Snöglob

Snöglob – Till jul

snoglob-bild-banner-2016Jul och snö går hand i hand och vad passar då bättre än att ha en stilig snöglob som dekoration? Globerna är oftast små och passar bra att ha på skrivbordet eller på soffbordet. Vilka är det som uppskattar dessa snöglober mest av alla tro? Vi skulle göra en gissning på barnen, om vi ser till när vi själva var barn. Det innebär att de inte bara är en fin juldekoration utan även en bra julklapp. Vintern har precis börjat och det finns många glober som inte har något jultema utan endast snön, som ligger kvar några månader till.

Du som vill hitta en passande snöglob till julen 2021 hoppas vi blir hjälp med tipsen här nedanför. Som med det mesta till julen så är det bäst att slå till snabbt då många produkter säljer slut för eller senare.

Nattlampa

Dessa glober är batteridrivna nattlampor och stannar automatiskt efter 45 minuter. Snacka om en gul jul till alla små barn va? Priset på 495 kronor är väl inte jättebilligt, men riktigt söta snöglober!

Roliga

Gin, cocktail eller whiskyglob är några populära från denna omtyckta shop att fixa julklappar från. Kolla in alla snöglober nu!

Köp här >>

Serafina

Fint designad snöglob som finns i tre olika storlekar som kostar 59, 99 respektive 169 kronor. Låt oss gissa att globerna kommer bli hett eftertraktade till julen 2021.

Köp här >>

Eget foto

Vill ni ha en personlig snöglob så är det denna glob med eget foto som gäller. Endast 99 kronor så passa på att beställa nu direkt.

Köp här >>


Några bra julklappar 2021

Guldros

Guld till den som är guld värd. En ros som inte är som andra är denna guldros. Välj detta julklappstips till han eller hon som betytt något alldeles extra för dig under 2021.

Köp här >>

Mysfilt

Har du surfat runt på julklappstipsen så vet du att denna filt är med på var och varannan sida. Mysfaktorn kan knappast bli så mycket högre. Finns ingen i personens ägo? Då är det dags nu.

Köp här >>

Aroma diffuser

En ny trend är att ha en aroma diffuser i hemmet som sprider god doft. En spännande julklapp för dig som vill överraska.

Köp här >>


Låt det snöa

Det är något smått magiskt med snön, och även dessa glober. Att skaka den under ett par sekunder för att sedan sitta där och titta rakt in i den är för många ett julminne som sitter långt inne. Personligen så vet jag inte hur många gånger per jul jag “satte fart” på snögloben och drömde mig bort. Cirka 100 gånger skulle jag gissa på.

Tyvärr så är utbudet online lite svagt, men hoppas såklart det bli ändring på det. Om du har tips på någon butik som har ett okej utbud så är du guld värd om du vill skriva in och tipsa om vilken. Fler får ta del och kunna förgylla julen 2021 med en snöande glob.

Hoppas sidan var till hjälp! Se även sidan med massa julpynt för mer tips på vad du kan dekorera med.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email