Tomtedräkt

Tomtedräkt

juldräkt julklappstipsenVarje år så ska det hedersamma uppdraget att ta på sig en mysig tomtedräkt fördelas. Är det din tur att va tomte i år? När jag tänker på ordet jul så är det några saker som automatiskt kommer upp i hjärnan och det är såklart julklappar. På en hedrande andra plats så kommer tomten, och någon måste ju vara tomten.

När julen närmar sig så letar tusentals personer efter den snyggaste tomtedräkten som kommer göra de till den bästa jultomten i området. Det är inte bara en vuxen som kan bära en tomtedräkt utan även barn uppskattar att få rätt julklädsel, ja till och med en baby. Vad slår du till på för tomtekostym i år?

Kolla in Sveriges störst utbud på tomtedräkter här >>

Några tips på tomtedräkter 2023

Förstavalet

kostym tomte julklappastips
En tomtedräkt i en egen liga och vill du ha hög kvalité ska du klicka in och läsa om den här. En kostym som du kommer få nytta av i många år.

Köp här >>

Dräkt till barn

tomtedräkt barn 1

Det är inte bara en vuxen person som kan anta rollen som tomte. Den här dräkten är till ett barn och kostar 199 kronor.

Köp här >>

Flanell

tomtedräkt julklappstips

En grymt fin dräkt som kommer göra dig till en mysig tomte som alla vill krama på. Glöm inte pingla och tomtesäcken.

Köp här >>


Supertomte

stark jultomte dräktVill du vara en stark jultomte som kommer ge din familj, vänner och andra du firar jul med något att komma ihåg länge? Då är detta dräkten för dig!

Köp här >>

Uppblåsbar

tomtedräkt uppblås julklappstips
Vem säger att inte dräkten ska gå att blåsa upp? Den här gör det i vilket fall och passar finfint att va tomte i till julen 2023.

Köp här >>

5-6/7-9 år

tomtedräkt små barnÄnnu en tomteklädsel som är anpassade till ett barn. Visst är den cool? Snygg och billig är en kombination många gillar, 99 kronor!

Köp här >>


Snögubbe

snogubbedrakt-som-tomte-julen-2016

Vem har sagt att du måste vara tomte i en tomtedräkt? Den här snögubben kommer garanterat göra succé när det är dags att dela ut julklapparna.

Köp här >>

Blå tomtedräkt

bla-tomtedrakt

Är du less på att tomten alltid ska vara röd och vit? Då är det bara att bryta trenden med den här blå varianten av en klassisk tomtedräkt.

Köp här >>

Bebistomte

bebisdrakt-tomten-2016

Är det en dräkt till den lilla bebisen du är på jakt efter så finns den här i 3 olika storlekar. Från 6 månader till och med 18 månader passar de olika storlekarna.

Köp här >>


Butiker där dräkterna finns

Partykungen

De flesta tipsen här på sidan är taget från just Partykungen. Ett givet stopp och förmodligen det enda som behövs när ni letar efter en fin och prisvärd tomtedräkt 2023.

Till butiken >>

CDON

Såklart har CDON mycket tillbehör såsom dräkter till tomtefar. Sök bland miljontals produkter så kanske ni finner några passande julklappar när ni är igång och handlar.

Till butiken >>

Zingland

Allt för maskerad, fest och kalas. Vi räknar in julen som ett festligt tillfälle och ser dom har några intressante tomtedräkter. Värt att besöka med andra ord.

Till butiken >>

Örngott för 99 kronor styck

Ett bra julklappstips tycker vi är dessa örngott. Önskar du ge bort ett sådant så beställ i tid. Leveranstiden är nämligen så pass lång som upp till 2 veckor (10 vardagar).

En dräkt ger mycket

När dräkten åker fram kommer den person som har den på sig att göra en förvandling till att bli jultomten. För visst är det så att en tomtedräkt är så otroligt viktig när det kommer till att dela ut julklappar? Fråga vilket barn som helst så kommer du få svaret att de tänker på jultomten och julgåvor när de hör ordet julafton.

  • Välj din tomtedräkt noga då den förmodligen kommer hänga med dig under många år framöver.
  • Kolla så att det inte är många olika storlekar på dräkterna. De flesta är bara en storlek som passar för alla.
  • Tänk till om det är något mer än bara tomtedräkten du behöver då allt inte ingår. En tomtesäck kanske eller en bjällra?
  • Slå till på din kostym i god tid då de populäraste modellerna har en tendens att ta slut ju närmare jul vi kommer.

Ge barnen fina julminnen

Dräkten är en del som kommer göra dig till en bra tomte. En bra tomte hör till på julafton eftersom de kommer sätta djupa spår i alla som är i närheten, speciellt de små barnen. Jultomten är bland det mest mystiska barn vet, och längtar efter så gör ditt bästa för att leverera en så rolig upplevelse som möjligt som kommer leva kvar i all framtid.

Något som också hör julen till är en julgran. Om du vill satsa på en gran i plast kolla in den sidan för julklappstips.

I brist på dräkt

Visst är det svårt att få pengarna att räcka till under julen. Det är inte för intet som Januari brukar sägas vara !årets fattigaste månad”. Du som känner att det inte finns utrymme att lägga på en snygg tomtedräkt har dock många andra alternativ som trots allt kan förvandla dig till en jultomte.

Det första tipset är att höra dig runt om någon av dina vänner kan tänkas ha en gammal tomtedräkt liggandes någonstans. Många väljer (tyvärr) att endast “spöka ut sig” till jultomte då det är små barn med och firar eftersom de små barnen tror så hårt på den snälla tomten. Det innebär att det ligger väldigt många dräkter och samlar damm runt om i Sverige, och övriga världen för den delen.

Det andra tipset är att ta en ordentlig titt i din egen garderob. Leta efter en tröja eller vad som helst som bär julens färger. Kanske du kan få ihop till en provisorisk tomtedräkt? Att kombinera en röd tröja tillsammans med en tomtemask duger fint och är väldigt många gånger bättre än att inte bära några tomtekläder alls.

Tomtedräkt till vuxen och barn

Att skaffa en tomtedräkt till ett barn gör att du ger barnet en maximal julkänsla. Barn gillar i regel jultomten väldigt mycket så varför inte mantra rollen att bli denna snälla farbror själv? Alla kan bära dräkten så det spelar ingen roll om barnet är 10 år eller en baby (bebis) på något år eller så. Att springa runt och sprida julglädje till personer i sin närhet är en höjdare som barn säkerligen kommer ihåg i många år framöver. Och visst är det mysigt med julstämning? Försök att maximera den och gör julen 2023 till en jul som kommer finnas kvar i tankarna under resten av livet.

Har du en baby på några år och inte vet vad han/hon ska bära för kläder under julen? Skaffa en tomtedräkt i bebisvariant så är det problemet löst! Om du vill få några bra tips på tomtedräkter till babys och barn kolla in de högre upp på sidan.

Om du inte tyckte sidan ger dig vad du hoppades på så kolla in hemsidan www.tomtedräkter.nu som tipsar om en massa härliga dräkter, masker, luvor och så vidare. Allt som behövs för att förvandlas till en trovärdig tomte helt enkelt.

Dela gärna sidan med dina vänner;
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email