Snöglob

Snöglob

snoglob-bild-banner-2016Jul och snö går hand i hand och vad passar då bättre än att ha en stilig snöglob som dekoration? Globerna är oftast små och passar bra att ha på skrivbordet eller på soffbordet. Vilka är det som uppskattar dessa snöglober mest av alla tro? Vi skulle göra en gissning på barnen, om vi ser till när vi själva var barn. Det innebär att de inte bara är en fin juldekoration utan även en bra julklapp. Vintern har precis börjat och det finns många glober som inte har något jultema utan endast snön, som ligger kvar några månader till.

Du som vill hitta en passande snöglob till julen 2017 hoppas vi blir hjälp med tipsen här nedanför. Som med det mesta till julen så är det bäst att slå till snabbt då många produkter säljer slut för eller senare.

Ballerina med flera

Är det en snöande glob för barnen du letar efter? Kolla då in Bamba som säljer några fina produkter. De 3 på bilden tyckte vi stack ut lite extra och kan förhoppningsvis vara något som passar dig.

Star Trading

snoglob-2016

Här har du kanske den coolaste snögloben 2017. Höjden som mäter 32 cm inger respekt och inte nog med det, du kan även koppla in den med den 180 cm långa sladden så att globen lyser.

Köp här >>

Med ljusslinga

snoglob-disney

Är det ett fan av Disney som du ska ge en snygg snöglob så är den här med Pinocchio inte helt fel va? Visst är den lite dyr men väldigt fin. 525 kronor är priset.

Köp här >>

Bambab snöglob

snoglob-bebis

Den här snögloben är för de allra minsta och passar att ge barnet upp till några år. Visst är den söt? Det tror vi i vilket fall den lilla prinsessan eller prinsen kommer tycka. Finns även i blått.

Köp här >>


Snöglob med lyckogris

Hur söt är inte den här lilla lyckogrisen som står inne i denna snöglob? Skaka den så bringas lycka och välmående. Bra pris är det då du hostar upp 95 pix så är den din. En fin julklapp till någon som du håller kär och vill det bästa.

Låt det snöa

Det är något smått magiskt med snön, och även dessa glober. Att skaka den under ett par sekunder för att sedan sitta där och titta rakt in i den är för många ett julminne som sitter långt inne. Personligen så vet jag inte hur många gånger per jul jag ”satte fart” på snögloben och drömde mig bort. Cirka 100 gånger skulle jag gissa på.

Tyvärr så är utbudet online lite svagt, men hoppas såklart det bli ändring på det. Om du har tips på någon butik som har ett okej utbud så är du guld värd om du vill skriva in och tipsa om vilken. Fler får ta del och kunna förgylla julen 2017 med en snöande glob.

Hoppas sidan var till hjälp! Se även sidan med massa julpynt för mer tips på vad du kan dekorera med.