Julgardiner online

Julgardiner

julgardinerMajoritet av oss väljer att byta ut de vanliga gardinerna mot ett par julgardiner. De går ofta i julens färger och hänger där och ger en känsla av den mysiga julen. Har du ont om pengar så finns det gott om billiga julgardiner, så det är värt att kika runt lite på de olika alternativen. Om du vill ha tomtar, ränder eller enfärgade gardiner är såklart helt enligt ditt tycke och smak.

På den här sidan kommer vi tipsa om de snyggaste julgardiner vi hittar. Allt för att vägleda dig rätt i jakten efter textil att dekorera med. Det är för övrigt hela tanken med julklappstipsen.nu. Att göra det enklare för dig att få en överblick på vad du hittar olika julklappar och tillbehör till julen. 

Julruta

julgardiner kappa
Bland det billigaste och enklaste är att satsa på en julgardin som en kappa. Den här känns högst julig och kommer skänka en bra julkänsla.

Köp här >>

Kanallängder

julgardiner långa
Vad tycker du om dessa gardiner? Bra pris på 179 kronor för ett 2-pack gör dem till ett väldigt intressant val när du vill ha textil till julen. 

Köp här >>

Gardintopp

gardintopp jul
Julgardin i ett annorlunda utseende som levererar den där mysiga känslan som ofta efterfrågas till julen. Riktigt billigt online, 119 kronor.

Köp här >>


Tre av våra hetaste tips 2017

Woodwick

doftljus-woodwick-julklappstipset-2016

Att ge bort julklappar som förhöjer den mysiga känslan är kanske de allra populäraste. De här ljuset är unikt eftersom den sprakar likt en öppen brasa gör.

Köp här >>

Keramikhjärtan

hjarta-alskar-julklappstips-2016

Dessa hjärtan i keramik är inte stora eller speciellt dyra, men de förmedlar en varm känsla i och med deras fina budskap. Finns många olika varianter. Perfekt att fästa i julklappen.

Köp här >>

Mysfilten

mysig filt julklapp

En enkel filt som har en väldigt innovativ lösning eftersom den har armar. Perfekt att ge till mormor eller mamma. Ja till de flesta. Ett hett julklappstips varje år och även 2017!

Köp här >>


Byt till julgardiner i god tid

Julen är väl en mysig högtid? Att börja mysa till det så tidigt som möjligt kan då aldrig vara fel. Just julgardiner är något vi tycker du kan sätta upp en eller till och med ett par månader i förväg. Det är lite olika från dekoration till dekoration hur lång tid i förväg de pyntas. De flesta gardiner som är specifika för jul är sådana som lätt kan fungera året om. Du kan på så sätt börja ”smygpynta” långt innan.

Att köpa nya gardiner är för många ett relativt stort steg. Det krävs inhandling som ofta går fort, speciellt om du köper julgardinerna online. Det större projektet är att få de på plats där på gardinstången. Vissa tycker det är lätt som en plätt medans andra kan känna att det absolut inte är gjort i en handvändning.

Oavsett vilken kategori människor du tillhör så säger vi detta: Ta dig tid att byta ut dina gardiner mot julgardiner! Du kommer med största sannolikhet tycka att de timmar du lagt ner kommer vara värt det när väl slutresultat hänger där. Om du inte bytt gardiner på flera år så kommer du dessutom känna en stolthet över dig själv för att tog tag i det.

Leta i skrubbar och förråd

Som vi redan varit inne på så är det du som avgör om en gardin platsar in till julen eller inte. Har du ett par vita gardiner liggandes i något förråd så varför inte byta till dessa någon månad under julen 2017? Ofta så har vi så mycket mer än vi tror i vår äga. Inte minst saker och textiler som kan användas som juldekoration.

Om du blev hjälpt med råd och tycker att tipsen på julgardiner var bra får du gärna dela sidan med dina vänner. Tack så mycket och en riktigt god jul 2017!

let-deal-julklappstips