Juldekorationer

Juldekorationer

juldekorationerJulen handlar till stor del om känslor så juldekorationer behövs, så är det bara. Dekorationer gör så att den där rätta julkänslan som vi alla söker efter infinner sig och ger ett härligt lugn. Om du ska få maximalt lugn så gäller det, som alltid, att vara ute i god tid och skaffa ditt julpynt 2023.

På den här sidan så lägger vi upp dekoration som dragit blickarna till sig lite extra. Förhoppningsvis håller ni med på något tips, och kan njuta av en jul som är finare dekorerad än någonsin förut. Hellre för mycket än för lite är konceptet för att få en riktigt ombonad jul, så varför inte köpa hem lite av varje och känna efter om det känns rätt eller ej.

Affärerna svämmar över med olika dekorationer men vill du i lugn och ro klicka i juldekorationer så gör som så många andra och handla online. Vilket julpynt väljer du att utsmycka med till julen 2023?

Tips på julpynt

Jättetomte

jattetomte-som-lyser
Okej det här är förmodligen den coolast dekorationen du kan skaffa till julen 2023! Hör här: Längd 244 cm och grädda på moset så lyser den med hjälp av små LED-lampor.

Köp här >>

Julfigurer

hange-med-julfigurer

Dessa hängen säljs i 4-pack och passar att hänga där du än önskar. Kom ihåg att det här med juldekorationer är högst personligt så sätt din egen prägel på hemmet.

Köp här >>

Julservetter

servetter-pa-julbordet

Att lägga upp passande servetter både på middagsbordet och vardagsrumsbordet är ett enkelt sätt att skapa julkänsla. Dessa tyckte vi va söta.

Köp här >>


Snöande gatlykta med belysning

Söker ni den där dekorationen som kommer få folk på gatan att stanna och undra vad tusan ni hitta på? Då är det denna lykta med LED-belysning som gäller! Se den som en snöglob, fast en lampa då. Hur cool som helst och ett av de bästa tips vi kan ge 2023.

Glittrande stjärna

Alla som gillar glitter bör väl älska denna julstjärna med bollar? En riktigt stämningshöjare som kommer dra blickarna till sig. Kanske en till varje rum?

Köp här >>

Vintage skylt

julskylt-2016

En så enkel och snygg skylt i vintagestil är juldekoration du hänger var än du finner en krok. 57 pix kostar den här skylten så varför inte slå till på ett par?

Köp här >>
Fotobås

Om julkortet på familjen brukar se lite väl stela ut så är detta paketet att satsa på. Totalt 20 olika delar innehåller hela uppsättningen av roliga julhattar med mera.

Köp här >>

Flaskluva

tomteluva-till-flaska

Oavsett om det är julmust, julöl eller någon annan flaska som kommer dessa små flaskluvor helt klart göra juldekorationen komplett. Ett måste till julbordet 2023!? 

Köp här >>

350 LED

Ja så många “blommor” med LED bjuds det på med den här fantastiska slingan. Att juldekorera utomhus är minst lika viktigt som inomhus, inte sant? 1449 kronor är priset.

Köp här >>

Julren

Ingen jul utan julren va? Den här fina skapelsen gör sig lika bra inne som ute. Det varma fasta ljuset kommer helt klart ge er en upplyst jul 2023. En dekoration som kan hänga med år efter år.

Köp här >>


Glöggset

Att dricka glögg handlar inte så mycket om själv drycken utan mer om stämning runtom. Det här fina setet kommer garanterat bidra till den stämning skulle vi tro. Låt karaffen stå framme på vardagsrumsbordet eller vart ni nu önskar avnjuta er julglögg.

Tomte

tomte-med-lykta-juldekoration-2016

Tänk dig att ha den här 40 centimeter högt tomten ståendes i ett hörn med ett litet värmeljus som brinner i lyktan. Ger julkänsla till 2023!

Köp här >>

Bestickdräkt

tomteklanning-till-bestick

Du som inte fuskar med någon liten detalj när det är dags att duka årets julbord ska kolla in denna tomtedräkt. Kommer garanterat göra succé hos dina gäster. Lär mer om tomtedräkter på den sidan. 

Köp här >>

Kakburk

kakburk

Om det ska bakas kakor och andra läckerheter som lussekatter ska du såklart skaffa n fin burk att lägga dem. Att ha det goda framme och nära tillhands när sugen faller in är aldrig fel.

Köp här >>


Julkrans med LED

julkrans-2016

En spik eller en skruv och häng upp den här på dörren, väggen eller lägg den på tv-bordet. En snygg julkrans är dekorationen som levererar den där mysiga känslan vi alla söker efter.

Tomtesäck

tomtesack-2016-finaste

Julen kan lätt bli aningen rörig och då underlättar en snygg julklappssäck så att inte alla julklappar ligger lite här och var. Fin dekoration som ständigt fylls på allt eftersom.

Köp här >>

Lykta i metal

lykta-god-jul

Visst handlar mycket av mysig till jul om att förse hemmet med levande ljus. Den här lyktan är väl ändå så julig som en lukta kan bli. Dekorera vid ytterdörren kanske?

Köp här >>

Dörröverdrag

dorroverdrag-juldekoration

När vi fick syn på denna dekoration är det svårt att hålla tillbaks leendet eller hur känner du? Det är givet även toalettdörren ska dekoreras till julen 2023! 99 kronor kostar överdraget.

Köp här >>


Laserprojekt

laserprojekt-som-julpynt

Vill du ha ett hus som sticker ut på gatan där du bor? Då klipper du till på Star Shower som produkten heter. Fungerar såklart bra som dekoration året om, men visst kan det känns riktigt bra att förvandla huset till ett skådespel just över julen.

Glasnalle

glasnalle-julen

Det är är mer en julklapp som du kan ge bort till någon som ställt upp för dig under året, så för den personen i sin tur ha glasnallen som juldekoration. Själva budskapet som är finaste här.

Köp här >>

Bokstavsballonger

bokstavsballonger-i-julklapp

Slå till på 6 stycken ballonger som tillsammans bildar god jul och vips har du fixat en riktigt cool dekoration. Glöm inte att köpa snören till så du kan fästa dem.

Köp här >>

Julmotiv

muffinsform-juldekoration

Ja det kan diskuteras om de här ska anses som dekoration eller ej. Det är i vilket fall julanpassande muffinsformar så att du kan få till den där rätta känslan under fikat.

Köp här >>


Kvarnset

saltpeppar-kvarn-julklappstips

Dessa snygga kvarnar för salt och peppar kommer smälta in bra till julen eller vad känner du? För övrigt är det även ett finfint julklappstips att ge till vem som helst.

Köp här >>

Lykta i metall

adventsbarn-liten-gubbe

Små gubbar som är väl genomarbetade kostar en rätt stor slant men är små mysiga dekorationer som sätter den där extra känslan på julen.

Köp här >>

Grytunderlägg

grytunderlagg-juldekoration

Vad tror du om att sätta kastrullen med julgröt på ett fint God Jul underlägg? En fin dekoration som du med fördel kan låta ligga kvar på bordet under hela julen 2023.

Köp här >>


LED träd

träd med snö juldekorationEn bra start för dig som ska juldekorera är att klippa till på det här trädet men snö som ger ifrån sig en härligt sken tack vara LED lamporna. En favoritdekor!

Köp här >>

Halmbock

julbock-2-halm

En klassisk julbock här hemma i ett hem där ni tar det här med dekoration till julen på allvar. Så fin och fredlig när det står det på bordet, i fönstret eller på golvet. En grund i julpyntet!

Köp här >>

Tomte pinata

tomtepinata-dekoration-till-julen

Visst är det kul med jul? Att hänga upp denna pinata kommer garanterat inte göra så julen bli mindre rolig, snarare tvärsom. Låt den hänga som dekoration ångra dagar först.

Köp här >>


CutterKit

pepparkakshus mallar julklappVisst kan du köpa färdiga plattor för att sätta ihop ett pepparkakshus men hur kul blir det? Med den här formen gör du allt själv, från grunden! Väldigt omtyckt!

Köp här >>

Julkulor

lysande julkulorVisst är dessa kulor främst ansedda för att hänga i granen men de passar på många fler ställen. I fönstret kanske? Just dessa kulor styr med en fjärrkontroll. 

Köp här >>

Luva

tomteluva bag in box

En tomteluva som är aning speciell då den endast passar på en bag in box! En liten dekoration för dig som hade tänkt att ha en box med vin framme runt jul.

Köp här >>


Ljusnät

ljusnät juldekoarationSnygg ljusnät för utomhusbruk gör sig lika bra i trädgården som på balkongen. Det ska vara mycket ljus till julen så slå till på det här för 279 kronor!

Köp här >>

Nordic Light

advenstljusstake juldekorationDu som söker en riktigt stor ljusstake som dessutom har en väldigt snygg design ska kolla in den här. Nordic light 7 heter den. 

Köp här >>

LED-matta

julgransmatta med ljusOm du ska ha julgran i år så är det här mattan som granen vill stå på! Snygga LED-ljus gör den till en cool matta som gör dekorationen bättre. 

Köp här >>


Adventstjärna

julstjärna stellaNär det vankas advent så är stjärnan valet som många väljer att pryda fönstret med. Ska du ha en stjärna som dekoration? Kolla då in den här snygga.

Köp här >>

Grytlappset

grytlappsset-god-jul

Att snygga till i köket med lite dekoration är givet, som är själva hjärtat av hemmet eller hur? Här får du tips på ett fint set med både grytvante och grytlapp.

Köp här >>

Julstrumpa

velvine julstrumpa

Att välja att lägga en julklapp i en julstrumpa är en fin tradition. Strumpan fungerar lika bra som paket som dekoration och får upp julstämning på topp.

Köp här >>


Dekorera på ditt sätt

Juldekorationer är ett inslag som vissa tar till sin helt egna extrema nivå. Andra nöjer sig med att sätta upp en ljusstake och eventuellt väljer att byta ut några av de vardagliga sakerna till en något rödare och mer stämningsfull variant. En liten skara väljer helt och hållet att strunta i att julpynta även det minsta. En sak är dock säker och det är att juldekorationer kommer att ge dig en känsla som annars är svår att uppnå.

Tillhör du kategorin som aldrig brukar pynta något speciellt när det vankas jul? Då kanske du kan ta och “smygpynta” genom att till exempel byta ut badrumshandduken till en röd handduk. Ja ta fram allt de röda du kan hitta eftersom färgen röd till högsta grad symboliseras med julen. Då dekorerar du inget men du gör det trots allt om du hänger med vad jag menar. Den lilla tid du lägger ner kommer ge dig så mycket tillbaks så ge det ett försök.

  • Planera hur du vill dekorera till julen i god tid och skaffa julpynt utefter den planeringen.
  • Tänk till vilka juldekorationer som kan finns i ditt hem innan du fyller på med nytt från inköp online eller i butik.
  • Även de minsta ändringarna ger en betydligt högre julkänsla så lägg lite tid på att julpynta till julen 2023.
  • December är en kall månad så se till att många av dina dekorationer lyser upp och värmer.

Så mycket pynt

Visst finns det mycket julpynt? Allt som levererar en juligare känsla går under kategorin juldekorationer och där finns bland annat glögg glas, julstjärnor, ljus, tomtar och extremt väldigt mycket mera. Färgen röd är dominant men tänk på att inte överdriva med endast röda saker utan blanda med mycket grönt och vit också.

Lycka till att skapa den bästa julkänsla som du någonsin lyckas uppnå 2023! Ska du vara tomte i år? Då är ett besök på sidan om tomtedräkter värt ett besök.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email