Mellandagsrea

Mellandagsrea 2017

mellandagsrea 2016Gillar du att göra fynd på mellandagsrean? Självklart gör du det! När julafton passerats innebär det slutet för den enorma julrush som infinner sig varje år. Då vill butikerna sälja ut sina lager för att kunna plocka in nya produkter nästa år och det gör dom genom att erbjuda en generös mellandagsrea. En rejäl rabatt gör rean till ett ypperligt tillfälle att ge sig själv den där julklappen som aldrig fanns i någon av julklapparna.

Här kommer vi framhäva några riktigt köpvärda produkter när det är dags för årets största rea 2017. Okej kanske tillsammans med Black Friday då. Om den fredagen är starten på julhandeln så kan vi säga att mellandagsrean sätter punkt och pricka för julhandeln.

Här kommer vi lägga upp fynd du kan göra på mellandagsrean 2017. Uppdateras i samband med att rean börjar. Kolla in vilka fynd du kan göra i år.

Kläder

Tröjor, träningsbyxor eller underkläder. Ja listan på kläder är lång och mellandagsrean brukar i regel vara ett ypperligt tillfälle att köpa just kläder på. Vilka fynd kan du göra i år tro?

Prylar

Julen är en tid där mycket julklappar innehållandes prylar är i omlopp. Kanske fick du inte det du önskade dig? Då är det bara att kolla in hos dina favoritbutiker så kanske just din pryl är på rea.

Till REAN >>

Hemelektronik

Det som de flesta symboliserar med mellandagsrea är kanske att det går att shoppa tv-apparater till kraftig rabatterade priser. Hos CDON.se slipper du stå i kö som hos de fysiska butikerna.

Till REAN >>

Leksaker

Vad vore världen utan leksaker säg? Ja mycket tråkigare än med dessa är då säkert. Att shoppa leksaker på mellandagsrean kan uppfattas som minst lika kul som själva prylarna då priserna är bra.

Till REAN >>

Smink/Parfym

Ja hudvård och hårvård också för den delen. Kraftig tilltagen rabatt på upp till 70% gör det till ett ypperligt tillfälle att hitta fynd. Ta dig tid att surfa runt och kolla ordentligt.

Till REAN >>

 

Leksaker 2

Som vi var inne på ovanför så är leksaker prylarna som gör det hela lite roligare. Inte så lite heller. Lekmer har en grym rea som pågår året om så kolla in den för att göra klipp.

Till REAN >>

Kläder (Killar)

Stayhard har alltid en stor vinterrea som påbörjar ett litet tag innan julen. Se till att vara med här då mycket populära märken har en förmåga att sälja slut snabbt.

Till REAN >>

Teknikmagasinet

Denna älskade butik har lite av varje, inte minst på deras fyndhörna. Inte ovanligt med rabatter uppåt 80% så kolla in och gå igenom vad som erbjuds just idag.

Till REAN >>

Prenumerationer med mervärde

Nelly

Vi antar att Nelly är en av de i särklass populäraste butikerna för tjejer. Plaggen som ständigt är på rea allt annat än få. Är du tjej och vill fynda kläder är ett besök givet.

Till REAN >>

Träning

Gymgrossisten rear ut både kläder och kosttillskott till den som hade tänk rivstarta 2017 med en uppryckning av både garderob och skafferi. Kolla in deras kampanjer just nu.

Till REAN >>

Underkläder

Butiken vid namn Evas underkläder erbjuder rabatter upp till 90%, vilket är ganska ovanligt. Hur mycket snyggt som helst och helt klart värt ett besök under mellandagsrean 2017.

Till REAN >>

Köket

Är det en assistent eller nya grytor du är ute efter i mellandagarna så har Kitchentime en väl tilltagen rea. Här kommer du till deras kampanjer just nu.

Till REAN >>

Cervera

Porslin och redskap till köket är Cervera en mästare på. En helt okej mellandagsrea där du bland annat kan finna mycket fin design.

Till REAN >>

Parfym&smink

Du som är sugen på att inleda 2017 med en ny parfym klickar in hos Nordicfeel som är en av de ledande butikerna på just detta.

Till REAN >>

Lyxkläder

Är det de dyrare och finare märkena du söker så finns det mycket fint hos Best of brands. En rejäl rea på hundratals plagg.

Till REAN >>

Underkläder

Att passa på att fynda nya underkläder är aldrig fel inte sant? Uppercut är butiken som är specialiserade på just underkläder.

Till REAN >>

Bra priser hos Svenskt kosttillskott

Du som tränar ska inte missa att besöka Svenskt kosttillskotts stora mellandagsrea. En uppsättning fräscha kläder att träna i är väl perfekt för att göra en bra start till 2017?

Att tänka på vid mellandagsrea

Om det är något som jag skulle vilja att du tänkte till på är om produkten i fråga verkligen är den du vill ha. Visst kan priset ofta vara en avgörande faktor hur vida ett köp blir av eller inte, men rabatten ska absolut inte bestämma hela köpet. Har du kolla på just den produkten innan? Då kan det billigare priset mycket väl vara det som nu gör att du faktiskt klipper till.

Att se en rabatt på 80% gör att det är lätt att tänka att ”den där prylen behöver jag någon gång”. Det blir oftast att samla damm enligt mina erfarenheter i vilket fall.

En annan sak som är värt att kolla upp är villkoren. Hur fungerar det med öppet köp och pengarna tillbaka? Under mellandagsrean så kan vad som gäller om du ångrar dig ändras. Om du känner att det finns risk du vill lämna tillbaks det du handlat på mellandagsrea så var extra noga med att fråga vad som gäller då. Handlar du online så ring och fråga för att vara på den säkra sidan, om webbshoppen har ett telefonnummer det vill säga.

Ge bort en förberedelse

present-klader-julklappar

Det är aldrig fel att vara ute i tid och en butik som har en rejäl mellandagsrea är Boozt. Det innebär att det även är en perfekt julklapp!

Rea online i Sverige

När är startskottet på mellandagsrea 2017? En fråga som har många svar då varje butik själv sätter starten. Vissa börjar till och med att rea ut sina produkter innan julafton. Lite fel då namnet mellandag är det väsentliga i rean och då bör den också ligga där kan tyckas.

mellandagsrea stor banner

Butikerna på stan brukar skylta när det tänker dra igång att rea ut. Online är känslan att rean kan komma lite när det passar och inget direkt startskott finns. För många av butikerna online det vill säga, självklart finns det undantag. Om du vill vara på den säkra sidan att hinna med innan produkter börjar sälja slut så är det bästa att kolla in från juldagen lite då och då.

Den här sidan gör allt för att på bästa sätt hjälpa dig hitta de bästa reorna i mellandagarna 2017.

  • Mellandagsrea är som namnet antyder en rea som inträffar efter julafton. Slutet på de billiga priserna kan sträcka sig från ett par dagar till en bra bit in på det nya året.
  • Ett tips är att du ser ut vilka prylar som kan vara intressanta innan mellandagsrean 2017. Då är det bara att vänta in när priset sänks och klippa till direkt innan den tar slut.
  • Tillsammans med Black Friday anses rean i mellandagarna vara årets absolut största. Du har med andra ord en bra chans att göra riktigt fina fynd.

itab-mellandagsrea

Önska rätt julklapp 2017

Ett julklappstips som är ett rent råd är att önska ”rätt” julklappar 2017. Vet du med dig att du ofta får grejer som inte faller helt i smaken så säg till dina föräldrar, vänner eller syskon att du hellre vill ha en slant. Med pengarna kan du komma kapitalstark till det är dags för mellandagsrea 2017. Men pengar är en tråkig julklapp säger du? Jag instämmer, men slutresultat genom att du får precis den julklapp du önskar kan ändå vara värt det.

Ett alternativ är såklart att lämna tillbaks det du fått i julklapp. Om du känner att klapparna inte blev hundraprocentiga så är det bättre att göra ett återköp där, för att sedan slå till på vad du verkligen vill ha på rea under mellandagarna.

Vill du ha några ytterliga tips så kolla in Expressen som skrev en bra lista till rean några år sedan.

Håll koll här när det väl är dags för mellandagsrea 2017! Så länge kan du kolla in julklappstipsen för 2017 som finns på förstasidan här på sajten.