Festliga julklappar

Festliga julklappar och nyårspresenter

Gillar du att ge något festligt i julklapp? Dessa julklappstips fungerar perfekt att ge både till personen som anordnar julfesten som till morfar på självaste julafton, det är ju trots allt bara en vecka till nyår så varför inte ge en tidig nyårspresent. Att ta en kall öl, en glas gott rött vin eller festa till det rejält med ett glas champagne är uppskattat av många.

Som nämnt är det endast en vecka mellan jul och nyår, det gör julen till ett riktigt bra tillfälle att ge en gåva som fungerar som en slags nyårsgåva. Hoppas dessa festliga julklappstips hjälper dig hitta en bra gåva till någon som gillar att festa till det ibland.

Kodak Digital

Gör nyårsafton till ett minne som fastnar både i hjärnan och på bild. Och då menar vi inte i mobilerna utan i utskrivna kort. Cool pryl som kommer göra vännerna fulla av avund. 

Köp här >>

Graverad ros

Vad sägs om att avsluta ett år med att berätta att någon har varit guld värd för dig? Snacka om att få en bra känsla med sig in på kommande år!

Köp här >>

Upplevelse

upplevelse-i-julklapp-2016

Är du bortbjuden och letar en present som garanterat kommer passa? Ge ett värdebevis på en upplevelse! Om personen som går på en vinprovning, skjuter pistol eller tar en massage är helt upp till denna.

Köp här >>


Procecco-pong

När klockan slår tolv är det bubbel som gäller. Varför inte låta hela dagen gå i bubblets tecken? Att styra upp ett parti pong är aldrig fel! Här med Procecco. 

Köp här >>

Megabloss

stora tomtebloss

Är det mer något roligt du är på jakt efter att ta med på nyårsfesten? Ett eller några pack med jättebloss är ett minst sagt sprakande inslag.

Köp här >>

Lightbox-text

Gott nytt år 2019 kan den här boxen lysa upp. En produkt som varit väldigt eftertraktad i jul och kommer så vara för lång tid framöver. Finns det något exemplar kvar?

Köp här >>


1 meter höga ballonger

ballonger-med-siffror-nyarspresent

Söker du något att ta med på nyårsfesten? Det ska vara något speciellt som alla lägger märke till tro? Klipp till på 4 stycken ballonger som tillsammans bildar vårt nya år, 2019! Effektfullt och roligt som kommer ge gästerna ett minne som inte bleknar.

Ishink

champagne hink nyårsgåva julklapp

Kanske en optimal nyårspresent är att ge en hink som kan hålla skumpan väl kyld. Denna hink med tillhörande ställ i ask är bland det finaste du kan ge.

Köp här >>

Khom Loy

Är ni ett sällskap som inte gillar när det smäller och har sig? Skicka upp ett gäng sådana här lyktor istället. Hur festligt som helst. Sälj som ett 8-pack.

Köp här >>

LED-lampa

Myskänslan är viktig och en massa ljuskällor hjälper till att fixa den känslan. Den här lampan ser ut som en flammande låga, men är i själva verket en LED-lampa.

Köp här >>


Ballonger

sifferballonger som julklapp

Ballonger till festen är ett måste om det handlar om ett jubileum, födelsedag eller nyår. De med  siffror är inte helt gratis (49kr) så då passar de perfekt att ge i julklapp.

Köp här >>

Dispenser

Vore det inte festligt att börja årets första dag med att kunna servera flingor som på ett hotell? En väldigt prisvärd dispenser blir därför ett utmärkt tips på nyårspresent 2019.

Köp här >>

Sabel

champagnesabel nyårsgåva

Ännu en grej som kanske mest går in under namnet nyårsgåva. En dyr sabel men ack så snygg och exklusiv, en riktigt fin julklapp eller nyårspresent!

Köp här >>


Middag och vinprovning

vin-plus-middag-julklapp-till-pojkvan

Att slå sig ner och bli servad med en vinprovning är lyxigt. Att sen få avnjuta en delikat måltid gör ju hela upplevelsen ännu bättre. Ett par sådana här värdebevis och er nyårspresent är fixad.

Paddle

shotglas julklappar med trä

En paddle med shotglas gör att den lyckliga som får den här julklappen kan servera sig själv och sina vänner på ett snyggt sätt. Dyr, fin och en bra festlig gåva!

Köp här >>

Plunta

plunta plus glas julklapp

En plunta som dessutom bjuder på ett shotglas som går att dra ut ur pluntan! Att ta med en skvätt värmande glögg eller liknade är väl gott?

Köp här >>

Ölbong

bong julgåva fest

Den lilla tratten som är en partyhöjare utan dess like. Finns många varianter att välja på, den här är bland de bättre och heter “Ultimate”.

Köp här >>


Strobe

strobe julklapp

En gåva som gör att möjligheten att förvandla valfritt rum till kraftfullt disco är fullt möjligt. LED-teknik och ett riktigt bra pris på 299 kronor!

Köp här >>

Shotspel

shotspel nyårspresent

Vill du att festen ska komma igång rejält är ett spel något att satsa på. Att ge bort ett roulette med aningen annat upplägg kommer ge många skratt.

Köp här >>

Vinställ

vinställ julklapp 2015

Tror du det kommer drickas vin på julfesten, nyårsfesten eller vilken fest som helst? Ett vinställ är något som de flesta någon gång kommer ha nytta av.

Köp här >>

Fotopussel 540

En av de populäraste tipsen överlag är det här pusslet som innehåller 540 bitar, av en bild du valt själv. Kanske läge att börja lite redan på nyårsafton?

Köp här >>

Kylsten

kylsten julklapp

Kyld dricka är väl godast? Dessa kuber består av täljsten som håller både kyla och värme väldigt bra. Kyler drickan utan att späda ut den.

Köp här >>

Fylletornet

fylletornet julklappstips

Klassisk spel som fungerar lika bra på festen som ett helt vanligt spel en söndagskväll. Den som river brukar få dricka ett straff som bestäms innan, eller är det en vinst?

Köp här >>


Ölglas

stort ölglas julklappstips 2015

Sugen på en stor öl? Då är det här glaset perfekt som är julklappen att ge till den törstiga vännen. Hela 118 cl går det i glaset!

Köp här >>

Shotglas

blinkande shot som julklapp

Så fort du fyller upp detta shotglas med vätska så börjar det blinka i 3 olika färger. Coolare glas till festen får du leta efter! Säljs i 3 pack för 99 kronor.

Köp här >>

Dice&Drink

tärning shot

Snapsglas med en inbyggd tärning som bestämmer om det ska drickas eller om du får stå över en runda. Självklart medföljer ett lock.

Köp här >>


Festa med måtta

Jul och nyår brukar för majoriteten av oss innebära ledighet. En tid för att slappna av och umgås med varandra. För många är det dessutom en tid då utrymme för fest ges, inte minst till nyår väljer många att dricka champagne. Glöm inte att dricka med måtta så blir allt så mycket roligare, som julen och ledighet ska vara.

Hoppas du fick något tips som kan fungera som nyårspresent om inte annat. Om du inte redan gjort det kolla in de 150 populäraste julklapparna just nu som du finner på startsidan.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email