Personliga julklappar

Personliga julklappar

personliga julklapparNågot som bara blir mer och mer populärt är personliga julklappar. Det är väl kanske inte så konstigt då en sådan julklapp blir så mycket mer färgstark än en vanlig julgåva. Att gör en produkt mer personlig behöver inte vara så svårt, speciellt inte om du väljer en butik som erbjuder dessa sort tjänster.

Att ge en personlig julklapp kan du dels göra genom att gravera in något fint på diverse produkter som halsband, armband och så vidare. Du kan även välja att brodera namnet på sängkläder, morgonrock eller varför inte ett par handdukar? Ännu ett område är fotoprodukter som kanske är de allra populäraste julklappstipsen som de flesta väljer. Det populäraste där är exempelvis en fotobok eller en almanacka.

Om du ska skaffa en individuell present till julen ska du kolla in alla julklappstips som presenteras här nedan, hoppas de kommer hjälpa dig!

Färgstarka julklappstips

Nyckelring

nyckelring-med-text-2016

Att få fina produkter graverade med en väl uttänkt text är personligt om något. Har du cirka 200-300 kronor att lägga så beställ en fin nyckelring.

Köp här >>

Keramikhjärta

personliga-julklappar-hjarta-med-text

Att spetsa julklappen med ett fint hjärta i keramik som har en varm text gör vilket vanlig klapp som helst aningen mer personlig. Kolla in alla alternativen!

Köp här >>

Fotokudde

julklapp till farfar kudde

En sån här kudde är få förunnat så passa på att ge en högst personlig kudde till någon du tycker om. Finfin julklapp 2017!

Köp här >>


Namnhandduk

handduk-med-namnet-broderat

Hade du tänkt ge bort handdukar så kolla in dem här som har namnet broderat. Finns väldigt många olika namn så förhoppningsvis hittar du någon som passar fint att ge bort i julklapp.

Köp här >>

Magisk mugg

magisk-mugg-med-foto

Det magiska med den här muggen är att så länge du inte häller varm vätska i den så är den svart. Då den blir varm så kommer en personlig bild fram! Ett av våra toppentips för 2017!

Köp här >>

Spelkort

spelkort-med-egna-kort-som-julklapp

Vore det inte kul att ha spelkort där de klädda korten är foton av familjen eller polarna du spelar poker med? Nu kan du enkelt fixa den julklappen för endast 99 kronor.

Köp här >>


Fotopussel

fotopussel-julklappstipset-2016

Mer personligt än egna bilder är det svårt att få till en julklapp. Har du tagit ett speciellt foto under 2017 kan du beställa ett pussel av den bilden.

Köp här >>

Kockkniv

kockkniv-i-julklapp

Kniv med gravyrtext som kommer göra även den bästa kocken lite bättre i köket. Att lyckas med mat där en personlig kniv helt klart kommer dra sitt stå till stacken.

Köp här >>

Selfiestick

selfiepinne julklapp honom
Vad blir mer personligt än foton på dig och en vän som står dig nära. För att korten ska bli så bra de kan så är en sådan här den klockrena julklappen.

Köp här >>


Skärbräda

skarbrada-julklappstips-flickvan

Som du märker så är de flesta julklappstipsen på denna sida inom kategorin foton och framkallning, men de är också de mest personliga. En skärbräda med foto kanske kan vara något?

Köp här >>

Kortbricka

serveringsbricka med foto personlig julklapp

En stilig serveringsbricka som du själv sätter in ett antal kort i så att den som får julklappen kan minns tillbaks och njuta. Bra pris på 229 kronor.

Köp här >>

ArtsInStone

sten-pappa-julklapp

Arts In Stone är små stenplattor med varma och personliga budskap. Den bilden visar är till pappa med det finns någon som passar till alla. Kolla in dem nu.

Köp här >>


Välj din egen text

jag-alskar-dig-lykta-romantiskt-julklappstips

Alla julklappar som du på ett eller annat sätt kan sätta en egen prägel på blir till personliga gåvor. Den här ljuslyktan är kanske en av de bättre klappar du kan ge till någon du älskar! 199 kronor kostar den vilket är helt okej inte sant?

Kortfodral

personliga julklappar kortfodral

Brodera detta kortfodral med en väl utvald text så har du en snygg, julig och en personlig julklapp. Högsta kvalité, kolla in den.

Köp här >>

Fotoring

nyckelring julklappar

En nyckelring som du väljer ett foto på kan alltid sitta i nyckelknippan och på så sätt alltid vara med när personen lämnar hemmet.

Köp här >>

Bok med foton

bök med foton personligt julklappstips

Det här julklappstipset är med på många sidor. Kanske den perfekta personliga julklappen skulle jag tro. Glöm inte att beställa i god tid.

Köp här >>


personliga julklappar 2015 gp

Julklappsgodis

presentgodis-som-julklapp-2016

Letar du personlig julgåva till grannen eller bästa vännen? Julklappsgodis som är riktad till just den personen gör att han/hon känner att du verkligen lagt ner tid att hitta något passande för just denna.

Köp här >>

Halsband

halsband gravera personlig julklapp

Ett halsband med gravyr såklart. Det här passar att ge till alla, inte bara pojkvän och flickvän. Världens bästa mamma?

Köp här >>

Mobilskal

mobilskal

Om du väljer den här personliga julklappen så ger du någon ett nytt favoritskal som säkerligen kommer uppskattas.

Köp här >>

Egna julkort

egna julkort 2015

Inte en julkapp men likt väl ett tips på vad du kan skicka till julen. Att skicka sina egna personliga julkort har blivit något allt fler väljer att satsa på.

Köp här >>

Temabok

temabok personlig julklapp

Har ni gjort en rolig resa under året som gått? Då är en temabok helt rätt att satsa på! Framkallade julklappar är bra julklappar.

Köp här >>

Musmatta

musmatta personlig julklapp

Beställ en personlig musmatta och gör någon du gillar väldigt glad. Perfekt att ha på jobbet kanske? Passar att ge till alla som sitter vid datorn.

Köp här >>

Skål med känslor

skal-med-personliga-kanslor

Ser du en skål som passar bättre i än den andra till personen du letar julklapp till? Den kan vara känslan skålen förmedlar eller färger på denna. En sak är dock säker, alla produkter från Tassen (som märket heter) är extremt omtyckta att få i sin julklapp. Kolla in sortimentet nu.

Canvastavla

personlig canvastavla Gör en personlig canvastavla som kommer lyfta upp helhetsintrycket av hemmet. Tips, välj svartvit.

Köp här >>

Fotokalender

fotokalender En kalender för 2017 uppskattas av många så varför inte ge bort en sådan i julklapp 2017? Snygg och enkel.

Köp här >>

Kaffeglas

lyxiga kaffeglas

Julklappstips till någon som älskar kaffe säger du? Ett par kaffeglas med graverad text för en personlig touch kan inte bli så mycket mer än helrätt till julen 2017.

Köp här >>

Stackers smyckeskrin

smyckeskrin-personlig-gava

Är det en personlig klapp till hon eller han som äger många smycken du söker efter? Då är ett smyckeskrin likt detta perfekt att låta några fina ord bli graverat på. Finns i 3 olika färger: Grå, vit eller blå.

Personlig gåva är en bra gåva

Jo så är det väl eller vad säger du? En julklapp som är personlig är en julklapp som är unik och den som får denna kommer med väldigt stor sannolikhet känna lite extra inför just den julklappen. Vem vill inte få några väl valda ord ingraverade på en exklusiv julklapp. Eller få sitt namn broderad på en morgonrock, visst blir just den morgonrocken minst sagt personlig då? Verkligen.

Som jag nämnt tidigare så är nog de vanligaste julklappstipsen att framkalla någon av årets bästa bilder eller varför inte en massa av årets bästa kort? Med dagens teknik så har de flesta av oss alltid kameran nära till hands i och med att de finns i nästan alla mobiltelefoner. Det är kanske därför som speciellt hel bok med foton har vuxit sig stark i popularitet under de senaste åren.

Egen julklapp

Att få en egen produkt i julklappen ger en känsla av individuellt vald present som ska passa just den person du ska ge den till. Det här är en av mina favoritkategorier och jag tänker inte då bara på om du ska fixa klapp till din flickvän eller pojkvän. Nej personliga julklappar passar alla, då de du firar julafton med förhoppningsvis är speciella för dig. En mamma eller en pappa kommer näst intill garanterat uppskatta en sån julklapp väldigt mycket.

Här är några punkter du ska tänka på innan du klipper till:

  • Det går inte att lämna tillbaks en julklapp som gjorts personlig av sina förklarliga själ att den gjorts just för en enskild person.
  • Det är längre leveranstid på produkter som måste ”fixas till” med en personlig touch. Om du ska skaffa en sådan julklapp, GÖR DET NU DIREKT, så slipper du tänka på det.
  • Tänk ut någon unikt och speciellt att gravera, brodera och framkalla. ”Jag älskar dig” är fint men försök få till det mer personligt.
  • En personlig julklapp brukar i de flesta fall gå hem så det är ett säkert julklappstips. Ge en färgstark julklapp som kommer sticka ut från mängden,

Fixa en personlig touch

Du behöver inte nödvändigtvis beställa något av ovanstående julklappstips då du ska göra en julklapp mer personlig. Det kan räcka med att göra om en ”vanlig julklapp” med något litet fix som kan vara allt mellan himmel och jord. Vad sägs om att köpa ett doftljus som du skriver några väl valda ord på med en penna som klarar uppgiften? Eller att sy fast schyssta detaljer på en tröja? Vilka julklappar du kan fixa till om du bara tänker till. Du har väl kollat in alla bästa julklappstips 2017 på startsidan där jag framhäver de tips på julklappar jag tycker är bäst av de alla. Testa att söka på typ ”egna julklappar” eller något liknande för att se vad andra har gjort. Som alltid gäller det att ligga i och söka, då kommer du också att fixa vad du söker förr eller senare.