Julklappar till husdjur

Julklappar till husdjur

julklappar till husdjurDet är väl klart att ditt kära husdjur ska få sig en julklapp? Även djuren känner på sig när det vankas jul och varför inte ta tillfället i akt och skämma bort de små liven lite extra. Det är ju trots allt en familjemedlem och bör också behandlas som en sådan.

Dessa julklappar kan du även köpa indirekt till husdjuret, gåvan är till hunden, katten eller vad ni nu har, men du kan ge presenten till din pojkvän eller flickvän. Eller varför inte en gemensam julklapp till alla som kan anses vara ägare till djuret. Checka in dessa julklappstips som du kan ge till hemmets kelgris 2017.

Blinkande

koppel som blinkar julklappstips husdjur

Ett koppel som blinkar så både du och ditt djur syns väl när mörkret faller på. Finns både som bred och smal modell och kostar strax under 200 kronor.

Köp här >>

Akvarium

akvarium julklappstips

Kanske inte en julklapp till husdjuret men ett hett julklappstips till den som önskar sig ett akvarium. Köp ett set så är grunden klar, återstår bara att köpa fiskar, ge ett presentkort kanske?

Köp här >>

Laser

frolicat julklapp till hund eller katt

Behöver husdjuret leka av sig lite och du känner att du inte orkar. Då är det julklappen Frolilaser du ska ge bort, då ger du många timmars underhållning.

Köp här >>

Apportkanon

apportkanan-till-djur-2016

Visst kan det vara kul att kasta boll med sin hund men ibland orkar man helt enkelt inte med det. Då är denna julklapp till hjälp! 

Köp här >>

Halsband

halsband hund julklapp

Letar du julklapp till hund så kanske det här blinkande halsbandet kan vara något? Gör kvällspromenaden för din älska hund säkrare.

Köp här >>

Ringklocka

doorbell julklapp katt djur

Vill du inte såga hål i dörren för att sätta in en kattlucka? Då är det här julklappstipset något att kolla närmare på för att ge till din katt. 

Köp här >>

Matskål

hundskål julkappstips

Om ni har en vovve skulle den säkert önska sig en ny matskål i julklapp. Det skadar inte att byta ut den ibland så att hunden kan få äta från en fräsch skål.

Köp här >>

Kattkorg

kattkorg julklappstips husdjur

Ser den här boningen skön ut? Det kommer garanterat din katt att göra eftersom katter älskar att sova på mjuka, varma och mysiga ställen. Katten blir nöjd, du slipper katthår överallt.

Köp här >>

Husdjurssäng

husdjurssäng julklappar

Denna toffla som mäter 65 centimeter kan nog anses vara världens stekigaste säng till ett (eller flera) husdjur.

Köp här >>

Kattleksak

kattsnore-julklapp-till-husdjur-2016

Visst är det underbart att leka med sin misse. Vissa dagar är man dock bara tok för trött för att ge den där söta katten all lek som önskas. Då kommer den här leksaken väl till hands! Det är bara för dig att hitta en bra position i soffan och se kattens kamp mot snöret.

Hinder

hopphinder julklapp till husdjur

Det är inte bara hästar som gillar att hoppa. Det gör de flesta djur så ge husdjuret ett hinder i julklapp.

Köp här >>

Litter kwitter

katttoa julklappar

Träna katten i 8 veckor sen går missen på den vanliga toaletten! Vill du det? Bra fråga va.. en roligt julklappstips.

Köp här >>

D&G

koppel

Ett snyggt koppel som går i julens röda färger kommer se mycket bra ut när ni är ute på promenad.

Köp här >>

2400 stycken julklappar till husdjur

fynd-jul

Tyckte du att julklappstipsen här var få och inte föll i smaken? Då vet vi stället där du kan kolla in 2400 stycken produkter bara inom kategorin ”husdjur”. Gör ett besök nu på direkten.

Tipsa på djurgrejer

Jag hoppas att dessa julklappstips hjälpte dig att komma på vad du ska köpa till ditt husdjur. Har du ett bra tips på något som passar bra att ge till et djur? Kontakta gärna mig så lägger jag upp det här, tack på förhand!

Kolla gärna på de andra sidorna med julklappstips. Börja med startsidan där du finner de mest aktuella julklappstipsen 2017. Om du saknar någon kategori eller om du tycker något med sajten är bra eller dåligt så tveka inte att kontakta mig, jag uppskattar alls sort feedback.

Oavsett om du har en katt, en hund, en fågel, en kanin eller en ödla så glöm inte bort det lilla djuret 2017. Glöm inte bort att skämma bort ditt husdjur i jul!