Träning och sport

Julklappar träning och hälsa

julkappar träning och hälsaSka ge ge julklappar som är inom området träning och hälsa? Vi tränar och utöver sport som aldrig förr. På något sätt har vi blivit mer inriktade på att ta hand om oss själva och våra kroppar. Det är ju helt fantastiskt tycker jag!

Att skaffa en julklapp så att den lyckliga personen som ska få den kan utöva sin träning på ett bättre, eller rättare sagt skönare och mer komfortabelt sätt är en riktigt höjdare. Har du känt känslan av att träna i nya träningskläder? Det gör så att du vill träna mer och mer eller hur? Sidan kommer handla mycket om träningskläder men även en hel del tillbehör och kosttillskott. Gör julen 2020 till en sportig jul.

Träningsväska

träningsväska ua julklapp

Vad är egentligen en träningsväska? Vilken väska som helst som rymmer de kläder du behöver för att utöva din träning. Den här är väl snygg? 

Köp här >>

Tröja

träningströja julklappstips 2015

Under uppvärmning och på väg till och ifrån träningen är en snygg tröja på sin plats. Den här från Better Bodies är ursnygg eller vad tycker du?

Sport BH

sport BH

Är det en tränande flickvän du letar julklapp till är det här en självklar julklapp. Eller vem som helst av det kvinnliga könet. Om du är osäker på storlek glöm inte att fråga.

Köp här >>


Värdebevis

presentkort-sk-julklapp-2016

Vill du ge ett ekonomisk bidrag så att den lyckliga utvalda personen sen får shoppa kosttillskott och träningskläder enligt eget tycke? Då tycker vi du ska klippa till på just det här presentkort, kolla in!

Köp här >>

Bordshockey

hockeyspel julklappstips

Nja sport och sport säger du? Gränsfall säger vi men en sak är säker och det är att det gamla klassiska bordshockeyspelet från Stiga är hur kul som helst!

Köp här >>

Muskelmassage

muskelmassage julklapp

Stela muskler kan må bra av att då ch då mjukas upp av en skön massage som fokuserar på just muskler. Perfekt att ge till någon som tränar hårt. Finns i många städer dessutom.

Köp här >>


T-shirt

träning kille julkappar 2014

Det mest klassiska julklappstips då det gäller träning är en ny fin t-shirt att träna i. Svårt att den klappen ska slå fel.

Träningshandskar

träninghandskar

Handskar som kommer göra träning så mycket skönare. Julklappar som är perfekt att ge någon som styrketränar.

Köp här >>

Kosttillskott

proteinpaket julkappstips

Kosttillskott är något som många använder sig av. Satsa på ett paket som det här proteinpaketet för 795 kronor.

Köp här >>


Strumpor BB

strumpor-traning-tjej-2016

Ett par snygga och färgstarka strumpor gör träningen lite lättare och framförallt skönare. De här från Better Bodies är väl hur snygga som helst?

Köp här >>

Balansplatta

balansplatta julklappstips

Att träna balansen är viktigt då den ger en bättre kroppskontroll och vem vill inte ha det? En julklapp till såväl gammal som ung. 299:- för denna.

Köp här >>

Roller

roller träning julklappstips 2015

Rollern är ett utmärkt redskap både när det kommer till uppvärmning som att “stretch” eller rulla ut musklerna på efter träning. Perfekt julklapp för hemmet!

Köp här >>


Trådlösa hörlurarna The Dash

dash-traning-julklappstips

Söker du efter ett par trådlösa julklappar som är lite hetare än alla andra? The Dash är minst sagt trendiga och är valet för aktiva människor. Ja visst är julklappen lite dyr men sina 2990 kronor men då överraskar du också ganska så rejält. Lågt lagersaldo så klipp till snabbt om du tänk ge ett par sådana till julen 2020.

Pannlampa

pannlampa julklappstips

Att springa är en träning som går att göra utomhus året om. Det kan dock bli väldigt mörkt och då är en pannlampa på sin plats. Julklappen till löparen!

Köp här >>

Tidning

tidning

En träningstidningen kan ge den där extra motivationen för att ta träningen till nästa nivå, vem vill inte det? Välj bland många olika tidningar. Billig och bra julklapp.

Köp här >>

Träningstights

träningtighs sportiga julklappar

Om du ska köpa träningstights till din flickvän, syster eller mor så måste du kolla in dessa favoriter från Six Deuce!

Köp här >>


Dragremmar

dragremmar julklappstips gym

Är det en julklapp till någon som tränar stenhårt på gym du vill ha tips om är förmodligen ett par dragremmar en bra grej. Bra pris runt hundringen också.

Köp här >>

Mighty Greens

might greens julklapp

Under vintern så kan det vara en god idé att fylla på med klorofyll för att inte tappa orken. Vet du någon som behöver en liten boost är julklappen klar.

Köp här >>

Hörlurar

skullcandy julklappstips pojkvänAtt träna med musik i öronen är det många som gör eftersom det ger en kick så behövs för att kämpa maximalt. Ge bort ett par nya hörlurar i julklappen.

Köp här >>


Fodral

fodral till telefon träning julklapp

Att lyssna på musik är motivationshöjande. Det här fodralet gör att telefonen enkelt bärs på armen under hela träningspasset.

Köp här >>

Yogamatta

yogamatta sport julklappstips

Yoga kan hjälpa till att förbättra såväl rörlighet som psyke. Den här mattan är skönt stötdämpande och med bra kvalité.

Köp här >>

Biljardbord

biljardbord

Inte världens billigaste julklapp så det gäller att du har pengar på kontot och att mottagaren har rejält med plats.

Köp här >>


presentkort-tr_ning-2015_

Strumpor

strumpor julklappstipsenAtt ge ett par sportstrumpor är att ge en julklapp som alltid går åt. De här Dri-fit strumporna från Nike tycker jag är grymt snygga, vad tycker du?

Köp här >>

Pulsklocka

pulsklocka

Det är både nyttigt och roligt att hålla koll på sin puls. Den här klockan hjälper till med det, inkl stegräknare.

Köp här >>

Promenadband

promenadband

Det här smidiga bandet går både att gå och springa på. Sätt framför tv:n och träna kondition till favoritserien.

Köp här >>


Känner du någon ska åka Vasaloppet? Då är ett besök på butikstipset nedan väl värt ett besök. Kolla in deras utbud av längdskidor och tillbehör nu direkt.

Kolla Outnorths utbud av längdskidor och tillbehör för Vasaloppet >

Träningsstång

träningsstång julklappar sport

Den gamla klassiska stången som enkelt fästes i någon dörröppning. Om det inte finns en sådan här stång i hemmet är det en given julklapp!

Köp här >>

Darttavla

darttavla julklapp

Har ni en fri väg hemma så häng upp en darttavla och se vem som blir mäster. Kul sport för hela familjen. Kolla Hobbex utbud nu!

Köp här >>

PWO

pwo julklappstips

Vad är detta då? PWO står för “pre-workout” och innehåller bland annat koffein och andra ingredienser som piggar upp. Populäraste tillskottet 2020 tro?!

Köp här >>


Smartshake

Ingen har väl missat dessa smarta shakers som säljer som smör? Om du vet någon som inte äger en, ge bort en som julklapp 2020!

Köp här >>

Handduk

gasp handduk fitness julklappar

Ännu en handduk den här gången “hardcore handuken” från Gasp som passar utmärkt på stranden, gymmet eller någon annanstans.

Köp här >>

Shorts

shorts fitness julklappar

Perfekt att ge till din tränande pojkvän, pappa eller bror. Shorts går alltid åt och är något som används av de flesta. Bra julklapp till honom!

Köp här >>


Massage

julklappstips upplevelse massage

Massage är väl ingen sport direkt men det behövs då och då för någon som tränar hårt. Ge någon en lyxig julklapp 2020!

Köp här >>

Spikmatta

spikmatta fitness

Ännu ett avslappnings alternativ är att ge bort en spikmatta. Kommer du ihåg när den kom? Alla ville ha en egen spikmatta då.

Köp här >>

Greppstyrka

captains of crush

Detta är “Captains Of Crush”. Finns i 11 olika svårighetsgrader och är en klockren julklapp till alla som tränar. Greppstryka behövs alltid.

Köp här >>


Pump set

84576-0600 034

Snygg skivstång med texten “Get a grip girl”. Perfekt att ge flickvännen som säger hon vill börja träna styrka. Totalt 19 kg i vikter.

Köp här >>

Styrkeband

band för att träna stryka

Det här är en fantastisk julkapp som gör att mottagaren kan träna hemma när han eller hon än känner för det. Julklapp som ger styrka på sikt.

Köp här >>

Film

film generation iron

Vet du inte vad du ska ge personen som älskar gym? Ge den här filmen, det är ett julklappstips som kommer uppskattas av alla som gillar bodybuilding!

Köp här >>


Kul med sport

Många som håller på med sport och träning slutar aldrig för att de tycker det är så roligt. Det blir dock ännu roligare om de får en julklapp inom kategorin sport och träning. Att gå till träningen iförd nya träningskläder är en känsla som är mer än bra, det är en underbar känsla.

Det kan vara svårt att köpa kläder. På sidan där jag har sammanställd presentkort online kan du beställa ett presentkort på någon sportbutik så att han/hon själv får välja vad som faller i smaken.

När du ger en sportig julklapp så ger du inte bara en gåva du ger även motivation, motivation till att fortsätta träna och kanske till och med träna ännu hårdare. Vem blir den lyckliga som får någon av ovanstående julklappstips i paketet? En riktigt god jul! PS: Glöm inte träna lite också.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email