Julklappar 2017

Julklappar 2017

Välkommen till Sveriges största hemsida med julklappstips! Närmare 1000 tips fördelade på cirka 50 sidor. Vem söker du julklappstips åt idag?

 

Topp 3 julklappar till mamma

Halsband

Elise halsbandEtt halsband där du väljer en varm text som ”för alltid i ditt hjärta” eller liknade. Att ge bort personliga julklappar till sin partner är bland de bästa.

Köp här >>

Luftfuktare

luftfuktare julklapparDen här snygga fuktaren gör inte bara luften skön att andas det är även en snygg inredningsdetalj som passar bra bredvid soffan eller varför inte tv:n.

Köp här >>

Spikmatta

spikmatta orginal julklapp till mammaAtt kunna lägga sig på en spikmatta och slappna av ett par minuter kan ge så mycket energi tillbaks. Är mor aningen stressad är det här julklappen att ge henne.

Köp här >>

Topp 3 julklappar till pappa

Knappar

manchesterknappar julklappstips pappa

Manschettknappar är det sista men ack så viktigt för helheten om pappa använder skjorta. Gör dessa personliga genom att välj en text som ska graveras in.

Köp här >>

Ikettle

ikettle vattenkokare julklappar

Vem gillar inte att ta en kopp varmt te eller kaffe? Den här smarta vattenkokaren kan pappa snabbt och enkelt starta med ett tryck, på mobilen.

Köp här >>

LED-Kub

LED kub julklapp

Den här LED-kuben kommer att pigga upp vilket rum som helst och ger välbehövligt ljus i den så annars kalla vintern. En storsäljare 2017.

Köp här >>

Topp 3 julklappar till flickvän

Klocka/armband

klocka aktivitet julklappstips

Snyggare träningsarmband än så här går inte att hitta och är den finaste julklapp du ger till din flickvän 2017 eller vad tror du? Tränar hon kommer hon älska denna.

Köp här >>

Älskling

älskling

Ett spel som alla par bör spela då det ger en djupare kunskap om din älskling utan att på den delen gå in på för tunga eller pinsamma frågor.

Köp här >>

Halsband

halsband hjärta julklappstips flickvänHjärtat är symbolen för kärlek så att din flickvän ska ha ett sådant i julklapp är självklart. Väljer du detta hjärta tro? Ursnyggt tycker jag.

Köp här >>

Topp 3 julklappar till pojkvän

52 veckor

52 veckor julklapp till honom och henne

Oavsett hur fint och romantiskt förhållande ni har så kommer dessa kort att göra så att det blir än mer romantiskt. Ett helt år räcker julklappen.

Köp här >>

Handskar

handskar tiger sweden julklappstips

Värm pojkvännen i vinter genom att ge honom ett par stilrena och varma handskar i julklapp 2017. Finns en hel del varianter att välja på så kolla in.

Köp här >>

Inori Ocean

halsband one julklappstips

Ett halsband där du väljer en text som med några få ord beskriver vad du känner. Som sagt tidigare, graverade julklappar slår högt i år.

Köp här >>

personliga julklappar 2015 gp

Hittade du ingen julklapp? Lugnt då är det bara att kolla in övriga 45 sidor på hemsidan så hoppas jag att du finner något där. Börja med startsidan där du finner blandade tips som passar de flesta.

Vill du ha julklappstips för 2017? Om du letar julklappar som är extra omtalade för 2017 finner du några tips på spännande nyheter som fått extra mycket uppmärksamhet under det gångna året! Välkommen till Sveriges största hemsida med julklappstips!

Vem vill inte ha det absolut senaste julklapparna som är inne för 2017? Julklappar som årets julklapp 2017 och andra populära produkter som har blivit extra omtalade 2017 är väl lite extra roligt att få i julklapp? Eller varför inte att ge bort. Många julklappstips är ganska stående år efter år men så finns det alltid nyheter som plötsligt alla vill ha, vad vill vi ha som julklapp för år 2017?

Alla julklappar på den här sajten är noga utvalda under 2017 så på sätt och vis är alla tips för just detta året. Glöm inte att surfa runt på alla övriga sidor som förhoppningsvis kommer ge dig svaret på vad du vill ge bort för julgåva i år.

Du vill väl göra julen 2017 till den bästa någonsin? Och du vill säkert finna de bästa julklapparna någonsin också. Vi människor stävar ofta om att prestera bättre, att må bättre, att göra andra människor lyckligare.

Julklappstips som är aktuella

På den här sidan kommer jag fokusera på klappar som det varit extra mycket snack om just i år. Självklart kommer en stor del fokusera på årets julklapp som utses av HUI varje år runt den 20 november. Det är alltid en rolig grej att tippa på vad som kommer bli den populäraste julklappen för 2017. Om du inte vill satsa pengar hos ett spelbolag så kan det kännas minst lika bra att bara ha gissat rätt. Förra året var det en råsaftcentrifug som blev utsett till 2017 års julklapp. Självklart blev det en otrolig försäljningssuccé som alltid. Vi vill ha det som är hett och inne just för året!

För att utses som julklappen 2017 ska produkten haft ett starkt intresse under året som gått. Förra året slog antal fik som erbjöd färskpressad juice i höjden och alla vill köpa en hälsosam och nyttig juice som pressas direkt från frukterna. Trenden var tydlig men ändå, enligt mig, kanske dold. Men visst när årets julklapp 2013 presenterades så kunde jag se mönstret helt klart.

Populäraste julklapparna för 2017

Just nu är det lite tidigt att säga vilka julklappar som ligger bra till för att bli årets julklapp men framåt oktober kommer gissningarna stå som spön i backen. Jag tror att årets julklapp kommer gå i träning och hälsans tecken. Varför inte ett hälsoarmband som mäter hur många steg bäraren tar, hur många kalorier han eller hon bränner och inte nog med det, ett hälsoarmband mäter även hur mycket och hur bra du sover. En av favoriterna förra året men fick se sig slagen av råsaftcentrifugen. Bara min personliga chansning, vilken är din? Skicka gärna in den till mig så ska jag skriva upp den här på sajten. Blir det du som gissar rätt för 2017?

Mer julklappar

I stort sätt varje år slår julhandeln rekord. Stora tidningar som Aftonbladet och Expressen skriver stora rubriker som ”julhandeln slog rekord i år igen” Händer samma sak 2017 tro? Jo förmodligen gör det det. Vi går emot ett samhälle som är allt mer inriktat på prylar och presenter. Men det är inte hela sanningen som förklarar att handeln av julklappar slår rekord efter rekord. Det är även så att pengar bli mindre värda, kallat inflation, och då blir det naturligt att slå rekord efter rekord. Tänk såhär om julhandeln är exakt lika som året innan, i presentmängd alltså, så blir resultatet att handeln för 2017 ökar med cirka 2 procent. Varför då? Jo för att 2 procent är inflationsmålet för varje år. har du en hundralapp från förra året är den bara värd 98 kronor år 2017.