Julklappar flicka

Julklappar till flickor

julklapp till flickaAtt fixa en julklapp till en flicka kan ta tid, om du inte kollar in mängder av julklappstips till flickor då det vill säga. Det får du på den här sidan så att du kommer närmare ditt slutmål att hitta något som du tror hon önskar sig till julen 2017. Dockor, djur och smink är många småtjejers favoriter så julklappstipsen här kommer att fokusera på just det.

Vad ska du ge till henne i år? Hoppas att någon av klapparna här nedanför ska hjälpa dig att komma på det.

Golvspegel

golvspegel-julklapp-till-flicka

Säg den flicka som inte vill ha en snygg golvspegel som går att öppna. Inuti är det plats för förvaring av smycken. Belyst med LED är pricken över i:et. En julklapp som kan va med många år framåt om tjejen är i 4, 5, 6 års åldern.

Köp här >>

Modedocka

docka frozen julklapp flicka

För ett dockhus så behövs det dockor och det finns utbudet är grymt stort hos lekmer.se. Kanske ska satsa på att lägga den prinsessan från filmen Frozen i klappen?

Köp här >>

Brightlings

briglings-docka

En otroligt populär docka som bland annat kan upprepa ord. En storsäljare som 99 av 100 små flickor kommer bli överlyckliga av att få i julklapp 2017.

Köp här >>


Kulbana

kulbana julklapp

Vilket barn kommer inte skina upp som en sol när julklappen öppnas och en kulbana träder fram. Den här är från 8 år och innehåller 200 delar.

Köp här >>

Issa

issi-mini-julklapp-till-barn

Det ska vara roligt och skönt att borsta tänderna annars kan det vara va? Nej då men den här underbara borsten i silikon kommer i vilket fall vissa om flickan borstat tänderna eller ej.

Köp här >>

Regnkläder

regnklader-for-barn

Men fy och usch regn säger du? Ja tyvärr så är det inte alls ovanligt att de små flickorna vill va ute och plaska i vattenpölar när det regnar. En rejält regnställ är därför en nödvändig julklapp.

Köp här >>


Dockhus

dockhus julklapp till flicka

Ska du skaffa en dockhus och ge i julklapp så slå till på det bästa, det här det vill säga. Tror du hon kommer le när hon öppnar paketet?

Köp här >>

Måleristaffli

målaställning julklapp barn

Är det en flicka som älskar att måla så ska hon såklart ha sin egen studio där hon kan få utlopp för alla sina konstverk. Ingår även en del tillbehör i priset på 599 kronor.

Köp här >>

Vävram

vävram stor

Inte vilken vävram som helst utan en rejäl sådan som hon kan väva i timtal på. Lätt att justera och ett garnnystan på hela 80 meter ingår. Rekommenderas stark!

Köp här >>


CozyTeddy

cozy-julklapp-till-flicka

Kanske det mest självklara och mest önskade gosedjuret är de som kallas ”Cozy Teddies”. Finns, likt bilden visar, i 4 olika utföranden och efter 90 sekunder i mikron håller de värmen i cirka 2 timmar. En varm julklapp som små barn bli glada av att få eller vad tror du?

Kittygran

kitty plastgran

Tror du att hon skulle bli glad åt den här plastgranen? Den kommer garanterat bli en given succé om flickan gillar Hello Kitty. Gran, glitter och figurer för 249 kronor.

Köp här >>

Klädvikare

klädvikare barn

Är det en hjälpsam tjej som vill vara med och fixa med allt så är den här speciella klädvikaren för barn julklappen du ska ge henne. Högarna blir superfina!

Köp här >>

FatboyJunior

fatboy barn julklapp flicka

Du har väl inte missat att barnen har sin egna storlek av de omättligt populära fatboy? Välj mellan 20 fräscha färger som kan matcha in med rummet.

Köp här >>


Kök

kök julklappstips flicka

Barn gillar ju som bekant och leka. Att laga mat och fixa med sin helt egna middag är en dröm för många flickor. Finns en mängd fler varianter, alla kostar runt 2000 kronor.

Köp här >>

Maseraddräkt

törnrosa julklapp till flicka

Att klä ut sig till en skimrande Törnrosa gör så att hon kan gå in i en fantastisk fantasi. En julklapp till flickan som gillar att klä ut sig. Kolla även övriga utbudet på dräkter!

Köp här >>

Kassaskåp

kassaskåp julklappstips pojke

Kassaskåpet som ger ifrån sig ett alarmljud om någon försöker bryta sig in. Vet du med dig att flickan har några hemliga prylar? Låt henne kunna låsa in dem.

Köp här >>


Fynda julklappar

fynd-jul

Allt på samma ställe är smidigt och det är just vad denna här butiken erbjuder. Kolla över 30000 julklappar endast för barn och du kommer garanterat en bra bit i din julklappsjakt 2017.

Sovkläder

sovkläder julklapp tjej

Låt henne krypa ner till sängs på julaftonskvällen i ett par nya sköna sovkläder. Just det här tipset är en pyjamas med Mimmie Mouse från Disney,

Köp här >>

SleepPhones

sovhörlurar

Att lyssna på bra musik eller kanske en saga görs allra skönast med dessa ”hörlurar” som stänger ut allt annat ljus. Väldigt populär julklapp som snabbt säljer slut i storlekar.

Köp här >>

Discokula

diskokula julklappstips till en flickaSäg en tjej som inte gillar disco? För att bli drottning på diskot i skolan behövs det träning och den här kulan förvandlar rummet till ett dansgolv. 

Köp här >>


4D

4d pussel julklappstips

Är det en tjej som gillar att lägga pussel så ger du henne en rejäl utmaning genom att ge bort ett sådant här 4D pussel i julklapp. Olika svårighetsgrad.

Köp här >>

Pärlset

pärlor julklappstips flicka

Är det en flicka som gillar pärlor som du ska skaffa julklapp åt så har du hittat ett grymt prisvärt alternativ. 6000 pärlor för 179 kronor, hittar du billigare?

Köp här >>

Filt

snug rug barn

En filt som gör det möjligt att mysa som aldrig förr i och med att armarna är fria så att det går lätt att äta från godisskålen.

Köp här >>


Sparkle Science

sparkle-julklapp-till-flicka

Att utföra små experiment är både kul och väldigt lärande. Gillar flickan det som sprakar så är det här lådan för henne. Totalt går det att göra 5 olika experiment.

Hot Dog

hotdog-maker-julklappstips

Ungar älskar korv och bröd. Vi älskar att ge detta julklappstips som är en grill som fixar 4 kompletta korv&bröd på ett par minuter. En glödande het julklapp 2017!

Köp här >>

VR-glasögon

vr-box-arets-julkloapp-2016

Knappt ingen har väl missat vad som blev årets julklapp 2017? Om du nu inte visst det så är det dessa glasögon med så kallad VR-teknik. Passar för de flesta åldrar antar vi.

Köp här >>

Jordglob

jordglob-med-stjarnor

I ung ålder så är det inte svårt att bli intresserad av hela våran jord och stjärnorna på himmelen. De är just vad denna jordglob visar. När det blivit mörkt så framkommer en massa stjärntecken.

Köp här >>


Disney Frozen julklappar

frozen-julklappar

Frozen är kanske en av de populäraste filmerna för barn, och inte minst hos flickor. Produktutbudet på över 300 produkter hos den aktuella butiken vittnar om dess otroliga popularitet. Vet du med dig att hon gillar Frozen? Kolla in grejerna och klipp till på en julklapp.


Låt hon bli så glad som möjligt

När du ska skaffa en julklapp till en flicka så se till att du får en önskelista av henne. Det är även bra om du ber henne att tala om vilken av alla klappar hon helst av allt skulle få. Det som brukar stå överst på små tjejers önskelista är en egen häst, det är dock inte så många som får en livs levande häst. Att det blir en besvikelse att inte få hästen år efter år är det inte så mycket att göra åt. Vad du däremot kan göra något åt är att ge henne något hon verkligen vill ha, av de mer ”normala” önskningarna.

Du har väl även sett sidan med generella julklappstips för barn? Om inte gå till sidan med produkter du kan ge till barn >