Julklappshandeln

Tryck efter julklappar

Dagarna tickar på och för varje dag som passerar så kommer julafton allt närmare. Trycket efter julklappstips börjar bli påtagligt och det är kul att se folk är ute i god tid. Det är några dagar som vi ser som hållpunkter för julhandeln.

Advent

Först ut är första advent. Dagen då det äntligen är dags att öppna första lyckan på sin adventskalender! I år har det varit ett bra utbud för såväl vuxna som barn. Att som vuxen kunna lyxa till vardagen med exklusiv choklad, nymalet kaffe eller en kopp ekologiskt te är så lite, men gör så mycket. Har ni inte skaffat era adventskalendrar än så kolla in vår sida där vi samlat 49 olika kalendrar. Den i särklass mest populära är tekalendern från Sonnenter, där priset på 57 kronor lockar till köp av en eller ett par stycken.

Här ingår även adventsljusstakar och adventsstjärnor. Pynta hellre för tidigt än i sista sekund. Då hinner ni dessutom njuta av dekorationer en längre tid.

Lucia

Nummer två på tur är lucia den 13 december. En dag vi tänder ljus och ställer klockan för att kliva upp och lyssna på lucia på tv. En tradition är att barn har lussetåg medans vuxna har något sorts luciafirande på arbetsplatsen. Det kan vara läge att skaffa ett lucialinne och en luciakrona i god tid. Dessa produkter brukar kunna sälja slut ganska många dagar innan lucia.

Julafton

Sist men inte minst kommer dagen som hela julhandeln kretsar kring, julafton. I Sverige väljer majoriteten av oss att dela ut julklapparna då. miljontals julklappar skickas kors och tvär över landet, och varje år slås det nya rekord. E-handeln växer i stadig takt och visst är det smidigt att skaffa sina julklappar online? Antal butiker ökar i antal och blir allt bättre för var år som går. Då är det inte så konstigt fler människor även väljer att göra sina inköp där.

Vi som håller i sajten lägger i nya julklappstips i princip varje dag från nu till och med julafton. Allt för att vara er kompletta julklappssida när det är dags att skaffa något fint till nära och kära. Vi hoppas givetvis att sajten känns välbehövlig och om du vill skulle vi bli glada om du tipsade dina vänner på sociala medier.

Det senaste tipset är en julklapp till hela familjen. Vad sägs om att sätta upp en snöande gatlykta i år?

Lycka till med er julhandel 2017!

Comments are closed.