Påfyllning till 2017

Påfyllning till julen 2017

Idag är det den 25 augusti och det innebär mindre än 4 månader till julafton 2017. För er som är ute i god tid ska vi självklart ha Sveriges främsta julklappssajt redo, med fräscha fina julklappstips, redan nu. Ett par nya spännande butiker kommer vi bekanta oss med idag. Givetvis med massor av julklappar vi anser passa in bra här på julklappstipsen.nu. Mer eller mindre varje vecka kommer dessa nyheter läggas in, så ni enkelt kan finna dem.

Att vara ute i god tid är alltid en bra idé. De första veckorna i december (då majoriteten köper klappar) är extremt kompakta. Det innebär tyvärr så gott som varje år att många populära julklappar säljer slut snabbt. Det är väldigt svårt att förutse försäljning av vissa produkter. Som sagt desto tidigare du finner tipsen du vill skaffa, desto större chans att produkterna finns i lager.

Inför årets julhandel så kommer vi fokusera på personliga julklappar. Ett foto från mobiltelefonen kan lätt förvandlas till en fotomugg, ett pussel eller en kudde. Hoppas ni gillar våra väl utvalda julklappstips!

Comments are closed.