Julklapp morfar och farfar

Julklapp till morfar och farfar

julklapp till morfarDu vill alltså ha bra julklappstips till morfar och farfar? Du har klickat helt rätt då du hamnat här på julklappstipsen.nu – Sveriges mest heltäckande sajt för tips på julklappar. De produkter nedan tycker jag passar extra bra att ge till en farfar/morfar.

Oavsett ålder så kommer det vara uppskattat med åtminstone få en julklapp, oavsett hur stor eller liten den är. Du visar att du tänker på honom och det är många gånger värt mer än själv julklappen i sig.

Vad väljer du att köpa till morfar? och till farfar? Hoppas sidan hjälper dig!

Snug Rug

filt mys julklapp pappa

Det är lätt att spendera mycket tid i soffan desto äldre man blir. Med den här filten så låter du honom spendera den tiden på mysigaste möjliga sätt. 

Köp här >>

Örngott

Att slå in ett fint örngott i julklappen kommer säkert göra farfar glad. Bilden du ser är endast ett örngott, av väldigt många fler. Självklart finns även liknande fast till morfar.

Köp här >>

Fotopussel

Om han är personen som älskar pussel så är ett fotopussel helt rätt julklapp 2019. Välj ett foto på hela släkten och låt honom bit för bit färdigställa pusslet.

Köp här >>


Sällskapsspel

Det är mysigt och samlas vid julen men vad ska ni hitta på? Ett par sällskapsspel är någon alla kan vara med på och kommer garantera resultera i en mysig stund. Många att välja bland.

Köp här >>

Bastu

En bastu som värms upp på några minuter med hjälp av infraröda strålar. Ju äldre vi blir desto sämre kan cirkulationen av blodet bli. En bastu kan kanske göra underverk!? 

Köp här >>

Retro-spel

Vi blir aldrig för gamla för att underhållas med roliga spel. Speciellt inte alla klassiker från 90-talet! Här får morfar eller farfar hela 260 spel i julklapp. Ja vem vet kanske du får låna och prova.

Köp här >>

Julklappar som lyser

Ljus behöver vi mycket av de kommande månaderna där soltimmarna är högst begränsade. Så mycket fint och roligt att välja på så chansen att finns julklappar här är stor.

Till butikens lysande julklappar >>

ArtsInStone

sten-morfar-farfar-julklapp

När det kommer till julklappar till de äldre så tänk på att värmande ord från barnbarnen värmer extremt mycket. Den här plattan är en utmärkt julklapp till honom 2019! Finns även i farfar.

Slipsnål

slipsnål 1

Använder han slips så är en nål som håller slipsen på rätt plats en fin julklapp. Välj att få en hälsning vad du tycker om morfar eller farfar graverad på nålen.

Köp här >>

Eget öl

Vad tror du han skulle gilla 5 liter av sitt alldeles egna öl? Om svaret är ja så är ett kit som innehåller allt som behövs en perfekt julklapp 2019.

Köp här >>


Vetekudde

vetekudde julen 2015

Kanske en av de bästa julklappar du kan ge till en person som hör till den äldre generationen. Skönt att varma, eller kyla, och sedan bara njuta. Fri frakt dessutom!

Köp här >>

Sovmask

Sovmasken som dessutom är hörlurar. Så smart julklapp som gör att han kan somna till sin favoritmusik, utan att störa någon. Sugen på ett par själv också?

Köp här >>

Fotmassage

fotmassage-julklappstips-2016

Du som satsar på en lite dyrare och exklusivare julklapp till honom kanske vill skämma bort med den här fotmassagen? Ett av våra absolut hetaste julklappstips till julen 2019!

Köp här >>


Butik som rekommenderas starkt

Att besöka några av de butik vi plockat ut för att ska passa morfar och farfar kommer ge många nya julklappstips. Här nedan är loggorna och en liten sammanställning varför just den butiken är värt att besöka i julklappsjakten.

Smartphoto

Äldre personer älskar minnen från härliga dagar. Hos Smartphoto så fixar ni enkelt en fotobok eller tavla från några schyssta bilder från året som gott.

Till butik >>

Presenter

Presentbutiken som har oerhört mycket i lager. Ett extra slag vill vi slå för de personliga presenter som innefattar fotokudde, fotomugg och graverad guldros för att nämna en liten del.

Till butik >>

Med gravyr

Som ni redan förstått av namnet så är alla butikens exklusiva produkter redo för gravyr! Att satsa på personliga julklappar kommer uppskattas av honom. Ett givet besök!

Till butik >>

EAT

Boken som bringar ett värde av 3000 kronor men du betalar endast 450 kronor. Perfekt om han bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö där boken gäller. Ja går ju alltid att resa dit annars.

Köp här >>

Julslips

slipskung

Slipsar går det aldrig att få för många av och visst är det en speciell känsla att bära en ny slips för första gången? Ge honom en julslips han kan känna sig fin i på julafton.

Köp här >>

Multiverktyg

Att småfixa saker i hemmet är många mäns favoritsyssla. Ett personligt multiverktyg är julklappen som kommer underlätta rejält, då allt finns på samma verktyg. Max 20 tecken.

Köp här >>


Valfri upplevelse

vardebevis-som-julklapp-till-anstallda-2016

Gillar han att uppleva? Det kan vara inom välmående, mat, eller något som får upp adrenalinet på topp som att provköra en Ferrari. Som du ser så levererar värdebeviset i en presentförpackning. Det återstår bara för dig att slå in den i ett snyggt julpapper och vips är julklappen till 2019 fixad och klar.

DoftandeLjus

doftljus julklappar 2014

Doftljus som doftar jul och kommer att fixa den där rätta känslan i vilket hem som helst är en väldigt bra klapp. Gå på någon spännande doft och ta ett som brinner länge.

Köp här >>

Massage

massage julklappstipsHar inte din morfar/farfar gjort sig förtjänt av att få en timmes avkopplande massage? Utifall är det bara att slå till på den här julklappen som kan levereras på 5 minuter.

Köp här >>

Pistolskytte

pistolskytte som julklapp till pojkvän

Om han gillar vapen så är en provskjutning den optimala julklappen där han får skjuta en mängd olika vapen. Om du ska ge den upplevelsen slå till på 2 stycken så han får sällskap.

Köp här >>


3 tips på tidningsprenumerationer till honom

Veteskap

tidning-veteskpa-morfar

En klassisk tidning som ger oss möjlighet att ta del av den senaste forskningen. Passar perfekt till äldre herrar så att välja den i julklapp 2019 är helrätt. Hur många nummer får han?

Köp här >>

Historia

historia-tidning-julen-2016

Att ha full koll på olika länders historia är något som det inte är svårt att dras med i. När lite kunskap finns så vill vi bara ha mer och mer. Kolla in alla fina premier som följer med den här tidningen!

Köp här >>

Whisky-tidning

w-tidning

Ja titeln på den här tidning säger allt. Allt om whisky det vill säga. En magasin för livsnjutaren som gärna tar sig en glas ibland och är ständigt nyfiken på att upptäcka nya smaker. 

Köp här >>


Ölprovning

Three Pints of Beer on a Bar

Om han gillar öl så skicka iväg honom på ett provning! En lätt julklapp för dig att skaffa, du får en kod och han väljer sedan själv när han vill åka och dricka öl.

Köp här >>

Vinluftare

vinluftare-rabbit-julklappstips

Du som har en farfar/morfar som älskar att ta ett glas vin ibland har precis hittat klappen. Den här lilla prylen luftar vinet medan de hälls upp i vinglaset. Jättefin julklapp till den som gillar vin. 

Köp här >>

Magnogrip

magnogrip-2016-far-son-bror

Julklappen som är ett armband som håller små skruvar med mera på plats med hjälp av en magnet. Så otroligt omtyckt av alla som gillar att spika och skruva.

Köp här >>


Snygga handskar

En klassisk julklapp att satsa på är ett par nya handskar. De värmer gott, och är dessutom väldigt snygga att bära. Vill du att farfar eller morfar ska få ett par riktigt kvalitetshandskar? Kolla in utbudet hos butiken som säljer de på bilden.

Massagekudde

massagekudde-brun

Med åldern så blir det tyvärr så att våra kroppar blir allt stelare. En liten massagekudde är därför helt rätt att ge honom i julklapp 2019. Den här utstrålar kvalité.  

Köp här >>

Hamburgepress

press mat julklappstips

Att göra smarriga hamburgare av lite nötfärs är gott, och godare blir det om de görs med fyllning. Med den här enkla pressen går det att göra på en smidigt sätt. 

Köp här >>

Mannerström

Här finns chansen att få ett set med knivar från Mannerström graverade. Innehåller en kockkniv och en skalkniv. Ett bra julklappstips till alla som lagar mycket mat va?

Köp här >>


Exklusiva produkter med en fin text som världens bästa morfar/farfar kommer garanterat värma honom lite extra på julafton. 

personliga julklappar 2015 gp

Lykta

lykta julklappstips

Vintern är den stora säsongen för att mysa och att ha levande eld. Snygga lyktor som du dessutom väljer att få en graverad hälsning på är en toppklapp till honom.

Köp här >>

Sportbil

sportbil julklappstips morfar

Om han aldrig fått äran att köra en sportbil är det väl hög tid han får det nu? Det är något alla män bör få känna på någon gång, underbar känsla.

Köp här >>

Grytlappar

grytlappar-till-mamma-i-julklapp

Det är skillnad mellan grytlappar och grytlappar. Visst känns det inte som en så rolig julklapp, om de inte är i läder som dessa är! Kolla in ett bra utbud och ge morfar/farfar ett par nya.

Köp här >>


Set med lyxig rakhyvel

rakset-som-dyr-julklapp

Vill du ge en julklapp han aldrig kommer glömma bort? En exklusiv rakhyvel är valet som han kommer kunna nyttja så många år framåt i tiden. Kommer förmodligen bli den lyxigaste han någonsin ägt.

Mugg

mugg morfar julklapp 2015

Många muggar blir till julklappstips men det finns ju så många olika budskap också. Den här är perfekt att ge till farfar!

Köp här >>

TrackR

trackr julklapp 2015

Vem som helst kan då och då tappa bort både det ena och det andra. Med den här lilla grejen som heter TrackR återfinns borttappade grejer på nolltid.

Köp här >>

Lakrits

julklappsgodis-2016

Att bryta av allt julgodis med en burk lakrits är inte alls fel va? Gillar han lakrits så väljer du såklart den burk som riktar sig till just farfar respektive morfar.

Köp här >>


interflora julblommor 2015 bred

Twilight

fågelbord upplyst

Om mormor eller farmor gillar att mata fåglarna så är det här upplysta bordet julklappstipset att kika närmare på. Stiligt som få andra fågelbord eller hur?

Köp här >>

Rakkniv

rakkniv-till-pappa-i-julklapp

Att raka sig med kniv var vanligt förr om åren men handen på hjärtat är det inte bland den bästa rakningen? Det finns en hel del snygga knivar så välj ut en med omsorg.

Köp här >>

Matkasse

julklappstips matkasse 1

Ute efter julklapp i sista sekunden? Att ge bort en matkasse som räcker hela veckan är klappen som inte kräver någon leveranstid. Morfar/farfar väljer när matkassen önskas.

Köp här >>


Snusdosa

Snusdosor med graverad text är julklappen som han kommer bära med sig i fickan mer eller mindre varje dag. Ja i alla fall om han är en “storsnusare”. Väldigt prisvärda enligt oss.

Köp här >>

Prenumeration

julklapp till morfar tidning

Ge morfar en tidningsprenumeration på något han gillar. Den här om historia rekommenderar jag.

Köp här >>

Fickplunta

fickplunta-presentforpackning-till-julen

Alla karlar förtjänar en egen fickplunta sägs det väl? Nej då men en fickplunta med en graverad text kommer garanterat bli en minnesvärd julklapp.

Köp här >>


Whiskyprovning

whiskeyprovning

Är han en stor fantast av den omtyckt drycken whisky? Då skickar du iväg honom på en provning där han får smaka och lär sig om en massa olika whisky. Bra julklapp till pappa också.

Köp här >>

Skohorn

Skohorn som det är tänkt att det skall vara, i äkta horn! Polerad och snyggt som få andra. Visst kostar de en slant men en riktigt bra julklapp till honom som börjar bli lite äldre. 

Köp här >>

Skicka nalle

julnalle-mor-2016

Du som inte har möjlighet att träffa han under julen kan skicka en söt nalle. Ett ypperligt sätt att önska honom en god jul! Kommer garanterat värma gott hela julen lång.

Köp här >>


Fotokalender

fotokaleder julklapp till morfar

Sätt ihop ett gäng bilder och ge morfar/farfar en snygg fotokalender i julklapp. Går snabbt att göra.

Köp här >>

Plånbok

plånbok till pappa julklappstips 2014

Plånböcker blir slitna efter några år och då kommer den här snygga plånboken väl till hand för eller senare. Visst är den snygga va? Går att få graverad dessutom.

Köp här >>

Fotokudde

Den perfekta julklappen är en kudde med ett foto du väljer helt själv. Barnbarnen kanske?

Köp här >>


Klassiska Colonia

Är du ute efter ett helt paket som doftar underbart? Ligger julklappsbudgeten på mellan 1-2 tusen kronor så är vårt tips att kolla in dem från märket Acqua Di Parma. Kostar som sagt en rejäl slant, men vilken fin klapp du får för pengarna.

Tidningar julklappstips 2015

Tryfflar med smak av julen

Har du fixat en julklapp till honom men vill ge något mer till den? En strut med tryfflar från Åre chokladsfabrik kanske? Snacka om att man bli sugen va!

Julklappstips i massor

Det finns gott om julklappstips men tyvärr inte när det gäller att hitta bra julklappar till morfar eller farfar. Då jag gjorde en enkel sökning på google på just det fick jag inte upp mycket alls, och det som kom upp var inte mycket att hurra för. Kan det verkligen stämma att det är så dåligt? Ja tydligen var det så. Då bestämde jag mig att det såklart måste finnas en sida som är inriktad på bara dessa julklappstips. Då min ambition är att den här sajten ska bli den mest heltäckande och största på att tipsa om alla möjliga julklappar så var det ett enkelt beslut. Som min slogan lyder, för alla – till alla.

Se även startsidan på julklappstipsen.nu. Där samlar vi de bästa tipsen från respektive sida.

Morfar/farfar önskar sig

Jag tror att många äldre verkligen uppskattar julklappar riktigt mycket även fast de är blyga att tala om det. Eller rättare sagt det är nog inte just julklappen i sig som är det viktiga här utan att de märker att deras barnbarn, det vill säga du, tänker på dom. Det kommer värma gott under en lång tid framöver, vare sig de fick en liten symbolisk julklapp eller en riktig dyrgrip. Morfar kanske önskar sig en tidning om jakt? Ge honom det, en enkel tidning behöver inte kosta mycket och han kommer tänka på dig varje gång han läser den. Farfar kanske önskar sig en hemmagjord kaka. Ta fram dina kunskaper och gör något gott till honom.

Oftast kanske du inte hinner fira jul med båda två. Försök att inte glömma bort den ena bara för att du inte träffar honom just det året. Vad sägs om att skicka en chokladask? Jag tror morfar skulle uppskatta det väldigt mycket. Om du inte känner för att skicka en ask med fina praliner eller motsvarande tycker jag du i alla fall ska skicka ett julkort med en fin hälsning på, det är gjort på ett kick.

Har du kollat in sidan med julklappar åt mormor och farmor? Om inte tycker jag du ska göra det.

Glöm inte heller att slå en signal till morfar och/eller farfar på själva julafton och önska honom en riktigt god jul.

Chokladask

julklapp till farfar chokladask

En chokladask som den här kommer att uppskattas!

Köp här >>

Blommor ger energi

Något som de allra flesta människor får en massa energi av är blommor. Hur var din reaktion senast du fick blommor? Själv blev jag i vilket fall väldigt glad och kände mig genast mer pigg och energifull.

Att skicka en fin julblomma till morfar eller farfar är en julklapp som piggar upp och förmedlar värme och kärlek. Vem vill inte känna sig ihågkommen och älskad? Glöm inte blommorna till honom till jul! Lägg beställning nu direkt, du kan sätta ett lämpligt leveransdatum då du vill att han ska få blommorna.

Du kan välja mellan många prisklasser så den här gåvan passar de flesta.

Blommor

blommor julklapp morfar och farfar

Köp här >>

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email