofflor eller en nyckelring är julklappstips som ungarna kommer mysa ordentligt till.

Köp här >>

MyNameBook

my-name-bok-jul

Du kanske har hört talas om den här boken? Hur bra som helst och enkel att göra med barnets namn. Tar ungefär 2 minuter att fixa klar och kostar 299 kronor. En höjdarjulklapp! 

Köp här >>

Mjukisdjur

mjukisdjur-nintendo

Är det ett barn som älskar karaktärerna från Nintendo så kanske ett mjukis likt Super Mario skulle vara på sin plats i julklappen 2017. Kolla in alla mjukisdjur nu.

Köp här >>


Appstyrd robot

robot-styrd-av-app

Du som lägger 2000 kronor på en julklapp ska kolla in roboten Ubtech Jimu! Låtar barnet själv bygga ihop sin robot som går att styra via en app i telefon. Förmodligen bland det coolaste du kan ge eller vad skulle du tippa på? Rätt så lågt lagersaldo nu ser vi så slå till nu om du tänkt göra det.

Bokmärke

bokmarke-julklappstips-med-foto

Ett personligt bokmärke med ett fint foto kan kanske få barnet mer motiverat att läsa? Hur som helst är det en liten julklapp som säkert kommer till användning i skolan. 

Köp här >>

Lasersvärd

lyssablar-julklappstips-barnen

Söker du efter ett coolt lasersvärd att ge bort till julen 2017? Dessa är minst sagt effektfulla och kommer göra att barnet längtar till det blir mörkt på dagarna.

Köp här >>

Pokemonmössa

pokemonmossa-julkloapp

Ja visst är Pokeman ungarnas favorit och 2017 års fluga på allas läppar. Att kombinera en söt Pokemon på en varm mössa bör således vara ett julklappstips av rang inte sant?

Köp här >>


Bäddset

Visst tusan är det skillnad på bäddset och bäddset. De här klassificerar vi i kategorin betydligt roligare. Det finns dessutom betydligt fler liknande att välja bland, kolla in dem!

Jonglerbollar

jonglerbollar-julklapp-till-barn

Att jonglera är roligt men framförallt så tränar det upp motoriken hos barnen. De här 3-packet tyckte vi var ett passande julklappstips, både snygga och billiga. 49 kronor kostar klappen.

Köp här >>

Maskeradkläder

maskeradklader-julklapp-barn

Ungar älskar att klä ut sig så att ge maskeradkläder är verkligen rätt. Dräkten på bilden kanske är extra passande runt jul då den ska föreställa en snögubbe. Kolla in allt inom barnmaskerad nu.

Köp här >>

Nyckelring

nyckelring-med-text-2016

Det är inte alltid så lätt att hålla reda på nyckelknippan. Med en nyckelring kan det dock bli aningen lättare. Den här är inte bara snygg, du kan få den personligt graverad också. En fin julklapp.

Köp här >>


Strumpor från Nintendo

nintendo-strumpor-2016-a

Super Mario, Luigi eller Zelda. Det är endast några av alla favoriter från Nintendo. Vet du med dig att barnet älskar spela just Nintendo så kommer det här bli de ny favoritstrumporna. Finns även i vuxenstorlekar så varför inte ge ett par till alla som gillar att spela tv-spel.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Plånbok

planbok-till-barn

Om du inte gillade sparbössorna så kanske en plånbok kan vara en julklapp till pojken eller flickan 2017? Den här från retro Super Mario är förmodligen ett hett val om barnet själv får välja.

Köp här >>

Elbilar

elbil-bmw

Dessa elbilar för de små barnen är julklappen som alltid kommer finnas där i minnet någonstans. Visst är det lite dyrare prylar men vilket rolig klapp det är va?!

Köp här >>

Kylskåpsdjur

kylskapsdjur-ar-en-rolig-julklapp

De här små söta djuren hälsar dig välkommen till kylskåpet så fort som den öppnas. Beroende på vilken tid på dygnet det är så säger de lite olika hälsningsfraser.

Köp här >>


Radiostyrd Ferrari

Är bilar och andra radiostyrda leksaker något som står högt upp på önskelistan till tomten? Att drömma iväg och vilja ha sin egna Ferrari är inte alls omöjligt att hitta där på listan. Slå till den här snygga bilen och låt barnet drömma iväg rejält.

Mjukisar

De charmar och är helt fantastiska. Är Babblarna några av barnens favoriter så kanske ett mjukisdjur av Dadda, Bibbi, Bobbo, Babba, Diddi eller Doddo är på sin plats? 199 kronor styck.

Köp här >>

Fotomugg

En kolsvart mugg? Nej en magisk fotomugg! Bilden du valt uppenbarar sig nämligen när muggen fylls med varm dricka. En rolig julklapp för 139 kronor, vilket vi tycker är grymt prisvärt.

Köp här >>

Snowkick

snowkick

Denna kickbike är gjort för vinter och snö, som väl bör komma för eller senare? Ett billigt, roligt och fartfullt julklappstips till barn. Justerbar i tre olika höjder.

Köp här >>


Gigantisk skrapkarta

Den lilla varianten är ett julklappstips högre upp på sidan. Men tycker du att större är bättre så är det XL du ska satsa på. Som du ser så är storleken bra mycket större. Passar perfekt att ge i julklapp till båda barn och vuxna.

Ravensburger

pussel-ravensburger-julen-2016

Pussel från klassiska Ravensburger är julklappen som tränar hjärnan i konsten att para ihop små bitar. Om du väljer ett 20-tal biter eller 1-tusentals bitar är beroende på ålder och vilken “pusselnivå” barnet ligger på. Ett av våra hetaste tips på julklappar till de små 2022.

Gun Alarm

alarmklocka-pistol

Svårt att ta sig ur sängen? Då kan det hjälpa att behöva skjuta mitt i prick innan alarmet slutar tjuta. Hur kul som helst och passar perfekt att ge till pojkarna i ung ålder. 

Köp här >>

Addict

adict boll julklapp barnBetyget 4,6 av 5 möjliga från 65 personer talar sitt tydliga språk, den här labyrinten är kul och kommer underhålla ett barn under många timmar. Från 119 kronor.

Köp här >>

Powerbank Stone

powerbank-i-julklapp-till-honom

Är det mer designen som är viktigt så har du här ett smidigt alternativ av powerbank som platsar i även de små jackfickorna. Låt ungen alltid ha ström till både mobilen och surfplattan.

Köp här >>


Passa på att ge en prenumeration av en rolig serietidning.

Tidningar julklappstips 2015

Prylar

coolstuff julklappar

Är du ute i sista minuten är det en höjdare att ge barnet ett presentkort på coolstuff. Tänk vilken glädje att själv få klicka i precis vad som önskas redan på julafton.

Köp här >>

Multikonsol

miltikonsol

Vissa anser att tv-spel från förr är betydligt bättre än dagens komplicerade som mer ser ut som verkligheten än ett spel. Har ni några gamla spel hemma? Här är konsolen för dessa!

Köp här >>

Golfset

golfset barn

Om han eller hon ska satsa på att bli en golfspelare så är det här setet ett av de bästa julklappstips du kan hitta. För 199 kronor kan barnet träna puttar hela vintern.

Köp här >>


Knallpulver

knallpulver julklapp till barn

Vem har inte skjutit med knallpulver som barn? Extremt roligt och relativt ofarligt gör att det här är en julklapp som önskas mest av allt för många pojkar!?

Köp här >>

Bilkudde

julklapp till barn 2015
Barn (och vuxna) kan ofta bli väldigt sömniga i bilen. Den här kudden bör fler skaffa då den ser hur skön som helst ut. Låt barnet sova bekvämt i bilen.

Köp här >>

Sneaker socks

sneakers billlig julklapp

Ett par strumpor som liknar ett par sneakers kan mycket väl bli barnets nya favoriter. De minsta finns i storleken 35,5-41 så ingen julklapp för de minsta alltså. Du kanske köper ett par du med?

Köp här >>


Roliga tofflor

roliga-tofflor-julen-2016

Vem har sagt att tofflor ska var i en och samma färg och vara aningen tråkiga? Nej just det ingen har sagt det och när det kommer till barn som är roliga julklappar alltid uppskattat. Det finns en hel del roliga tofflor så ta och kolla in dem alla nu.

Labyrint

labyrint julklappstips barn 2015

Har du spelat labyrint vet du hur skoj det är. Att ge den här julklappen till ett barn gör att personen i fråga blir road väldigt många timmar! 

Köp här >>

Experimentlåda

expirementlåda jultips

En låda som bjuder på många olika experiment och som både kan ses som en rolig julklapp, men framförallt en lärande julklapp. Från 7 år och priset ligger på 149 kronor.

Köp här >>

Rörelsesensor

sänglyse julklappstips barn

Kolla in den här lampan som ger barnet ett behagligt nattljus om han eller hon skulle gå upp på toaletten eller som ljus på morgonen. 180 kronor.

Köp här >>


Uppblåsbar soffa

soffa-som-blases-upp

Har ni ont om sov och sittplatser när pojken eller flickan har kompisar hemma? Slå till på den här soffan som är uppblåsbar så har du en julklapp som löser problemet. Att soffan sen rätt så skön ut gör ju inte saken sämre. Rymmer två vuxna så det bör gå på flera barn kan vi tycka.

PASSA PÅ ATT FÖRLÄNGA PRENUMERATIONEN

Att ge en ny eller att förlänga en prenumeration är perfekt lagom till julen. Det är lätt att ta alla serietidningar för givet, även fast det kan bli en ganska dyr historia. Här är 3 tips på några som ligger högt på barns topplista.

GOAL Junior

tidning-fotboll-julklappstips

Det här är tidning för alla barn som gillar fotboll. Även fast det är mitt i vintern så står det inte på fören säsongen drar igång.

Köp här >>

Min häst

min-hast-tidning-julklappstips

Är barnet extremt intresserad av hästar? Då passar tidningen min häst som handen i handsken att ge som julklapp 2017. välj mellan 13 eller 26 nummer.

Köp här >>

Bamse

bamsetidning-julklapp-till-ungar

Han är stark som en björn och använder alla sina krafter till att hjälpa alla de som behöver hjälp. Bamse är en klassiker som de flesta barn älskar! Slå du till på ett helt år?

Köp här >>


Julklappar till barn

När du ska skaffa julklappar till barn så försök att inte fokusera så mycket på vad produkten i fråga kostar. Lägg istället mer krut på vad barnet kommer få för glädje av gåvan. Som sagt är det mycket lek och väldigt lite praktiskt som gäller så julklappstipsen för barn är anpassade efter det. Vem har inte fått någon “tråkig” bra att ha pryl när vi var allt för små. Kommer du ihåg känslan?

En billig pruttkudde och enkla julklappar kan många gånger vara bättre och ge mer glädje än dyrare presenter som inte komma ge barnet lika många skratt.

Vem är barn

Tycker du det är svårt att utskilja vilka julklappstips som är ansedda till barn? Vem som räknas vara ett barn är såklart väldigt individuellt. Vissa barn kan anses mer eller mindre “vuxna” när dom är 12-13 år medans andra fortfarande leker i sandlådan och med bilarna eller dockorna precis som ett barn på 5 år gör. Vissa säger att vi räknas som barn till de år vi fyller 18 år. Jag googlade “hur länge är vi barn?” men svaren var minst sagt luddiga.

Du känner förhoppningsvis barnet du köper julklappen till så det bästa är att känna efter vad det barnet önskar sig i julklapp. Något du kan tänka på är att ett säkert tips på julklappar om barnet är under 10 år är leksaker, leksaker och ännu mer leksaker. Det är även det den här sidan kommer fokusera på, nämligen leksaker. Det svåra är efter det att barnet har fyllt 10 år. Utvecklingsfasen för barn, speciellt efter 10 år, är väldigt olika och ibland går det helt bort med leksaker då personen efterfrågar något mer “vuxet” i julklappen.

Kolla även i sidan med roliga julklappar, där finner du säkert också något som passar bra att ge till ett barn.

Utvecklande julklappstips åt barn

Att vara barn innebär att vara i den absolut viktigaste utvecklingsfasen i livet, kanske speciellt upp till 10-12 års åldern? Tänk på det när du köper julklappar! Ett tips är att satsa på minst en present som är en utmaning för ungen. Ett par exempel på sådana julklappar är till exempel ett pussel, som är många barns favorit. Ett annat tips är ett trollerilåda som förutom att vara hur kul som helst även är mycket lärande. Barn gillar att ha roligt och har dom roligt samtidigt som de lär sig något går lärdomen in väldigt mycket lättare än annars.

Är barnet lite äldre så kolla de våra bästa julklappstips 2022 på förstasidan. Säkert mängder av produkter som både underhåller och utvecklar.

Glöm såklart inte de mysiga nallebjörnarna eller barbiedockan men tänk även på att smyga in “dold lärdom” bland julklapparna till ett barn.

Överraska barn med udda julklappar

Barn gillar i regel kvantitet före kvalitet. Tänk på det när du köper julklappar till ungar! En måttstock kan vara att desto yngre barnet är desto fler julklappar ska du satsa på. Var dock uppmärksam på om det är en väldigt specifik julklapp som har önskas, om det inte finns i någon av julklapparna kan julafton förvandlas till en mardröm med många tårar som följd. Det vill du väl inte ska hända? Visst ibland är ungens önskan något som inte går att köpa på grund av ekonomi eller andra omständigheter, men då är det bästa att i god tid före julafton säga att det inte kommer på frågan. Då blir inte heller “bakslaget” på julafton lika hårt. Det absolut sämsta du kan göra är att ge ett barn sken av att den julklapp han eller hon önskar allra mest förmodligen också kommer ligga i ett paket under granen, men sen gör det inte det.

Nu kanske du tänker, “är det inte bra att barnet får lära sig att inte alltid få vad han eller hon önskar sig?” Jo på sätt och vis men tänk igen om du kan ge ungen den “läxan” en annan gång en just julafton. Julen ska gå i glädjens tecken och många gånger så finns släkt och andra personer i sin närhet närvarande.

  • Ett tips är att om barnet är under 10 år är det leksaker som gäller som julklapp
  • Desto yngre ungen är desto fler julklappar vill han/hon ha. Tänk kvantitet före kvalité
  • I unga år utvecklas vi mer än någonsin. Tänk på det och köp något utvecklande men ändå roligt som julklapp.
  • Har du något julklappstips till barn du vill dela med dig av? Skicka gärna in det till mig!

Ta din chans och försök göra ett barn så glatt han eller hon bara kan bli. Åren som barn går fort och det är julklapparna som sticker ut som kommer bli ett minne för livet.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email