Black friday

Årets julklapp och black Friday

Den här veckan så går startskottet för julhandeln på allvar. De kommande 4 veckor kommer vara de veckor vi handlar allra mest på under hela året.

I tisdags så utsågs klappen som ett antal experter tror kommer bli en storsäljare till julen 2015. Det var robotdammsugaren som vann och visst är det en spännande produkt? Min första reaktion var att den var på tok för dyr för att kunna vara en julklapp som många skulle ha råd att ge bort. Men vid en närmare koll så finns det en hel del modeller som kostar under 1000 kronor, vilket ändå måste ses som helt okej för en julklapp av den kalibern.

Black Friday shoppingdag nummer 1

Imorgon så är det ett ypperligt tillfälle att slå till på majoriteten av julklapparna eftersom i princip alla butikerna har riktigt bra erbjudanden i och med black Friday. Du kommer hitta några extra bra erbjudanden här på julklappstipsen.nu då jag ska försöka framhäva de bästa priserna på de bästa produkterna jag kan hitta där ute i rean.

Black Friday är inte bara rea i massor det sägs även vara något slags startskott för att shoppa julklappar, det är trots allt mindre än en månad kvar till julafton. Som sagt passa på att handla rejält fredagen den 27/11 så kommer du förhoppningsvis kunna spara en hel del slantar.

Håll utkik på sajten under resten av månaden och hela december, då kommer den uppdateras nästa varje dag med nya fina julklappstips.

 

No comments yet.

Lämna ett svar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.