Julgardiner online

Julgardiner

julgardinerMajoritet av oss väljer att byta ut de vanliga gardinerna mot ett par julgardiner. De går ofta i julens färger och hänger där och ger en känsla av den mysiga julen. Har du ont om pengar så finns det gott om billiga julgardiner, så det är värt att kika runt lite på de olika alternativen. Om du vill ha tomtar, ränder eller enfärgade gardiner är såklart helt enligt ditt tycke och smak.

På den här sidan kommer vi tipsa om de snyggaste julgardiner vi hittar. Allt för att vägleda dig rätt i jakten efter textil att dekorera med. Det är för övrigt hela tanken med julklappstipsen.nu. Att göra det enklare för dig att få en överblick på vad du hittar olika julklappar och tillbehör till julen. 

 

Julgardiner hos Jotex


Vår favoritbutik som har massor av julgardiner är värt ett besök. Kanske någon gardin på bilderna blir er till julen 2018?

Köp här >>

Tre av våra hetaste tips 2018

Serveringsbräda

En skärbräda är en fin julklapp i sig, och ännu bättre blir den med en personlig gravyr. Ett stort utbud som är ett av våra hetaste julklappstips i år.

Köp här >>

Fotopussel 540

Ett pussel är både spännande att få och klurigt att lägga. Med ett par knapptryck så väljer du ut en passande foto och så är en riktigt fin julklapp på väg hem till dig. 299 kronor för det stora pusslet är en bra pris.

Köp här >>

Mysfilten

mysig filt julklapp

En enkel filt som har en väldigt innovativ lösning eftersom den har armar. Perfekt att ge till mormor eller mamma. Ja till de flesta. Ett hett julklappstips varje år och även 2018!

Köp här >>


Byt till julgardiner i god tid

Julen är väl en mysig högtid? Att börja mysa till det så tidigt som möjligt kan då aldrig vara fel. Just julgardiner är något vi tycker du kan sätta upp en eller till och med ett par månader i förväg. Det är lite olika från dekoration till dekoration hur lång tid i förväg de pyntas. De flesta gardiner som är specifika för jul är sådana som lätt kan fungera året om. Du kan på så sätt börja ”smygpynta” långt innan.

Att köpa nya gardiner är för många ett relativt stort steg. Det krävs inhandling som ofta går fort, speciellt om du köper julgardinerna online. Det större projektet är att få de på plats där på gardinstången. Vissa tycker det är lätt som en plätt medans andra kan känna att det absolut inte är gjort i en handvändning.

Oavsett vilken kategori människor du tillhör så säger vi detta: Ta dig tid att byta ut dina gardiner mot julgardiner! Du kommer med största sannolikhet tycka att de timmar du lagt ner kommer vara värt det när väl slutresultat hänger där. Om du inte bytt gardiner på flera år så kommer du dessutom känna en stolthet över dig själv för att tog tag i det.

Leta i skrubbar och förråd

Som vi redan varit inne på så är det du som avgör om en gardin platsar in till julen eller inte. Har du ett par vita gardiner liggandes i något förråd så varför inte byta till dessa någon månad under julen 2018? Ofta så har vi så mycket mer än vi tror i vår äga. Inte minst saker och textiler som kan användas som juldekoration.

Om du blev hjälpt med råd och tycker att tipsen på julgardiner var bra får du gärna dela sidan med dina vänner. Tack så mycket och en riktigt god jul 2018!

Lust att tipsa dina vänner om sidan? Vi uppskattar alla klick vi får, tusen tack!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone