Julklappar under Black Week

Black Week 2018

Med lite drygt en månad kvar till julhandeln så har vi inte bara fått en dag som kickstartar handeln, utan en hel vecka. Med stor final på fredag så är dagarna fram till dess (och efter) Black Week! Med rekordmånga butiker som valt att rea en hel vecka innebär det ännu bättre lägen att finna julklappar på rea. Ja en julklapp till sig själv är väl aldrig heller fel?

Så hur går man till väga för att lyckas på Black Friday då? För det första så gäller det att veta vad dina nära och kära efterfrågar. Kräv in önskelistor! Om dom nu inte har någon klar önskan vilka julklappar som önskas hitta på julafton så gå på känslan. Många gånger är just magkänslan den rätta när det handlar om klappar. Och blir det väldigt fel så är det trots allt bara att skicka tillbaka varorna. Känns produkten du är intresserad av att ge bort osäker? Kolla då hur lång ångerrätt butiken i fråga har.

Del två är att reka. Klicka runt hos butikerna vi tipsar om till Black Friday och få en uppfattningen vad som är aktuellt. När sen fredagen kommer är det bäst att agera snabbt, så inte “din vara” riskerar att sälja slut. Under julen blir det ett stort köptryck och många av de populäraste julklappstipsen har en förmåga att ta slut snabbt hos butikerna. Extra viktigt blir det såklart under en sådan shoppingdag som Black Friday har blivit. Alla vill handla samtidigt!

Leverans av julklappar

Väljer ni att köpa julklappar på Black Friday? Då är det förmodligen inga som helst problem med att de kommer fram i god innan de skall delas ut. Några veckor senare gäller det att försäkra sig att webb-handlaren kan leverera det ni beställer innan den 24 december. Men posten tar väl bara 1-2 dagar? I tider runt jul får vi räkna med några dagar till.

Beställer ni personliga julklappar såsom något graverat eller som ska framkallas? Då rekommenderar vi verkligen ni kollar upp vilka leveranstider som gäller! En del handlare har tillverkning från utlandet och då är det risk vi får lägga till en nolla bakom de 1-2 dagarna. Det vill säga närmare två veckor.

Hoppas du är att se vad Black Week och framförallt Friday bjuder på i år!

Comments are closed.