Black friday

Black friday i Sverige

black friday 2016 banner bildNär går starten för att handla julklappar tro? Många skulle säga att black friday är den dag som den stora julhandeln drar igång. Fenomenet kommer från USA där dagen black friday är mest känd för de näst intill hysteriska bilderna som kablas ut. Priserna är så pressade att folk bokstavligen springer över folk för att bli den lyckliga som hinner få tag i produkten.

Det gäller att vara med i starten för de mest rabatterade prylarna denna ”friday” ofta finns i en väldigt begränsad upplaga. Det kan vara lockade för butikerna att skylta med något extremt bra erbjudande för att få upp folks intresse. Ordet black som vi alla vet betyder svart symboliserar plussiffror, som ofta skriva i svart i bokföringen. Det är meningen att handlarna ska vända de dåliga siffrorna (röda) till svart plussiffror.

Har du lust att göra en riktigt bra black friday affär? Här på sidan samlar vi några julklappstips på de bästa erbjudandena i Sverige. Passa på att shoppa rikligt med julklappar den här fredagen som infaller i slutet på november.

Då börjar black friday erbjudandena

Det vanligaste är att black friday priserna gäller hela dagen. Alltså från 1 sekund över midnatt till när klockan precis slår över till lördag natt. Det är såklart upp till var och en att rea ut sina prdukter. En del väljer till och med att inte erbjuda något speciellt under black friday. De stora välskötta webbshopparna har dock i regel inlagt så att så fort vi är inne på friday så börjar också olika reor.

Har du möjlighet så är det ingen dum idé att hålla dig vaken. Att handla redan på natten kan vara guld värt. Som sagt brukare priserna som ser lite väl generösa ut fort sälja slut.

  • Black friday är en dag som vi kan säga är starten för stora massan att handla julklappar på.
  • Passa på att köpa så många av klapparna som möjligt. Det kan du spara mycket pengar på, som ofta behövs efter den dyra julmånaden.
  • Att surfa runt hos onlinebutikerna för att kolla om du är ute efter något speciellt är ett smart drag. Då blir det inte lika mycket impulsköp och det är större chans du klipper till på det du verkligen önskar under black friday.

En hemsida vi gillar är theblackfriday.se där du kan finna mängder av butiker som har speciella erbjudanden. Det är främst enkelheten att snabbt finna det som söks som gör den sajten till vår vinnare.

Kolla in julklapparna innan

När priserna är lockande är det lätt att dras med och handla. Att köpa bara för att rabatten är hög är ett misstag som många gånger kommer resultera i att produkten kommer användas ett begränsat antal gånger för att sedan slängas iväg i något förråd någonstans.

Om du en tid innan har kollat in hos intressanta shoppar så kommer du ha en bättre uppfattning vad du verkligen vill köpa. Försök alltid att ge de julklappar som känns absolut bäst till mor, far eller vem det nu är som du vill ge klappen.

En av många reor

Visst är det så att black friday är en av många reor som infaller under julen. Det är förmodligen den först rean och sedan kommer cyber monday. Glöm inte heller att adventskalendern är en sorts rea där shopparna som erbjuder detta har en eller ett par nya produkter varje dag.

Den mest kända måste dock vara den sista. Vi menar såklart den klassiska mellandagsrean som börjar en eller ett par dagar efter julaftonen. Försent att handla julklappar men likväl en bra rea där det går att fynda rejält.

Hoppas sidan hjälper dig att fýnda under black friday 2018.

Lust att dela sidan? Vi skulle vara väldigt tacksamma!
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin