Roliga julklappar

Roliga julklappar

roliga julklapparSöker du efter roliga julklappar? Julen är en tid för glädje och skratt och en rolig klapp förhöjer den känslan. Ge någon ett gott skratt!

Tycker du att julklappar ska vara underhållande? Det tycker jag också! Roliga julklappar gör ju själva julafton så mycket humoristisk än om det bara ligger nödvändiga och nyttiga klappar under granen. Julen är en tid på året då vi varvar ner och umgås med nära och kära. Om du känner att stämning inte brukar vara på absolut bästa humör under julen passar det som allra bäst med roliga julklappar som kan pigga upp stämning!

Därför ska du satsa på roliga julgåvor

Ett skratt förlänger livet

Det är härligt att skratta och vara glad och vad passar inte bättre än att få en skojig julklapp som framkallar just detta, skratt alltså. Ett skratt gör kanske inte livet längre men vi vet att det gör livet mer humoristiskt i varje fall.

Skrattretande

Dessa julklappar behöver inte vara speciellt nödvändiga. Syftet är att de ska vara skämtsamma och underhållande så att personen som får paket blir att garva. Julen ska vara en munter tid tillsammans med släkt och vänner. Lattjo julklappar passar in som handen i handsken!

Livad julafton

Att få en julpresent som är lattjo och annorlunda uppskattas av de flesta och kan nog anses vara en mycket vanlig klapp. Vem vill inte bli glad?

Skojiga julklappstips

Fot-hängmatta

hangmatta-fot

En rolig men framförallt skön julklapp som passar den som sitter mycket vid skrivbordet. Att sitta på att skönt sätt kan ibland göra att hjärnan fungerar betydligt bättre.

Köp här >>

Digital pensel

digital-pensel-julklappstips

Datorer och surfplattor har tagit mycket plats från papper och pennor. Här har du en roligt mellanting som gör att de konstnärliga sidorna kan flöda på plattan. En höjdare att ge till barn.

Köp här >>

Värmekudde

varmade-rav-rolig-julklapp

Letar du efter en värmekudde som känns lite gladare än andra? Den här heter Räven och visst ser den extremt mysig ut. Fylld av ekologiska vetekorn. Finns i två färger: Svart eller röd.

Köp här >>


Musmatta

roliga-musmatta-som-en-matta

Varför kallas det musmatta när det oftast är mer som en platta? Inte den här julklappen som helt enkelt är en liten matta, för musen då. Hur kul som helst att ge till alla datanördar. 

Köp här >>

Prisma

prisma-varmelampa

Ljuslyktan som är lite mysigare och lite roligare än andra. Som bilden visar så bjuder den på ett skådespel i en massa olika färger. Klockren julklapp till mamma, pappa eller syskonet.

Köp här >>

Fotopussel

fotopussel-julklappstipset-2016

Att lägga pussel är kul, och om motivet som sakta tar form är en fint kort på dig eller någon kär gör det hela ännu bättre. För en billig peng kan du ge den här fina personliga klappen.

Köp här >>


Mightymug

muggen stabil julklappstips

Muggen du kan knuffa till rätt rejält utan att den faller och spiller ut all dryck. Passar att ge både till barn som vuxna och kommer garanterat dra intressanta blickar till sig på julafton.

Köp här >>

Minibiljard

alga-biljard-julklapp-kids

Ett biljardbord i litet format är spelet ni kan rigga upp och se vem av er som är bäst, redan på julafton. Passar för mellan 2 till 4 spelare och spelytan är 95×53 cm.

Köp här >>

Spökvandring

spokvandring-i-julklapp

Hur kul är det inte att lyssna på en riktigt spännande spökhistoria? Är du dessutom på rätt plats där något läskigt har utspelas så blir det mer tyngd i det hela. En upplevelse till den som gillar att uppleva nya saker.

Köp här >>


Pokerset

pokerset 300 julkappstips 2015

Är ni ett sällskap som tycker poker är roligt är det väl ändå dags för lite nya marker? Den här lådan gör att ni kan spela både turneringar eller pengaspel utan problem.

Köp här >>

Magnogrip

magnogrip-2016-far-son-bror

Ett armband som helt klart är roligt, men även mycket praktisk. En stark magnet gör att skruvar med mera lätt kan fästa runt handleden så att det blir lättare att snickra i en väldig fart. 

Köp här >>

Prenumeration

tidningar julklappstips 2014

Okej kanske inte det julklappstips man garvar ihjäl sig av att få. Men visst är det kul att läsa? Slå till på ett intressant magasin så har du julklappen fixad.

Köp här >>


Handljus

handljus-julklappstips

Ja bokstavligen handljus då ett gäng olika tecken finns tillgängligt. Ska du ha det mest skämtsamma så slå till på ljuset som pekar finger. Kanske en julklapp, med glimten i ögat, till chefen?

Köp här >>

Ritjakten

ritjakten-roligt-sallskapsspel

Detta brädspel är ett sällskapsspel som hela familjen kan delta i. Rita och gissa dig till segern. Upp till 6 spelare och den vanligaste speltiden ligger strax under en timme.

Köp här >>

Champion

popcorn-champ-rolig-gava-i-jul

Poppa popcorn i mikron kan vara svårt och det är lätt att de blir brända. Den här maskinen använder varmluft och kräver ingenting mera såsom olja eller smör. Det roliga? Priset som är grymt bra på 249 kronor!

Köp här >>


Toagolf

toagolf-billig-present

Vad kan det roligaste du kan ge i julklapp till han eller hon som är manisk till sporten golf? Toagolf såklart. En skrattretande julklapp som snabbt kan göra tiden på toaletten mycket längre än innan.

Köp här >>

Förkläde

barnforkladde-mala

Ett förklädde till barnet som älskar att hjälpa till i köket ska såklart vara roligt. Detta julklappstips går att måla på och så fort det tvättas så försvinner all bläck. Fyndigt va?

Köp här >>

Våffelskål

julklappstips-2016-vaffelskalVanliga våfflor? Nej det är lite skojigare med skålar som är perfekt att fylla med några skivor kiwi, blåbär och jordgubbar. En omtyckt julklapp som kommer ge många fina efterrätter. 

Köp här >>


Tetris-lampa

tetris-lampa-2016

En lampa som bygger på det klassiska spelet Tetris. Här gäller det att pussla ihop de 7 klossarna så att lampan blir att fylla alla de krav som skaparen har tänkt sig.

Köp här >>

Fiskpedikyr

pedikyr julklapp 2014

Söker du efter en rolig upplevelse till mamma, syster eller mormor? Skicka iväg hon på pedikyr som fiskar står för. De små rackarna nafsar i sig skinnet som inte ska vara där.

Köp här >>

Grävmaskin

gravmaskin-i-julklapp

Radiostyrda leksaker är inte bara till för små barn utan även vuxna människor som vill leka lite. Vi fasta verkligen för den här grävmaskinen, vad tycker du om den julklappen?

Köp här >>


Trollspö

trollspo-rolig-gava

Visst vore det kul att styra många av hemmets elektronik med ett trollspö? Det här fungerar och är en väldigt rolig julklapp att ge bort 2017.

Köp här >>

Fickplunta

fickplunta-rolig-julklapp-2016

Visst är det roligt att festa och ännu skojigare blir det med den här fickpluntan. Om du inte gillar just denna modell så finns det många fler att välja bland.

Köp här >>

Plockepinn

plockepin-i-julklapp-12

Har du spelat plockepinn någon gång? Det klassiska spelet är så simpelt men än dock så komplicerat att behärska. Reglerna är enkla, pinnarna får inte rör sig det minsta. Här i megaformat!

Köp här >>


Utmaning

start-sas-utmaning

Ja det här är en utmaning om vem som bäst kan stå emot extremt starka såser. Vet du en vän som säger att han eller hon älskar starka smaker har du hittat en rolig julklapp.

Köp här >>

Rudolf

rudolf-mugg-julklappstips

Häll en en varm dryck så byter Rudolfs mule färg från svart till röd. En skojig mugg som gör sig bra runt jul men självklart kommer bli flitigt använd året om.

Köp här >>

3Doodler

3d-skapa

Visst är det kul att låta skapandet sväva iväg och uppnå nya höjder? Just nya höjder bjuder 3Doodler då den låter dig lyfta pennan från pappret och även skapa på höjden! Ett julklappstips de ung kreativa ungarna älskar.

Köp här >>


MyUNO

uno-med-egna-kort

UNO är ett roligt kortspel som alla i familjen kan vara med på. Spelet blir såklart ännu roligare om du väljer just den här versionen som låter er ha personliga bilder på några av korten!

Köp här >>

Smartrope

smartrope-traningsjulklapp

Söker du julklappstips till personen som älskar att hoppa rep så är det här självräknande repet ett roligt val av julklapp till 2017. Finns i några olika längder så välj rätt, gå på känsla.

Köp här >>

RibbonWick

stort-doftljus

Hur i tusan kan ett doftljus va roligt menar ni? Jo därför att detta ljus är inte som andra och när man tänder doftljuset kommer ett mindre brasa utspela sig. Något roligt att se fram emot så att säga.

Köp här >>


Kokbok

kokbok-rolig-klapp

Är det en student du letar efter en lagom humoristisk julklapp till? En kokbok fylld med recept som går att laga för en väldigt billig slant är både rolig och högst praktisk.

Köp här >>

Roligt porslin

tassen-skal-julen-2016

Vem har sagt att porslin behöver vara stelt och tråkigt? De modellerna från märket Tassen är i vilket fall väldigt roliga och passar utmärkt att ge när du vill ge bort något glatt. 

Köp här >>

Quiz

quis-ar-en-rolig-julklapp

Vet du någon som älskar quiz så är det såklart en givet julklappstips att ge personen just ett sådant spel. Här har du 4 olika att välja bland. Priset är 199 kronor styck.

Köp här >>


Virtuell verklighet

vr-box-roligt-julklappstips

Vill du ge bort en julklapp som gör det möjligt att prova på den nya flugan som är VR-teknik. Just förkortningen står för ”Virtual reality” och är precis som det låter en alternativ verklighet. Spås bli hur stort som helst och den här boxen är en bra början.

Schack

shack-med-doskallar

Schack är kul som det är men är det trots allt inte ännu roligare att byta ut de vanliga pjäserna mot dödskallar? Allt är handmålat för en unik touch!

Köp här >>

Kylskåpspoesi

poesi-till-kylskap

Lite gammal hederlig kylskåpspoesi kan pigga upp vilken dag som helst. Skriv något kom ihåg eller varför inte en romantisk meddelande. En julklapp som passar att ge alla!

Köp här >>

Luffarschack

luffarschack-julklapp-2016

Alla kan spela det roliga spelet luffarschack och är det dessutom snyggt och udda som det här med dödskallar så kommer det bli av att spela det ofta. Gjort i Polystone.

Köp här >>


Headface

headface skalEn bandana som står emot vind och kyla men på ett väldigt coolt sätt. Tillverkad i 100% Polyester och som du ser på bilden så finns det 5 olika att välja på.

Köp här >>

Snöbollskrig

snöbollskrogVisst är snöbollskrog roligt och nu behöver inte brist på snö vara hindret för er att göra upp i ett årligt mästerskap. Slangbella, sköldar och såklart bollar.

Köp här >>

Bordshockey

hockeyspel julklappstips

En personligt favoritspel som knappt går att trötta på är det klassiska hockeyspelet från Stiga. För runt 500 kronor så kan du låta någon du gillar bli väldigt glad på julafton.

Köp här >>


Upplevelse
upplevelse-julklappstips-2015

Att uppleva någon spännande som aldrig provats på förut är ofta ett minne för livet. Kolla in julklappstipsen på vad för roliga upplevelser du kan ge bort till julen 2017.

Köp här >>

LEGO

lego pojke julklappAtt bygga ihop Lego är något som det inte går att bli för gammal för. Helt given rolig julklapp till de yngre men vet du någon äldre som gillar bygga tveka inte att slå till!

Köp här >>

Vinhållare

vinhallare-med-humor

Ja en vinhållare kan faktiskt vara rolig. Den här är bara en av väldigt många som spelar på ett roligt tema hur det kan gå om du dricker allt för mycket vin.

Köp här >>


Blåsrör

blåsrörMed detta blåsrör så kan ni tävla hela familjen om vem som kan blåsa iväg pilarna av kardborre så nära mitten som möjligt. Kul julklapp för både gammal och ung.

Köp här >>

WowWee

woowee bilar julklappar

De här bilarna sälj i ett 2-pack för att det är mening att en vän ska utmanas på duell! Kraftfulla och roliga bilar som kommer ge många spännande matcher.

Köp här >>

Kulbana

kulbana julklapp

Bygga, rulla och ha roligt. Kan det bli bättre? Du som någon gång byggt en kulbana vet hur fantastiskt skoj det kan vara. Ge bort en rullande julklapp som skänker glädje.

Köp här >>


 

DigitalDudz

t-shirt med levande ögonEn T-shirt utöver det vanliga eftersom ögonen på den här gubben rör på sig. För att kunna göra detta möjligt så behöver du ha en smartphone. Hur kul som helst!

Köp här >>

Helt hysteriskt

roligt spel julklappar

Spel är alltid en grym julklapp. Ska spelet vara roligt så skulle jag tipsa om att ge bort det här. Du som spelat vet hur kul det är!

Köp här >>

3D

tshirt djur 3d

Vad ska du klippa till på för rolig julklapp till en person som älskar djur tro? En sådan här T-shirt såklart! Katt, hund eller hamster finns att välja på. Effekten är både gullig och absurd!

Köp här >>


Plasmalampa

plasma lampa rolig julklapp 2015Den här lampan är förutom snygg även väldigt rolig att hålla på att ta på. Gör sig bra i vilket rum som helst.

Köp här >>

Pappermasker

pappermask julklappstips

Ska du ge bort en fin julklapp till någon som är imponerad av kändisar? Kolla om just den kändisen är med bland dessa 14 olika varianter. 39 kronor styck.

Köp här >>

Julpussel

julpussel-2016

Ja kanske inte helt skrattretande då men visst är det skoj att lägga pussel? Det här paketet rymmer inte ett utan två pussel, som är på 1000 bitar per styck. 

Köp här >>


Udda tofflor

roliga-tofflor-julen-2016

Tofflor som har en roligt utseende värmer inte bara fötterna utan även hjärtat. De här enhörningstofflorna är ett par favoriter men om du inte tror att just dessa passar som din julklapp 2017 så finns det flera alternativ, kolla in dem nu.

Sparbössa

sparbössa roligt julklappstipsDu som ska ge en julklapp till någon som vill spara pengar ska kolla närmare på den här guldtackan. Ett roligare sätt att spara slantar på helt enkelt!

Köp här >>

Kasta kniv

kastknivar kul julklapp

Visst låter det farligt men med det här setet knivar så kan ni kasta tämligen säkert. 5 knivar, 2 måltavlor och ett par glasögon för att skydda ögonen. Allt för endast 149 kronor!

Köp här >>

Led skorsnören

led skorsnören kul julklapp

Roliga men kanske framförallt skyddande då den som har dessa snören i dojorna syns väldigt bra ute i mörkret. 139 kronor är okej pris.

Köp här >>


Speedcontrol

bilbana speedkontrollPå den här banan som kanske främst riktar sig till barn så gäller det att ha kontroll för att inte åka av. Gasen i botten, på rakan alltså och inte i kurvorna!

Köp här >>

Rubiks

rubiks kub julklappstips

Den roliga kuben som kommer ge många roliga timmar. En perfekt julklapp för dig som vill ge bort en rolig julgåva! Välj den svåraste.

Köp här >>

Quadcopter

quadcopter kul julklappar

Flyg iväg 100 meter men den här roliga prylen. Mer flyg kan du inte få för 400 kronor. Grymt kul och beroendeframkallande, kolla den!

Köp här >>


Minibiljard

roliga julklappar minibiljardEtt biljardbord som får plats på skrivbordet. Vem blir biljardmästare på julafton? Utmana alla du kan.

Köp här >>

Sov var som

lattjo julklapp kudde

Vilken härlig kudde, nu går det att sova var som helst! Kanske skämtsam också kan tyckas, julklappstips 2017.

Köp här >>

Självrörande

mugg skojig julklapp

Det här är en storsäljare som minst sagt är en lattjo julklapp. En självrörande mugg passar alla!

Köp här >>


Väggkroken Kitt-A-Boo

vaggkrok-julklapp-med-humor

En liten katt som vaktar det som väljs att häng på kroken. Hur kul som helst och är julklappen som kommer få barn att vilja hänga upp sin skolväska snyggt och prydligt. Finns i färgerna svart eller brun. Kolla in videon får att se hur gullig den här väggkroken är.

Piggy

piggy-julklapp

Är det ett par kar för salt och peppar du vill ge bort med en rolig touch så är ”Piggy” klappen att satsa på. För 49 kronor kan någon få sig ett gott skratt på julafton 2017.

Köp här >>

Labyrint

laborint

Ska du ge bort en vinflaska ska du även köpa den här ”vinlabyrinten” som är en riktigt rolig julklapp!

Köp här >>

Mössa

led-mossa-julklapp-2016

Ja inte bara rolig utan väldigt praktiskt för den som älskar att vara ute i skogen när det är mörkt. lampan laddas enkelt upp via USB och kan används gång på gång.

Köp här >>


Kylskåpsdjur

kylskapsdjur-ar-en-rolig-julklappVore det inte trevligt med något som hälsade dig välkommen när du öppnar kylskåpet? Beroende på tid så säger dessa små ”djur” olika hälsningsfraser. Hur kul som helst!

Köp här >>

USB kyl

kylskåp rolig julklappSöker du julklappstips till någon sim vill ha en kall läsk framför datorn har du hittat det.

Köp här >>

Beard Bid

skagghandduk-rolig-klapp

Letar du efter något kul till han som inte brukar städa upp ordentligt efter sig när han rakat sig? Då får den här handduken som fästes i spegeln bli julklappstipset.

Köp här >>

Plånbok

plånbok roligt julklappstips

100% skinn är den här plånboken gjord av. Har du sett filmen pulp fiction? Då är den här riktigt rolig.

Köp här >>

Spacerail

spacerail roligt julklappstips

Alla som någon gång testa detta vet hur underhållande det är. Perfekt julklapp för er som vill ha kul!

Köp här >>

Lasso

lasso roligt julklappstips

Detta magiska lasso gör så att inte flaskan inte smiter iväg. Hur kul som helst eller hur?

Köp här >>


Krypande hand

krypande hand kul julklappstipsBland skräck och humor då den här handen aktiveras av ljud. Baserad på kultfilmen ”The Thing” och en grymt skojig julklapp 2017.

Köp här >>

Lego

lego är roligt

Ingen blir för gammal för att sätta ihop en byggsats Lego. Hur kul som helst, en bra julklapp.

Köp här >>

Spel

idiotkundskap roligt julklappstips

Spel är alltid spel och många av oss tycker det är väldigt roligt. Roligast kanske detta spel är?

Köp här >>


4D pussel

roliga julklappar 4d pusselEtt roligare pussel än de vanliga traditionella träbitarna. Ett 4D pussel är lite luriga, och även lite roligare. 9 olika städer att välja p.

Köp här >>

Spargris

sparbössa rolig julklapp

Inte vilken liten fin spargris som helst utan med texten ”för svinrika”. Roligt julklappstips!

Köp här >>

Emoji-kuddar

emojikuddar-kul-klapp

Att tycka bra om alla roliga emojis är inte alls svårt. Har ni någon gubbe som skickas mer än den andra? Ge bort den som en skojig julklapp 2017. 8 olika varianter att välja på.

Köp här >>


 

Jul ska vara roligt

Tänk tillbaks på när du var ett litet barn, visst var julafton något du såg fram emot med glädje? Det var kanske inte själva julafton du såg fram emot mest av allt utan alla roliga julklappar som du föreställde dig att du skulle få? När jag skriver ordet roliga tror jag de flesta tänker på att det är sådana julklappar man ger till barn. Men sanningen är att alla mår bra av minst en rolig present på julafton. Vem vill inte bli glad? Eller gladare kanske är det rätta ordet här för på julen är förhoppningsvis många av oss redan väldigt glada.

Har du inte mycket pengar över och spendera på julklappar? Kolla in billiga julklappar för fler tips.

Julklappar som får dig att må bra

För visst är det så? Desto roligare en julklapp är desto bättre får vi personen att må då denna öppnar sin julklapp. Sen behöver den, eller är oftast inte, en julklapp som personen i fråga av kommer få väldigt stor nytta av i framtiden men det stora syftet här är att just sprida glädje för stunden. Kolla efter coola och skojiga julklappar ger både dig och andra ett gott skratt.

Ett skratt förlänger livet

Ja det är väl så det brukar sägas? Alla behöver få skratta och speciellt på julafton, därför ska du satsa på roliga julklappar. Det finns till och med vissa studier som visar att påståendet av att skratta mer ger ett längre liv.. kolla in den här artikeln i expressen för ett antal år sedan. Så tänk på det när du är ute efter julklappar, tänk på att det ska vara roligt med julen.

Skojiga produkter inte allt

Det finns många sätt att göra julen 2017 lite roligare och få dina nära och kära att skratta lite mer. Varför inte köpa ett roligt sällskapsspel ni alla kan spela tillsammans? Det är underhållande och ni gör något tillsammans. Eller du kan göra en egen liten tipspromenad med skojiga prågor om de personer du firar julen med. Det jag vill framhäva med det här är att du ska försöka tänka i nya banor så kommer du säkert på nåt roligt du kan göra för att fixa en leende julafton.

Jag hoppas sidan var till någon hjälp i din jakt efter roliga julklappstips! Fick du inget tips på julgåva som du tyckte passa? Kolla då in sidan om sällskapsspel 2017 som också är riktigt roliga.

  • Att få en rolig julklapp gör julafton roligare
  • Det går att göra så mycket mer än att bara köpa roliga produkter till julen. Tänk ut något skoj som hela släkten ska göra på julafton.
  • Tänk på vilken din bästa julklapp som du fått. Var den rolig? För många tror jag den var det.

Roliga förberedelser

Vi är många som kan börja känna någon sort julstress i slutet på november. Det är mycket som ska hinnas med och ord som kul och trevligt kan kännas avlägsna just då.

Mitt råd är att vara ute i så god tid som möjligt, då blir även julen roligare. När du känner att du har allt som hör julen till under kontroll så kan du också njuta av denna tiden på åren också. Ett första steg är att inhandla dina julklappar i god tid. Att handla en vecka innan julafton innebär en vis osäkerhet och när du känner så känns det inte speciellt roligt, eller hur? Vänta inte med att göra allt till dess att du blir pressad att göra det, gör det du tänk nu direkt istället! Har du svårt kan du kolla in olika hjälpmedel som kommer få dig på rätt spår.

Julen handlar om att träffas och vara en nöjsam tid där ni har lattjo tillsammans allihop. Att vara glad och trevlig gillar de flesta av oss.